slm ben geldim
iyi akşamlar kılzarrrrrrrrrrr
iyi akşamlar kılzarrrrrrrrrrr
canım zaten çıkmam gerekiyodu eşim kalkacaktı ve yemek yapmam lazımdı ondan çıktımcanım bağlantım koptu yaaa((( çıktınmıı
eceeee hg bacummmm
a.slm kızlar hoşgeldiniz...
ii akşamlaaarr canımm hgg :))
canım zaten çıkmam gerekiyodu eşim kalkacaktı ve yemek yapmam lazımdı ondan çıktım
hsb tatlım neler yapıyorsunuz
aslında geçmişi okumadan çıkmam ama heralde dalgınlığıma geldi neyse öğrendik artık kaçamazsınya aslında çoğu kişi bilio ama siz görmediniz heralde sayfalar çabuk ilerlioya ondandır cnm
neyse bugün herkes öğrendi şükür
hoşgeldin ececim nasılsınslm ben geldim
yeter napıyon kız görmeyeli hast işlerini hallettinmiiyi akşamlar kılzarrrrrrrrrrr
ii aksamlar canım hs geldin nasılsıniyi akşamlar kılzarrrrrrrrrrr
a.slm kızlar hoşgeldiniz...
hş buldumkızlar nasılsnız
aslında geçmişi okumadan çıkmam ama heralde dalgınlığıma geldi neyse öğrendik artık kaçamazsın
hoşgeldin ececim nasılsın
yeter napıyon kız görmeyeli hast işlerini hallettinmi
ii aksamlar canım hs geldin nasılsın
hşb cannım nasıl gidiyo
ii sayılır canımm sen nasılsın :)))
iidir canım bende yeni geldimsayılırr sen neler yapıosunnn
hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.kocişe tost yapim sorada yatarız zaten.bugun ovulasyon günü deby by:79:
hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.kocişe tost yapim sorada yatarız zaten.bugun ovulasyon günü deby by:79:
ne yapayım koçişi kaldırdım yedirdim içirdim işe gönderdim hemen geldim yanınıza
birsencim hsb canım ben iiyim işta koşturdum koşturdum geldim yanınıza sen nasılsın canım bebiş ne kadar oldu
ii yapmışın canım bende boş boş durmuyum bi test dahayapim didimyaptımmm negatifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?