Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tabiki canım biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım ne kadardır bebiş istiyorsun

ohh ohh ye canım afıyet şeker olsun şifa olsun inşallah

ececimmm ben acaip kilo alcam yaaa can sıkıntısından bişiyler yiyorum heepp :))))

nihanımmm napıon tatluşkaaa

kızlar biraz alakasız olucak ama bişey soracağım. ilişkiden sonra belinize yastık koyup ayaklarınızı kaldırsanız bile bikaç dakika sonra spermlerin çoğu akıyor mu ? ben istedigim kadar havaya kaldırayım kalçama doğru akıolar anlamadım ya..

ececimmm ben acaip kilo alcam yaaa can sıkıntısından bişiyler yiyorum heepp :))))

ye canım iştahın acıkken ya canım hamişmisin yoksa iştah acılıyo pazartesiyi iple çekiyorum içim kıpır kıpır oldu ya yerimde duramıyorum

ye canım iştahın acıkken ya canım hamişmisin yoksa iştah acılıyo pazartesiyi iple çekiyorum içim kıpır kıpır oldu ya yerimde duramıyorum

ececimhamileysemmm sana kek yapıpkendim yicem sözzzzz
yok kıs değilimgalipa ama olabilirimde belkindedeğildirim ayyy benpsikolojik hamileyimmm

yok kıs değilimgalipa ama olabilirimde belkindedeğildirim ayyy benpsikolojik hamileyimmm

kız sen ne dion böle yok hamilyim yok değilim kardeşim yapma böle kendini rahat bırak aaaaaaa
takmamaya çalış cnmcım olacağı varsa olur istesende istemesende bitanem rahat olllllll

hoşbulduk cnmmmmm

ne demek hemen katılırım bak nasıl

hım inanmıcaksınız ama bizde kocişle pizza beklioz bu saatte kafayı yedik
çok güzel canım benim enerjim yerinde ordan oraya atlıyorum

pazartesi görcez bakalım inşallah güzel bir haberle gelirsin canım taaaaaaaaaaaaaa ordan buraya gelmek zor olur hamişsen benim yerime sen ye bebişi büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…