Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İyiyim canım şu ikinci raporu araştırıyorum ama hiç bir bilgiye ulaşamadım sinir gewldi valla

canım biz ünvrtden çıkartıyoruz bize
tüp bebk rapor sekreteliği var oranın telefonunu verdiler bir sorun olduğunda arayıpblği alıyoruz
sizin ulaşacağnız birileri yokmu

hepinize güzel birgün diliyorum benim için çok güzel değil ama
öncelikle MİRANDAM hamileymiş çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla hlaya geç kaldım ama ben çekmedende olmaz tabiki ALLAHIM sonuna kdar hayırlısıyla devamını nasip etsin minişleri sıkı sıkı tutunsun inşallah .
UMUTBİZİMOLSUN dua istemişsin canım ben buhafta pek olamıycam buralarda takip eden olursa listeyi benim için sorun olmaz ama genelde arkadaşlar beceremiyo liste işini .eğer üstlenen olursa listeyi yaparım .ALLAHIM yar ve yardımcın olsun dua edicem senin için tatlım
KARDELOŞUM sabah aradığnda uyku sersemiydim çok iyide konuşmamış olabilirim .ufaklık akşam erken uyudu biz yatasıyada uyandı bidahada uyumadı sıpa çıldırttı hem anasını hemde bzi .ayrıca anası çok ilgileniyo allah için ama onuda delirtiyo .ben hayatta görmedim böyle çocuk anlatmakla anlatılmaz yaşamak gerek şuanda annesi uyutup pazara gitti .ben dedim ona uyuyunca git değişiklik olur senin içinde çünkü kadın gerçekten çok bunalmış .ALLAHIM neverirse hayırlısını versin inanın şu 3 günde çocukdan nefret ettim eşimde aynen bana diyoki hala çocuk istiyomusun bende dedim bu farklı bunun gibi yoktur dünyada hgaliba buarada uyandı yaa yandım ben zırlıyo valla ay yazık kadın daha yeni gitti be .
buarada BONCUĞUMUN pc bozulmuş merak etmeyin onu .dün konuştuk haber veriyim diye aramış .selamı var size .
neyse kafa gitti velet uyanınca hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanet olun.görüşmek üzere .

kuzum aramızdasın çok sevindim seviyorum seni

ayrıca DERYAM önemli değil kuzum girmediğinden görmemiş olmaman çok doğal eminimki ablan için seve seve yapardın .öpüyorum senide
PELOŞUM şimdi okudum inşallah bebişin seninledirde akıntın ondandır kuzum .
kızlar tek tek yazmak isterdim ama inanın hiç vaktim yok sıpa ağlıyo napıyım ağlasın susar elbet

selam canım o konuda haklısın canım bak şimcik benide işkillendirdiniz bende mi değiştirsem profilimi ne :26:

selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim karnım çok ağrıyor sanki içimden dışarı birşey fırlıyacak

eboşum canım benim inşallah dedigin gibidir...sende cok yorulmuşsun tatlım ya dikkat et kendine ne yaramaz bi cocukmuş o öyle neyse cabuk dön aramıza özledik seni cok öpüyorum
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim karnım çok ağrıyor sanki içimden dışarı birşey fırlıyacak

selam canım niye karnın agrıyoki gecmiş olsun... benim adet oldugum zamanlarda bide yaklaşırken agrır ama hamile kaldıgımda cok şiddetli karın agrım olmuştu senin adetin ne zaman...

selam canım vallahi bende anlamadım adetim 15 şubat

daha varmış canım adetine üşütmüşsündür belkide... üstüne görme olayında normal adet gibi olmazmış ben öyle biliyorum...

evet daha 15 gün var kısmetten ötesi yok benimde bir komşum anlatmıştı 4.5 ay adet görmüş bir gün çok ağrısı olmuş doktora gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş çok şaşkınlık vercek birdurum :26:

amin amin RABBİM kabul etsin ALLAH tez zamanda bize yavrularımızı nasip etsin arkadaşlarım,,,,,,,kızlar 2 gündür eşimin işyerindeyim onun için giremedim kusura bakmayın işallah hepiniz çok çok iyisinizdir umarım hersy yolundadır,,,MİRANDACIM çok sevindim müjdene her sey yolundamı?

amin amin ALLAHIM kabul etsin işallah

ıyıaksamlar kızlar nasılsınız benım net bozulmustu gıremedım kacgündür
gecmısıde okuyamadım gece bol bol okurum ınsallah sımdılık kacmam gerek allaha emanet olun

evet canım kıbrıstayım ben ama bu hafta gıdıyorum artık turkıyeye en gec carsamba gunu gıdecegım hastaneye bakalım hayırlısı canım gec yumurtlamıs olabılırsın ve hamıle de olabılırsın tatlım ınsallah
hayırlı yolculuklar tatlım sımdıden eglencelı vakıtler dılıyorum optum
sana da ıyı hafta sonları fıstıgım ne demek yaaaaa bısey olmaz bosver herkes kendıne baksın desıfre eden de desıfre olsun ınsallahh
canım su kuruntularını bırak sımdıden baslama dokuz ay nasıl gecer yoksa ınsallah goreceksın bebısını ama sana tavsıyem alttan muayene yaptırma guzelım gerekırse 8 haftaya kadar bekle ama alttan baktırma yanı cok ıyı gelmıyomus ama bekleme surecın boyunca bole olcaksan baktır cunku cok endıselısın ınsallah bısey yoktur bıtanem yaaa bole dusunup mucızenı de sıkıntıya sokma
demek yattın bana hıc bole solenmemıstı ama sozler verılmıstı falan neyse bugun erkenden uyumaman dılegıyle
canım catlamasımı ıyı catlamamasımı buyumesımı ıyı buyummesımı anlayamıyorum ama ınsallah hersey gonlunce olur da bu sefer pozıtıfı gorursun

gelirim kuzuu gelmesemde tel var
eee ıyı de bız senden nassı haber alcaz bız de tel yokkkkk
canım,güzel kilo vermişim eşime göre,hatta yetermiş,çocuk gibi kalcakmışım yanında.
şöyle rakamsal bir cevap verim,75,5 la başladım,şimdi 70 kilo 600 gram geldim
aferın fıstıgım yaa bende de gelısme var gıbı yarın tartılma gunum haber verırırm sana
canım hastaneye gıtcektın en son ne oldu cok merak ettım senı
inş cnm,ben bu pazartesiden sonra bi hafta falan gelemem ama sana dua edicem bol bol,emin ol...
Allah'ın izniyle herşey güzel olcak
canım bende onumuzdekı hafta gelemeyebılırım kendıne ıyı bak
canım tahlıllerın ıyı cıkmıs sevındım ınsallah hersey gonlunce olur

evet ablam vallahı bıllahı de yapardım yapmazmıydım ama gormedım gercekten sende su veledı yolla da bır an once goruselım bu arada saka maka ben gıdıyorum bu hafat turkıyeye dr hemen hastaneye alırsa ben gremem bu dahakı haftaya benı osleyın anacım

ne haber kızlarrrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…