ben şimdi adanadayım adanalıyımda aynı zamanda canım yumurta toplama işine kadar burdayım sonrada transfer gunu tekrar gelecez ınsallah o gunlerı görürmüyüm allahım
anestezi almak ıstıyorum:))bebeişlerımın içime kayısını gormek ıstıorum noolur nasıp et yarabbım
bazan öğleden sonraya sarka biliyor canım
hasta çoksa bakamışlardır kan sonuçlarına
ben kızlr bişi soracağımmm az utanıyorum amailişkiye girdiktinden sonra akıntının çok akması normal mi acaba nasıl olması gerekiyor benim hheepppp çok oluyordu hiç kalmıyordu eşimin çekilir çekilmez akyordu ama en sonuncusunda öle olmadı ilgilerinize ihtiyacım varrrrrrr
inş cnm,ben bu pazartesiden sonra bi hafta falan gelemem ama sana dua edicem bol bol,emin ol...
Allah'ın izniyle herşey güzel olcak
canım tam anlyamadım ama
sendekı akıntıdanmı bahsedıosun
yani ilişkıden oncekı o akıntı eğer önşevişmeyı uzatmazsanız tam
hazır olmamaıs olabılırsın eger bebek dusunuyorsanız tam anlamıyla ıslanmadan bırlıkte olmayın
cunku spermler o sıvının ıcınde yuzebılıo kuruluk iyi değildir
eğer kendılığımden olmuosa bu ıslaklık pressed var onu kullnabılırsın hem spermlerıde oldurmuo
ben kızlr bişi soracağımmm az utanıyorum amaIlişkiye girdiktinden sonra akıntının çok akması normal mi acaba nasıl olması gerekiyor benim hheepppp çok oluyordu hiç kalmıyordu eşimin çekilir çekilmez akyordu ama en sonuncusunda öle olmadı ilgilerinize ihtiyacım varrrrrrr
ay kusumm ben gıdıorum yaa merkezee bı aksılıkmu oldu noldu 9 doğurdum surda
cok öptumm kıslarr gorusuruz
ben tama anlatamadımya eşim içime boşalınca çok akıyor dışarı san ki spremlerin hepsi akıyormuş gbime geliyor bu normalmi evet bebek düşünüyoruzda
canım bu çocuk yapa uğruna neleri konuşuyoruz soruyoruzteşekürler bilgi verdiğiniz için ayyy herkesi utandırdım yaaa tabi bendeeee
kızlar ya bende bişey sorcam benim adetim 5 subatta ama dun benden uzayan akıntı geldi gec yumurtlamış olabilirmiyim:26:
sagol canım cevap verdigin icincanım bu çocuk yapa uğruna neleri konuşuyoruz soruyoruz
evet utanıyoruz sıkılıyoruz ama yapacak bir şey yok
olabilir canım
kızlar,ben çıkıyorum,işlerim var,görüşürüz.
pelincim,geç de yuumurtlamış olabilirsin,hatta tutunmuş,annesine sıvı gönderiyoda olabilir bebişin.
sagol canım cevap verdigin icin
ay canım ya agzından bal damlıyo valla... Inş dedigin gibi olmuştur...güle güle görüşmek üzre
ne demek bebişim işe yarasın yeterki
kızlar bende kaçtım temizlik yapacağım
cnm bnm seve seve ederim tabii,merkeze gidiyorsun sanırım güzel hbrlerle gel inştesekkur ederım canımm ben kendımde cok edıorum ama duanın değişik agızdan okunması makbulmus
onun ıcın rıca edıorum kımsenın haberıyok bızım tup bbek yaptırdığımızdan tanıdıklarımda dıyemıorum dua edın dıye bı tek sız varsınız işte
cnm belki döllenmeden dolyıdır,belki geç yumurtlamadan belli olmuyor malesefkızlar ya bende bişey sorcam benim adetim 5 subatta ama dun benden uzayan akıntı geldi gec yumurtlamış olabilirmiyim:26:
kardeloşum güle güle kolay gelsin öptüm kocamankızlar,ben çıkıyorum,işlerim var,görüşürüz.
pelincim,geç de yuumurtlamış olabilirsin,hatta tutunmuş,annesine sıvı gönderiyoda olabilir bebişin.
cnm bnm seve seve ederim tabii,merkeze gidiyorsun sanırım güzel hbrlerle gel inş
cnm belki döllenmeden dolyıdır,belki geç yumurtlamadan belli olmuyor malesef
bu arada inş döllenmeden geliyordur
kardeloşum güle güle kolay gelsin öptüm kocaman
ben yazana kadar da çıkmışsınızdır kesin bende kaçıyım
iyi günler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?