Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız neredesin sen:47::47::47::47::47:
Sevtunnnnnnnnnnn hiç slmmmmmmm falan yok :57::57::57::57::57::57::57:
kız delü yeni dördüm seni ne vuruyon kafama be acudu be:14::14:
eboşum dün gece hemen cıktım bitanem görmedim yazını kusura bakma...yok tatlım adet olmadım henüz ama 5 inde günüm heycanla bekliyorum inş hayırlısı olur sen nasılsın okudugum kadarıyla hasta olcam filan yazmışsın inş olmassın canım kendine dikkat et cok yoruldun zaten şimdi dinlen bol bol cok öpüyorum seni kuzum:16:

Canım şimdi nasılsın cok gecmiş olsun...

Kardelenim bende seni özledim canım nerelerdesin sen bakyım...bende annemdeyim fazla giremiyorum...

Derinim ben iyiyim canım dün görmemişim seni alıntıları yazıp hemen cıktım annemdeyim zaten fazla giremiyorum oyüzden sende iyisindir inş:54:

Sevtunum sen nasılsın canım...

Diger kızlarada selam bu arada kim var bilmiyorum ama:9:

canım görüşmeyeli nasılsın bebem mercimege başladınızmı baken sesiniz çoksın beya :95::95: Birazdan çıkıcem enişte gelmesin kız yavruyuda özledim be şimdi olsa sevtun diye bagırdıydı he:1::1::1:

canım görüşmeyeli nasılsın bebem mercimege başladınızmı baken sesiniz çoksın beya :95::95: Birazdan çıkıcem enişte gelmesin kız yavruyuda özledim be şimdi olsa sevtun diye bagırdıydı he:1::1::1:

kız o yaramaz çocuk gibi kıyamıyorum ki sevtuna:70::70::70::70::70::70:

Son düzenleme:

canım ben calışmalara başladım ve sonlara dogru anneme geldim... şimdi annemdeyim kuzum adet günümü bekliyorum 5inde inş olmam tabi hayırlısı olsun sevtunum...sen ne yaptın görüşmeyeli..

canım görüşmeyeli nasılsın bebem mercimege başladınızmı baken sesiniz çoksın beya :95::95: Birazdan çıkıcem enişte gelmesin kız yavruyuda özledim be şimdi olsa sevtun diye bagırdıydı he:1::1::1:[/QUOTE]

daha yeni girdin ne çıkması yaaa ne oyun bozansın mızıkcııııı :59: :58:

canım ben calışmalara başladım ve sonlara dogru anneme geldim... şimdi annemdeyim kuzum adet günümü bekliyorum 5inde inş olmam tabi hayırlısı olsun sevtunum...sen ne yaptın görüşmeyeli..
HADİ BAKALIM İŞŞALLAH TUTAR BU AY MERCİMEGİN BİR BAKMIŞSIN KIZ YOLU BULMUŞTUR NE DERSİN:1::1::1:ANACIDINA SELAM SÜLE ELLERİNDEN ÖPERİM:38::38::38:
kız o yaramaz çocuk gibi kıyamıyorum ki sevtuna:70::70::70::70::70::70:
AH CANIM BANA KIYMAYIN NE OLUR BAK OKADAR KAÇAMAK GİDRİYORUMKİ NOBEL ÖDÜLÜ VERMENİZ LAZIM YAW:1::1:

daha yeni girdin ne çıkması yaaa ne oyun bozansın mızıkcııııı :59: :58:[/QUOTE]

KIZ DELÜ ABLAMIN KOCASI BİRAZDAN İŞTEN GELCEK PC YATAK ODASINDA ZATEN ENİŞTEYİ BİLİRSİM ÇOK SEVERİM:63::63::63:ONDAN ÇIKARSAM KUSURA BAKMAYIN YA AZ KALDI EVİME GEÇİYİM VALLAHİ BENDEN BIKICAKSINIZ LAF BANA YETİŞTİREMİCEKSİNİZ:30::30:

çocuk için tedaviye başladım 5 günlük hapımı kullandım yumurtalıklarıma bakıcak sonra muhtemelen çatlatma iğnesi olup senin gibi beklemeye geçicem inşallah adet olmassın :49: bülem olursun :66:

inş her şey yolunda giderde en kısa zamanda hamiş haberini alırız seninde hayırlısıyla canım...cok sagol amin inş...:49:

HADİ BAKALIM İŞŞALLAH TUTAR BU AY MERCİMEGİN BİR BAKMIŞSIN KIZ YOLU BULMUŞTUR NE DERSİN:1::1::1:ANACIDINA SELAM SÜLE ELLERİNDEN ÖPERİM:38::38::38:

AH CANIM BANA KIYMAYIN NE OLUR BAK OKADAR KAÇAMAK GİDRİYORUMKİ NOBEL ÖDÜLÜ VERMENİZ LAZIM YAW:1::1:

KIZ DELÜ ABLAMIN KOCASI BİRAZDAN İŞTEN GELCEK PC YATAK ODASINDA ZATEN ENİŞTEYİ BİLİRSİM ÇOK SEVERİM:63::63::63:ONDAN ÇIKARSAM KUSURA BAKMAYIN YA AZ KALDI EVİME GEÇİYİM VALLAHİ BENDEN BIKICAKSINIZ LAF BANA YETİŞTİREMİCEKSİNİZ:30::30:[/QUOTE]

bilmemiiiiii pek seversin eniştecini puhahahahaaaa :52:

KIZ DELÜ ABLAMIN KOCASI BİRAZDAN İŞTEN GELCEK PC YATAK ODASINDA ZATEN ENİŞTEYİ BİLİRSİM ÇOK SEVERİM:63::63::63:ONDAN ÇIKARSAM KUSURA BAKMAYIN YA AZ KALDI EVİME GEÇİYİM VALLAHİ BENDEN BIKICAKSINIZ LAF BANA YETİŞTİREMİCEKSİNİZ:30::30:[/QUOTE]

canım benim agzından bal damlıyo valla sevtunum inş ya hayırlsı olsunda...a.s kuzum söylerim tabi cok sagol bebem:48::48::48::48::16:

Back
X