çok şükür canım sen nasılsın
sevtuna laf attım ama bakmadu bile garı bana yaafff![]()
oşver sen sevtunu bana bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür canım sen nasılsın
sevtuna laf attım ama bakmadu bile garı bana yaafff![]()
kız delü yeni dördüm seni ne vuruyon kafama be acudu bekız neredesin sen![]()
Sevtunnnnnnnnnnn hiç slmmmmmmm falan yok![]()
eboşum dün gece hemen cıktım bitanem görmedim yazını kusura bakma...yok tatlım adet olmadım henüz ama 5 inde günüm heycanla bekliyorum inş hayırlısı olur sen nasılsın okudugum kadarıyla hasta olcam filan yazmışsın inş olmassın canım kendine dikkat et cok yoruldun zaten şimdi dinlen bol bol cok öpüyorum seni kuzum
Canım şimdi nasılsın cok gecmiş olsun...
Kardelenim bende seni özledim canım nerelerdesin sen bakyım...bende annemdeyim fazla giremiyorum...
Derinim ben iyiyim canım dün görmemişim seni alıntıları yazıp hemen cıktım annemdeyim zaten fazla giremiyorum oyüzden sende iyisindir inş
Sevtunum sen nasılsın canım...
Diger kızlarada selam bu arada kim var bilmiyorum ama![]()
pelincim neolsunidare ediyorum işte
demek annendesin negüzel söyle bizim için dua etsin
amin canım hoşgeldin aramıza nasılsın...
kız delü yeni dördüm seni ne vuruyon kafama be acudu be
canım görüşmeyeli nasılsın bebem mercimege başladınızmı baken sesiniz çoksın beya :95::95: Birazdan çıkıcem enişte gelmesin kız yavruyuda özledim be şimdi olsa sevtun diye bagırdıydı he![]()
canım ben calışmalara başladım ve sonlara dogru anneme geldim... şimdi annemdeyim kuzum adet günümü bekliyorum 5inde inş olmam tabi hayırlısı olsun sevtunum...sen ne yaptın görüşmeyeli..kız delü yeni dördüm seni ne vuruyon kafama be acudu be
canım görüşmeyeli nasılsın bebem mercimege başladınızmı baken sesiniz çoksın beya :95::95: Birazdan çıkıcem enişte gelmesin kız yavruyuda özledim be şimdi olsa sevtun diye bagırdıydı he![]()
teşekkür ederim canım hoşbuldum çok iyi sağolasın nasıl olayım heycanlı ve gerginim yarın doktor amcaya gidicemde![]()
kızlar benim kociş geldi ben kaçar![]()
canım nıye gidiosun bilmiyorum ama inş güzel haberler alırsın doktor amcadan![]()
HADİ BAKALIM İŞŞALLAH TUTAR BU AY MERCİMEGİN BİR BAKMIŞSIN KIZ YOLU BULMUŞTUR NE DERSİNcanım ben calışmalara başladım ve sonlara dogru anneme geldim... şimdi annemdeyim kuzum adet günümü bekliyorum 5inde inş olmam tabi hayırlısı olsun sevtunum...sen ne yaptın görüşmeyeli..
AH CANIM BANA KIYMAYIN NE OLUR BAK OKADAR KAÇAMAK GİDRİYORUMKİ NOBEL ÖDÜLÜ VERMENİZ LAZIM YAWkız o yaramaz çocuk gibi kıyamıyorum ki sevtuna![]()
çocuk için tedaviye başladım 5 günlük hapımı kullandım yumurtalıklarıma bakıcak sonra muhtemelen çatlatma iğnesi olup senin gibi beklemeye geçicem inşallah adet olmassınbülem olursun
![]()
güle güle canım...bende kocişimi ozledim yaaaa:84::84:![]()
HADİ BAKALIM İŞŞALLAH TUTAR BU AY MERCİMEGİN BİR BAKMIŞSIN KIZ YOLU BULMUŞTUR NE DERSİNANACIDINA SELAM SÜLE ELLERİNDEN ÖPERİM
AH CANIM BANA KIYMAYIN NE OLUR BAK OKADAR KAÇAMAK GİDRİYORUMKİ NOBEL ÖDÜLÜ VERMENİZ LAZIM YAW
daha yeni girdin ne çıkması yaaa ne oyun bozansın mızıkcııııı![]()
![]()
HADİ BAKALIM İŞŞALLAH TUTAR BU AY MERCİMEGİN BİR BAKMIŞSIN KIZ YOLU BULMUŞTUR NE DERSİNANACIDINA SELAM SÜLE ELLERİNDEN ÖPERİM
AH CANIM BANA KIYMAYIN NE OLUR BAK OKADAR KAÇAMAK GİDRİYORUMKİ NOBEL ÖDÜLÜ VERMENİZ LAZIM YAW
daha yeni girdin ne çıkması yaaa ne oyun bozansın mızıkcııııı![]()
![]()
kız bende dün sabah gördüm en son akşam yatamadım be kocişsiz
Nasip olursa yarın geçicem annemlere:86::86: