Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aminnnnn

derinim bence de yaptır bişey yoksa bile en azından hastalığın için ilaç kullanırsın bebem yaaa....

derinim nebiliyosun kuzum üşüttün belkim var bişey ya enazından yaptırsan ilaç filan kullanırdın canom ya kıyamam sana

haklısınız kızlar..bende zaten ilaç içebilmek için yaptırıcaktım yaptırırsam..yani bişey yoktur ama yinede içim rahat etsin diye...ama ayaklarım gitmiyo(((

canım keyifsiz gibisin hayırdır?

off kuzum yapma böyle hani güçlü olucaktık sıkılma nolur yaa

Canımm ben zaten pozitifim güçlüyüm ne olursa olsun ayakta dimdik durmayı basarabiliyorum..Burdan yazmak istemiom msnde konusuruz isterseniz kaydirigubbakcemile

geldimçok şükür kızlar üzülme diye bana diyosunuz sizde üzülüyosunuz ne oldu canım ya neden üzgünsün anlatmak istermisin bize dinleriz seni haletn

haklısınız kızlar..bende zaten ilaç içebilmek için yaptırıcaktım yaptırırsam..yani bişey yoktur ama yinede içim rahat etsin diye...ama ayaklarım gitmiyo(((
kuzum yaa kıyamam sen daha iyi bilirsin
ama inşallah vardırda bunlarda bebiş yüzünden oluyodur
Şeniz Şeniz Şeniz

Şeniz Şeniz Şeniz

bebe işlerine mi kuzum üzülme yaa bak ne güzel gittin şahin beye içime de sindi dedin arkadaşım herşey iyi olacak üzülme...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar netime bişeyler oluyo ya çok agırlaştı..ben müsadenizi de isticem zaten...
bi duş alıyım da yatayım geç olmadan...Allaha emanet olun canlar öptüm.

kızlar netime bişeyler oluyo ya çok agırlaştı..ben müsadenizi de isticem zaten...
bi duş alıyım da yatayım geç olmadan...Allaha emanet olun canlar öptüm.

derinim msnde konuştuk gerçi güle güle bitanem allaha emanetsin
herşey ogüzel gönlüne göre olsun canım arkadaşım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…