aminnnnn
derinim bence de yaptır bişey yoksa bile en azından hastalığın için ilaç kullanırsın bebem yaaa....
derinim nebiliyosun kuzum üşüttün belkim var bişey ya enazından yaptırsan ilaç filan kullanırdın canom ya kıyamam sana
canım keyifsiz gibisin hayırdır?Hoşbulduk canım saol iyi diyelim iyi olsun işte benneyaptımki
Yok canım ya yaptırmadım..Bişeyin olcagı yok sıkıldım artık senağlama
Şeniz Şeniz Şeniztuğçem evet bugün yasak biraz hasret giderelim kuzum gel bi öpeyim Şeniz
Şeniz Şeniz Şenizgel bende öpim Şeniz
Kafam bozuk biraz yaa senağlama
Kafam bozuk biraz yaa senağlama
canım keyifsiz gibisin hayırdır?
off kuzum yapma böyle hani güçlü olucaktık sıkılma nolur yaa
kuzum yaa kıyamam sen daha iyi bilirsinhaklısınız kızlar..bende zaten ilaç içebilmek için yaptırıcaktım yaptırırsam..yani bişey yoktur ama yinede içim rahat etsin diye...ama ayaklarım gitmiyo(((
Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz
bebe işlerine mi kuzum üzülme yaa bak ne güzel gittin şahin beye içime de sindi dedin arkadaşım herşey iyi olacak üzülme...
Canımm ben zaten pozitifim güçlüyüm ne olursa olsun ayakta dimdik durmayı basarabiliyorum..Burdan yazmak istemiom msnde konusuruz isterseniz kaydirigubbakcemile
kız beni neden meseneye davet etmiyosun ya nasıl bir alem orası merak ettim şimcik he:uhm::a015:
sevtunum sende özelden yolla msn adresini ekliyelim kuzum olurmu
kızlar netime bişeyler oluyo ya çok agırlaştı..ben müsadenizi de isticem zaten...
bi duş alıyım da yatayım geç olmadan...Allaha emanet olun canlar öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?