iyiyim canımm çok şükürr saolasın
iyidirr tugçe kuzusuuu sen nasılsınnnnnnnnnn
bendeeeee özledimmmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm öppp öp öpppp gel bende öpecem kuzummmmmmmm
benden de iyidir hayalcim...
kızlar iyi geceler diliyorum ben yatıım artık kociş çağırıyo bir de sigara yüzünden başım tuttu biraz daha oturursam gidip içicem en iyisi yatmak... hadi öptüm sizi... AEO....
hemmi kokla hemii öppp kuzummmmtamam ben geriden koklayım ozaman :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyyyy olurmuuu kuzu sana selam vrmez olurmuyummm gündüzn gettinn habersizzz nere gettin bakemmbana neden selam yok hayalciğim küs müyüs??:çok üzgünüm:
iyi canımm başımm çok şükürrrr hastayım diye kalma dedi erkenden yatt tutacak başınn gene diyoo evet canımmm çıktılarr yolaa sabaha bendelerr hahahaha inşallah çekilcem bu ay aksilik çıkmazsaa flmimiiayyy demek 5 dakika çok az ya biz hasret gideremeyizki senle
başın nasıl oldu canım
demek çıktı yola hadi hayırlısı adetten sonra film değilmi
Hoşgeldin bebem gel öpim Şeniz
Kız ben ne dedim benden başka kimse öpemez hayali..Dettlmaz:
kızlar iyi geceler diliyorum ben yatıım artık kociş çağırıyo bir de sigara yüzünden başım tuttu biraz daha oturursam gidip içicem en iyisi yatmak... hadi öptüm sizi... AEO....[/QUsende A.E.O. iyi geceler.Sigara içmektense yatmak daha iyi tabi Allah kolaylık versin
kızlar iyi geceler diliyorum ben yatıım artık kociş çağırıyo bir de sigara yüzünden başım tuttu biraz daha oturursam gidip içicem en iyisi yatmak... hadi öptüm sizi... AEO....
ay niyeyse benimde acayip uykum geldi
esnemekten ağzım yırtılcak
hemmi kokla hemii öppp kuzummmm
oyyyyy olurmuuu kuzu sana selam vrmez olurmuyummm gündüzn gettinn habersizzz nere gettin bakemm
iyi canımm başımm çok şükürrrr hastayım diye kalma dedi erkenden yatt tutacak başınn gene diyoo evet canımmm çıktılarr yolaa sabaha bendelerr hahahaha inşallah çekilcem bu ay aksilik çıkmazsaa flmimii
öppp kuzummm öp öppppppp bende seniii öpemmmm kuzummm ne ettilerr sana kimm üzdüü söyle hele bii ona uçayımmm
çıkacanmı sende kuzummm ozaman beraberr çıkakkk sizi görem dedimm 5 dkkk gündüz karşılaşamadıkk kuzummm bi gelip görem dedimmm anca kaçabildim oda 5 dklına şansıma net yavaşşş
kuzum yat tabi bugidişle bende fazla kalamıycam bituhafım yaa
hadi hayırlısı balım inşallah tertemiz çıkar tıkanıklar açılmıştır kuzum
QUOTE=sevtun2;15539133]ooooooooo kalabalıklaşmışız bebeler aferim hep böyle olun bakim :icecream::icecream: benimki yattı çok şükür sabahlar olmasın bana aman:dance::dance:
haletrn sevtun merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?