geçmiş olsun canım nane limon kaynat cok iyi geliyor mideye canım...ne hastalıgı kız o kadanda okudum geçmişi...gripmi olmuştun sende akannehir
bende napiyim yemekten sonra kötü oldum istifra ettim çok afedersiniz..
midem kötü yaa..hep yanıyo..bulanıyo çok fena...
hoşgeldin canım nasılsın???hayırlı geceler canlar.....
sana da geçmiş olsun canım yaaa bu aralar herkes hasta... havalar da daha da soğucakmış zaten son bin yılın en soğuk kışı olacakmış daha kasımda kar yapmaya başlıcakmış felaket senaryoları yazmışlar bir ton... Allah yardımcımız olsun bu kış....canım çok kötü grip olmuşum aksama kadar yattım şimdi size bakıp yine yatacağim
ne hastalıgı kız o kadanda okudum geçmişi...gripmi olmuştun sende akannehir
bende napiyim yemekten sonra kötü oldum istifra ettim çok afedersiniz..
midem kötü yaa..hep yanıyo..bulanıyo çok fena...
hoşgeldin delüŞenizoh verdin adama çayı kaçtın yanımıza digi..gel otur yanıma bakam kıs..kaydirigubbakcemile3ah DERENİM ve TUGCAL gelin öpem siziŞeniz kız hep yazıyorum görüyosun beni kız nette kızlarla yazışınca unutmuşum burayı nasıl oldun diye soruyolar :teselli: kızlar samyeli su41 way hoş geldiniz kuzular bende birazdan çıkıcam ama durumdan istifade konuşuyum dedim azıcık eşim yeni geldi çay sefası yapıyo adam :icecream::icecream: ne kadar rahat yazıyorum sizlere yaşasın şu çayı icad edenden :dance::dance:
ya canım gecmedimi daha miden adetin ne durumda test yaptınmı :uhm:
selam canlarım ben geldim
nasılsınız ya çok kalabalığız geçmişe bakamıycam galiba[/QUOTE
bakma kuzum bakma cok yazılıyo artık geçmişe hehe.... bana bak sen görüşemiyoz biraz bakışalım....Şenizolumunekankayizsmileyerimseniben
hoşgeldin delüŞenizoh verdin adama çayı kaçtın yanımıza digi..gel otur yanıma bakam kıs..kaydirigubbakcemile3
ay geçmiyo cnm yaa.hele sabahları((
ggııııı deerin sabahları çok miden bulanıyooo tursu da istiyomu canın heee???
ah DERENİM ve TUGCAL gelin öpem siziŞeniz kız hep yazıyorum görüyosun beni kız nette kızlarla yazışınca unutmuşum burayı nasıl oldun diye soruyolar :teselli: kızlar samyeli su41 way hoş geldiniz kuzular bende birazdan çıkıcam ama durumdan istifade konuşuyum dedim azıcık eşim yeni geldi çay sefası yapıyo adam :icecream::icecream: ne kadar rahat yazıyorum sizlere yaşasın şu çayı icad edenden :dance::dance:
ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
sagol tugçm..inan onu da istemiyom hiç..daha beter edicek gibi geliyo valla..bi yudum su içesim yok midem agzımda sankigeçmiş olsun canım nane limon kaynat cok iyi geliyor mideye canım...
hoşgeldin canım nasılsın???
sana da geçmiş olsun canım yaaa bu aralar herkes hasta... havalar da daha da soğucakmış zaten son bin yılın en soğuk kışı olacakmış daha kasımda kar yapmaya başlıcakmış felaket senaryoları yazmışlar bir ton... Allah yardımcımız olsun bu kış....
yok anacım nerde bende o şans beeboshayallersmilekız gebesinde haberinmi yok acep:roflol::roflol::roflol:
nasılsınız ya çok kalabalığız geçmişe bakamıycam galiba
hoşgeldin suopuyorumnanaktankızlar kusura bakmayın geçmişi okumaktan yeni gördüm
siz nasılsınız
nasılsınız ya çok kalabalığız geçmişe bakamıycam galiba[/QUOTE
bakma kuzum bakma cok yazılıyo artık geçmişe hehe.... bana bak sen görüşemiyoz biraz bakışalım....Şenizolumunekankayizsmileyerimseniben
ggııııı deerin sabahları çok miden bulanıyooo tursu da istiyomu canın heee???
ay yok turşu deme çıkarcam şimdikkakannehir
ama inan sabahları çok fena oluyorum...
ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan
güle güle cnm..zengin kalkışı oldu hayırdır?kızlar ben çıkıyorum size ii muhabbetler iii geceler öptüm aman uzaktan öpeyim grıp geçmesin zemuszemus
iyiyim canlarım bende arkadaşlar sag olsunlar nette açık oldugumda beni hemen kapıyolar soruyolar nasıl oldun diye kk dan arkadaşlarım çok toplu bile konuşuyoruz allah hepsinden razı olsun destek oldugunuz için sag olun sanal alem deyip geçmicem burdaki insanlar çok içten ama bizim burdakiler çok gaddarlar en iyisi sizsiniz sizin gibiler destek oluyosunuz onlar gibi köstek olmuyosunuz:a015::a015:
iyi geceler canım geçmiş olsun tekrardan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?