Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok şükür sen nasılsın
iyiyim canım çok şükür ev işleri yemek fln yaptım şimdi biraz geç oldu cevaplarım ama neyse idare edin artık.
kızlar hepinize günaydın selinacım güzel dileklerin için sağol canım benim ALLAH evine önce sağlık sonrada huzur ve bebekler versin inşallah hep mutlu ol eşinle ailenle inşallah
amin canım cümlemize nasip olsun böyle güzel şeyler inş.
günaydın güzellerr
selinacım sagol canım bende iyiyim kızımla ugraşıp duruyorum sen nasılsın?
eliksircim sagol canım kızım biraz daha iyi şimdi senden naber?
süngercim teşekkür ederim rabbim şifa versin kızıma inş
çok şükür canım iyiyim bizimde olsada uğraşsak inş ne güzel olur.boş boş durdukça anca ev işleri çıkarıyoz kendimize,bebiş olsa onlara fırsat bulamayız belki ama olsun evimin işi eksik kalsın ama bebişim olsun yeterki.kızını öp benim için.
akşam ben sana yazcaktım dün,sanki sana patlamışım gibi oldu çünkü,ama eşim oturmuş ben mutfağa gidince,sonrada kapattı pc yi,izin vermedi bana,tv izledik beraber,gel öpemde barışak:73:

geldi mi yoksa?:36:

selina cım,inşallah dediğin sebeptendir canım,hep öyle yormak istiyoz da 38 aydır olmayınca,pekte umutlanamıyorum artık,olursa sürpriz olsun inşallah.
senlede aynı sayılır günlerimiz,bakalım,inşallah pozitif sonuç görürüz hep beraber.

bugun sabah bel ağrısıyla uyandım canım sanırım kırmızılar gelicek bende umutlanmak istemiyorum ama içimdeki bebek özlemi daha ağır basıyor.rabbim cümlemize bu güzel duyguyu kucağımızda bebekle yaşatsın inşallahh..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haberler olsun inş.

ebrarcım hep misafir ağırlıyorsun sende gez seninde hakkın canım.belliki misafirlerini çok iyi ağırlıyorsun o yüzdende çok misafirin oluyor.rabbim gönlüne göre versin evine gelenler çıkarkende güzel dilekler ve dualar bırakıyordur inş.

elaezel canım inş rabbim sana doğru yolu ve tedavi için hayırlı olanı gösterir.dr lara da güvenememek çok zor.allah korkusu olan insanlara rastlarsın inş.

elixsir emarın temiz çıkmış çok şükür sevindim canım.kist için laparoskopi yapılarak kurtulup hamile kalanlar varmı araştırdınmı canım.inş bu son tedavin olurda bu sefer sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.rabbim daha fazla hasretle aratmasın yavrumuzu hiçbirimize,yardımcımız olsun.

boncuğum liste kalbin kadar güzel olmuş eline emeğine sağlık.bebek çalışmaları başladımı canım eşin tamamen iyileşmiştir sanırım.

kardelenbhr bir ay çok güzel yumurtaların vardı aşılamadan vazgeçtin,diğer ay yumurtalar gelişmemiş diye aşılamadan vazgeçtin,bu 3.cü ay inş kendiliğinden olmuştur herşeyde bi hayır var derler ya inş öyledir canım güzel haberlerini bekliyoruz.

sevtuncum bitsin artık evin sefasını sür artık canım ya.kendine iyi bak yeni yapılan eve yeni bir müjdeyle girersin inş.

kardelencim inş bu gerginliğinin sebebi hamileliktendir canım.gerginlik alınganlık belirtiler arasında olduğu için aklıma o geldi.yanlış anlama belkide öyle bi haber almak istiyoruz da o yüzden o tarafa çekiyoruz.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

pelincim regl olana kadar negatife takılma bence.varsada yoksada hayırlısı olsun canım.

mirandacım kese görünmüş,hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız canım,rabbim gebeliğin sonuna kadar sağlık nasip etsin.

birsen,yeter,sunger,kardelen49,semra,hiranur,kayra,gökçerana,derin,gül,aleyna kızlar hepiniz iyisiniz inş.ve yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
canım iyi dileklerin için teşekkür ederim ben düşük olmnasın die ameliyat olucam gebe kalıyorum ama düşüyoo :14: ondan canım cok sağoll:38:
günaydın güzellerr
selinacım sagol canım bende iyiyim kızımla ugraşıp duruyorum sen nasılsın?
eliksircim sagol canım kızım biraz daha iyi şimdi senden naber?
süngercim teşekkür ederim rabbim şifa versin kızıma inş

iyiyim canım sağol sen nasılsın :34:

nasılsınız canlar ben artık arada girebiliyorum evde işelerim oluyo kusura bakmayın iyisiniz inş
geçmişe baktım alıntı yaptım olmadı
hepinizi tek tek öpüyorum

selinacım rabbim tez vakit sizlerede göndersin kızım gibi tatlı bi tane yada daha fazla inşşş onunla tüm gün geçiyo rabbim saglıgını göstersin onun inş bikaç gündür rahatsızdı die canım sıkkındı ama biraz daha iyi çok şüükür öperim teyzesi senin için
eliksircim bende iyiyim canım kızım rahatsızdıya onla ugraştım durdum biraz daha iyi hem bende hastaydım anca kendimize geldik :)

canım morfoloji yazmıyor ama sayım 1 cc de :24 milyon diyor hareketli de % 35 normal yapılı: %10 küçük başlı:%12 amorf:%35 elonge baş:%25 yazıyor 2 test sonucunda da morfoloji yazmıyor kaç olması gerekiyor morfolojinin
zeynep sayı iyi milimde 20 milyon ve üzeri olması lazım sizin 24 milyon cıkmış,hareket teiy morfolojide yuzde 10 cımış oda iyi canım sonuclarınız
eskiden burda,herkez birbirini sorardı,ama artık herekz birbirinden vazgeçti galiba,benide hiç soran eden olmamış malesef,demekki peşpeşe bi hafta girmesem,esamem okunmicak.
napalım,dünya düzeni bu.:14::14::14:
yerin belli oluyo kız öyle deme ben hissediyorum
Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
cok gecmiş olsun bagnu İNŞALLAH kolay gecer amaliyatın
emar sonucumu göstermeye gittim bugun temiz cıktı cok şükür ordanda cok övülen bir jinekologa gittim bugun

kadın gerçekten cok iyi sağolsun :16:

öncelikle herşeyi anlattım düşüklerimi fln farlutualle kaldıgımı ama düştüğünü dediki farlutual rahimini kalınlastırıyo ondan kalabiliyorsun rahimde incelme var dedi

birsürü kromozon testi vs. istedii:14: ssk ka yapılıyormu bu testler bilmiyorum normalı pahalıymıss epeycee:26:

sonra pko var dedi ve 5 cmlik kistimi alıcakmıs lakoskpylee:50:

yumurtalıklarına ufak delikler acıcam kistlerin gitmesi için fln birşeyler dedii :34:

iyibir doktordu memnun kaldım yani

şimdi öncelikle o kromozon testlerini yaptırıcam artık hayırlısı neyse o olsun

üzülmedim değil tabiki cok üzülüyorum bu duruma ama yapıcak birşey yok ALLAH büyük

geçmişe bakamadım özür dilerim hepinizi öüyorum:43::43::43::43:
elexir sevindim temiz cıkmasına sonuclarının hangi dr gittin ismini söylermisin
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse :nazar::nazar:
gözün aydın mıranda İNŞALLAH darısu kalp atışlarına
pelincim önemli değil,biliyorum ben seni,öyle herşeye takılmıyorum zaten,takıldığım konuları dile getirdiğimdede alınması gerekenler değilde,nedense alınmaması gerekenler şöyle bi kendine bakıyo,dahada özen gösteriyo,ama söz yerine ulaşmıyo nedense.
neyse boşver.
öpüyoruım seni,ben hamile olduğunu düşünüyorum nedense.:49:
hamiş pelin,hamiş pelin.:49:
kardelen sende isim ver o zamn yerine ulaşmıyosa ama bazen insanın sorunları okadar cok oluyki başkasını düşünemiyo buraya yazıp rahatlıyo okadarda ince düşünmemek lazım bence bende bazen yazıyorum bazen yazamıyorum kendimize göre sıkıntılarımız var
kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum nete,eşimin işyerine gidiyorum yardım için:17:,bu gün dr gittim bana düşüklerin sebebsiz bütün tahlillerin temiz korunmayı bırakın yeniden deneyin dedi,bende iğne falan vurmasını istedim nette duymuştum bi kadında normalde pıhtılaşma olmasa bile hamile kalınca hormonlar değişir bebeğe kan gitmeyebilirmiş oda bebeğin ölmesine neden oluyo tabi,,,,ben herseyi denedim bide bu kan sulandırıcı iğnelerden kullanmak istiyorum ama dr yanaşmıyor ayrıca kanımda brucella diye bi mikrop çıkmıştı onuda önemsemiyo ya bu bebek kanla beslenmiyomu nasıl etkilemez bebeği offfffffff kızlar bana istanbulda böle riskli gebelik uzmanı önerebilirmisiniz,5 gün sona falan adet olcam işallah adet bitimi korunmayı bırakıcam o zamana kadar yeniden iyi bi dr gitmek istiyorum lütfen arkadaşlarım bana iyi bi dr önerin bu konularda uzman:26:
sen bülent baysala gidiyodun memnun deyilmisin ondan artık

tugce vardı onunda düşükları vardı karnından igne vuruluyo bebeyi iyi şimdi belki dr sana neden vermiyo ki

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haberler olsun inş.

ebrarcım hep misafir ağırlıyorsun sende gez seninde hakkın canım.belliki misafirlerini çok iyi ağırlıyorsun o yüzdende çok misafirin oluyor.rabbim gönlüne göre versin evine gelenler çıkarkende güzel dilekler ve dualar bırakıyordur inş.

elaezel canım inş rabbim sana doğru yolu ve tedavi için hayırlı olanı gösterir.dr lara da güvenememek çok zor.allah korkusu olan insanlara rastlarsın inş.

elixsir emarın temiz çıkmış çok şükür sevindim canım.kist için laparoskopi yapılarak kurtulup hamile kalanlar varmı araştırdınmı canım.inş bu son tedavin olurda bu sefer sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.rabbim daha fazla hasretle aratmasın yavrumuzu hiçbirimize,yardımcımız olsun.

boncuğum liste kalbin kadar güzel olmuş eline emeğine sağlık.bebek çalışmaları başladımı canım eşin tamamen iyileşmiştir sanırım.

kardelenbhr bir ay çok güzel yumurtaların vardı aşılamadan vazgeçtin,diğer ay yumurtalar gelişmemiş diye aşılamadan vazgeçtin,bu 3.cü ay inş kendiliğinden olmuştur herşeyde bi hayır var derler ya inş öyledir canım güzel haberlerini bekliyoruz.

sevtuncum bitsin artık evin sefasını sür artık canım ya.kendine iyi bak yeni yapılan eve yeni bir müjdeyle girersin inş.

kardelencim inş bu gerginliğinin sebebi hamileliktendir canım.gerginlik alınganlık belirtiler arasında olduğu için aklıma o geldi.yanlış anlama belkide öyle bi haber almak istiyoruz da o yüzden o tarafa çekiyoruz.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

pelincim regl olana kadar negatife takılma bence.varsada yoksada hayırlısı olsun canım.

mirandacım kese görünmüş,hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız canım,rabbim gebeliğin sonuna kadar sağlık nasip etsin.

birsen,yeter,sunger,kardelen49,semra,hiranur,kayra,gökçerana,derin,gül,aleyna kızlar hepiniz iyisiniz inş.ve yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
selina sagol canım sende iyisin İNŞALLAH
yetercim sende nekadar yoğunsun nette:60: yakalıyorum seni başka yerlerde:60:

kardelen sen test yatın mı şekerim

pelin belki gec döllenmedir bence kan testi yaptır cünkü hamile olabilirsin ve farkında olmadan düşük yaparsın ALLAH korusun ilac falan verir dr git bence

yaptım ama eczacı testi verirken en az 1 hafta geçmesi lazım dedi benim 3 gün geçti yaptım çıkmadı ama benim önceki hamileliğimde de çıkmamıştı o yüzden üz<ülmedim büyük gün perşembe bakalım

normalde gecmiyosa günün mutlaka hamilesindir ALLAHIN izniyle

perşembe güzel mujdeyle gelirsin İNŞALLAH :49:

ssk var canım 20 ytl sağlık güvencesi varsa
fiyatı iyiymiş bende capaya gidiyorum ama arda da sormadan edemiyorum dr araştırıyorum işte
canım benim bırak günü benim saati bile şaşmaz:60: ama eğer hamileysem özel doktorumun kafasını kırcam

niye kırıyon kız dr kafasını

dualarımız hepimizle canım hepimiz aynı dertten ugraşıyoruz ALLAHIM hepimizi en kısa zamnda annne olmayı hamile kalmayı nasp tsin İNŞALLAH AMİN sende müjdeyle gelirsin İNŞALLAH AMİN

Back
X