iyiyim canım çok şükür ev işleri yemek fln yaptım şimdi biraz geç oldu cevaplarım ama neyse idare edin artık.çok şükür sen nasılsın
amin canım cümlemize nasip olsun böyle güzel şeyler inş.kızlar hepinize günaydın selinacım güzel dileklerin için sağol canım benim ALLAH evine önce sağlık sonrada huzur ve bebekler versin inşallah hep mutlu ol eşinle ailenle inşallah
çok şükür canım iyiyim bizimde olsada uğraşsak inş ne güzel olur.boş boş durdukça anca ev işleri çıkarıyoz kendimize,bebiş olsa onlara fırsat bulamayız belki ama olsun evimin işi eksik kalsın ama bebişim olsun yeterki.kızını öp benim için.günaydın güzellerr
selinacım sagol canım bende iyiyim kızımla ugraşıp duruyorum sen nasılsın?
eliksircim sagol canım kızım biraz daha iyi şimdi senden naber?
süngercim teşekkür ederim rabbim şifa versin kızıma inş
akşam ben sana yazcaktım dün,sanki sana patlamışım gibi oldu çünkü,ama eşim oturmuş ben mutfağa gidince,sonrada kapattı pc yi,izin vermedi bana,tv izledik beraber,gel öpemde barışak
geldi mi yoksa?
selina cım,inşallah dediğin sebeptendir canım,hep öyle yormak istiyoz da 38 aydır olmayınca,pekte umutlanamıyorum artık,olursa sürpriz olsun inşallah.
senlede aynı sayılır günlerimiz,bakalım,inşallah pozitif sonuç görürüz hep beraber.
bugun sabah bel ağrısıyla uyandım canım sanırım kırmızılar gelicek bende umutlanmak istemiyorum ama içimdeki bebek özlemi daha ağır basıyor.rabbim cümlemize bu güzel duyguyu kucağımızda bebekle yaşatsın inşallahh..