selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:79:
selam hayırdır coştun bakıyorumda keyfin yerinde heralde :81::81:ben şu moddayım bugün
Selam bacılar geçmişe bakayım hemen hayli gerilerde kalmışım
amin çok güzelmiş canım
duru süper bi paylaşım olmus..Allah razı olsun
canım çok haklısın yaşadıklarımız gerçektende çok zor ve yıpratıcı ama rabbim kaldıramıyacağımız yükler yüklemesin sıkmakda neymiş ya olurmu hiç biz kader ortaklarıyız unutma bunu herzaman psikolojimiz aynı olmuyo malesef
canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlüne göre versin
canım seninde kandilin mübarek olsun allahım gönlüne göre versin
buarada saol misafirim vardı ama gitti
aminnn canım seninde kandilin mübarek olsun allahım gönlünün muradını versin tez zamanda
boncuğum inşallah kuzum yaa mart ayı hepimizden müjdeler gelir umarım
buarada kandilin mübarek olsun kuzum özledim seni
kuzu kandilin mübarek olsun seninde allahım gönlüne göre versin inşallah buay gelicek minişin
saol canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlünün muradını versin
hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anne olmak nasip olur
hayırlı sonuçlar çıkar umarım canım
daisycim nasılsın canım miniş biraz yoruyormuş annesini olsun geçicek inşallah
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duaları düşünme sen iyi olmana bak canım
sanada hayırlı kandiller
sorun değil canım ben başkasına devrederim önemli değil
buarada hayırlı kandiller
canım çok saol allahım razı olsun gönlüne göre versin
inşallah tez vakitte şifa bulursun canım
canım allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah çok başrılı geçicek operasyon
saol canım ağzına yüreğine sağlık mevlam kabul buyursun inşallah
semroş hoşgeldin bacım kandilin mübarek olsun özlettin kendini
demek misafirlerin vardı neyse şimdi bolca dinlen
amin durucum gerçekten çok güzel saol paylaşımın için
sanada hayırlı kandiller kuzum nasılsın
tostişim hayırlı kandiller canım demek dönüyosun hayırlısıyla kavuş evine tatlım
boncuğum ağzına yüreğine sağlık rabbim dualarını kabul etsin mübarek gecenin hürmetine hemen ekliyorum .bu mübarek akşamda okumanda çok mutlu etti beni
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM DİLEĞİM ANNE OLMAK DİYENLER TOPİCİNDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA VE EVLAT HASRETİ ÇEKENLERE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADAŞLARIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMALARINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ,YASİNİ ŞERİFLERİ ,SALAVATI ŞERİFLERİ KABUL ET
HER DARALDIĞIMIZDA YAR VE YARDIMCIMIZ OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
Allah kavuştursun canım benim..yalnı hissetme kendini bizlerde senin kız kardeşlerinizcanım saol ben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum kızkardeşimi yolcu ettim canım sıkkın ogidince kendimi çok kötü hissediyorum allahım tez vakitte kavuştursun tüm hasret çekenleri
evet ya hasret gelmiyo bende görmedim inşallah iyidir
kızlar slm dün gelemedim geçi kimse farkına varmamış canınız sagolsun nyse dünden beri bel ve kasık ağrılarım vardı bide dün akşam çok geç saate kadar misafir vardı gitmek bilmediler geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hala ağrım var yarın dr gidecem kendinize iyi bakın
yok canım ya grip geçti ama ağrım var neyse çıkıyorum yarın dr gidecem kendine iyi bak iyigeceler
bu arada durucum aramıza hosgeldın canım allahım hepımızı bebıslerımıze kavusturr ınsallah
ben kactım kızlar ınsallah kımseyı unutmadım yıne ne olur unuttuklarım kıbar bır dılle hatrlatsın dıkkat ederım bundan sonra
Canım ebayda çok hesaplı bir ürün ama malum bizim milletimiz fırsatçı tr de çok tutulduğunun farkında olan firma bastıkça basıyor fiyatı...Yurt dışından getirmek istedim ben ebay dan ancak yolda kayboldu geri döndü yok göndercez dediler vs.. vs... zaten yorgun olan beynim bunlarla uğraşamıyor artık ..Eczacılar kullanmayın böyle ürünleri demiş,iyi güzelde eczaneye giriyoruz bankonun önünde envai çeşit kayganlaştırıcı var böyle yaman bir çelişki olur mupresed kuullanın kızlar ama biraz pahalı bence bide bi eczaneden ben istemiştim bana dediki biz bilmiyoruz o markayı dedi o tarz şeyler kullanmayın dedi ama ben son çare kullanmak istemiştim alıcaktım ama eczacının o sözleri beni vazgeçirdiii işteeeee
Allah sizlerden de razı olsun canım benimcanim demek laparoskopi olacaksin,insallah umit ettigin sonucu alirsin tatlim.rabbim emeklerini bosa cikarmasinbanada olmami söyledi doktor ama ben korkmustum laparoskopiden:18::18:
farkina varmazmiyiz canim yaaben dun pek evde degildim,kandil dolayisiyla arkadaslar ile toplandik..siteyede pek gelemedim cok gecmis olsun canim,rabbim sifa versin..
allah razi olsun canim,bu arada hayirli olsun kizin olacakmisistediginiz isimler guzel canim,rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin
allah razi olsun ebrarim,gönulden amiiiin ecmain olsun diyorum
canim cok gecmis olsun insallah simdi daha iyidir,allah sifa versin
cok guzel bir paylasimdi durucum,allah razi olsunamiiiiin diyorum duana
amiin canim,test sonuclarinin guzel cikmasina sevindim tatlim,gözun aydin.prolaktin ne oluyor tatlim?kusuruma bakma cok cahilim bu konularda
canim allah sifa versin,buyuk bir olasilik suan hastanedesinizdir,allah yardimciniz olsun insallah
insallah sonuclarin guzel cikar elixsircim
demek bebis saglikli,cok sevindim canim.bulantilari dert etme canim guzel gunler ve zamanlar bunlar.gecer insallah hepsiii
sizlerinde kandili mubarek olsun kizlar,rabbim dualarinizi kabul etsin
korku,uzuntu hepimizde var kayracim,dilerim rabbimden sevinecegiz gunlerde yakindir insallah..allah razi olsun canim yaa ben iyiyim cok sukur,kolumda iyilesti,ilk defa oldugu gibi olmadi cok sukur,bu defa daha hafif atlattim öncekine bakarak
kizlar sizinde kandiliniz mubarek olsun,rabbim dualarini kabul etsin insallah
canim evet adetliyim,ama bugun yarin biterokurum yine ben persembeye kadar.hem adet olsamda sorun degil tatlim,ben yakin arkdasimada yerime okuttururum bu arada seninde kandilin mubarek olsun canim,rabbim kandil hurmetine en yakin zamanda hayirliu evlatlar versin canim
kizlar sizinde kandiliniz mubarek olsun..sungercim haklisin belki birimizin yaptigi dua icabet saatine denk gelir,onun icin birbirimize dua edelim kizlar.birimizinki icabet saatine denk gelirse ve hepimiz icin yaparsa onun duasi hurmetine rabbim hepimizin yuzunu guldurur
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başınakızlar mrb nasılsınız,,
size bi haberim var. Ben hamileyim. 8 haftalık. önceden belliydi ama kalp atışını duymadan kimseye söylemedik. Daha annemler bile bilmiyor. Bugün kalp atışını duydum çok şükür.
Allah tez zamanda yüzünü yeniden güldürsün inşallah canım...ben yaklasik 3 yillik evliyim ve 1 yili askin zamandir da cocuk icin ugraioruz 1 yil once 1 bucuk aylik bebegimi kaybettim ve hala ugrasioruz
Merhaba canım bir çok pco lu arkadaşımız gebe kaldı hayırlısıyla tez zamanda seninde muradın olur inşallah canım..mrb arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama polikistik over hastalığım var 3 aydır olmuyor bekliycez bakalım belkide zaman ve sabır ne dersiniz
Valla bacım girdim çıkamadım çok ara vermemek gerekiyor sanırımselam canım hoşgeldin sefa geldin nasılsın?
geçmişden baya bir müddet çıkamazsın gibihadi bakda gel bakalım
çok neşeliyim kanka,maşallahım var,sebebi galiba tedaviye başlıyo olmam.selam hayırdır coştun bakıyorumda keyfin yerinde heralde :81::81:ben şu moddayım bugün
Selam bacılar geçmişe bakayım hemen hayli gerilerde kalmışım
ben bayadır giremiorum sizleri çok özledim iki dk fırsat buldum ama siz yoksunuz
neyse ben kaçar allaha emanet olun k.i.b
ben bayadır giremiorum sizleri çok özledim iki dk fırsat buldum ama siz yoksunuz
neyse ben kaçar allaha emanet olun k.i.b
canım üzülme allahın bildigi bir şey vardır mutlaka bak sana akıl vermek için demiyimde istanbulda taksimde gümüşsuyunda tüp bebek merkezi var kanal 7 çıkıyoya aret diye bir kadın dogumcu ona görün derim mümkünse muayenesi ilk parasız senin yüzüne olur veyada olmaz diyo okadar iddaalı yani bizim bir tanıdık vardı gitti kaç kere hamile kaldı tabe bebekleri tutunamadı
arkadaslar hepınıze merhaba
dun benım test gunumdu ama test gunum gelmeden kanamam başladı
ve kandada negatıf cıktı bı kaç yerde yazıp cıktım bıraz toparlayıp gelırım
dedim buraya yazmamısım.. donmusum da yoktu herseye yenıden baslamak zor gelıo
merkez değiştiricem ankara ıstanbul nerde ıyı bı merkez varsa ona karar varmekde zor bıraz once bakayım dedım okadar cok merkez varkii nasıl karar vericem bilmıyorum
allahım yardımcımız olsun..ben şimdi reglıyım reglım haftaya biter haftaya olan duada banada yazın
okurum seve seve kızlar hepınzıden allah razı olsun zamanı gelmemeıs demekki:)
evet sevtuncum yatıcaz bakalım saol guzel dıleklerın ıcın sana da gecmıs olsun ınsallah atakların bır an once terk eder senı
Duru_ pelin67 kardelen5233 sevtun2 biz varız
Bu arada selam bacılar
yooo,ben burdayım ki,gitmedim bi yere.canım üzülme allahın bildigi bir şey vardır mutlaka bak sana akıl vermek için demiyimde istanbulda taksimde gümüşsuyunda tüp bebek merkezi var kanal 7 çıkıyoya aret diye bir kadın dogumcu ona görün derim mümkünse muayenesi ilk parasız senin yüzüne olur veyada olmaz diyo okadar iddaalı yani bizim bir tanıdık vardı gitti kaç kere hamile kaldı tabe bebekleri tutunamadıkadınıdada eşindede sorun vardı birazda yaşları epey var tabe bir dene derim ne dersin*:86::86::86::86:sen nerdesin bilmiyorum ama benim fikrim bu :78::78:
işşallah canım benim işşallah sanada rabbim yardım etsin bebem
ebrarcım kardelen profum sizleri kıl pay kaçırdım yaşansa bak demi
kızlar hepiciginize iyi akşamlar diyorum ne var ne yok
ebrarcım bebem sag ol dua için biraz beklemek istiyorum şu evi bir hale yola koyum tedaviye başlıyım ben derim sana kaçtır yazıcam unutuyorum kusura bakmakafam bu aralar yerinde degil canım aile meseleleride var herşey üst üste geliyo bu aralar ondanda canım sıkılıyo
aleyküm selam canım ilk defa karşılaştık seninle adını çok duydum ama ilk görüşüyoruz işşallah iyi bir arkadaş kardeş oluruz burda
merhaba size bir şey danışmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..
yaklaşık 2 senelik evliyim.eşim inanılmaz sorumsuz bir kişi.aile eş sorumluluğunu alamıyor. mesela kardeşi bi araba aldı verdi ki durumumuz zaten kötü aylık sadece 400 tl borç ödemesi 400 kira elektrik su kendi borçları var bide 1200 maaş alıyor ayın başında zaten eline 50 100 kalmıyor bile bana zaten vermiyor, verecek parası yok zaten..mutfak alışverişi benim özel alışverişlerimi annem yapıyor hala..diyorumki arabayı satalım 400 ödediğimiz icrayı kapatalım yok diyor. annem dediki benim evime geçin ama evi yaptırmamız lazım diyorumki satalım orayı yaptıralım yok diyor.. araba var ama sadece zarar bana..hiçbir yararını görmedim..
sen işe gir destek ol demeyin 1.5 sene çalıştım eşim daha bi rahatladı.. sanki karı koca değiliz iki ev arkadaşıyız herkes kendi ihtiyaçlarını karsılıyor..kimse kimseye karışmıyor.. artık çalışmıyorum bu sebepten bana bakmak zorunluluğunu hissetmesi için ama yok.. hı bide kardeşim devamlı abla araba masraf sen sıkıntı çekiyorsun size lüks diyor ki haklı çünkü eşim işe bile servisi varken araba ile gidiyor.araba devamlı arıza cıkartıyor durmadan ekstra borç..kardeşinin iyilik yapması bizi iyice sıkıntıya soktu, sorsaydı keşke nasıl olur diye ama kafasına gör almış gelmiş..
ben ne yapacağım. bugün maaş aldı 20 tl kaldı eline ben çok sıkıldım artık.. söylesem kavga cıkıyor sussam bildiğini okuyor çok yoruldum artık... hani maddi sıkıntı çekilir, çekerim de ama onun sorumsuz davranışlarından dolayı istemiyorum bu sıkıntıyı çekmek.. canıma tak etti yani. hemen surat sallamasından sıkıldım hiçbir zaman ciddi bir konu konusamıyoruz.konuşmaya başladıgım anda bagırmaya cagırmaya başlıyor surat sallıyor bu durumdan rahatsız olmaya başladım artık.. aslına bakarsanız mutsuz oluyorum maddi sıkıntılardan eşimin sorumsuzlugundan kardeşimin de bunu yüzüme vurmasından..
ben ne yapacağım..? yoruldum..
rabbim yardımcınız olsun diyorum,zor bi durum.merhaba size bir şey danışmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim..
yaklaşık 2 senelik evliyim.eşim inanılmaz sorumsuz bir kişi.aile eş sorumluluğunu alamıyor. mesela kardeşi bi araba aldı verdi ki durumumuz zaten kötü aylık sadece 400 tl borç ödemesi 400 kira elektrik su kendi borçları var bide 1200 maaş alıyor ayın başında zaten eline 50 100 kalmıyor bile bana zaten vermiyor, verecek parası yok zaten..mutfak alışverişi benim özel alışverişlerimi annem yapıyor hala..diyorumki arabayı satalım 400 ödediğimiz icrayı kapatalım yok diyor. annem dediki benim evime geçin ama evi yaptırmamız lazım diyorumki satalım orayı yaptıralım yok diyor.. araba var ama sadece zarar bana..hiçbir yararını görmedim..
sen işe gir destek ol demeyin 1.5 sene çalıştım eşim daha bi rahatladı.. sanki karı koca değiliz iki ev arkadaşıyız herkes kendi ihtiyaçlarını karsılıyor..kimse kimseye karışmıyor.. artık çalışmıyorum bu sebepten bana bakmak zorunluluğunu hissetmesi için ama yok.. hı bide kardeşim devamlı abla araba masraf sen sıkıntı çekiyorsun size lüks diyor ki haklı çünkü eşim işe bile servisi varken araba ile gidiyor.araba devamlı arıza cıkartıyor durmadan ekstra borç..kardeşinin iyilik yapması bizi iyice sıkıntıya soktu, sorsaydı keşke nasıl olur diye ama kafasına gör almış gelmiş..
ben ne yapacağım. bugün maaş aldı 20 tl kaldı eline ben çok sıkıldım artık.. söylesem kavga cıkıyor sussam bildiğini okuyor çok yoruldum artık... hani maddi sıkıntı çekilir, çekerim de ama onun sorumsuz davranışlarından dolayı istemiyorum bu sıkıntıyı çekmek.. canıma tak etti yani. hemen surat sallamasından sıkıldım hiçbir zaman ciddi bir konu konusamıyoruz.konuşmaya başladıgım anda bagırmaya cagırmaya başlıyor surat sallıyor bu durumdan rahatsız olmaya başladım artık.. aslına bakarsanız mutsuz oluyorum maddi sıkıntılardan eşimin sorumsuzlugundan kardeşimin de bunu yüzüme vurmasından..
ben ne yapacağım..? yoruldum..
napalım,benimkide geldi,buyursun gelsin,belirli bi dönem gelemez olsun inşallah.2. lagrima
3. kardelen5233+
4. metuka
5. pelin67
iyi akşamlar canlarım kardelen profum yeni inan seni alta gördün ışıgın yanmıyodu demin amanınişıkları kim actı çok sevindim inan geldigine görüşmeyeli nasılsın beni sorarsam geldi gene benimkiler okadarda gelmeyin diyorum gene beni dinlemiyolar
zelalca bebeginimi kaybetti yoksam kayra yazmışta bir haber alayım didimde
kardelencim tedaviye mi başlıyorsun? hadi hayırlı olsun....
Canım okudum ve çok üzüldüm..Böyle durumlar da sana ne desek boş gelir seni anlıyorum çünkü birebir aynı olmasa da benzer durumları bir çok kadın gibi senin gibi şahsEn bende yaşadım...İçin çok dolmuş çok belli aksi halde insan bunları ne yazacak ne konuşacak cesarette bulunamıyor.. Ben böyle durumlarda bakıyorum işin içinden çıkılmıyor..Yaradana sığınıyorum ''rabbim hayırla ıslah et ' diyorum binlerce kez .... Cidden ne diyeceğimi şaşırdım..İşe girmiş olsan kendini kullanılmış hissediyorsun,girmesen geçim sıkıntısı çekiyorsun gerçekten çok zor bir durum..Rabbim en kısa zamanda eşini HAYIRLA ıslah etsin ne diyelim..KÖTÜ SÖZ SARFETME RUHUNUN ACISIYLA,ÇÜNKÜ SONUÇTA YİNE SENİN CANIN YANACAK..HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN BİRTANEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?