Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rabbim yardımcınız olsun diyorum,zor bi durum.

napalım,benimkide geldi,buyursun gelsin,belirli bi dönem gelemez olsun inşallah.

evet canım,yarın başlıyorum nasipse yumurta takibine.

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah dönem sonunda pozitif sonuçlarını okur göbek atarız

senin yerinde olsam alırım karşıma konuşurum son konuşman olur ozaman okadar düşüncesiz degilya eşin anlat düşünceleri üzüntülerini oda cevap veriri kızmaya ne hakkı varki bilemedim yani sizin işiniz severekmi yoksa görücü usulümü oldu merak ettim arabayı sat evi yaptır araba karın doyurmuyo bebem kardeşinide saalla gitsin onada üzülüp kırıldıgını söyle belkin kırmak degildir amacı ne dersin :44::44::44::44: annende olsa yardım edicek tabi ama bir yere kadar önce eşinle sorunlarını bir hallet sonrada kardeşinle saglıklı bir hamilelik geçirmek istiyosan hem huzura hemde hemde paraya çok istiyacın var ona göre allahım bir kolaylık yapar ama benim düşüncem bu tabe gene sen bilirsin
Allahın izniyle kardeşiz tatlım Valla kardeşten de öteyiz bir çok şeyi kardeşlerim bilmiyor sizlerle paylaşıyorum

öyle tüm dediklerine katılıyorum canım benimkilerde özelimi bilmez sizlerle stresimi atıyorum vallahi bu arada ben çıkıyorum namaz beni bekler allahıma emanet olun benim yavru çagırıyoda
ebrarcım senin kusunun adı ney merak ettim bebem:86::86::86::86::86:

kızlar ben sofrayı hazırlamalıyım,daha salata yapcam,görüşürüz yemekten sonra inşallah.

canım benim kolay gelsin benim adetim gelmedi panik atagım geldi 3 gündür çok kötüyüm ben ne yapacagımı şaştımda kaldım aranızda bir flan arkadaşımız benim gibiydi sahi o nerde hiç gürünmüyo merak ettim bende yaw

kızlar ben sofrayı hazırlamalıyım,daha salata yapcam,görüşürüz yemekten sonra inşallah.

kolay gelsin canım benim görüşmek üzere kocaman öptümm

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonuç alırsın..Yalnız ağlama ağlamak tüm metabolizmanı olumsuz yönde etkiler bebişinde etkilenir bu durumdan..Mutlu olmaya çalış ki bebişin sıkı sıkı tutunsun anneciğine Ben de tüp yaptırmıştım ama kısmet olmadı tutunması...
kanda en erken sonucu 10. gün görebiliyorsun benim bildiğim kadarıyla..Hayırlı uğurlu olsun tekrardan tatlım...

Canım la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim sürekli bunu oku inan rahatlıyor insanı ..Üzülmek inan hiç birşey değiştirmiyor sen kendine yapmış oluyorsun..Ben iki yıl sinr hastalığı tedavisi gördüm..İlaçlara bağımlı yaşamak çok zor oluyor..Kafana göre bırakamıyorsun da.Aman diyim senden önemli hiç birşey yok bu dünya da bunun farkında ol kendine kötülük etme..Allahım yardımcın olsun inşallah...

aldım karşıma konuştum dedimki bak böyle böyle ben senin eşinim benim sorumluluklarımı alman lazım vs vs ama hemen surat bağırma çağırma sonrada küstük zaten.. anlamıyor beni hemde hiçç çünkü dinlemiyor bence..o kadar düşüncesiz yani..görücü usülü değil ama aşk evliliğide değil evlenmiş olmak için evlendim..bazı rahatsızlığım vardı hemen evlendim düşünmedim detaylı o geldi 10 ay konustuk evlendim işte..

Allah kabul etsin canım

inşallah duru cum,inşallah hepimiz alalım o pozitifi en kısa zamanda.
Aminn cemil cümlesine aminnnn..

sanada cok cok gecmiş olsun insan nasıl atlatıyor kimbilir cunku bu igneler haplardan sonra olumsuz bir sonuc yıkım olur heralde offfffffffffffffffffff cok zor cok allah yardımcımız olsun

sanada cok cok gecmiş olsun insan nasıl atlatıyor kimbilir cunku bu igneler haplardan sonra olumsuz bir sonuc yıkım olur heralde offfffffffffffffffffff cok zor cok allah yardımcımız olsun

Kötü düşünme iyiye motive olmaya çalış tatlım..Ve şöyle düşün Allah ne verirse hayırlısı versin ananın babanın evladın eşin dostun akrabanın...Herşeyin hayırlısı inşallah....

amin canım allah razı olsun kib inşallah bir gun hepimiz anne oluruz görüşmek uzere

demezmiyim devamlı dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun..aminnnnn

selam kızlar nasılsınızzzz bikaçgündür gelemiyorummmm yeni haberler yeni hamişler varmııııı :)))) ben doktora gittim sonunda:))) kafayı yicem doktor kesin bişiy diyemicem dedi yaaaaa (( küçük bi kese görüyorum ama bebekmi değilmi emin değilim bi kan testi daha yapalım dedi yaaaaaaa (( perşembe tekrar kan vercem (((

günün ne kadar geçti ki

günün ne kadar geçti ki

demezmiyim devamlı dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun..aminnnnn
Aminn
selamlar olsun herkese nasılsınız kızlar
Selam şeker hoş gelmişsin sağol sen nasılsın
Selam canım sağol sen nasılsın..Bebiş var galiba... İnşallah yeni kan testinde yüreğin ferahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…