amin ya gerçektende buyıl hamiş yılı olucak inşallah
darısı bizlere olsun
darısı sizlere cnm dualarım sizinle bu yıl hepinizin hayırlı haberini duyarım inşallah insan öyle mutlu oluyorkiEbrar yaa grip olduum burnum gözüm kaşınıyo acayipp ateşim var ne yapsam ki yaa doktor çok uzak pazartesi randevum o zaman kadar ne içsem ne alsam ya ilaç içemiyorumdaaaa
slm kızlar nasılsınız
allah hepınızın dularınızı kabuletsın ınsallah
halem bana yazmıssın cnm ıyıyım sen nasılsın nerelerdesın
bırsenım cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
kayram demek 22 sınde yatıyosun hastaneye hadı hayırlısı güzel haberlerle gel ınsallah
samyelım cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsünama azıcıkta kırıldım neden gec haber verdın lıstede adın kaldı haber vermedıgın ıcın sılmıstım neyse sen ıyı olda gerisı mühım degıl rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnm
slm kızlar nasılsınız
allah hepınızın dularınızı kabuletsın ınsallah
halem bana yazmıssın cnm ıyıyım sen nasılsın nerelerdesın
bırsenım cok gecmıs olsun cnm dıkkatet kendıne
kayram demek 22 sınde yatıyosun hastaneye hadı hayırlısı güzel haberlerle gel ınsallah
samyelım cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsünama azıcıkta kırıldım neden gec haber verdın lıstede adın kaldı haber vermedıgın ıcın sılmıstım neyse sen ıyı olda gerisı mühım degıl rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnm
canım bundan önce 2 bebeğimi kaybettim ya,, o yüzden kalp atışı belli olmadan kimseye söylemedik. bir ay öncesinden belliydi doktorum bugüne randevu vermişti. bu8gün baktı 8 haftalık. bundan sonraki randevu 14 mart ve allahtan bi sorun çıkmazsa 25 martta rahime dikiş atılacak...
hayırlısı cnm ınsallah hersey yolunda gıdıcek busefer dualarımız senınlecanım bundan önce 2 bebeğimi kaybettim ya,, o yüzden kalp atışı belli olmadan kimseye söylemedik. bir ay öncesinden belliydi doktorum bugüne randevu vermişti. bu8gün baktı 8 haftalık. bundan sonraki randevu 14 mart ve allahtan bi sorun çıkmazsa 25 martta rahime dikiş atılacak...
boncukum hoşgeldin kuzum nasılsın?özledim yaa
çok teşekkür ederim kızlar. inşallah bu sefer olacak,bende inanıyorum....
cnm pko lular genellıkle sogan ve ıncır kürü uyguluyor doktora gıttınızmı hıc senın dedıgın gıbı zaman ve sabır allah büyük sen güçlü ve ınanclı ol yetermrb arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama polikistik over hastalığım var 3 aydır olmuyor bekliycez bakalım belkide zaman ve sabır ne dersiniz
kızlar merhaba birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun. ben bu ayın 10 da tuvaletimi yaptıktan sonra peçetede bi damla kan gördüm sonra tekrar baktım bir damla daha rengi acık pembeydi. ancak başka gelmedi. peçeteye bakmasam görmeyecektimde zaten . neyse ayın 13 ünde öğlenden sonra olması gereken günde regl oldum ama bugun 2. gün olmasına ragmen reglim kesildi dünden beri gelmiyo denecek kadar az geldi. herzaman sadece ilk gün sancılı adet gecirirdim ilaç içerdim gecerdi fakat 1. gün 4 tane majejik içtigim halde tam olarak ağrım dinmedi. suanda sancım yok ama karnımda hafif bi sızı var özellikle karnıma bastırınca hissediyorum. sizce anormal bi durummudur bu ?
test yapmismiydin cnm
hayır yapmadım yapsam cıkar mı bilemiyorum. gecen ayda adetim 2 gün sürmüştü acaba başka bi sorunum mu var? ama benim aklım ayın 10 nunda gelen kana takıldı. üstüne görme sancılı olurmuki?
valla bunyeden bunyeye degisiomus bazi insanlar sakir sakir adet bile gorebiliomus hamileyken.bi anormallik oldugu kesin bence sen once bi test yap hamile degilsen de doktora gorun derim.bide bisi dicem bende cocuk yapmaya basladigimdan beri adetim duzensizlesti daha az kanamaya baslasdi ve daha az suruyo ama senin gibi olmadi bence bi test yap sen bana da bildir merak ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?