- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
duru cum,ne ağrısı yaaa,sen hamilesin,olmicak ağrın sızın inşallah.oynicaz böyle
İnşallah diyelim canım benim mucizelere inanmak lazım
işşallah canım bebnim işşalah amin diyorum
canım belkim senin kırmızılar degilde mercimek gelir ne dersin ben okad tedavi oldum bak allahım normal yolla hamile kaldım allahım sag saglim bebek nasip etsin sana işşallah
ben çıkıyorum canlarım benim benim yavru yakaladıben kaçar
Kızlar malesef çıkıyorum,bide ben kocadan önce yatsaymışım nolurmuş ki acaba,incilerim mi dökülürmüş falan.
Gece gece epeyyyy bi laf yedim,benim koca hiç düşünmüyo bu kadın diyette,bu kadar laf hazımsızlık yapar diye
Hepicinizi öptümmmmmmmmmm
yok canim bnm ne mucizesi olumlu dusun
canım belkim senin kırmızılar degilde mercimek gelir ne dersin ben okad tedavi oldum bak allahım normal yolla hamile kaldım allahım sag saglim bebek nasip etsin sana işşallah
Evanurum olursa ben mucize derim dile kolay 14 sene
Estfiğrullah canım yarabbim seni boyle deniyor bence sen varya analarin en buyuyusun
içir bebem içir sende taze soganı yemeklik soganı ya kaynat adetine 15 gün kala iç yada yemeklik soganı söüş yap üstüne sumak koy ye sakın 21 ihmal etme döverim hekız benim şirinligin inan bu arkadaşlar gördüler beni burda sor bak
garibim canım tombul iyi teyzesi kafesini ytemizledim birde gagasıyla ısırıldım okadar
ne yapcen ana yüregi dövemedim keratamı oglumu
kızlar ben kayboolursam şaşmayın yavru uyanmasın demi
Kızlar malesef çıkıyorum,bide ben kocadan önce yatsaymışım nolurmuş ki acaba,incilerim mi dökülürmüş falan.
Gece gece epeyyyy bi laf yedim,benim koca hiç düşünmüyo bu kadın diyette,bu kadar laf hazımsızlık yapar diye
Estfiğrullah canım yatakdir rabbimin o vermiyorsa mutlak bir sebebi vardır..Yine bizlerin iyiliği içindir mutlaka..Bütün kadınlar büyüktür Allah hepimiz için hayırlı kaderler yazmış olsun..
Evanurum olursa ben mucize derim dile kolay 14 sene
atbikide takdir allahin tabikide butun kadinlar cok degerlidir...tabikide allahin vardir bir bildigi...sana bir sey diyecem ama gercekden cok sikiliyorum cekiniyorum bunu derken sakin beni yanlis anlama anlatmak istemzsende anlarim seni...nasil bu kadar guclu olmayi basrdin...egerki yanlissa bu sordugum sey affina siginiyorum
oy canım benim sıkılma çekinmehayat her şeye rağmen devam ediyor başka çaremiz yok.. ben ölümlerden döndüm rabbim dön dedi ve döndüm...Eşimi çok seviyorum,annemi,kız kardeşlerimi çok seviyorum,sevdiğim bir çok arkadaşım var,sizleri çok seviyorum.Kocaman bir servet bahşetmiş rabbim bana hayatım ve sevdiklerim çokk şükür..Yaradan eğer benim için hayırlı olacaksa evladı da nasip eder inşallah,etmezse de onun hikmetinden sual olunmaz..Çok şükür der yaşamaya elimde olan hazinemle devam ederim
olur inşallah vardır elbet zamanı.. 4 halam var en erken doğum yapan 8 sene hepsininde okadar seneden sonra ya ikizi ya üçüzü oldu tedavi görmeyi bıraktıklarında..seninde olur inşallah dualarım sizinle emin ol..
sen cok guclu bir kadinsin tebrrik edrim seni...dualrim seninle...
selam kızlar su anda burada bulunan herkese yenı arkadaslarımız var hosgelmısler durucum sen eskılerden oldun artık sana degıl sozum
hosgeldınız kızlar ınanın gecmısı okudum ve benımde ılk geldıgım anlar geldı aklıma bu topıc harıkadır yaaa bende burada takılı kaldım herkes bırbırının hakkına saygılı olup takıp ettıgı surece probşlem cıkmaz zaten dertler bırrrr uzuntu bır yanı bırbırımızı bzden ıyı kımse anlayamaz
kardelosum bılıyorum benı altta gordugunde sınır olmusundur mutlaka ama gecmıse bakıyım derken senı kacırdım yatmıssın sende hurreme dalmısız aılecek de bıraz ozur kuzu tamammı en kısa zamanda kardesımı yolayınca telafı etcem
heeee bu arada selınam saol bıtanem arastırıp banada yazarsan sevınırım bıtanem bu ay laparoskopıden dolayı bos gecer de artık bakalım bıdahakı aya bende baslıcam ıcmeye ama hangısınden baslıcam bılemıyorum o ankı ruh halıme baglı bıraz hehe
allahım herkesın gonlunden gecenı kucagına versın ınsallah maddı manevı daha fazla yıpranmadan geşlsın bebıslerımız ınsallah allaha emanet olun kuzularım ben kardesımle ılgılenmelıyım bu hafta gıdıcek ya naz nıyaz hat safhada opuyorum sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?