Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız beni öyle yiyemessin çok zayıfım ben
ama belkim kemik suyuma çorba olur

ya kizlar bana gec geliyor yazilar ve yazdiklarimda gec gidiyor sizlerde de mi ayni yoksa bnim internetimde mi sorun var anlamadim gitti:26:

iyidir duru cum,iğnemi vurdurdum geldim
birsencim selam kuzu,napıyon?

kız sevtun,işin gücün yemek,sen rejimde değilmisin bakim

canım,burda ilaçla hamile kalan hiç yok,bi tane aşılama var,o nun iğnelerini mbilmiyorum,bide ben hamile kalabilirsem,ilk olcam galiba.

kardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim

canim benim ya rabbim sifa versin insallahne yapayim sevtunum bildigin gibi,umit edip bekliyoruz isteeerabbimin taktirine razi olmaktan baska caremiz yokkkizzz sen daha evine gecmedin miiibu arada tombul ne yapiyor:34

baya vermişin kız,amma azimli çıktın sende
1 numarasınız o zaman
Hakikaten öyle yani bundan sonra burdayım inşallah . Zaten ordan oraya kkimseyi de hatırlamıyo insan dimi yani
kimseyi hatırlamıyoz öyle oluncada,en önemliside topic topic geizince kimse bizi hatırlamıyo:97:

allahım bekletmesin daha da en kısa hayırlı zamanda versin bebişini sağlıkla

belirti arıyorum ne olsun umudum da yok ama allahım nasip edecek tabi kısmet sen neler yapıyosun

canım bende belirti aramadan beklemek istiyorum şu an için gelen giden yok hayırlısıyla uzun süre gelemez olsun inşallah

Evet sonunda canım çok şükür

allah beklentilerinizin sonunu mutluluk eylesinben hep bekliyorum isteee ne olsun

hosbulduk canimnasilsin???

Aminnnnn aminnnnnnnnnnnnnn

ebrrcım canım kusura bakma geç kaldım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur bol bebek versin

ya kizlar bana gec geliyor yazilar ve yazdiklarimda gec gidiyor sizlerde de mi ayni yoksa bnim internetimde mi sorun var anlamadim gitti:26:
Bende de çok sık oluyor canım bu durum :44:
kızlar ben kaçtım konuşuruz yine sonra iyi geceler hekese.sevdim sizi kankalar:79::79::79::79:
Sanada hayırlı geceler canım selametle

21 iydi değilmi tarih?

allahım bekletmesin daha da en kısa hayırlı zamanda versin bebişini sağlıkla

amiiiiiin,amiiiiiiin,ecmaiiiin olsun canim

biz sevilmeyecek garılarmıyık gıııııııı

kardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim

birsencim,cok gecmis olsun canim..insallah sonuclarin guzel cikar

kız beni öyle yiyemessin çok zayıfım ben
ama belkim kemik suyuma çorba olur
yok bebem ben et sevmem ben tavuk ve balık severim
canım yatıpda dinlenemiyosunki ne deyim o kaynananı elime bir verseler allahım şifa versin canım hüseyinime
canim benim ya rabbim sifa versin insallahne yapayim sevtunum bildigin gibi,umit edip bekliyoruz isteeerabbimin taktirine razi olmaktan baska caremiz yokkkizzz sen daha evine gecmedin miiibu arada tombul ne yapiyor:34
amin canım amin evime geçemedim malesef az kaldı geçsemde ne olucekki benim yavru bırakmıyoki memlekete gidene kadar
21 iydi değilmi tarih?
evet bebem 21 iyi degerlendir bak
ben içeri giriyim gene gelirim maksat yavruyu uyandırmamak
birazdan dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…