canım şükür karşılaşabildik inan çok sevindim sen giriyosun ben çıkıyorum ben giriyorum sen yoksun iyi oldu şimdi ama
kız senide yirim bak
canım inan kırmızı pek dadlu duruyo daha 89 kilodayım hedefim 80benim balatalar sıyırıldı gene ne yapcem oluyo arası böel idare ediceniz artıgın
hoş geldin bebem
aramıza hoş geldin bebem herkezde farklı burda buruya gelen çıkamıyo ikinci kocası gibi birşey
oluyo
2 yildir istiyorum canim
sevtun2 hosbulduk tatlim bence buranin yeri daha ayri ayyyy vallahi ben sildiden cok sevdim sizleri..ha hayyy
iyidir duru cum,iğnemi vurdurdum geldim
birsencim selam kuzu,napıyon?
kız sevtun,işin gücün yemek,sen rejimde değilmisin bakim
canım,burda ilaçla hamile kalan hiç yok,bi tane aşılama var,o nun iğnelerini mbilmiyorum,bide ben hamile kalabilirsem,ilk olcam galiba.
conem ne kızıyosun befacede baktım gül dedim nerelerdesin dedim eşide kardeşim ben eşiyim gülün babası hasta ameliyat olucak ban yaz dediydi demiş ama açamamış topigi rica etti sen dermisin diye ondan yane deyim didim ben yanlış birşey yaparmıyım heç bak ne kadar şirinim bu şirinligi bir size gösteririm birde eşime:86::86::86::86:
canım buralardayım senide ben çok ösledim gel öpem seni bir nanaktan
bu aralar panik atagım azdı bebem kafam yerinde degil benimkiler bir gelip bir gidiyolar delü gibisen ne yaptın görüşmeyeli ben az içeri giriyimde benim yavru uyanmasın dönerim birazdan
baya vermişin kız,amma azimli çıktın sendecanım şükür karşılaşabildik inan çok sevindim sen giriyosun ben çıkıyorum ben giriyorum sen yoksun iyi oldu şimdi ama
Kız senide yirim bak
Canım inan kırmızı pek dadlu duruyo daha 89 kilodayım hedefim 80Benim balatalar sıyırıldı gene ne yapcem oluyo arası böel idare ediceniz artıgın
Hoş geldin bebem
Aramıza hoş geldin bebem herkezde farklı burda buruya gelen çıkamıyo ikinci kocası gibi birşey
oluyo
kimseyi hatırlamıyoz öyle oluncada,en önemliside topic topic geizince kimse bizi hatırlamıyo1 numarasınız o zaman
Hakikaten öyle yani bundan sonra burdayım inşallah . Zaten ordan oraya kkimseyi de hatırlamıyo insan dimi yani
conem ne kızıyosun beFacede baktım gül dedim nerelerdesin dedim eşide kardeşim ben eşiyim gülün babası hasta ameliyat olucak ban yaz dediydi demiş ama açamamış topigi rica etti sen dermisin diye ondan yane deyim didim ben yanlış birşey yaparmıyım heç bak ne kadar şirinim bu şirinligi bir size gösteririm birde eşime:86::86::86::86:
Canım buralardayım senide ben çok ösledim gel öpem seni bir nanaktan
Bu aralar panik atagım azdı bebem kafam yerinde degil benimkiler bir gelip bir gidiyolar delü gibisen ne yaptın görüşmeyeli ben az içeri giriyimde benim yavru uyanmasın dönerim birazdan
allahım bekletmesin daha da en kısa hayırlı zamanda versin bebişini sağlıkla
belirti arıyorum ne olsun umudum da yok ama allahım nasip edecek tabi kısmet sen neler yapıyosun
canım şükür karşılaşabildik inan çok sevindim sen giriyosun ben çıkıyorum ben giriyorum sen yoksun iyi oldu şimdi ama
kız senide yirim bak
canım inan kırmızı pek dadlu duruyo daha 89 kilodayım hedefim 80benim balatalar sıyırıldı gene ne yapcem oluyo arası böel idare ediceniz artıgın
hoş geldin bebem
aramıza hoş geldin bebem herkezde farklı burda buruya gelen çıkamıyo ikinci kocası gibi birşey
oluyo
allah beklentilerinizin sonunu mutluluk eylesinben hep bekliyorum isteee ne olsun
hosbulduk canimnasilsin???
Bende de çok sık oluyor canım bu durum :44:ya kizlar bana gec geliyor yazilar ve yazdiklarimda gec gidiyor sizlerde de mi ayni yoksa bnim internetimde mi sorun var anlamadim gitti:26:
Sanada hayırlı geceler canım selametlekızlar ben kaçtım konuşuruz yine sonra iyi geceler hekese.sevdim sizi kankalar:79::79::79::79:
canım iyi olmana çok sevindim inan haydi bakalım başlangıcı yapmışsınız gerisi teferruat bebem unutma gücünü sabrını yirimedikten sonra san kimse karşı gelemez üzemez diyene bakbeni üzen üzüyoda boşver inan okuyunca çok sevindim sen benim verdigim tarihleri sakın kaçırma yoksa sana böle böle yaparım
# evanur
# kardelen5233+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# KAYRAM29+
bebikleri çok şükür yavrumun ateşi düşmüş neşesi gelmiş yerine bu arada kardelen profum gülün pek güzel olmuş canem ne güzel gül reçeli yapılır heamanın
ben geldim heran gidebilirim yavru yakalamzsa tabe
silver21 kardelen5233 evanur birsen29 sevtun2 lagrima hepinize selam olsun bacılarım hayırlı akşamlar
allahım bekletmesin daha da en kısa hayırlı zamanda versin bebişini sağlıkla
biz sevilmeyecek garılarmıyık gıııııııı
kardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim
canım,hiç dinlenmiyosun ki,accık yatsan ya.kardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim
kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah
kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah
hayırlı akşamlar... nasılsın bakalım?
yok bebem ben et sevmem ben tavuk ve balık severimkız beni öyle yiyemessin çok zayıfım ben
ama belkim kemik suyuma çorba olur
canım yatıpda dinlenemiyosunki ne deyim o kaynananı elime bir verselerkardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim
amin canım amin evime geçemedim malesef az kaldı geçsemde ne olucekki benim yavru bırakmıyoki memlekete gidene kadarcanim benim ya rabbim sifa versin insallahne yapayim sevtunum bildigin gibi,umit edip bekliyoruz isteee rabbimin taktirine razi olmaktan baska caremiz yokk kizzz sen daha evine gecmedin miii bu arada tombul ne yapiyor :34
evet bebem 21 iyi degerlendir bak21 iydi değilmi tarih?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?