Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hakkaten çok şirinsin :))

valla ben bilmem benden sadece çorba olur başka bir şey olmaz

ozaman normal sanirim...
yaa arkadaslar varya bizler analigi hakeden insanlariz daha bebislerimiz gelmeden ne planlar yapiyoruz
insallah allah bu dualarimizi bu gonlumuzden gecen ana olmayi bizlere cok gormez ins.bizler analigi gercekden hakeden insanlariz...dualarimiz kabul olur insallah...

ebrrcım canım kusura bakma geç kaldım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur bol bebek versin

aaaa,ebrarin dogum gunumuyduuuu...

canim kusura bakma,dun ve bugun cok aktif olamadim topikte,haberimde olmadi tabiiisimdi girdim,ama kizlarin onlein görunce gecmise bakamadim henuzzz
dogun gunun kutlu olsun canimiyiki varsinrabbbim yeni yasinda tum isteklerine nail eylesin
dilerim yeni yasin hayirlara vesile oldugu gibi,hayirli evlatlarada vesile olsun tatlim

bir arkadasimizin babasi rahtsizlanmis su anda ismini net bilmiyorum kusurama bakmayin.allahdan acil sifalar diliyorum umarim iyi olur cunku herseyin basi saglik

birde baska arkadasinda dogum gunuymus insallah bu dogum gunu ona gonlunden gecen tum guzellikleri yuce rabbim nasip eder...

Rabbim bize çok gördüğünden değilde,bizim için bir bildiği olduğundan göndermiyo meleklerimizi,belki bi sınav,belki bizim için daha hayırlı,tabi rabbimin veripte hayırlı kılmayada gücü yeter.
Işte biz insanlar neyin ne olduğunu bilebilcek durumda değiliz.
Inşallah rabbim bi an önce nasib etsin hepimize anneliği

Benim hiç bir ağrım sızım yok bu gün hayret verici bir şey her ay her bir yerim ağrırdı sessiz ve derinden gelecek galiba benim kırmızılar

Son düzenleme:
tamam 21inde ben topikte yokum :) çalışalım bakalım..o zamana kadar şu keçiboynuzu pekmezinide içereyim bakayım..

içir bebem içir sende taze soganı yemeklik soganı ya kaynat adetine 15 gün kala iç yada yemeklik soganı söüş yap üstüne sumak koy ye sakın 21 ihmal etme döverim he kız benim şirinligin inan bu arkadaşlar gördüler beni burda sor bak
garibim canım tombul iyi teyzesi kafesini ytemizledim birde gagasıyla ısırıldım okadar
ne yapcen ana yüregi dövemedim keratamı oglumu
kızlar ben kayboolursam şaşmayın yavru uyanmasın demi

AMİNNNNN...inşallahhh en kısa zamanda hayırlısıyla..

İnşallah canım benim ya inşallah

tabikide oyle cok dogru soyluyorsun en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah bizlere..ben kendi fikrimi soyluyorum ama diger analardan bizler daha farkliyiz daha gelmeden neler neler bizlerdeki...tabikide oteki analarda bas taci ama ben kendimi bu konuda daha farkli goruyorum..haksizmiyim

kız tombulu üzme bak:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

bende mi bir tombul alsam napsam bacım :44:

işşallah canım bebnim işşalah amin diyorum
Benim hiç bir ağrım sızım yok bu gün hayret verici bir şey her ay her bir yerim ağrırdı sessiz ve derinden gelecek galiba benim kırmızılar

canım belkim senin kırmızılar degilde mercimek gelir ne dersin ben okad tedavi oldum bak allahım normal yolla hamile kaldım allahım sag saglim bebek nasip etsin sana işşallah

ben çıkıyorum canlarım benim benim yavru yakaladıben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…