aslına bakarsan bende hiç olmadım ben 1 kez tedaviyle kaldım 1 kez kendiliğimden 1 kezde tüpbebekle ama araştıra araştıra yarı doktor gibi olduk allah yardımcımız olsun işimiz zor gerçektendeevet tatlim biliyorum ama cogu insan oyle bilmiyor isde hic olmayana cok acili bir islemmis gibi geliyor arkadasa oyuzden yazmitim aci var diye mi korkuyorsun ama baska sebeplerden dolayiymis
sglsn amin ins cumlemiz en kisa zmanda hamile kaliriz
aslına bakarsan bende hiç olmadım ben 1 kez tedaviyle kaldım 1 kez kendiliğimden 1 kezde tüpbebekle ama araştıra araştıra yarı doktor gibi olduk allah yardımcımız olsun işimiz zor gerçektende
arkadaşda yeni başladıysa bu işlere korkması çok normal
amin inşallah
ben cok buyuk bir tedavi gormedim ama inanki ben siyaracak dereceye gelmistim..kendimi olacak diye cok kaptirmistim..esimde sorun yok herseyi normal..ben polikistik over hastasiyim ne zamana tutar allah bilir...cok vahim durumdaydim..psikolojik tedavi gorerek atlattim...bu aacilari yasadigim icin heves kalmadi bende...cunku doydul artik hevese...ama su anda cook rahatim olursa olur olmazsa allahin takdiri olursada rabbimin olmazsada...
olur canim haftaya ayatel kursi icin yaz beni...
vallahi aciyi es gectim keske olsaa rahim filmi cekildim cok hafif agrim oldu onun gibiyse hic sorun degil ama iste asilama zman alir bide pahali olurda hastane karsilmaz diye cekiniyorum ins karsilar...
ins olur benimde esimde problem((( uzulme dmek cok sacma bebk isteyipte uzulmeyen kafasi bozulmayan varmi bende her ay sonu bi hevesle heyecanla beklerdim ins adet olmam hamileyimdir diye ama sadece kendime zarar adetlerim duzensizdi zaten bide kafaya takinca iyice gecikiyodu bu sefer agridan 2 gun kendime gelemiyodumm rabbim yuzumuze baksin ins dualarimiz gerceklesir
canım çok geçmiş olsun bende 6 ay depresyon tedavisi gördüm insan başına gelmeden anlamıyor ama gerçekten zor bir imtihan rabbimden geldi sabırla ve ümitle bekliycez artık hayırlısı olsunben cok buyuk bir tedavi gormedim ama inanki ben siyaracak dereceye gelmistim..kendimi olacak diye cok kaptirmistim..esimde sorun yok herseyi normal..ben polikistik over hastasiyim ne zamana tutar allah bilir...cok vahim durumdaydim..psikolojik tedavi gorerek atlattim...bu aacilari yasadigim icin heves kalmadi bende...cunku doydul artik hevese...ama su anda cook rahatim olursa olur olmazsa allahin takdiri olursada rabbimin olmazsada...
olur canim haftaya ayatel kursi icin yaz beni...
evet yari dr.oluyor insan dualarim seninle allah gonlune gore versin...en kisa zamanda saglikli ve hayirlisini insallah
aci cekmiyorsun bak hsg filmi bile cektirmissin onu nasil diyorlardi offff anlata anlata bitiremiyorlardi bnde cektirdim sukur bir sey yok arti normal sanki muane olur gibisin sadece normal olarak hafif sogukluk hissediyor vajinan okadar...canim bak ben burda sigorta islemlerine bakiyorum benim yaptigim sistemi isde hastalanma parayi geri vermek sigortalilara falan filen....esin ingilterelimi yani dili varsa gidin bir sigorta subesine veya gidecegin hastanienin danismanina sorun onlar net yanit verirler sizlere ama benim bildigim bu tum avrupa birligi ve seviyelerinde ki ulkeleri kapsiyor...siz eczaneye gittiginizde sigorta karsilamiyormu...buda ozele girmiyor 6 kere deneme sansin var hepsinde de sigorta karsiliyor ama sen en guzeli gidin arasitirin olmadi ciktiginiz dr.bile sorabilirsin...
bilmiyorumda yinede senin kararin ama bir kerelik islem degil benm yumurta takibim icin ben 3haftda 7 kez dr.gittim aralili gunlerde...cok pahaliya gelirsana
insallah canim olur...yok yaaa ben nekadar heves yok desemde yinede bir umut heyecan isde...sende cok takma sonra iananki insan kendine zarar veriyor yirtinsakda aglsakda isde rabbimin uygun gordugu gunde oluyor...rabbim ne eylerse guzel eyler...
senin yine adet sorunun sadece sanirim bende polikistik over var..arti hamile kalsam bile dusuk riskim var genelde bu hastalikda cok etkili bu...
ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8
NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
SAMYELİ....................15
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8
esime sordum diyoki calisiyosan herseyikendin oduyosun ilac vs. ama devletten yardim alirsan ancak ucretsizmis bizde devletten yardim almiyoruz sanirim ilaclarimiz parali olurda hastane ucretsiz olur heraldeki hayirlisi arkadslar yaa cok sgln cvp icin.....
iyi geceler diliyorum size tanıştığıma çok memnun oldum
daha sonra görüşmek üzere öptüm sizi
:80::80:
iyi geceler diliyorum size tanıştığıma çok memnun oldum
daha sonra görüşmek üzere öptüm sizi
:80::80:
benide yazin bende okuyayim namazdan sonra
bncede dogruyu soyluyor esin cunku oteki turlu mantiksiz tabikide sigortan varsa karsiliyor yurtdislarinda daha cok avantajli turkiyedekilerden...
insallah turkkiyedede boyle olur...siz ciktiginiz dr.konusun mutlaka...
bak tatlim ben burukselin en ozel en zengin hastahanesine gidiyorum paraya kiyip gittim umrumdada degildi cunku bu asilama islemleri icin edith cavell adinda hastahaneyi onerdiler..ama ne oldu ozel olmasina rahmen muane ucretim 50eyro arti 38 inide geriye aldim...asilamam 150eyro 100nu sigorta odedi hastahaneye 50 sinide bana verdi isde sonuc bu...
canım çok saol bu hafta listemiz tamamlandı eksik yok yani nasipse haftaya okursun olurmu[/QUO
tmm olur ne zman gerekirse soylersiniz okurumm
ne kadarlik evlisin????
ins olur ne guzell mesela trde asilama yapmaya bile cok zorlaniyo insanlar parasal yonden pahali oluyomus ins burdada ucretsiz olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?