Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

arkadaşlar yarın kadın doğuma gidicem altıncı ayın dolunca gel demişti sizce öncelikle ne yapar bir bil:26::26::26::26::26::26: gisi olan varmı

adetinin üçüncü günüyse hormon testleri ve vajinal ultrason yapar,sonrada yumurtlamana yardımcı tedaviler verir,hatta eşinin muayene olmasını bile söyleyebilir,eskiden çocuğumuz vardı yı kabul etmiyo şimdiki dr lar,spermlerin bozulma ihtimali olabiliyomuş.

rabbim sag saglim bebişini kucagına almanı nasip etsin... tamam o zamn 9.gün yapiyim olmazmı dayanamıyommmmmmmm
Sabırsız arkadaşım allahım hakkında hayırlısını versin

Ebrarcım öncelikle doğum günün kutlu olsun canım inşallah bebişsiz geçirdiğin son yıl olur geride bıraktığın yaşın
Bulantılarla savaşıyorum inşallah geçecek :) yarın duada olamazsam şimdiden allahım kabul etsin inşallahhh AMİN

herkese gunaydin kizlar.

semraozsoy....

.klomen ben kullandim hemde 7ayi gecgin sureyle ben hic bir faydasini gormedim zaten benim polikistik kistlerim varken birde klomen yuzunden kist cikti ama sukur allaha yok oldu o kist haplarla...belki iyi gelebilir
allah gonlune gore versin...

arkadaşlar yarın kadın doğuma gidicem altıncı ayın dolunca gel demişti sizce öncelikle ne yapar bir bil:26::26::26::26::26::26: gisi olan varmı

canım benim dicegimi çok güzel anlatmış profum aynen dedigi gibi yane
işşallah arkadaşım işşallah alıesın sag saglim rabbim yavrunun acısını göstermesin işşallah
teşekkür ederim canım ama bu bebek işleri beni epeyce yıprattı napalım kader
amin diyorum duana canı gönülden
buarada kaçıncı günündü bugün ?inşallah minişin tutunmuştur
canım bak beni çok üzüyosun bu laflarınla kız allahım yanılmasın işşallah ama inan bazen içindeki ses dogru diyo ben hamile kalıyım işşallah sende peşime hamile kalıcaksın şimdiye kadar nadir dediklerim çıkmıyo rabbim işşallah beni yalancı çıkarmaz allahım ne olur ebrar kulunla sevtun kuluna ve diger arkadaşlara tez zamnada evlat nasip eyle amin ya ben öylesine söylüyorum yada rabbim içime dogurtuyo canım işşallah yalancı çıkmam sizlere:18::18::18:allahım kimseye evlat acısı göstermesin benim gibi çok zor çocugu hiç olmayanlarad tez zamanda anneligi tattırsın işşllah canım ablamın oglunun ateşi bir çıkıyo bir iniyomuş 2 gün içinde düzelmezse geri getir ilaçları içir demiş allahım şifa versin bebikime işşallah
güle güle git allahım tez zamanda mercimegini san yollasın bebikim
kız tombula iyi bakıyorumda ben dovermiyim tombulu annem beni haşlıyo onu didiydim sen yanlış okumussun
bende mi bir tombul alsam napsam bacım :44:
al bebem strese çok iyi geliyo test edip onaylandı
kız dövüyümmü kocanı oruya gelim ne anlar diyette olanın halinden
Sağolun akide şekerlerim benim Allaha emanet olun rabbim sağlık sıhhat mutlulukları sonsuz nasip etsin kocamannnnnnnn öpüyorum
bende seni bebem

slm kızlar nasılsınız bakalım

kardelen 5233 canım koçiş hasta evde raporlu yarın işe gitcek ondan gelemiyorum naslsın bitanem görüşemioruz artık neler yapıyorsun

kuzum kıyamam sana ben o gunler gerıde kaldı ve bır daha da gelmeyecek ınsallah bıtanem bu sene hamıle kalacaksın sen allahın ıznı ıle bıdahaumutsuzluk gormek ıstemıyorum senı cok sevıyorum ablacım:13::13:
canıım bende de pko var gordugum tedavıyı daha sonra nlatsam olurmu cıkmam gerekıyo da hemen klomen sende kac ayda kıst yaptı bende ona benzer bır hap kullanmıstım da ondan soruyorum tatlım
canım asılama yapılıyor bende ole duymustum ınsallah hersey yoluna gırer ve bebgını alırsın kucagına
BİRSENCİM DÜN DE YAZACAKTIM ARADA YARIM YAMALAK GIRDIGIM ICIN YAZMAMISIM TATLIM GECMIS OLSUN INSALLLAH BIR SEY YOKTUR BITANEM BENCE DE DINLENMELISIN ORTAK FIKIR BU GALIBA KENDINI COK YORUYOSUN TATLIM ALLAHIM SIFALAR VERSIN PASAMIZA
KARDELOSUM KUZU VALLA AILEMLE VAKIT GECIRMEM GEREKIYO BABAM AKSAMLARI PC BASINDA GORUNCE ACAYIP BOZULUYO YANIMIZA GELMEK ISTEMIYO FALAN DIYE DUSUNUYOMUS BU YUZDEN VAZIFEM KUZU ARADA GRIYOM IKI CUMLE YAZIP CIKIYOM ISTE EVIME GECENE KADAR BOLE
BONCUGUM BENDE KAYBOLDUM AMA TABI KOCA OLMAYINCA HAMILE DE KALINMIYOOO
BU ARADA SEVTUNCUM TEKRAR GECMIS OLSUN UFAKLIGA VE GÜLÜN HABERİNİ VERDİGİN ICIN TESEKKURLER BABASI INSALLAH IYILESIR DE BIR AN ONCE ARAMIZA DONER
ANATOLIAYA DA BENDEN SELAM SOLE ABLAM OZLEDIM
DERINIMI DE OSLEDIM AMA PCSI YAPILACAGA BENZEMIYO
SEMOSUM BU ARADA ILK TEDAVI HAP TEDAVISI OLACAKTIR MUHTEMELEN CANIM HAYIRLI OLSUN TEDAVIN INSALLAH GUZEL SONUCLANIR
KIZLAR BEN YINE KACTIM GIBI OLACAK AMA OLE OLMASI GEEKIYO KARDESIM BU HAFTA SONU GIDIYO VE SON BI KEZ AMCAMLARI GORMEK ISTEDI BIRAZDAN KOYE GDICEZ VE CUMARTESI AKSAMA KADAR MUHTEMELEN ORADA OLACAGIZ DUAYA KALAMAYACAGIM ABLACIM AMA DUANIZA GONULDEN AMİN DIYORUM VE HEP DUALARIMDA OLDUGUNU DA BILIYOSUN ZATEN HEPINIZE IYI HAFTA SONLARI VE HAYIRLI CUMALAR DILIYORUM ALLAHA EMANET KALIN

tostim çok sevindim yaaa,, rabbim tamamını erdirsin...

allah razı olsun canlar rabbim herkesin muradını versin

adetim biteli bir gün oldu desene bir aydaha bekliyecem ama olsun geç olsun güç olmasın rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah ay çok heycan lıyım kızzzzzzzzzzzz sanki ilk bebeğim

ilaçmııııııııııı allah yardım cım olsun hiçte ilaç kullanamam

amma amcacı mışınız he,iyi bari gidinde gelin inşallah,şaka bi yana,aile bağlarının kuvvetli olması çok güzel.:81:
görüşürüz fıstık

kız,miniminnacık bi hap,nolcek ondan,korkcak bişey yok.
dimek helecanlanıyon ilk çocuğun gibi,ne güselllllll

kız,miniminnacık bi hap,nolcek ondan,korkcak bişey yok.
dimek helecanlanıyon ilk çocuğun gibi,ne güselllllll

midem çok rahatsız oluyor her hapı içemiyorum ondan dedim tabiki minicik bir hap ama gel gör beni ne hallere sokuyo mağ voluyorum hadi hayırlısı sevincime gelince ben oğluşuma çok bağlıyım allah esirgesin yavrumu bana bağışlasın ikincinin sevgisinide istiyorum rabbim nasip etsin inşallah anlatamam çok heyecanlıyım çok mutluyum

slm kızlar nasılsınız bakalım

kardelen 5233 canım koçiş hasta evde raporlu yarın işe gitcek ondan gelemiyorum naslsın bitanem görüşemioruz artık neler yapıyorsun
canım çok geçmiş olsun bebem geçen seni alta gördüm tam yazıcaktım kusura bakma ben yavruya yakalandım çıkmak zorunda kaldım evimde olsam rahat olucaktı ama nirde
canım allah razı olsun bebem benim sanada iyi gezmeler köy havası çek cigerlerine mercimek olunca gezemiceksin zaten rahat relaks ol bebikim benim
allah razı olsun canlar rabbim herkesin muradını versin
amin arkadaşım tez vakitte işşallah ama hiç umudum yok
kardelen5233 hayırlı günler canımmm

nasılsın canım saat 2 kadar burdayım sonra çıkıcem yavru okadr izin verdide ne var gece kuşu ne yok bakalım

uğur boncugum beğenmene sevindim

way canım kayracım sizlerde sağolun

yaaa ela ezelim nerelerdeee kardelenbhrda hiç gözükmüyor gül de yok eepeydirr özledim yaaaa

semra canım sen nasılsınn

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…