Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende 1,5 yillik evliyim ama bende evlendigimden beri hic korunmadim yeni basladik bakilmaya daha dogrusu bende bisey cikmadi ama esimde cikti simdi 25inde gidicez doktora o zman degerlendiricek ne tedavi olacagimiza bizimki ozel deil biz mahalle doktoruna gittik o buyuk hastaneden randevu aldi bizim icin oylee ama hastane yeni sayilir temiz bi yere benziyo ama yinede bilemiyorum...dedigin doktor tvde cikiyosa bi bakim ona hele

canim daha yeni baslmissiniz insaallah tez zamanda olur hersey..kotu sonuc cikmaz hic hareketliligi yoksa esinde farzet tup bebek yaparlar..bak bak doktora...ama bana iyi gelmedi oyaladi beni...normalde aslinda dalinda cok basarili bir doktor...canim hastahaneler temiz olmak zorundadir zaten sen arastir doktorunu dalinda nasil ona bak onemli olan o...

bu arada aslen nerelisiniz

evanur ben cikiyorum cvplar icin tskr ederim bulasik yikamam gerek biraz gec kaldim ama bilgisayarin basindan bi turlu kalkamiyorum

gumushaneliyim sen

gumushaneliyim sen

tamam canim koly gelsin sana ben dedelerim trabzonlu ama babamin tahini sebeiyle sakarya dogumluyum ve orada yasiyoruz...

bnde tanistigima memnun oldum kafana takma olcak olmayacak relaxs ol...heee bu arada isin bittikden sonra vaktin olursa bir ara googleden gir dr.yucel karaman yaz o sana videolarini cikartir orda kendisi anlatiyor zaten...:13:

tmm bakarim cnm gorusmek uzere kib

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ebrar ablacım dün doğum gününmüş iyi dogdun hayırlı bir ömrün olsun inş. bir dahaki yaşına kucagında bebişinle girersin ablacım
kayram tşk ederim ben 2,5 yıllık evliyim ilk 8 ay korundum gecen sene subatta hamile kaldım mayısta klabi durdu bebeğimin agustosa kadar korunduk bu sefer cok bekletmeden geldi bebeğim 5 ay sonra hamile kalmışım dilerim bu sefer kucagıma alırım hayırlısıyla rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.

amin kardelosum amın cnm allahım büyük
buarada bu seferlık affettım senı bıdaha olmasın

kardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim
bırsenım umarım sonucların ıstenılen gıbı cıkar hersey yolundadır dıkkatet kendıne bızı habersız bırakma

kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah
bende meraketmıstım gülü cok gecmıs olsun cnm ya rabbım sıfa versın
cnm kacırmısım demekkı eklıyorum senıde martta patlama olur ınsallah

yeterım daha öncede yazmıstım cnm cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın en kısa zamanda...... esımı hastanede görmek benı cok üzmüstü allah basımızdan eksık etmesın hepsınıde

paylasımın ıcın sagol cnm cok güzelmıs
kız kaybolup gıdenler hamıs kalıp gelıp haber verıyor bızde kaybolsakmı acabasaka bıyana cok mutlu oldum cnm allah analı babalı büyütsün bu sefer hersey yolunda gıder ınsallah hayırlsıyla kucagınada alırsınhalayımıda cekım
:118::118::118::118::118::118::118::118:
yenı gelen arkadaslar sızlerde hosgeldınız canlarım

Son düzenleme:
HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

Son düzenleme:
maşallah,ALLAHIM BOZMASIN SEVGİNİZİ.
DEDİM BUNUN İŞİ ÇIKTI HERALDE,MSN DE YOKLADIM AMA CEVAP ALAMADIM,NEYSE BULUŞURUK ZAAAARRRR
APLAYIM BEN,APLAAAAAAAAAAAAA.
ANATOLIA YI ÇOK ÖZLEDİK,ARADA GELSİN LÜTFENNNNNNNN
SEN NERELERDESİN BAKİMMM

BONCUĞUM KARAKTER FAZLASI GELDİ,SALINTINI SİLDİM CANIM.

BEN KAYBOLCAM ZATEN Bİ,MADEM Kİ YENİ FORMUL BU

banada yardımcı olun lütfen klomen klullanıyorum bu hap yumurtalık geliştiricimi yoksa hamilelik oluşturucumu?banada banada

günaydınnnnnnnnnnnnn herkeze umut dolu güzel bir gün diliyorum

günaydın : sanada canım oğlun kardeş istiyor bende istiyorum off bana yardımcı olurmusun
bende klomen kullandım yeni klomen yumurtalık geliştiricimi yoksa hamilelik için bi başlangıçmı?:44:

kardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim

birsencim geçmiş olsun canım kendine dikkat et fazla yorulma

doğru yerdesiniz

banada yardımcı olun lütfen klomen klullanıyorum bu hap yumurtalık geliştiricimi yoksa hamilelik oluşturucumu?banada banada

günaydın : sanada canım oğlun kardeş istiyor bende istiyorum off bana yardımcı olurmusun
bende klomen kullandım yeni klomen yumurtalık geliştiricimi yoksa hamilelik için bi başlangıçmı?:44:

emelcim aramıza hoş geldin canım ben klomeni hiç kullanmadım çok fazlada bir bilgim yok yanlış bir bilgi vermek istemem kullanan arkadaşlarımız sana yardımcı olurlar muhakkak

arkadaşlar yarın kadın doğuma gidicem altıncı ayın dolunca gel demişti sizce öncelikle ne yapar bir bil:26::26::26::26::26::26: gisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…