- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
- 123
kismetse tummuzun 20sinde 4 yil olacak yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyorum eski dr.7ayi gecgin bana surekli hap verdi ne igne ne bir sey ustelik polikistik hastasi oldugumu bile bile...bnde degistirdim onu ve bu dr.da cok unlu bir dr.kanl d ye falan cikiyor...bana istenilen sonucu vermedi turkiyeye gel dedi sirf benden para kirpmak icin turkiyede sigortan yok normal sigortasiz para oduyorsun sonrada burda kagitlarini verip alioyrsun parani ama 1yil boyunca hastahane icin calismak lazimdi...allah sukur akillik yaptim gitmedim..3ay ara verdim psikoljik tedavi gordum sonra bu yeni dr.tanidim cok memnunum ondan ona guveniyorum..benim dosyama bakip hemen hap yerine gobekden ignelere gecti ve benim asla buyuyemez demisti eski dr.ama yenisi anin da buyuttu hemde okadar cok buyudulerki carsamba gunuyken asilamam buuymesi sayesinde salida olabilir demisti ama kan testlerim carsambayi gosterdi...sen sen ol cok iyi aratir gidecegin dr.parani yedirme sakin...bimiyorum belki turkiyede giden vardir eski doktoruma bna iyi gelmedi adida yucel karaman di
bende 1,5 yillik evliyim ama bende evlendigimden beri hic korunmadim yeni basladik bakilmaya daha dogrusu bende bisey cikmadi ama esimde cikti simdi 25inde gidicez doktora o zman degerlendiricek ne tedavi olacagimiza bizimki ozel deil biz mahalle doktoruna gittik o buyuk hastaneden randevu aldi bizim icin oylee ama hastane yeni sayilir temiz bi yere benziyo ama yinede bilemiyorum...dedigin doktor tvde cikiyosa bi bakim ona hele
bende 1,5 yillik evliyim ama bende evlendigimden beri hic korunmadim yeni basladik bakilmaya daha dogrusu bende bisey cikmadi ama esimde cikti simdi 25inde gidicez doktora o zman degerlendiricek ne tedavi olacagimiza bizimki ozel deil biz mahalle doktoruna gittik o buyuk hastaneden randevu aldi bizim icin oylee ama hastane yeni sayilir temiz bi yere benziyo ama yinede bilemiyorum...dedigin doktor tvde cikiyosa bi bakim ona hele
evanur ben cikiyorum cvplar icin tskr ederim bulasik yikamam gerek biraz gec kaldim ama bilgisayarin basindan bi turlu kalkamiyorum
canim daha yeni baslmissiniz insaallah tez zamanda olur hersey..kotu sonuc cikmaz hic hareketliligi yoksa esinde farzet tup bebek yaparlar..bak bak doktora...ama bana iyi gelmedi oyaladi beni...normalde aslinda dalinda cok basarili bir doktor...canim hastahaneler temiz olmak zorundadir zaten sen arastir doktorunu dalinda nasil ona bak onemli olan o...
bu arada aslen nerelisiniz
gumushaneliyim sen
tamam canim koly gelsin sana ben dedelerim trabzonlu ama babamin tahini sebeiyle sakarya dogumluyum ve orada yasiyoruz...
bnde tanistigima memnun oldum kafana takma olcak olmayacak relaxs ol...heee bu arada isin bittikden sonra vaktin olursa bir ara googleden gir dr.yucel karaman yaz o sana videolarini cikartir orda kendisi anlatiyor zaten...:13:
tmm bakarim cnm gorusmek uzere kib
amin kardelosum amın cnm allahım büyükRabbim bize çok gördüğünden değilde,bizim için bir bildiği olduğundan göndermiyo meleklerimizi,belki bi sınav,belki bizim için daha hayırlı,tabi rabbimin veripte hayırlı kılmayada gücü yeter.
Işte biz insanlar neyin ne olduğunu bilebilcek durumda değiliz.
Inşallah rabbim bi an önce nasib etsin hepimize anneliği
bırsenım umarım sonucların ıstenılen gıbı cıkar hersey yolundadır dıkkatet kendıne bızı habersız bırakmakardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim
bende meraketmıstım gülü cok gecmıs olsun cnm ya rabbım sıfa versınkızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah
cnm kacırmısım demekkı eklıyorum senıde martta patlama olur ınsallahcanlaarrr ben 11 marta kaldimmm adett oldum daha önce yazmistim ama kimse görmedi benniiineyse eklerseniz sevinirim ..esim bilgisayari istiyor gene görüsürüz kizlarr .. bikmadan usanmadan calismalara devapp p ((( kolay gelsin herkese))
aeo ii geceler bayanlaarrr
yeterım daha öncede yazmıstım cnm cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın en kısa zamanda...... esımı hastanede görmek benı cok üzmüstü allah basımızdan eksık etmesın hepsınıdecanım hadi yarılı olsun
bebişiyin yolunu açsın
inşşşşşş bu tedaviler
canım eşim has tetkikleri var onlar yapılacaktı bu akşam yarında eve gelecek salıya kadar
dr her şey yolunda giderse .çrşb gün ameliyata alırım dedi
paylasımın ıcın sagol cnm cok güzelmısDedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186
Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205
Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?Nur-22
Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim,esirgeyendir, sevendir.Hud90
Dedim:Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?Tevbe-104
Dedim:Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer53
Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135
Dedim:Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar!ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur.Melekleri de size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir.Ahzap-41/43
kız kaybolup gıdenler hamıs kalıp gelıp haber verıyor bızde kaybolsakmı acabaslm kızlar gündüz bir girdim nete fazla kalamadım
hamileyim 6 günüm geçiyor dün test yaptım silikte olsa cıktı bu günde saglık ocagında hemşire yaptı yıne silik pozitif dedi darısı tüm arkadaşlarımızın basına hayırlısıyla inş. kucagımıza alırız bu sefer
maşallah,ALLAHIM BOZMASIN SEVGİNİZİ.oy canım benim sıkılma çekinmehayat her şeye rağmen devam ediyor başka çaremiz yok.. ben ölümlerden döndüm rabbim dön dedi ve döndüm...Eşimi çok seviyorum,annemi,kız kardeşlerimi çok seviyorum,sevdiğim bir çok arkadaşım var,sizleri çok seviyorum.Kocaman bir servet bahşetmiş rabbim bana hayatım ve sevdiklerim çokk şükür..Yaradan eğer benim için hayırlı olacaksa evladı da nasip eder inşallah,etmezse de onun hikmetinden sual olunmaz..Çok şükür der yaşamaya elimde olan hazinemle devam ederim
Bu ara da unutmadan ben kayınvalidemi de çokk seviyorum Allah ondan razı olsun başımızdan eksik etmesin onu... dile getirmemiş yazmamışım vijdanım rahatsız oldu birden
DEDİM BUNUN İŞİ ÇIKTI HERALDE,MSN DE YOKLADIM AMA CEVAP ALAMADIM,NEYSE BULUŞURUK ZAAAARRRRselam kızlar su anda burada bulunan herkese yenı arkadaslarımız var hosgelmısler durucum sen eskılerden oldun artık sana degıl sozum
hosgeldınız kızlar ınanın gecmısı okudum ve benımde ılk geldıgım anlar geldı aklıma bu topıc harıkadır yaaa bende burada takılı kaldım herkes bırbırının hakkına saygılı olup takıp ettıgı surece probşlem cıkmaz zaten dertler bırrrr uzuntu bır yanı bırbırımızı bzden ıyı kımse anlayamaz
kardelosum bılıyorum benı altta gordugunde sınır olmusundur mutlaka ama gecmıse bakıyım derken senı kacırdım yatmıssın sende hurreme dalmısız aılecek de bıraz ozur kuzu tamammı en kısa zamanda kardesımı yolayınca telafı etcem
heeee bu arada selınam saol bıtanem arastırıp banada yazarsan sevınırım bıtanem bu ay laparoskopıden dolayı bos gecer de artık bakalım bıdahakı aya bende baslıcam ıcmeye ama hangısınden baslıcam bılemıyorum o ankı ruh halıme baglı bıraz hehe
allahım herkesın gonlunden gecenı kucagına versın ınsallah maddı manevı daha fazla yıpranmadan geşlsın bebıslerımız ınsallah allaha emanet olun kuzularım ben kardesımle ılgılenmelıyım bu hafta gıdıcek ya naz nıyaz hat safhada opuyorum sızlerı
APLAYIM BEN,APLAAAAAAAAAAAAA.canım ya inşallah mucizen gelicek ben inanıyorum
günün geçermiydi senin inanki çok heyecanlandım ben yaa allahım inşallah sevindirsin seni
canım hayırlısı olsun inşallah son adetin olur martta hamiş patlaması yaşıycaz biriside sen olucaksın inşallah
aa negüzel sevindim senin adına hadi hayırlısı
bence kocişin arabayı satmaz erkekler için çok önemli arabaları hiç boşuna uğraşma derim :26:
öncelikle hoşgeldin canım
aşılaman hayırlı olsun dilerim son tedavin olur meleğin sıkı sıkı tutunur sana
ay önceki yazını okuyunca çok üzülmüştüm ufaklığa neyseki iyiymiş çok şükür allahım şifa versin yavrucuğpa ve tüm hastalara
buarada umutum naapsın teyzesi iyi kafamı şişirmekle meşgul
ay neyseki bihaber alabildik allah şifa versin babacığına
:118::118::118::118::128::128:
öyleyiz ama değilmi kanka
güzel düşünceleriniz için saolun kızlar sizlerde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
kıyamam kuzum ya dikkat et kendine bol bol dinlen tabi nasıl olacaksa allahım kolaylık versin
hüseyin emremize iyi bak teyzoşları yesin onu
canımsın düşünceli arkadaşım çok saol allah razı olsun
canım ya nekusuru olurmu öyle şey çok teşekkür ederim doğum günüm bitmeden kutlamışsın zaten
amin diyorum dualarına canım inşallah hepimiz kavuşuruz isteklerimize
doğum günü çocuğu benim nekadar çocuk olunursa yaş oldu 33
çok teşekkür ederim tatlım saolasın
inşallah gelmiycek bitanem dualarım seninle
saygılar efenim abla olmaktan çok mutluyum sende benim ablamsın ama
ay ay sitemler yine başlamış kanka kaçırdım seni neyse konuştuk zati öptüm
kolay gelsin kuzum
dualarınada canı gönülden amin diyorum
çok saol banucum allah razı olsun
canım listemizi uğurboncuğum yapıyo yani o ilgileniyor zaten görür ve ekler seni
inşallah hamişler listesine girersin hayırlısıyla
herkese selam baya uzun sürdü geçmiş
unutmadan söyleyim ANATOLİAMIN hepinize çok selamı var öpüyor sizleri
SEN NERELERDESİN BAKİMMMaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn canım çok güzelmiş
tatlım ben sabahtan okudum 30 tane yazamadım eklersin allah şimdiden kabul etsin inşallh bu ay bu dualarla hamiş olursunuz öptüm
canım nasılsın ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın bende seni özledim görüşemiyoruz artık neler yapıyorsun tatlım
amin amin amin canım ağzına yüreğine sağlık
ii canım sen nasılsın neler yapıyorsun
ay canım çok güzel bi paylaşım oldu çok sağol
hadi hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben geec kalmışım ama haydi halaya
ii canım sen naılsın
canım allah acil şifa versin allah yardımcınız olsun
kızlar gecmişin hepsini okumaya fırsantım yoktu elimden geldiğince okuyup cevapladım yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasın herkes iidir inşallah ben çıkıyorum kib aeo öptüm
günaydınnnnnnnnnnnnn herkeze umut dolu güzel bir gün diliyorum
kardeloş pek iyi sayılmam ağrım hala var bugün gittim dr idrar kan verdim yarın alacam sonucunu dr ona göre bişey diyecek bu arada beni merak eden soran arkadaşların hepsine teşekkür ederim
durucum insallah allah seninde gonlune gore versin....
kayram29 hosbulduk tatlim...tsekkurler...gercekden de bu topige byildimmmmmmm...
gec buldum burayi ama kolay kolay birakmam...ben bir cok topige girdim ama boyle degildi
hepinizi teker teker tesekkurler....
banada yardımcı olun lütfen klomen klullanıyorum bu hap yumurtalık geliştiricimi yoksa hamilelik oluşturucumu?banada banada
günaydın: sanada canım oğlun kardeş istiyor bende istiyorum off bana yardımcı olurmusun
bende klomen kullandım yeni klomen yumurtalık geliştiricimi yoksa hamilelik için bi başlangıçmı?:44:
banada yardımcı olun lütfen klomen klullanıyorum bu hap yumurtalık geliştiricimi yoksa hamilelik oluşturucumu?banada banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?