Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım yaaa zordur taşınmak
birde tadilat varsa iki kere zordur allah kolaylık versin
keşekm yakın olsaydıkgelir seni taşırdık hemencecik biterdi işler

evet canim tadilat var,ama bir cogunu firma yapacak..biz sadece boya islerini yapacagiz..ay canim benim yaa dusunmen yeterli yeterim..tasinmak icin degil ama,hepinizle komsu olmayi cok isterdimne guzel olurdu dimiiiiibutun kizlar toplanirdik

Aleyküm selam tatlım..İşerin bitsin hayırlısıyla gelirsin üzülme bizler burdayız Allah izin verirse sıkma o tatlı canını sen

allah razi olsun canim

allah razi olsun pelinim,daha guzelleri sizlerin olsuninsallah canim,rabbim lutfederse gelir tabiki,insallah hepimize lutfeder dee,bahar hamisleri oluruz..
ayrica uzulme pelinim,umitsizlige kapilma sen anne olucaksin rabbimin izni ile insallahrabbim en yakin zamanda nasip etsin insallah.esini ve seni sevindirsin tatlim

cok iyi anliyorum seni oluyor isde ne yapalim mucadelen etmeden biz bu savasi kazanamayacaz..fedekarliklar yapmak zorundayiz..allahin izniyle insallah kotu seyler cikmaz..artik tip ilerledi allahin izniyle tipin bahaneseiyle melegin annesine gelir...

sagol canım biraz da olsa moral verdin... amin... inş hepimizin melegi daha fazla bekletmeden hayırlısıyla ennelerine gelir...

kizlar simdi cikmam gerek,eve gidecegiz..mutfakcilar yarim saate kadar geliyorlar ölcu alacaklar..varsa mutfak dolaplari ile tecrubeleriniz yazarsaniz mutlu olurum.cumartesi plani yapilacak mutfagin

ebrarim sen geldin benim cikmam gerek,kusura bakma..hosgeldin ayrica tatlim

hepinize iyi aksamlar kizlarerken gelirsem girerim yineee

allahin degneyi yokmuz tatlim sen en dogrusunu yapmissin tabikide lafin sirasi geldiginde soyleyeceksin allaha havalede et..zaten rabbim bizleri goruyor biz havale etmesek bile o kimsenin agini kimsede birakmiyor hem bu dunyada hemde asil yasam olan oteki dunyada...gun gelir harman donermis bir gun sende anne oldugunda ozaman gorurler...onlar senin uzulmeni ve esinle huzursuz olamni istemisler cunku bu davranislarin daha mantikli aciklamasi yok...sende onlarin kurdugu bu tuzaga dusme gerkirse evde agla sizla bagir cagir ama onlarin yaninda hep mutlu ol....bunu yapmani oneririm...kiyamam ben sana rabbim gordu ve duydu...rahat ol sen

sendende allah razı olsun bitanem inş ya hepimiz aynı anda hamiş kalsak ne güzel olur rabbimin izniylecanım benim cok sagol valla ne yazacagımı bilemedim şimdi kendinizi bırakıp bizlere dua ediyosunuz cok sagol amin inş...garipcim rabbimde senin yüzünü en kısa zamanda güldürsün hayırlısıyla elleri yumuk yumuk bi bebişin olsun rabbimin izniyle

tostişim çok saol kuzum allah razı olsun
ayrıca tekrardan tbrikler allahım tamamına erdirsin sağlıkla deriniminde selamı var çok tebrik etti seni
oldu kuzu görürsem söylerim gayet iyi o çalışmamanın verdiği huzurla
arkadaşlar yarın kadın doğuma gidicem altıncı ayın dolunca gel demişti sizce öncelikle ne yapar bir bil:26::26::26::26::26::26: gisi olan varmı
semroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğinde
çok saol mirandam allah razı olsun duana amin diyorum canı gönülden
tamam canım sen dinlen bebişe ve kendine çok iyi bak
canım inşallah hislerin doğrudur ya artık biter hasretimiz hayırlısıyla nasipde nevarsa onu yaşıyoruz kuzum allahım sabrımızı artırsın
minişde iyileşir inşallah ya bebekler hasta olunca çok üzülürüm ben
canım yok gayet iyiyim ben merak etmeyin şükür mevlaya sende köye gidiyomuşsun güle güle gidip gel kuzum .özliycez seni
canım inşallah busefer bebiştendir gecikmen dualarım seninle herşey ogüzel gönlünce olsun
Sabrın sonu selamettir bacımcımm rabbim boy boy hayırlısından evlatlar nasip etsin sana inşallahhhh
aminnn çok saol bacım hepimizin boy boy evlatları olsun inşallah
yaza kadar uğraşmayacagım arabasıyla bakalım yaptıgımız anlaşmayı uygulamaya geçirmezse açarım gene ağzımı :)
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlışım
ylnız bu eboş nerde,bugün hiç uğramadı,gelmicenide söylemediki.:26:
ebroşun kocası izinli bugün unuttunmu kanka perşembe olunca bilirsin ben kaybolurum
eylülüm canım arkadaşım nasılsın demek kızların biri uyuyo biri uyanık ikisi aynı anda uyumuyolar galiba öyle olsa sende dinlenirsin be gülüm .sağlık olsun canım arada uğra özlem giderelim çok öpüyorum seni allaha emanetsiniz
banucum bende diyodum ses çıkmadı banudan listeyide biçok kez öne çekiyorum ama demekki gözünden kaçmış .
ebroşuum nerelerdesiiinnnnn:26::26::26:
canım ya kocişim izinliydi bugün oyüzden gelemedim merak etmişsiniz beni saolun canlarım yaa
çok geçmiş olsun canım allahım her ikisinede şifa versin sanada kolaylık
canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inş
slm kızlar nasılsınız bende yemek yapcam başlamadan bakıyım dedim
derdam nasılsın kuzum prensesimiz nasıl çok öpüyorum sizi
ebracım hala ugramadııı

yaa değilmi bende okuyunca bituhaf oldum neyseki sorun yokmuş bizi unutsalarda biz unutmayız
bende iyiyim canım sagol annemdeyim doktora gittim bazı testler istedi onların cıkmasını bekliyorum haycanla... carşamba günü alcam sonucları inş kötü bişey cıkmaz:18::18::18:
canım peloşum herşey güzel olucak testlerinde temiz çıkıcak inşallah bitanem sakın kötü düşünme
garibim yeni evin hayırlı olsun şimdiden güle güle otur kuzum içini şenlendircek evlatların olsun inşallah
tamam duayı bitti yazıyorum ağzına yüreğine sağlık
aminnn inşallah yeterim
çok güzel yüreğine sağlık paylaştığın için saol canım
Sağol canım benim allah hepinizden razı olsun..sebep ne olursa olsun sizleri tanımama vesile olduğu için rabbime de şükürler olsun...Hayırlı sonuçlarını okumak da nasip olsun inşallah

herkese selam olsun bugün giremedim kocişim izinliydi dışarı çıktık biraz şimdi omaç izliyo bende size bakıyım dedim .herkes iyidir inşallah

kuzum kolay gelsin benim tek tavsiyem olcak çok koyu renk kullanma çok fazla leke gösteriyo benim mutfağım venge renginde çok uğraşıyorum su damlası bile leke yapıyo .

sagol canım biraz da olsa moral verdin... amin... inş hepimizin melegi daha fazla bekletmeden hayırlısıyla ennelerine gelir...

bak canim beterin beteri var hesabi benim esimde hic bir sorun yok bende polikistik over hastasiyim hamile kalsam bile benim normal hamileliklere karsilik dusuk riskim daha yuksek...surekli ilaclar kullanmak zorundayim cunku adet kesinlikle olamiyorum kaldiki bebegimi kucagima almak...en ust duzeyde yumurtlama sorunum var buna bagli olarak vatlamam falan filen bir tak duzgun hsg filmim temiz okadar...bu polikistik over hastaligi doogusdan gelir veya genetikdir..bnmkisi dogusdan bak rabbim ne eylerse guzel eyler insallah bana bunu verdiyse vardir bir bildigi de vermistir...sakin olmaya calis allahin izniye olur sen rabbime sigin seni en cok huzura o kavusturur...allah gonlune gore verir insallah

cok sagol canım inş hic bi sorun cıkmaz bu aralar karamsar moddayım bitanem ya sabrediyorum ama sanki hic anne olmıycakmışım gibi geliyo...canım dün senin dogum gününmüydü kusura bakma bilmiyodum...iyiki dogdun tatlım nice mutlu yıllara inş yeni yaşında hamile kalıp bebişini kucagına alırsın hayırlısıyla... iyiki tanımışım seni uzun yıllar arkadaşlıgımız sürer inş

ebrar için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15bitti
DURU..........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15bitti
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ....................15bitti
BANU.........................15
MİRANDA....................15bitti
SUNGER......................15bitti
NANELİŞKR..................15bitti
EGAL..........................15bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8

NURGÜL için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................20bitti
DERİN.........................20bitti
BONCUK......................15bitti
GARİP.........................15bitti
DURU.........................15bitti
LAGRİMA.....................15bitti
SELİNA.......................15bitti
YETER........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
DERYA........................15bitti
ANATOLİA...................15bitti
WAY..........................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
SAMYELİ....................15bitti
BANU........................15
MİRANDA...................15bitti
SUNGER.....................15bitti
NANELİŞKR.................15bitti
EGAL.........................15bitti
DERDA.......................10bitti
BİRSEN.......................8

Uzun süre ses çıkmayınca tahmin ettim kesin bu fıstık geçmişe takılı kaldı dedim Hoş geldin bacım Aleyküm selam çok şükür iyiyiz benim bu gün çenem düştü valla oturmaktan belimde ağrıdı ama kalkasım da yok kociş gelmedi bende geniş geniş oturuyorum Sen de iyisin inşallah ?

sana tavsiyem benim dolaplarim fil disi ve mese agacindan camasir suyuyla bir siliyorum hic bir sey olmuyor ve mis gibide oluyor..tabikide yinede senin zevkin...

canım benim cok gecmiş olsun haklısın her halimize şükretmeliyiz bende sükrediyorum ama bazen böyle düşünceler oluyo... bende ne sorun var henuz bilmiyorum aralıkta hamile kaldım ama düşük yaptım o da kimyasal gebelikmiş yine hamile kalamıycakmışım gibi geliyo asla isyan etmiyorum hayırlısı olsun diyorum ama ara ara geliyo bana böyle duygular doktordan iyi haberler alırsam icim rahatlıycak hayırlısıyla...bu arada inş hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına almak nasip olur dualarım seninle...

canımsın güzel arkadaşım benim bende iyki tanımışım sizleri iyki hayatımdasınız gerçekten çok güzel dostluklar kurduk allahım daim etsin canım .
buarada o moddan arada banada geliyo ama sonra gidiyo şükür hep devam etse insan kafayı yerde .sen bence boşuna üzüyosun balım kendini hamile kalabiliyosun geriside gelicek allahımın izniyle .hem eşini baba edemiycek olan sen değilsinki herşey rabbimin elinde biz istermiydikki böyle olsun .ama kader yazgı kuzum rabbim dilerse ne sorun olursa olsun verir bunu unutma

gecmişe bakamadım ama ve tosticim hamileymiş cok sevindim inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alır bebişini... tebrik ederim darısı başımıza...

Son düzenleme:
evet ilk geçmişi okuyorumki habersiz kalmıyım diye bide muhabbete dalınca geçmişe dönmek zor geliyor :44:
ohh negüzel yapmışsınız valla muhabbet keyifliymiş geçmişte gördüm zaten
ben iyiyim canım ya azcık gezmelere gittik geldik şimdide kociş maç izliyo bende sizinleyim hafiften başağrım var geçer umarım
Gelmedi valla inşallah diyelim Allah izin verirse inşallah bacıcım.
inşallah gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aynı fikirdeyim canım mutfaktan çıkamaz oluyor insan

ayy sorma ya sürekli silmekten bıktım inanki pişmanım koyu renk yaptırdığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…