canım yaaa zordur taşınmak
birde tadilat varsa iki kere zordur allah kolaylık versin
keşekm yakın olsaydıkgelir seni taşırdık hemencecik biterdi işler
Aleyküm selam tatlım..İşerin bitsin hayırlısıyla gelirsin üzülme bizler burdayız Allah izin verirse sıkma o tatlı canını sen
a.s canım hoşgeldin ben iyiyim sagol sen nasılsın...yeni evin hayırlı olsun garipcim güle güle oturun fazla yorma kendini belkide bu koşuşturmacada bebişin gelir farketmeden inş...
cok sagol canım ya inş güzel cıkar bazen hic anne olamıycakmışım gibi geliyo
cok iyi anliyorum seni oluyor isde ne yapalim mucadelen etmeden biz bu savasi kazanamayacaz..fedekarliklar yapmak zorundayiz..allahin izniyle insallah kotu seyler cikmaz..artik tip ilerledi allahin izniyle tipin bahaneseiyle melegin annesine gelir...
evet canim tadilat var,ama bir cogunu firma yapacak..biz sadece boya islerini yapacagiz..ay canim benim yaa dusunmen yeterli yeterim..tasinmak icin degil ama,hepinizle komsu olmayi cok isterdimne guzel olurdu dimiiiii butun kizlar toplanirdik
allah razi olsun canim
allah razi olsun pelinim,daha guzelleri sizlerin olsuninsallah canim,rabbim lutfederse gelir tabiki,insallah hepimize lutfeder dee,bahar hamisleri oluruz..
ayrica uzulme pelinim,umitsizlige kapilma sen anne olucaksin rabbimin izni ile insallahrabbim en yakin zamanda nasip etsin insallah.esini ve seni sevindirsin tatlim
tostişim çok saol kuzum allah razı olsunkızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
ebrar ablacım dün doğum gününmüş iyi dogdun hayırlı bir ömrün olsun inş. bir dahaki yaşına kucagında bebişinle girersin ablacım
kayram tşk ederim ben 2,5 yıllık evliyim ilk 8 ay korundum gecen sene subatta hamile kaldım mayısta klabi durdu bebeğimin agustosa kadar korunduk bu sefer cok bekletmeden geldi bebeğim 5 ay sonra hamile kalmışım dilerim bu sefer kucagıma alırım hayırlısıyla rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
oldu kuzu görürsem söylerimmaşallah,ALLAHIM BOZMASIN SEVGİNİZİ.
DEDİM BUNUN İŞİ ÇIKTI HERALDE,MSN DE YOKLADIM AMA CEVAP ALAMADIM,NEYSE BULUŞURUK ZAAAARRRR
APLAYIM BEN,APLAAAAAAAAAAAAA.
ANATOLIA YI ÇOK ÖZLEDİK,ARADA GELSİN LÜTFENNNNNNNN
SEN NERELERDESİN BAKİMMM
BONCUĞUM KARAKTER FAZLASI GELDİ,SALINTINI SİLDİM CANIM.
BEN KAYBOLCAM ZATEN Bİ,MADEM Kİ YENİ FORMUL BU
semroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğindearkadaşlar yarın kadın doğuma gidicem altıncı ayın dolunca gel demişti sizce öncelikle ne yapar bir bil:26::26::26::26::26::26: gisi olan varmı
çok saol mirandam allah razı olsun duana amin diyorum canı gönüldenSabırsız arkadaşım allahım hakkında hayırlısını versin
Ebrarcım öncelikle doğum günün kutlu olsun canım inşallah bebişsiz geçirdiğin son yıl olur geride bıraktığın yaşın
Bulantılarla savaşıyorum inşallah geçecek :) yarın duada olamazsam şimdiden allahım kabul etsin inşallahhh AMİN
canım inşallah hislerin doğrudur ya artık biter hasretimiz hayırlısıyla nasipde nevarsa onu yaşıyoruz kuzum allahım sabrımızı artırsıncanım benim dicegimi çok güzel anlatmış profum aynen dedigi gibi yane
işşallah arkadaşım işşallah alıesın sag saglim rabbim yavrunun acısını göstermesin işşallah
canım bak beni çok üzüyosun bu laflarınla kız allahım yanılmasın işşallah ama inan bazen içindeki ses dogru diyo ben hamile kalıyım işşallah sende peşime hamile kalıcaksın şimdiye kadar nadir dediklerim çıkmıyo rabbim işşallah beni yalancı çıkarmaz allahım ne olur ebrar kulunla sevtun kuluna ve diger arkadaşlara tez zamnada evlat nasip eyle amin ya ben öylesine söylüyorum yada rabbim içime dogurtuyo canım işşallah yalancı çıkmam sizlere:18::18::18:allahım kimseye evlat acısı göstermesin benim gibi çok zor çocugu hiç olmayanlarad tez zamanda anneligi tattırsın işşllah canım ablamın oglunun ateşi bir çıkıyo bir iniyomuş 2 gün içinde düzelmezse geri getir ilaçları içir demiş allahım şifa versin bebikime işşallah:
bende seni bebem:
canım yok gayet iyiyim ben merak etmeyin şükür mevlaya sende köye gidiyomuşsun güle güle gidip gel kuzum .özliycez senikuzum kıyamam sana ben o gunler gerıde kaldı ve bır daha da gelmeyecek ınsallah bıtanem bu sene hamıle kalacaksın sen allahın ıznı ıle bıdahaumutsuzluk gormek ıstemıyorumsenı cok sevıyorum ablacım:13::13:
KIZLAR BEN YINE KACTIM GIBI OLACAK AMA OLE OLMASI GEEKIYO KARDESIM BU HAFTA SONU GIDIYO VE SON BI KEZ AMCAMLARI GORMEK ISTEDI BIRAZDAN KOYE GDICEZ VE CUMARTESI AKSAMA KADAR MUHTEMELEN ORADA OLACAGIZ DUAYA KALAMAYACAGIM ABLACIM AMA DUANIZA GONULDEN AMİN DIYORUM VE HEP DUALARIMDA OLDUGUNU DA BILIYOSUN ZATEN HEPINIZE IYI HAFTA SONLARI VE HAYIRLI CUMALAR DILIYORUM ALLAHA EMANET KALIN::
canım inşallah busefer bebiştendir gecikmen dualarım seninle herşey ogüzel gönlünce olsunCanım günüm dündü ama bu ay klomen kullandım ya gecikme olabilir diye düşünüyorum normalde gecikmem olmaz ancak geçmişte de klomen gecikkme yapmıştı..Hayırlısı ne ise o olsun bekleyelim bakalım
aminnn çok saol bacım hepimizin boy boy evlatları olsun inşallahSabrın sonu selamettir bacımcımm rabbim boy boy hayırlısından evlatlar nasip etsin sana inşallahhhh
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlışımyaza kadar uğraşmayacagım arabasıyla bakalım yaptıgımız anlaşmayı uygulamaya geçirmezse açarım gene ağzımı :)
ebroşun kocası izinli bugün unuttunmu kanka perşembe olunca bilirsin ben kaybolurumylnız bu eboş nerde,bugün hiç uğramadı,gelmicenide söylemediki.:26:
eylülüm canım arkadaşım nasılsın demek kızların biri uyuyo biri uyanık ikisi aynı anda uyumuyolar galiba öyle olsa sende dinlenirsin be gülüm .sağlık olsun canım arada uğra özlem giderelim çok öpüyorum seni allaha emanetsinizmerhaba ebrar nasılsın canım diper topiğe de yazdım inşallah iyisindir kandil günü tüm topicte anne olmak isteyenlere ve özellikle senle derine dua ettim canım inşallah hayırlısıyla haberlerini de alıcam az kaldı canım kızçenin teki uyuyor teki ayakta diğeri uyanmadan ortalığı toplıyım dünün dağınıklığı var daha yatağı bile kapatmadım halimizi görme yani öptüm canım arkadaşım
banucum bende diyodum ses çıkmadı banudan listeyide biçok kez öne çekiyorum ama demekki gözünden kaçmış .Canım keçiboynuzu kürünü yap hareketliliğide artırıyor.
Ay iyiki gördüm hemen okuyorum bu hafta yok sanıyordum ben.
Canım yavrucukların için çok üzüldüm inşallah bundan sonra sorun bulunduğuna göre bir dahakinde hayırlısıyla alırsın kucağına.Yakınınada çok üzüldüm gencecikmiş Allah günahlarını affetsin yakınlarına sabır versin en çok yavrusuna :((((((
canım ya kocişim izinliydi bugün oyüzden gelemedim merak etmişsiniz beni saolun canlarım yaaebroşuum nerelerdesiiinnnnn:26::26::26:
çok geçmiş olsun canım allahım her ikisinede şifa versin sanada kolaylıkanneannemkanser kemoterapi alıyor ilk haftası cok hasta oluyor annemin kolunun tendomları koptu anneannemi hastaneye götürürken düştü kolu alçıda zaten aynı binada oturuypruz onlara cıkıyorum hizmet işte çayları yemekleri suları temizlik vs öyle koşturuyrum işte..ha bide benim ev var temizlik yemek vs :)
derdam nasılsın kuzum prensesimiz nasıl çok öpüyorum sizicanım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inş
slm kızlar nasılsınız bende yemek yapcam başlamadan bakıyım dedim
ebracım hala ugramadııı
yaa değilmi bende okuyunca bituhaf oldum neyseki sorun yokmuş bizi unutsalarda biz unutmayızlagrımacıgım cok gecmıs olsun cnm annene ve anneannene allah sıfa versın ınsallah
sevtun yalnıs okumusun demek bende üzülmüştüm kız allah korusun o bızı unutsada bız onu düşünüyoruz malesef
canım peloşum herşey güzel olucak testlerinde temiz çıkıcak inşallah bitanem sakın kötü düşünmebende iyiyim canım sagolannemdeyim doktora gittim bazı testler istedi onların cıkmasını bekliyorum haycanla... carşamba günü alcam sonucları inş kötü bişey cıkmaz:18::18::18:
garibim yeni evin hayırlı olsun şimdiden güle güle otur kuzum içini şenlendircek evlatların olsun inşallahselamum aleykum kizlar
nasilsiniz?????
ben 2,3 gundur aktif olamiyorum,ugrayamiyorum siteye
bu aralar tasinma islerimiz var kizlar:78::78: gerci 2 ay var tasinmamiza,ama tasinacagimiz eve mutfak yaptiracagiz,dolayisiyla suan mutfakci mutfakci geziyoruz..gerci cok gezemedik yine ama,bir yerde karar kildik..bu aksam tasinacagimiz evde oturan bayandan musade istedik,mutfakci gelip ölculeri alacak..
gecmisi okuyamadim 3 gundur, cok huzursuzum okuyamadigim icin..ama su islerimizi halledeyim hepsini okuyacagim insallah
ebrarim söylemiyi unuttum dualari bitti yazabilirsin tatlim..dilerim hayirlara vesile eylesin rabbim
bir yarim saat vaktim var hepsine bakamasamda biraz gecmise bakiyim
aminnn inşallah yeterimaaaaaaa onasıl söz öyle
güzel düşünki güzel olsun
canım bazan bende böyle oluyorum çok fena şeyler yazıyorum düşünüyorum ama
allahın izni ile her şey güzel olcak allahım bizleri evlatlarımızdan mahrum etmesin inşşş
çok güzel yüreğine sağlık paylaştığın için saol canım“Ve sabret! Çünkü Allah iyilik edenlerin mükâfatını zayi etmez.” (11 Hud/115)
“Melekler de her kapıdan yanlarına girip şöyle diyecekler: Sabrettiğiniz için size selam olsun. " (13 Rad/24)
Yüreğini ferah tut tatlım
Sağol canım benim allah hepinizden razı olsun..sebep ne olursa olsun sizleri tanımama vesile olduğu için rabbime de şükürler olsun...Hayırlı sonuçlarını okumak da nasip olsun inşallah
Ebrarım hoş gelmişsin bacım
kizlar simdi cikmam gerek,eve gidecegiz..mutfakcilar yarim saate kadar geliyorlar ölcu alacaklar..varsa mutfak dolaplari ile tecrubeleriniz yazarsaniz mutlu olurum.cumartesi plani yapilacak mutfagin
ebrarim sen geldin benim cikmam gerek,kusura bakma..hosgeldin ayrica tatlim
hepinize iyi aksamlar kizlarerken gelirsem girerim yineee
sagol canım biraz da olsa moral verdin... amin... inş hepimizin melegi daha fazla bekletmeden hayırlısıyla ennelerine gelir...
tostişim çok saol kuzum allah razı olsun
ayrıca tekrardan tbrikler allahım tamamına erdirsin sağlıkla deriniminde selamı var çok tebrik etti seni
oldu kuzu görürsem söylerimgayet iyi o çalışmamanın verdiği huzurla
semroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğinde
çok saol mirandam allah razı olsun duana amin diyorum canı gönülden
tamam canım sen dinlen bebişe ve kendine çok iyi bak
canım inşallah hislerin doğrudur ya artık biter hasretimiz hayırlısıyla nasipde nevarsa onu yaşıyoruz kuzum allahım sabrımızı artırsın
minişde iyileşir inşallah ya bebekler hasta olunca çok üzülürüm ben
canım yok gayet iyiyim ben merak etmeyin şükür mevlaya sende köye gidiyomuşsun güle güle gidip gel kuzum .özliycez seni
canım inşallah busefer bebiştendir gecikmen dualarım seninle herşey ogüzel gönlünce olsun
aminnn çok saol bacım hepimizin boy boy evlatları olsun inşallah
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlışım
ebroşun kocası izinli bugün unuttunmu kanka perşembe olunca bilirsin ben kaybolurum
eylülüm canım arkadaşım nasılsın demek kızların biri uyuyo biri uyanık ikisi aynı anda uyumuyolar galiba öyle olsa sende dinlenirsin be gülüm .sağlık olsun canım arada uğra özlem giderelim çok öpüyorum seni allaha emanetsiniz
banucum bende diyodum ses çıkmadı banudan listeyide biçok kez öne çekiyorum ama demekki gözünden kaçmış .
canım ya kocişim izinliydi bugün oyüzden gelemedim merak etmişsiniz beni saolun canlarım yaa
çok geçmiş olsun canım allahım her ikisinede şifa versin sanada kolaylık
derdam nasılsın kuzum prensesimiz nasıl çok öpüyorum sizi
yaa değilmi bende okuyunca bituhaf oldum neyseki sorun yokmuş bizi unutsalarda biz unutmayız
canım peloşum herşey güzel olucak testlerinde temiz çıkıcak inşallah bitanem sakın kötü düşünme
garibim yeni evin hayırlı olsun şimdiden güle güle otur kuzum içini şenlendircek evlatların olsun inşallah
tamam duayı bitti yazıyorum ağzına yüreğine sağlık
aminnn inşallah yeterim
çok güzel yüreğine sağlık paylaştığın için saol canım
herkese selam olsun bugün giremedim kocişim izinliydi dışarı çıktık biraz şimdi omaç izliyo bende size bakıyım dedim .herkes iyidir inşallah
Gelmedi vallahoşbuldum bacım nasılsın ?kırmızılar gelmemiş hadi inşallah bebiş geliyo diyelim
bak canim beterin beteri var hesabi benim esimde hic bir sorun yok bende polikistik over hastasiyim hamile kalsam bile benim normal hamileliklere karsilik dusuk riskim daha yuksek...surekli ilaclar kullanmak zorundayim cunku adet kesinlikle olamiyorum kaldiki bebegimi kucagima almak...en ust duzeyde yumurtlama sorunum var buna bagli olarak vatlamam falan filen bir tak duzgun hsg filmim temiz okadar...bu polikistik over hastaligi doogusdan gelir veya genetikdir..bnmkisi dogusdan bak rabbim ne eylerse guzel eyler insallah bana bunu verdiyse vardir bir bildigi de vermistir...sakin olmaya calis allahin izniye olur sen rabbime sigin seni en cok huzura o kavusturur...allah gonlune gore verir insallah
Aynı fikirdeyim canım mutfaktan çıkamaz oluyor insan
kuzum kolay gelsin benim tek tavsiyem olcak çok koyu renk kullanma çok fazla leke gösteriyo benim mutfağım venge renginde çok uğraşıyorum su damlası bile leke yapıyo .
cok sagol canım inş hic bi sorun cıkmaz bu aralar karamsar moddayım bitanem ya sabrediyorum ama sanki hic anne olmıycakmışım gibi geliyo...canım dün senin dogum gününmüydü kusura bakma bilmiyodum...iyiki dogdun tatlım nice mutlu yıllara inş yeni yaşında hamile kalıp bebişini kucagına alırsın hayırlısıyla... iyiki tanımışım seni uzun yıllar arkadaşlıgımız sürer inş
evet ilk geçmişi okuyorumki habersiz kalmıyım diye bide muhabbete dalınca geçmişe dönmek zor geliyor :44:Uzun süre ses çıkmayınca tahmin ettim kesin bu fıstık geçmişe takılı kaldı dedimHoş geldin bacım Aleyküm selam çok şükür iyiyiz benim bu gün çenem düştü valla oturmaktan belimde ağrıdı ama kalkasım da yok kociş gelmedi bende geniş geniş oturuyorum Sen de iyisin inşallah ?
inşallah gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzGelmedi vallainşallah diyelim Allah izin verirse inşallah bacıcım.
Aynı fikirdeyim canım mutfaktan çıkamaz oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?