Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

a.s canım hoşgeldin ben iyiyim sagol sen nasılsın...yeni evin hayırlı olsun garipcim güle güle oturun fazla yorma kendini belkide bu koşuşturmacada bebişin gelir farketmeden inş...
canım birde temizlik yaptım

canım kötü düşünme güzel çıkacak sonuçlar

cok sagol canım ya inş güzel cıkar bazen hic anne olamıycakmışım gibi geliyo

aaaaaaa onasıl söz öyle
güzel düşünki güzel olsun
canım bazan bende böyle oluyorum çok fena şeyler yazıyorum düşünüyorum ama
allahın izni ile her şey güzel olcak allahım bizleri evlatlarımızdan mahrum etmesin inşşş

pelincim bacım umutsuzluk hiç yakışmıyor sana kız dur ben bile hala umut ediyorum aa kızarım bak cıss yaparım sana

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hepimiz olacağız dolcak burası

Allah iyilikler versin tatlım..Annenin ellerinden öpüyorum..Testlerin de temiz çıkar inşallah.hayırlı sonuçlar alırsın.yüreğini ferah tut

sagol canım... allah razı olsun...inş temiz cıkar... yüregimi ferah tutmaya calışıyorum ama bazende cok korkuyorum ya hic bir zaman bebegim olmassa

ya cok haklısın canım ama bazen karamsarlıga kapılıyorum bide böyle şeyler cıkınca sorun bendeymiş gibi geliyo eşimi baba yapamamaktan korkuyorum... bende cocukları o kadar cok seviyorumki nerde bebek görsem tanıdık tanımadık hemen severim...bi kac gündür karamsar moddayım yetercim...
pelincim bacım umutsuzluk hiç yakışmıyor sana kız dur ben bile hala umut ediyorum aa kızarım bak cıss yaparım sana
canım seni düşününce benim böyle düşünmem sacma ama napıyım elimde degil sanki icime doguyo hic anne olamıycakmışım geliyo ...allah korusun tabi hayırlısını versin ama kac gündür bu düşüncelerden kurtalamıyorum

“Ve sabret! Çünkü Allah iyilik edenlerin mükâfatını zayi etmez.” (11 Hud/115)

“Melekler de her kapıdan yanlarına girip şöyle diyecekler: Sabrettiğiniz için size selam olsun. " (13 Rad/24)

Yüreğini ferah tut tatlım

canım sen eşini baba yapacaksın
allahın izni ile sende güzeller güzeli bir anne olcaksın allahın izni ile
başka türlüsünü düşümek yok

güzelikler ben çıktım
fırsatım olursa gelirim yine

Son düzenleme:
cnm ben yapıyorum ılk sayfadakı nı degıstırmedı sanırım ebrar ben sımdı güncellım sende tarıhını verırsen gırdıgım de eklerım ok

24 unde test yapacam ama 24unden oncede adet olursamda yazarim...

duru cugum tatlim insallah allhim tum dualarini kabuleder...dualarim seninle

Ey Yüreğimdeki Hüzün; Hüzne BismiLLAh...
Acıya; ELhamduLiLLAH..
Gözyaşına; SubhanALLAh...
LaL OLan DiLime; LaiLahe İLLALLAh..!

canim benim zaman zaman herkesde olur o karamsarliklar...ve cogunluklada sanki hic evlat sahibi olayacakmisiz gibimize gelir..rabbim ne eylerse guzel eyler...toplamaya bak kendini pozitif dusun ralaxs olmaya bak elinden geldigi kadariyla

24 unde test yapacam ama 24unden oncede adet olursamda yazarim...

duru cugum tatlim insallah allhim tum dualarini kabuleder...dualarim seninle

Sağol canım benim allah hepinizden razı olsun..sebep ne olursa olsun sizleri tanımama vesile olduğu için rabbime de şükürler olsun...Hayırlı sonuçlarını okumak da nasip olsun inşallah

cok sagol canım allah razı olsun icicmi rahatlattın biraz...
canım sen eşini baba yapacaksın
allahın izni ile sende güzeller güzeli bir anne olcaksın allahın izni ile
başka türlüsünü düşümek yok
canım benim cok sagol ya ne güzel şeyler yazmışsın duygulandım valla allah razı olsun inş yetercim hepimiz güzeller güzeli anne olcaz hayırlısıyla ...
güzelikler ben çıktım
fırsatım olursa gelirim yine
güle güle güzelim yine bekleriz allaha emanet ol
Ey Yüreğimdeki Hüzün; Hüzne BismiLLAh...
Acıya; ELhamduLiLLAH..
Gözyaşına; SubhanALLAh...
LaL OLan DiLime; LaiLahe İLLALLAh..!
cok güzel bi sözmüş canım paylaştıgın icin allah razı olsun

Sağol canım benim allah hepinizden razı olsun..sebep ne olursa olsun sizleri tanımama vesile olduğu için rabbime de şükürler olsun...Hayırlı sonuçlarını okumak da nasip olsun inşallah

allah senden de razi olsun burasi olmasaydi insan cok kotu olurdu burasi bizim yasam kaynagimiz oldu sanki bugun isdeyken vaktim oldugu zaman girmeye calistim hep aklimda burasi vardi acaba kizlar nasillar ayyy vakit olsada bende giresem topige diye...

amin canim insallah hepimiz icin iyi sonuclar olur...:13:

canim cok gecmis olsunrabbim annene ve annanene sifa versin insallah..ayrica yogunlugumdan dolayi yazamadim,kusura bakma esin ile sorunlarinizin cözumlenmesine sevindimallah mutlulugunuzu artirsin

haaa söyle iyi bak tobula bakemsaka bir yanada kiz yanlis anlamisim ben yaaa,yalilik zor zanat sevtuncum,idare ediveee,niccen gariiii

iyi gezmeler kayracim,ne guzeldir köy havasiiii.cok sevrim ama hic köyumuz olmadiiiallahtan evlendimde esimin bir köyu varrr

ebrarim ve nurgulcum,yarin evde degilim aksam evde olacagim,duaniza katilamayacagim ama simdiden gönulden amiiin diyorum..rabbim bu okunan dualari hayirli evlat sahibi olmaniza vesile eylesin

insallah ebrarim insallah

kızlar gülün babası hastaymış memlekete gitmiş ameliyat olucakmış şimdi eşiyle yazıştım merak edenler merak etmesinler bebeler allahım tez zakitte şifa versin işşallah

öylemiii,insallah simdi daha iyidir.rabbim sifa versin..

yeterim dun yazdim ama görmedin sanirim..insallah daha iyidir esin,sanirim dun oldu esin ameliyat dimi,yoksa diger carsamba miii,allah sifa versin canim

allah razi olsun canim,cok guzel bir paylasimdii

canim benim uzulme,herkes kendine eder..sen elinden gelen saygini yap kii yaptigini biliyorum..sana yapilan adaletsizce davranislarida allaha havale et canim

kizlar vaktim sinirli oldugu icin,belli bir yere kadar alinti alabildim..insallah gerisini daha sonra yaparim..

canim benim zaman zaman herkesde olur o karamsarliklar...ve cogunluklada sanki hic evlat sahibi olayacakmisiz gibimize gelir..rabbim ne eylerse guzel eyler...toplamaya bak kendini pozitif dusun ralaxs olmaya bak elinden geldigi kadariyla

cok sagol canım benim haklısın ama dedigin gibi bazen böyle düşünceler olabiliyo bide doktora gittim testlerımde kötü bişey cıkcak diye korkuyorum ama yinede hayırlısı olsun hic bir zaman isyan etmiyorum sadece bi kac gündür bebek konusunu kafama cok takıyorum...

cok iyi anliyorum seni oluyor isde ne yapalim mucadelen etmeden biz bu savasi kazanamayacaz..fedekarliklar yapmak zorundayiz..allahin izniyle insallah kotu seyler cikmaz..artik tip ilerledi allahin izniyle tipin bahaneseiyle melegin annesine gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…