Aminnnnn canımhoş buldum evet hayılısı
ama inşşşşşşşşş kırmızılar 9 ay gelmesinler
Bacıcım şimdi idrar testi yapsam bir şey çıkmıcak erken çünkü..Heyecan iyidir hem ayda bir heyecan olsun hayatımızda dimi
Aminnnnn canım
Sen neler yaptın bu gün günün nasıl geçti bacım ?
canım benim misafilerim vardı bu gün onlarla ilğilendim
Anladım canım ondan gözükmedin demek..
Selam canım hoş geldin şükür iyiyiz sen nasılsın ?selam kızlar nasılsınız...
evet yaaaaaa yoruldum bu gün :18::18::18::18::18::18::18::18:
Selam canım hoş geldin şükür iyiyiz sen nasılsın ?
ragnev sana da selam olsun canım
iyi akşamlar arkadaşlar çok birşey bilmiyorum kulüb hakkında ama birşey sormuştum hiç kimse bir bilgi vermedi yanlış yeremi gönderiyorum acaba lütfen yardım edin sizlerlen diğer arkadaşlar gibi bende yazışmak istiyorum lütfen yardım edin lütfen
iyi akşamlar arkadaşlar çok birşey bilmiyorum kulüb hakkında ama birşey sormuştum hiç kimse bir bilgi vermedi yanlış yeremi gönderiyorum acaba lütfen yardım edin sizlerlen diğer arkadaşlar gibi bende yazışmak istiyorum lütfen yardım edin lütfen
hoşgeldin canım ne sormak istiyosan burda sorabilirsin...eger biliyosak seve seve yardımcı oluruz...iyi akşamlar arkadaşlar çok birşey bilmiyorum kulüb hakkında ama birşey sormuştum hiç kimse bir bilgi vermedi yanlış yeremi gönderiyorum acaba lütfen yardım edin sizlerlen diğer arkadaşlar gibi bende yazışmak istiyorum lütfen yardım edin lütfen
hoşbulduk canım nasılsın...hoş geldinnnnnnnnnnnn
canım birde temizlik yaptımOy kıyamam ben sana
bende iyiyim canım sagolannemdeyim doktora gittim bazı testler istedi onların cıkmasını bekliyorum haycanla... carşamba günü alcam sonucları inş kötü bişey cıkmaz:18::18::18:
Allah iyilikler versin tatlım..Annenin ellerinden öpüyorum..Testlerin de temiz çıkar inşallah.hayırlı sonuçlar alırsın.yüreğini ferah tutbende iyiyim canım sagolannemdeyim doktora gittim bazı testler istedi onların cıkmasını bekliyorum haycanla... carşamba günü alcam sonucları inş kötü bişey cıkmaz:18::18::18:
hoşgeldin canım ne sormak istiyosan burda sorabilirsin...eger biliyosak seve seve yardımcı oluruz...
hoşbulduk canım nasılsın...
selamum aleykum kizlar
nasilsiniz?????
ben 2,3 gundur aktif olamiyorum,ugrayamiyorum siteye
bu aralar tasinma islerimiz var kizlar:78::78: gerci 2 ay var tasinmamiza,ama tasinacagimiz eve mutfak yaptiracagiz,dolayisiyla suan mutfakci mutfakci geziyoruz..gerci cok gezemedik yine ama,bir yerde karar kildik..bu aksam tasinacagimiz evde oturan bayandan musade istedik,mutfakci gelip ölculeri alacak..
gecmisi okuyamadim 3 gundur, cok huzursuzum okuyamadigim icin..ama su islerimizi halledeyim hepsini okuyacagim insallah
ebrarim söylemiyi unuttum dualari bitti yazabilirsin tatlim..dilerim hayirlara vesile eylesin rabbim
bir yarim saat vaktim var hepsine bakamasamda biraz gecmise bakiyim
Aleyküm selam tatlım..İşerin bitsin hayırlısıyla gelirsin üzülme bizler burdayız Allah izin verirse sıkma o tatlı canını senselamum aleykum kizlar
nasilsiniz?????
ben 2,3 gundur aktif olamiyorum,ugrayamiyorum siteye
bu aralar tasinma islerimiz var kizlar:78::78: gerci 2 ay var tasinmamiza,ama tasinacagimiz eve mutfak yaptiracagiz,dolayisiyla suan mutfakci mutfakci geziyoruz..gerci cok gezemedik yine ama,bir yerde karar kildik..bu aksam tasinacagimiz evde oturan bayandan musade istedik,mutfakci gelip ölculeri alacak..
gecmisi okuyamadim 3 gundur, cok huzursuzum okuyamadigim icin..ama su islerimizi halledeyim hepsini okuyacagim insallah
ebrarim söylemiyi unuttum dualari bitti yazabilirsin tatlim..dilerim hayirlara vesile eylesin rabbim
bir yarim saat vaktim var hepsine bakamasamda biraz gecmise bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?