- 12 Şubat 2011
- 225
- 28
- 298
Sen 8 aylıkmı evliydin canım
diğer listeyede ekliycemde
evet abla 8 aylıkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 8 aylıkmı evliydin canım
diğer listeyede ekliycemde
aaa çok yakına gelmişsin canım ismini duymuştumafiyet has.gittim ablacım bilge hanıma cok tatlı bir bayandı baya ilgilendi
ebrar abla okuduk ya farzet adım çıkmışta bitirince bitti mi deim sana yada o listeye nasıl yazılıyor
aaa çok yakına gelmişsin canım ismini duymuştum
hayırlısı olsun tatlışım
canım okuduğun zaman bana bildiriceksin ben okudum diye
başka sormak istediğin olursa cevaplarım seve seve
zaten zamanla alışırsın sende yanlız okuyamıyacağın zaman bildir mutlaka olurmu
benim okumak için durumum bu ara müsait birini bugün diğerini yarın bitiririm merak etme bitirincide sana yazarım...ve ben toplantılarım oluyor orda benimle durumu aynı olan arkadaşalrım için bol bol dua edeceğimm....
sizleriçok ama çok sevdim sizlerle biraz olsun bekleme sürecini rahat bişekilde geçireceğim...beklerken sıkntıya girmeden böyle gülen insanlara bana destek olan insanlara çok ihtiyacım vardı....herkesin daha 8 aylık evli olmama rağmen (hımmm daha çoçuğu yokmu demeleri beni mahvediyor)....eşimde üzüldüğünü göstermioo ama ben anlıyorum hissediyorum...eşimin hakkını ödeyemem bütün kahrımı çekiooooo onu çok seviyorum....en büyük hayalim kocama bebeğime bi bebek verbilimek umarım yapabilirim allahımda izin verirse......
emel5 canımcım daha cok yeni evlisin şimdiden evham yapma kendine
evet ama insanlar hiç öyle bakmıyolar.zaten yeni olmanın verdiği sabır var biraz yoksa kafayı yerdim...şimdi listedekilre bakıyodum ne çok seneler bebişsiz geçmiş allah ilk onlara sonra bana versin...onlar için daha zor sanırım bak bana abla haklısın daha yeni ama tedavi olmasaydım belki bunun farkına varamayacaktım....pkom var benim...
canım haklısın beklemek çok zor ama şu bekleme listesine bakarsan enazından biraz teselli olabilir sana .çok uzun yıllardır bekliyen rkadaşlarımız var bende dahil .
Sen stres yapma relaks ol inşallah buay kavuşursun bebişine
buarada bende sevdim seni heyecanlı arkadaşım benim![]()
evet ama insanlar hiç öyle bakmıyolar.zaten yeni olmanın verdiği sabır var biraz yoksa kafayı yerdim...şimdi listedekilre bakıyodum ne çok seneler bebişsiz geçmiş allah ilk onlara sonra bana versin...onlar için daha zor sanırım bak bana abla haklısın daha yeni ama tedavi olmasaydım belki bunun farkına varamayacaktım....pkom var benim...
teşekkür ederim abla abla diyorum ya yaşım daha 18 olduğu için....sanırım en küçük benim?![]()
canım daha yaşın çok ufakmış ya hayatını yaşa bence bukadar takma kafayateşekkür ederim abla abla diyorum ya yaşım daha 18 olduğu için....sanırım en küçük benim?![]()
hoşgeldin amin inşallah canımselam anne adayları
bugün cuma umarım allahım tüm dualarımızı kabul ederde bizde evlat sahibi oluruz.
Canım daha yenisin rabbim verir inş hepimize bende 5yıldır evliyim birbirimize dua edelim:84::84::84::84::84:
kaç tane pkolu arkadaşımız var canımcım şimdi hamileler senin yaş kaçtı
sen daha bebeksin kuşum