Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

YA KIZLAR AZ ÖNCE HABERLERİ İZLİYODUM YİNE BİRİSİ 15 GÜNLÜK BEBİŞİNİ BIRAKMIŞ CAMİ AVLUSUNA YAA KAHROLUYORUM BU HABERLERE AĞLIYA AĞLIYA BİHAL OLDUM NOLUR OBEBİŞ BİZİM OLUVERSEYDİ .ALLAHIM SEN AFFET BENİ AMA DAYANAMIYORUM BÖYLE İNSANLARA .Akıl ver yarabbim sen bu cahillere :43::43::43:
bende çok kızıyorum ama elden birşey gelmiyor mini minnacık bebeğe nasıl kıyıyorlar inanamıyorum bi anne bebeğini nasıl bırakır o kokusunu duyupta nasıl terkeder aklım almıyor bu derece insan nasıl vahşi oluyor anlamıyorum inanın kurban olduğum Allah`ım vermesin böyle insanlara yaaaa yazık onlara onların günahı ne offffffffffffffffffffff Allah af eylesin onları :19::19::19::19::19::19::19:

sizleriçok ama çok sevdim sizlerle biraz olsun bekleme sürecini rahat bişekilde geçireceğim...beklerken sıkntıya girmeden böyle gülen insanlara bana destek olan insanlara çok ihtiyacım vardı....herkesin daha 8 aylık evli olmama rağmen (hımmm daha çoçuğu yokmu demeleri beni mahvediyor)....eşimde üzüldüğünü göstermioo ama ben anlıyorum hissediyorum...eşimin hakkını ödeyemem bütün kahrımı çekiooooo ONU ÇOK SEVİYORUM....EN BÜYÜK HAYALİM KOCAMA BEBEĞİME Bİ BEBEK VERBİLİMEK UMARIM YAPABİLİRİM ALLAHIMDA İZİN VERİRSE......

canim daha yeni evli sayilirsin kafana takma okadar kafaya takincada olmuyor milletin lafini bosverr mesala ben ilk hamileligim 8inci aydan sonra olmustu bazilarin bünyesi gec kabul ediyomuss doktorum demisti ama malesef bos gebelik cikti:43::43::43::43: ama saabirla bekliyorum ben simdi allahim bidaha ne zaman kismet ederse artikk:75::75::75: .. cnmm sen 18 yasindaymisin bende 19 aslinda yirmi sayilr haziranda 20 olcam bakalim :93::93::93: seniii coook iyi anliyorum bende seninle ayni durumda sayilirim benim esimde cok istiyo onun üzüldügünü görünce bende cok üzülüyorummm :2::2:allahim bizede bi bebis nasip eder inss,v:16::16:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakalım
KISS NERELERDESİN SEN BAKIM MERAK ETTİK HERALDEE:57:
YA KIZLAR AZ ÖNCE HABERLERİ İZLİYODUM YİNE BİRİSİ 15 GÜNLÜK BEBİŞİNİ BIRAKMIŞ CAMİ AVLUSUNA YAA KAHROLUYORUM BU HABERLERE AĞLIYA AĞLIYA BİHAL OLDUM NOLUR OBEBİŞ BİZİM OLUVERSEYDİ .ALLAHIM SEN AFFET BENİ AMA DAYANAMIYORUM BÖYLE İNSANLARA .Akıl ver yarabbim sen bu cahillere :43::43::43:
AYY EVET BENDE İZLEDİM İÇLER ACISI AYNISINI EŞİME SÖYLEDİM :59:

ne tatlı seydi ölee :59:

canım bende idare ediyorum işte doktora gittim kist oluştuğu için yasmin diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum aranızda bu ilacı kullanan var mı merak ettim sizler neyaptınız bu arda bende dua okuyabilirim artık
yasmini kullandım ben ama sadece 2 ayyy:30:
elixirim canım beni merak etmişssin teşekkür ederim:38:

evetttt cok merak ettim gözükmedin hiç :57:

ben yukarı çıkıyorum anneme banyo yaptırcam gene girmeye calısırım arkadaşlar.. görüşürüzz..iyi geceler..Allah rahatlık versin hepinize...

kızlar nasılsınız hepinize beni düşündüğünüz için teşekkür ederim inanın 3-5 gündür alıntı yapamadığım için çok üzülüyodum bugün o kadar uğraştım tek tek alıntı yaptım hepinize ama tam yollamaya az kaldı elektrikler gitti tekrar yapmayada sandalyede oturmaya üşendim fazla ourunca ağrım oluyo inanın çok üzüldüm ağrılar hala geçmedi ama inşallah geçer dualarınız içinde ebrarımla tutişin ablasına aminn inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder Allahım

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
EBRAR........................15
SEVTUN......................15
ANATOLİA...................15
WAY...........................15
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ.....................15
BANU.........................15
MİRANDA...................15
LAGRİMA....................15
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
YETER.........................15
SEVTUN......................15
EBRAR........................15
ANATOLİA...................15
WAY...........................15
ELİXSİR......................15bitti
SAMYELİ.....................15
BANU..........................15
MİRANDA....................15
LAGRİMA.....................15
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8

canım bana önce 15 yazmısın sonra 10 adüşürüşsün gecmişi okumaya bugün fırsantım yok bana açıklarsan sevinirim kactane okumam gerektiğini ok
bu arada nasılsınız bakalım hanımlar :66::66::66:

elacım canım ya nasılsın sendende alıntı yapmıştım ama olmadı kuusra bakma

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 egal Duru_+ aleyna84+ samyeli26+ ragnev elixsir+ lagrima

maşallah yine kalabalık olduk üzülmüştüm kimse gelmiycek diye çok saolun canım arkadaşlarım :38::71:
Canım çok istedim duada olmayı fakat yiğenim hastalandı hastahaneye götürdğk ateşi düştü 35 dereceye ıda çok önemliymiş neyse şimdi çok şükür iyi.

HANIMLAR dua listelerini hazırladım
aslında sırada yeter ve kardelen49 vardı yanlız kardelenim burda olmadığı için duayı ertelememizi istedi sonrasındada derinim vardı ama kardeloş tedavide olduğu için onu öne almak istedim derinimde burda olsa oda buşekilde olmasını isterdi eminim .buarada tekrardan diyorum sevtunum,banum ve durucum siz nezaman isterseniz duayı ovakit yaparız tamammı canım arkadaşlarım
Canım benim mayıs gibi olucak inşallah deneme en sonlara bile kalsam olur.Allah kabul etsin tüm dualarımızı.

iyiyim canım benim cok sagol evet bugün gittim 4+1 daha cok küçük keseyi gördük yarın sabah tahlil vericem ben yarın akşam evime dönüyordum ama dr gitmesen daha ii olur dedi daha yeni ve cok küçük dedi uçak biletimide almıştım ama gitmekten vazgectim 3 hafta sonra gel dedi kalp atışlarına bakalım ondan sonra eve giderim inş.
Canım ne mutlu inşallah inşallah bebişinide gör bizlerede dua et canım.

benim yaş 18 daha ben klomen kullandım.bitti dün doktorumdaydım bi mucize oldu yumurtam gelişmiş doktorum öyle dioooo.pko yumurtaları biraz inatçı olurmuş ama ben bunu yendim allahımın sayesinde.cumartesi çatlama iğnesi yapılacak beklicez yaniiii...çok mutluyum tabi güzel haber almak iii geldi!doktorum 2 aya kalmaz hamiş olabileceğimin müjdesini verdi inşallah bakalım.
Canım bu kadar takılma kendini rahat bırak yaşında küçük bak benim yiğenimde pko lu bebişi oldu hemde tedavisiz ama kendini rahat bıraktı umursamadığı ayda oldu.

canım ya bende bebek istiyorum ama biraz zayıflamak için elma sirkesi kullanıyorum bir sakıncası olabilirmi
Canım elma sirkesinin hiçbir zararı yok miden sağlamsa içebilirsin verdiriyormuş bende dietteyim.

Ahh ebrarcım keşke bizlere gelse o bebişler yarabbimin bildiği vardır ama insan tutamıyor kendini....

canım bende idare ediyorum işte doktora gittim kist oluştuğu için yasmin diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum aranızda bu ilacı kullanan var mı merak ettim sizler neyaptınız bu arda bende dua okuyabilirim artık
Geçmiş olsun canım benim kuzen kullandı doktor bitkisel en zararsızı yasmin demiş.

Back
X