evet canım,malesef.nasıl yani oldu ve düştümü:96:
inşallah banu cum,inşallahİyi geceler canım.
Bir gün bizimde gelicek canım.....
Arkadaşlar çok iyisiniz!çok tatlı bu ortam. Çok teşekkür edrim hemen sorularıma dönüyorsunuz bu paylaşım çok güzel.Benim merak ettiğim adet günümü olmaya başlıyor.Normal olarak ama aşılama olmamış kişiler için
Benim bugündü cnmmm.
selamun aleykum kizlar
gecmise gitmeden önce bir selam vereyim dedim sizeee
selamun aleykum kizlar
çok saol canım inşallah hepimiz tez vakitteen kısa sürede hamile haberini alırız inşlh canım benim
canım sakıncası olacağını sanmıyorum yanlız ayarını bil bence kolay gelsin zayıflama yolundacanım ya bende bebek istiyorum ama biraz zayıflamak için elma sirkesi kullanıyorum bir sakıncası olabilirmi
anladım canım inşallah şifa olsun artık herşeyden korkar olduk yaaebrarcım pıhtılaşmayı söylemedim zaten biliyoda bende daha öncede kist oluşmuştu ozaman primolutmuydu neydi ilacın adı onu vermişti o benim bacaklarımı mahfetmişti sanırım oyüzden bunu verdi inşallh bu ay kist erirdi bidaha ki ay kullanmam
peloşum sorun değil kuzum ayrıca duaya gelemediğin içinde niye kusura bakıyım işlerin vardır imkanın olsa burda olurdun eminimki .canım arkadaşım ben senin gönlünü biliyorum rahat ol sen .seviyorum seni kuzumgecmişe bakarken kacırdım seni canım ya kusura bakma kendine iyi bak öpüyorum seni
çok saol canım ağzına yüreğine sağlıkselam nasılsınız şekerler.. keyifler nasıl?
10 10 =20 tane ayetelkürsi bitti..
öyle canım napalım allahımın takdiri onlarınkide imtihan bizimkidebende çok kızıyorum ama elden birşey gelmiyor mini minnacık bebeğe nasıl kıyıyorlar inanamıyorum bi anne bebeğini nasıl bırakır o kokusunu duyupta nasıl terkeder aklım almıyor bu derece insan nasıl vahşi oluyor anlamıyorum inanın kurban olduğum Allah`ım vermesin böyle insanlara yaaaa yazık onlara onların günahı ne offffffffffffffffffffff Allah af eylesin onları
birsenim çok saol kuzum allah razı olsunkızlar nasılsınız hepinize beni düşündüğünüz için teşekkür ederim inanın 3-5 gündür alıntı yapamadığım için çok üzülüyodum bugün o kadar uğraştım tek tek alıntı yaptım hepinize ama tam yollamaya az kaldı elektrikler gitti tekrar yapmayada sandalyede oturmaya üşendim fazla ourunca ağrım oluyo inanın çok üzüldüm ağrılar hala geçmedi ama inşallah geçer dualarınız içinde ebrarımla tutişin ablasına aminn inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder Allahım
canım inşallah yazdığımı okursun ilk yaptığımda 15er taneydi sonradan isteyenler oldukca düştüm yani 10 ar tane okuyacaksıncanım bana önce 15 yazmısın sonra 10 adüşürüşsün gecmişi okumaya bugün fırsantım yok bana açıklarsan sevinirim kactane okumam gerektiğini ok
bu arada nasılsınız bakalım hanımlar
banucum çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin ateş düşmesi nasıl anlaşılıyoki?Canım çok istedim duada olmayı fakat yiğenim hastalandı hastahaneye götürdğk ateşi düştü 35 dereceye ıda çok önemliymiş neyse şimdi çok şükür iyi.
Canım benim mayıs gibi olucak inşallah deneme en sonlara bile kalsam olur.Allah kabul etsin tüm dualarımızı.
Canım ne mutlu inşallah inşallah bebişinide gör bizlerede dua et canım.
Canım bu kadar takılma kendini rahat bırak yaşında küçük bak benim yiğenimde pko lu bebişi oldu hemde tedavisiz ama kendini rahat bıraktı umursamadığı ayda oldu.
Canım elma sirkesinin hiçbir zararı yok miden sağlamsa içebilirsin verdiriyormuş bende dietteyim.
Ahh ebrarcım keşke bizlere gelse o bebişler yarabbimin bildiği vardır ama insan tutamıyor kendini....
Geçmiş olsun canım benim kuzen kullandı doktor bitkisel en zararsızı yasmin demiş.
canım hayırlısı olsun stres yapma vardır bundada bir hayır diyip bekle bakalımKızlar benim ameliyat galiba gene iptal boğazlarım hala geçmedi safra kesesi ameliyatı yetmezmiş gibi birde bademciklerin alınması lazım çok kötü durumda dedi doktor Allahım iyilikler ver yarabbim diyarum bu yıl çok herşey üstüste geldi inşallah gelen baharla benimde hayatıma güneş doğar.Zaten ameliyattan korkuyorum birde iptallaer oldukça daha fena oluyorum.
no problem kanka önemli değil senin gönlünde olduğumu dualarının benimle olduğunu biliyorumami,n amin amin
canım arkadaşım,dua saatinde burda olamadığım için çok özür diliyorum,bitakım işlerim var,şu sıralar onları yetiştirmmke için kk yi açmadım bugün,çünkü gelince takılı klaıyorıum,ama tabiki dua da aklımdan çıkıvermiş,zaten okuyamadımda,aminde diyemedim
rabbim okuyanlar hürmetine,ayetler hürmetine,duasını kabul ettiği zatlar hürmetine,en sevgilisi hürmetine dularımızı kabul etsin,sana,nurgul e,kk de bulunan,bulunmayan bebek isteyen herkeze,yanı sıra da bana en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasib etsin inşallah.
söylemem işte,kulağına söylicektim ama vaz geçtim
cısssssssssssssssssssss yapma bana,gelseydin sende
amin amin amin.
çok teşekkür ederim canım,tamda iyi denk geldi,çok mutlu oldum böyle olmasına,okuyan okumayan,amin diyen herkeze şimdiden çok teşekkürler,benim için dilediğinizin bin katını nasib etsin rabbim size
canım gelemedim malesef,işlerim var şu sıralar
gül ün babası rahatsızmış galiba
o kadarı fazla olur sanırım,sabah bi bardak suya bi tatlı kaşığı olması yeterli diye biliyorum.
rabbimin elbetteki bi bildiği var,biz isyan etmeyelim ki,sabır sınavını başaralım inşallah.
ben kullanmıştım,normalde çok düzenli olan adetimin günleri şaştı,tabi şeklide,sonra bıraktım,çok şükür düzene girdi,ama o zamanlar pıhtılaşmam olduğunu bilmiyodum,coraspinle beraber kulanılmalıymış doğum kontrol,kardelen 49 um öyle dediydi.
kuzu yaaa,çok meraklandırmışım,senin aradığın saatte iğnedeymişim ben,çok özür.
kalmaz kuzu kalmaz,bu topic pek boş kalmaz
annenin alçıları kaç gün kalcak.
canım,kusura bakma,pc yi kaptırdım,bissürü alıntımda gitti,eşlim kapatmış sayfayı,saatlercede oturdu,anca yazıyorum tekrardan
sen iyi olda,gerisi önemli değil birsencim,çok dinlenmeye bak,kaytar arada canım,accık anlayışlı olsun büyüklerin.
hoş bulduk,nasılsın,daha iyisin inşallah.
canım gerçektende 1 saat girme alıp gidiyo topicKızlar iyi geceler çok konuşmayın bakıyım sonra oku oku bitmiyor valla.Hepinizi öptüm.
Ebrarcım hoşgeldin canım nasılsın
selamun aleykum kizlar
no poroblemmmmmm,acı patlıcanbı kıarğı çalmaz derler kanka,meraklandırdığım için özür,ama açıkladım sana.çok saol canım inşallah hepimiz tez vakitte
canım sakıncası olacağını sanmıyorum yanlız ayarını bil bence kolay gelsin zayıflama yolunda
anladım canım inşallah şifa olsun artık herşeyden korkar olduk yaa
allahım yardımcımız olsun canım
peloşum sorun değil kuzum ayrıca duaya gelemediğin içinde niye kusura bakıyım işlerin vardır imkanın olsa burda olurdun eminimki .canım arkadaşım ben senin gönlünü biliyorum rahat ol sen .seviyorum seni kuzum
çok saol canım ağzına yüreğine sağlık
öyle canım napalım allahımın takdiri onlarınkide imtihan bizimkide
allahım hayırlı evlatlar versin bizlere
birsenim çok saol kuzum allah razı olsun
ya sen yorma kendini huzursuzda olma seni biliyoruz zaten bitanesin sen bitane
canım inşallah yazdığımı okursun ilk yaptığımda 15er taneydi sonradan isteyenler oldukca düştüm yani 10 ar tane okuyacaksın
banucum çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin ateş düşmesi nasıl anlaşılıyoki?
buarada hiç önemli değil gönüllerimiz bir tatlım amin demen yeterli
ya napalım işte kader millet yollara döküyo biz bitane için 40 takla atıyoruz allahım imtihanımızı kolaylaştırrsın inşallah
tamam canım sen nezaman istersen ozaman okuruz problem yok
canım hayırlısı olsun stres yapma vardır bundada bir hayır diyip bekle bakalım
allahım şafi ismiyle şifa versin
inşallah güneş doğacak canım inş.
no problem kanka önemli değil senin gönlünde olduğumu dualarının benimle olduğunu biliyorum
sende çok güzel dua etmişsin affediyim barialahım kabul etsin inşallah
buarada gelmedim varmı bidiyeceğin
işlerinde kolaylık diliyorum canım merak ettirdiğin içinde ayrıca kızdım teldende ulaşamayınca baya tırstım yani :18:
canım gerçektende 1 saat girme alıp gidiyo topic
canım geç kaldım azcık ama iyiyim şükür sen nasılsın
no poroblemmmmmm,acı patlıcanbı kıarğı çalmaz derler kanka,meraklandırdığım için özür,ama açıkladım sana.
ebroşum,avatarına bayıldım,öbürü neydi öyle sinekli sinekli
canım inanıyorum ama bazen karamsar oluyo insan işte bide doktor sonuclarımı alsam icim rahatlıycak ...
birsencim herşeyin normal olmasına sevindim dikkat et kendine ve bebişe fazla yorulma canım görüşmek üzre...
cok sagol canım inş kötü bişey cıkmaz...canım sende korunmayı bıraktıktan sonra hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına alırsın inş...
sagol boncugum inş temiz cıkarlar sende iyisindir inş öpüyorum seni canım
amin canım allah razı olsun...
amin canım...
hayırlısı olsun canım bidaki ay gelir inş minişin...
amin canım amin...
amin canım ben iyiyim sagol sen ve bebişte iyidir inş az kalmış inş hayırlısıyla alırsın kucagını bebişini canım...
amin canım cok sagol...
amin canım cok sagol sende kendine iyi bak görüşmek üzre
amin canım rabbim dualarımızı geri cevirmez inş bu mubarek günde...
evet canım burda cok güzel dostluklar kurduk belki en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı gelip burda anlattık rabbim bozmasın bu dostlugumuzu sendende allah razı olsun garipcim kendine iyi bak
amin bitanem cok sagol bu arada duada olamadım canım kusura bakma cok olmak isterdim ama annemde oldugum icin fazla giremiyorum nete...avatarınada bayıldım yani
yürekten amin diyorum inş en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat sahibi olur gürgül arkadaşımız...
ebrarım duana yürekten amin diyorum rabbim inş en yakın zamanda yüzünü güldürür hayırlısıyla saglıklı bir bebek nasip eder bitanem...
amin canım cok sagol...
hoşgeldin canım aramıza inş en kısa zamanda anne olursun hayırlısıyla...
ay eboşum ya bende öyle haberler izliyince icim cız ediyo ya nasıl insanlık bunlardakı anlamıyorumki dediklerinede aynen katılıyorum rabbimin gücüne gitmesin ama vicdan ve merhamet versin böyle insanlara...
eboşum iyiyim canım gecmişe bi gittim şımdı cıkabildim sen nasılsın kuzum...
selam canım iyiyim sen nasılsın gecmişteydim gec yazdım kusura bakma...
YA KIZLAR AZ ÖNCE HABERLERİ İZLİYODUM YİNE BİRİSİ 15 GÜNLÜK BEBİŞİNİ BIRAKMIŞ CAMİ AVLUSUNA YAA KAHROLUYORUM BU HABERLERE AĞLIYA AĞLIYA BİHAL OLDUM NOLUR OBEBİŞ BİZİM OLUVERSEYDİ .ALLAHIM SEN AFFET BENİ AMA DAYANAMIYORUM BÖYLE İNSANLARA .Akıl ver yarabbim sen bu cahillere
La taknetu min rahmetillah.(Allahın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz)
hayırlı cumalar arkadaşlar,
Allah mübarek cuma hürmetine, Peygamberler hürmetine, Son Peygamber Habibullah hürmetine, Ashab-ı kiram hürmetine, gelmiş geçmiş tüm eren evliya hürmetine dualarınızı kabul eylesin, cümlemize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım çok merak etmiştim çok şükür sorun yokmuş allahım daha iyi etsin seni kuzum dikkat et kendine bol bol dinlen fırsat buldukca .dua içinde çok saol ağzına sağlık balım
teşekkür ederiz tatlışım bende sizleri çok sevdim
hoşgeldin aramıza canım
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun güzel temennilerine amin diyorum
seninde herşey gönlünce olsun inşallah aradığın gibi bir doktor bulursun bütün sıkıntılarını unutturacak evlatların olur canım
helel olsun canım sende helal et
ebroş gelmedimi???????
kardelen 49un gelmesine çok var özledim onuda yaa
canım çok saol allah razı olsun seninde herşey gönlünce olsun
sizede kolaylıklar diliyorum ablanın yeni evi hyırlı olsun canım
nedemek banucum ya sorun değil bildirdinya önemli olan bu ağzına yüreğine sağlık
hep böyle birbütün olalım inşallah canım buarada sen nasılsın?ameliyat nezaman
boncuğum söylerim kuzum
buarada sen nasılsın?söylediklerinede katılıyorum
ceylanım canım arkadaşım seninde cuman mübarek olsun minişi ve seni öpüyorum
selinam sanada hayırlı cumalar canım nerelerdesin özledim seni
saol canım sanada hayırlı cumalar
kırmızılar gelmiş sıkma tatlı canını bitanem ya inşallah önümüzdeki aya
saol yeterim sanada hayırlı cumalar
bersum hayırlı cumalar aminnn inşallah sen nasılsın buarada
saol tatlışım sanada hayırlı cumalar
garibim saol canım sanada hayırlı cumalar olsun rabbim gönlüne göre versin
buarada istediğin gibi hitap edebilirsin canım benim için sorun yok
mutfak dolaplarında gönlünce olur umarım canım
hayırlı cumalar tatlışım
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NURGÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
birsencim iyi olmana sevindim cnm
bocukum cok haklısın canım
garibim bende cok özledim seniii
evet tatlim biliyorum o mutfak dolaplarini onlarda cok sik bence cok dogru renk secimi mitfak dolaplari icin beyaza herseyi rahatlikla uydurabilirsin mesela ben ara kalebodurlarini taslarini siyah yaotirdim dolaplarimin kollarida siyah sadece siyahda uymaz genelde beyaza her renk yakisir..allah gonlune gore versin canim bak hersey yoluna giriyor yavas yavas muhum olan esinle bu konularin ustunden gelmek demedik mi iyi gunde de kotu gundede...allahim tum muradini verir insallah
aleykümselam tatlışım hoşgeldin gel ya bırak geçmişi iki muhabbet edelim canım
aleyküm selam hoş geldin
gel kucaklaşalım,bak sonra içimde kalcak:127:
evet canım ya kimimize vererek kimimize vermiyerek inşallah hakkıyla veriyoruzdur imtihanımızıevet canim haklisin cok guzel dostluklar var burda..rabbim bozmasin insallah seninde dedigin gibiii,sendende rabbim razi olsun canim
ahh canim bende cok sinir oluyorum öyle durumlara..yuce rabbim kimimizi evlat vererek kimimizide vermeyerek imtian ediyor..rabbim imtianlarinda basarili olan kullardan eylesin
rabbim umitsiz olarak yasamaktan muhafaza eylesin tatlim.cok sagol paylasim icin
amiiin canim amiiiiin
guzel dileklerin icin cok sagol ebrarcim..allah razi olsun,rabbim seninde gönlunden gecen muradini versin
amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum dualariniza kizlar,rabbim dualar hurmetine hayirli evlatlar versin kizlar..rabbim yuzunuzu guldursun
allah razi olsun evanurcum,guzel dileklerin icin cok sagol..rabbim seninde gönlunden gecen herturlu istek ve arzuna nail eylesincok haklisin canim,iyi ve kötu gunde olmaya söz verdik..ben hicbir zaman sikayet etmedim..hamdolsun cok mutluyum ve esimden raziyim..rabbim herkesin yuvasini senlendirsin..maddiyat her zaman olur,önemli olan huzur mutluluk ve saglik..
geldim ebrarim geldim,nasilsin canim???
hosbulduk canim
geldim kizzz
evet canım ya kimimize vererek kimimize vermiyerek inşallah hakkıyla veriyoruzdur imtihanımızı
dualara amin dediğin içinde çok saol canım allahım seninde gönlünün murasdını versin
naaptınız mutfak işini karar verdinmi
bende sana hediye etmeye kalkıştım ama kargoda arıza çıktıya onlar sinek değildi beeeeeeeeeeeeeee kuşdu dedim sana değilmi
neyse şimdide kocişimlen benbeğenmene sevindim
bende demiştim sana senin gülünde süper
geldim ebrarim geldim,nasilsin canim???
hosbulduk canim
geldim kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?