Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım tekrardan hoşgeldin ben iyiyim şükür sen nasılsın bakalım çabuk bitirdin geçmişi

hosbulduk canim,gözum yoruldu daa,ikiye boldumaslinda az bekleyince geri dönecektim ama sizi görunce sonraya erteledim..iki muhabbet edelim dimiiiibende iyiyim canim ne olsun yaaa,dunya telasina daldik gidiyoruz isteee

evet tatlim oyle oldu olsun seninle tanismakda emini cok guzeldir memnun olacagima inaniyorum...

allah yardimcin olsun insallah tum dualarini rabbim kabul eder rabbim ne eylerse guzel eyler...

tanıştık çok şükür:) amin canım duaların için ALLAH razı olsun

hamdolsun iyiyim ela cım,bi yaramazlık yok,bende dr takişbindeyim bu ay,inşallah tutunur bebişim.
sende inşallah en hayırlı dr la,en güzel şekilde hamileliğini yaşar ve sonuca ulaşırsın

canım banim kardelenim saol arkadaşım işallah dediğin gibi hamileliği güzel yasarım hiç nasip olmadı işallah birdaha hamile kalırsam doya doya yasarım o duyguyu sadece ben deil hepimiz işallah hamileliği sonrada anneliği hayırlısıyla yasarızzzzzzzzz,,,,bu ay işallah tutunacak bebeğin arkadaşım gönlünü ferah tut ALLAH yardımcımız olsun

kızlar bende anne olmak istiyorum ya ama korkuyorumbu evlilik biterse ben naparım çocukla diyede düşünüyorum ama bebekleri çok seviyorum dayanamıyorum arkadaşlarımı oldu

ALLAH gönlüne göre versin canım ama öle ayrılmayı falan düşünüyosan eşinden,bebeği bi kez daha düşün,çünkü büyük bi sorumluluk annelikbiliyosun

elacım ınsallah prolaktının düşmüştür cnm gecmıste bende cekmıstım prolaktınden sadece stres etkılıyor onu anladım stresten uzak ol ılactan daha etkılı emınolınsallah hersey güzel olucak korkma hıcbırseyden

saol bitanem ALLAH RAZI OLSUN işallah şu prolaktinde bi hallolurda yoluma devam ederim stresten kaynaklandığını duymuştum canım saolasın sen nasılsın nasıl gidiyo

günaydın kızlar bu güzel cumanın hürmetine rabbim meleklerinizi en kısa zamanda gönderiversin inşallah

amin amin amin canım

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde dileklerimizin gerçek olması ümidi ile gününüz aydın olsun.

amin işallah bütün dileklerimiz kabul olur canım

cumanız hayırlı olsun arkadaşlar moralim bozuk yine kırmızıları buldum neyse dua ya yetişirim inşallah şimdşi işlerimi halledeyim görüşürüzzzzzzzz

üzülme arkadaşım hakkında hayırlısı buymuş işallah bidahaki aya hakkında hayırlısı olan bebeğin olur işallahhhhhhh

günaydınnnnnnnnnn
hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş

amin açılan ellerimiz boş çevrilmesin işallah yetercim

hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umarım herkes iyidir

gunaydin,guuuuuunaaaaydiiiiin kizlarr

hepinizin cumasi mubarek olsun

yeni gununuz,saglik,sihhat,afiyet,huzur,bereket ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsun

ne güzel temenniler ALLAH razı olsun canım

Herkezin cuması mübarek olsun arkadaşlar ALLAH [c.c] bütün dualarımızı bu günün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin en güzeliyle annelik duygusunu bizlere tatdırsın en kısa sürede {aminnnnnnnnn}

amin amin bugün ne kadar güzel dualar edilmiş RABBİM kabul etsin

umarım dediğin gibi olur :) olmazsada içimdeki canavar cıkar ortaya :)

durdur o canavarıişallah hersy istediğin gibi olur canım

selam hanımlar hepinize hayırlı cumalar
rabbim gönlümüzün muradını versin inşallah

amin ebrarım

amin işallah işallah

amin amin işallah işallah

mrb canım nasılsın bende yeniiim burda bende anne olmak istiyorummm.

hoşgeldin aramıza canım ALLAH gönlünün muradını versin

Bütün dualara AİMNNNN AMİNNNNNN Rabbimm şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin.. ellerimize en kısa zamanda bebişlerimizi versin..

amin amin amin

ALLAHIM dualarımızi kabul etsin işallah

selam kızlar nasılsınız bakalım

nerelerdesin kardelencim iyisin umarım hersy yolundamı

hiç sorma bende çok üzülüyorum ALLAHım keşke bana verseydin diyorum isteyene verseydin diyorum amaaaaaaaaaaannnnnnnnnn gelde canın sıkılmasın

sıkma canını RABBİM tez vakitte bizide sevindirecek kardelencim

elacım canım ya nasılsın sendende alıntı yapmıştım ama olmadı kuusra bakma

olurmu canım ne kusuru düşünmen yeter,,,,iyim çok şükür sen de iyisin okudum yazını çok sevindim minişinde sende iyisin oh ne güzeldarısı bizim başımıza işallah,,,kendini yorma yavruya iyi bak annesi

o güneş ALLAHIMIN izniyle doğacak canım,,,olsun sen sağlıklı olda işlerin biraz ertelensin iptal olsun sen iyi ol bebeğin gelecekkkkkkkkk RABBİM ol diyecek imkansızlar imkanlı olacak olmazları olduran rabbim bizimde bebeklerimize ol dicek olacak işallah

ptesi tekrar hastaneye götrcem eğer iğleşme varsa çıkartabilirler yoksada ameliyat olcak bakalım...teşekkür ederimm.

annene çok geçmiş olsun canım

selamun aleykum kizlar

gecmise gitmeden önce bir selam vereyim dedim sizeee

aleyküm selam garibim

Arkadaşlarım hepinize iyi geceler ben bu gün hastanedeydim tekrar prolaktin ve brucella için kan verdim değerlere bakacaklar çarşamba sonuçları alıp artık dr gitcem hangisine gitcem hiç bi fikrim yokişallah ALLAH korkusu olan işini iyi yapan biri denk gelir bakalım bu dr konusu beni yıprattı inanın ama olsun sonuçlarım elimde giderim birine napimEbrarım üsttede yazdığım gibi benim çapada bugün 11.20 de randevum vardı eve gelmeme 14.30 oldu duayı kaçırdım canım hakkınızı helal edin sende nurgül arkadaşımızda,,,,ALLAH gönlünüze göre versin canım

elixsircim yazılarıma cvp yazmamışın canım beni unuttunmu

durucum sende bana bişeycik yazmamışın ama ben seni çok merak ediyorum hamişmisin diye varsa öyle bi güzellik hemen yazzzzzzzzzzzzzzarmısın?
kendinize çok çok iyi bakın öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
canım çok doğru diyosun çok pahalı birşeyde yaptırsan bir müddet sonra gönlün geçiyo zaten kaliteli ve uygunfiyatlı olsun engüzeli .şimdiden güle güle kullan canım
bende sana hediye etmeye kalkıştım ama kargoda arıza çıktı

yaa evet kargoda sorun oldu kanka
hosbulduk canim,gözum yoruldu daa,ikiye boldumaslinda az bekleyince geri dönecektim ama sizi görunce sonraya erteledim..iki muhabbet edelim dimiiiibende iyiyim canim ne olsun yaaa,dunya telasina daldik gidiyoruz isteee
iyi yaptın canım ya iki laflıycaz şurda
buarada senin yazdıkların iyi geliyoda benim bu pc çok yavaş diğeride kocişde
bide meyve istedi azcuk geciktim kusura bakma canım

nasilsin kardelencim:26::26::26::26::26:

ya kizlar yazilarim gec geliyor yaa,sizinde öylemiiii
yok canım,pek geç gelmiyo bende,ama hatlardan olabilir bazen.
ben iyiyim hamdolsun,uğraşıyuoz işte bi evladımız olsun diye.

hofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,ne uzun alıntıydı öyle:13:
inşallah hepimizde yaşarız ela cım,inşallah.

uğur boncuğum sanada yazdım canım,alıntı yapamamışım senin yazından ama yazıların arasında sana verdiğim cvp var belki göremezsinde bana kırılırsın diye açıklama gereği duydum arkadaşım bana küsme diye

çok saol canım duaların için allah razı olsun önemli değil gönlünün bizle olduğunu biliyorum
ayrıca sonuçların inşallah iyi çıkar canım bence prolaktin düşmüştürde diğeride inşallah olumlu sonuç verir .hakkında hayırlısı olsun çok uğraştın sende dilerim tez vakitte yüzün güler

evet canim,birde kendi evimiz degil kira yanii..insanin kendi evi olsa yatirir belki,ama kiraya degmez sanki..ne bileyim bekliyorum 1 saat,belki site yavastir..afiyet olsun sizee.hic istekleri bitmiyor erkeklerin evde oluncaaabenim kide cay delisiiicaydanlik hic ocaktan inmez evde olunca

ebrarım çok saol canım evet çok uğraştım canım ama sadece ben deil hepimiz çabalıyoruz bebeklerimiz için ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün işallah

kardelenim aynen canım amma uzun yazmışım kızzzişallah canım işallah ALLAHIM büyük yardımcımız olsun

canlarım ben artık çıkıyorum iyi geceler hepinizi çok çok çok öptüm:80::80::80:

hatlardanda olabilir canim haklisin:26::26::26:rabbim en yakin zamanda hayirli evlatlar versin,emeklerini bosa cikarmasin tatlim

allah sendende razi olsun canim.insallah sonuclarin guzel cikar tatlim

evet ozaman hiç fazla masrafa gerek yok canım temiz olsun göze hoşgelsin yeter
evet canım bitmiyo benimkide geç geliyoya 12den sonra mesayim başlıyo
bizde çay delisiyiz canım anı durum bizdede var şimdi çayı bitirdik meyveye geçtik birazdanda soda içeriz

ebrarim,kardelenim,elazelim kizlar kocis söylenmeden benimde cikmam gerek

yarin görusmek dilegi ile,hepinizi allaha emanet ediyorum

hayirli geceler sizeee

haklisin ebrarcim,temiz olup göze hos gelmesi yeterde artar bilee

oh ohhh masallah cay,meyva, sodaa afiyet olsun kizzzzzsifa olsun ne diyiim

öyle canım yaaa allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
iyi uykular tatlım allaha emanetsin görüşmek üzere

ebrarim,kardelenim,elazelim kizlar kocis söylenmeden benimde cikmam gerek

yarin görusmek dilegi ile,hepinizi allaha emanet ediyorum

hayirli geceler sizeee
canım çok saol allahım razı olsun
tamam bende kaçıyorum zaten vakit geç oldu iyi geceler
haklisin ebrarcim,temiz olup göze hos gelmesi yeterde artar bilee

oh ohhh masallah cay,meyva, sodaa afiyet olsun kizzzzzsifa olsun ne diyiim

bende kaçar herkese iyi geceler

ölemi cnm yaaa hiç haberim olmadı ama epeydir giremiyordu zaten ALLAH şifa versin

amin amin amin Rabbim ikinizinde gönlü muradını nasip etsin en kısa zamanda inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…