canım tekrardan hoşgeldin ben iyiyim şükür sen nasılsın bakalım çabuk bitirdin geçmişi
bende sana hediye etmeye kalkıştım ama kargoda arıza çıktı
evet tatlim oyle oldu olsun seninle tanismakda emini cok guzeldir memnun olacagima inaniyorum...
allah yardimcin olsun insallah tum dualarini rabbim kabul eder rabbim ne eylerse guzel eyler...
hamdolsun iyiyim ela cım,bi yaramazlık yok,bende dr takişbindeyim bu ay,inşallah tutunur bebişim.
sende inşallah en hayırlı dr la,en güzel şekilde hamileliğini yaşar ve sonuca ulaşırsın
kızlar bende anne olmak istiyorum ya ama korkuyorumbu evlilik biterse ben naparım çocukla diyede düşünüyorum ama bebekleri çok seviyorum dayanamıyorum arkadaşlarımı oldu
günaydın kızlar bu güzel cumanın hürmetine rabbim meleklerinizi en kısa zamanda gönderiversin inşallah
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde dileklerimizin gerçek olması ümidi ile gününüz aydın olsun.
cumanız hayırlı olsun arkadaşlar moralim bozuk yine kırmızıları buldum neyse dua ya yetişirim inşallah şimdşi işlerimi halledeyim görüşürüzzzzzzzz
günaydınnnnnnnnnn
hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş
hayırlı cumalar kızlar rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
umarım herkes iyidir
gunaydin,guuuuuunaaaaydiiiiin kizlarr
hepinizin cumasi mubarek olsun
yeni gununuz,saglik,sihhat,afiyet,huzur,bereket ve dualarinizin kabul olmasina vesile olsun
Herkezin cuması mübarek olsun arkadaşlar ALLAH [c.c] bütün dualarımızı bu günün yüzü suyu hürmetine kabul eylesin en güzeliyle annelik duygusunu bizlere tatdırsın en kısa sürede {aminnnnnnnnn}
sagolasin ugurboncugumaslinda daha tasinmamiza 2 ay var.ama mutfak yaptiracagimiz icin 2 ay öncesinden siparis vermemiz gerekiyor..mutfak telasi desem daha dogru olacak sanirim..guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim,rabbim hepimize hayirli evlatlar versin
sagol canim seninde mubarek olsun..uzulme canim birdaha ki ay gelir bebisin insallah:7
aklah razi olsun caniim guzel dileklerin icin..insallah umit ettigin bir doktor bulursun tatlim.rabbim dualarini kabul etsin,hayirli evlatlar versin.
amin garipcim işallah ALLAHIM hepimizin gönlünün muradını versin
öyle oldu beee sevtunum,neyse sen ablani bir tasi evine gec bol bol görusuruz insallah
birsencim cok sevindim herseyin normal olmasina,dikkat et canim kendine fazla yorma
ayyy canim benim yaa,gel kucaklasalim kardelencim
allah sifa versin minik gökceye insallah
ben seni hep daha kucuk zannediyordum ebrarcimbelki abla demem gerekir sana ama ben sana ebrarcim demeye alistim saygisizlik etmis olmam dimii,yada bizde istedigimiz gibi hitap edebilirmiyiz canimm
bu aralar pek görusemedik canim yaa,bende özledim seniiiinsallah en yakin zamanda görusuruz
cok sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin,ben yurt disinda yasiyorum.burda farkli mutfaklar.nasil anlatayim su ankastrelere benziyor biraz,fiatida cok tuzlu malesefben burda hochglanz diyorlar.parlak beyaz yani ondan istiyorum..leke tutmuyor.su izi olmuyor diyorlar özelligine..kullananlar memnun..ondan istiyorum ama bilmiyorum artik hayirlisi...yoktu bizim mutfagimiz yaptirmamistik,hem dugun borclarimiz vardi,hemde oturdugumuz evin mutfagi vardii..simdi tasiniyoruz mecbur yaptiricaz..insallah memnuniyetle kullanacagiz bir mutfak nasip etsin rabbim
estagfirullah canim,biz arkadasiz hatta arkadastanda öteyiz,belki birbirimizi hic görmedik bilmiyoruz ama inan dostlarimla hatta ailemizle konusamadiklarimizi birbirimizle konusup dertlesiyoruz..yadirgamadan,elestirmeden,ayiplamadan..tabiki birbirimize dua edecegiz pelinim,belki birimizin ettigi dua icabet satine denk gelirde hepimiz adina rabbim kabul eder..duana gönulden amiiiin ve ecmain olsun diyorum canim
amiiiin ebrarcim,allah razi olsun guzel dileklerin icin
allah razi olsun pelinim,cok sagolasin.
umarım dediğin gibi olur :) olmazsada içimdeki canavar cıkar ortaya :)
selam hanımlar hepinize hayırlı cumalar
rabbim gönlümüzün muradını versin inşallah
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NURGÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
mrb canım nasılsın bende yeniiim burda bende anne olmak istiyorummm.
ne sorcaktın kız merak ettim şimdik
sagol ela inşallah kötü bişi cıkmaz bugun alıcaktım eşim izin vermedi pazartesi tekrar gidiceksin o zamn alırtsın dedi haber ederim tabi yarın kontrolum var bakalım ne oolmuş yumurtalar
gönlünü ferah tut güzel çıkıcak işallah aleynacım
sagol bagnucum sen nasıl oldun amaliyat oldun mu
boncugum araştırdım yumurtalık kanseri şüpelerinde istıyolarmış bend korktum acıkcası sagol canım şimdilik takip yapıyolar ilerde ne olcak bakalım
amin sagol durucum sende akşam bi test yap kız ben catladım burdainşallah hamilesindir
Bütün dualara AİMNNNN AMİNNNNNN Rabbimm şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin.. ellerimize en kısa zamanda bebişlerimizi versin..
hayırlı cumalar arkadaşlar,
Allah mübarek cuma hürmetine, Peygamberler hürmetine, Son Peygamber Habibullah hürmetine, Ashab-ı kiram hürmetine, gelmiş geçmiş tüm eren evliya hürmetine dualarınızı kabul eylesin, cümlemize de hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
selam kızlar nasılsınız bakalım
hiç sorma bende çok üzülüyorum ALLAHım keşke bana verseydin diyorum isteyene verseydin diyorum amaaaaaaaaaaannnnnnnnnn gelde canın sıkılmasın
canım inanıyorum ama bazen karamsar oluyo insan işte bide doktor sonuclarımı alsam icim rahatlıycak ...
işallah hersy çok güzel olur senin için canım
birsencim herşeyin normal olmasına sevindim dikkat et kendine ve bebişe fazla yorulma canım görüşmek üzre...
cok sagol canım inş kötü bişey cıkmaz...canım sende korunmayı bıraktıktan sonra hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına alırsın inş...
işallah canım işallah bu defa yavrum beni bırakmaz işallah
sagol boncugum inş temiz cıkarlar sende iyisindir inş öpüyorum seni canım
amin canım allah razı olsun...
amin canım...
hayırlısı olsun canım bidaki ay gelir inş minişin...
amin canım amin...
amin canım ben iyiyim sagol sen ve bebişte iyidir inş az kalmış inş hayırlısıyla alırsın kucagını bebişini canım...
amin canım cok sagol...
amin canım cok sagol sende kendine iyi bak görüşmek üzre
amin canım rabbim dualarımızı geri cevirmez inş bu mubarek günde...
evet canım burda cok güzel dostluklar kurduk belki en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı gelip burda anlattık rabbim bozmasın bu dostlugumuzu sendende allah razı olsun garipcim kendine iyi bak
amin bitanem cok sagol bu arada duada olamadım canım kusura bakma cok olmak isterdim ama annemde oldugum icin fazla giremiyorum nete...avatarınada bayıldım yani
yürekten amin diyorum inş en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat sahibi olur gürgül arkadaşımız...
ebrarım duana yürekten amin diyorum rabbim inş en yakın zamanda yüzünü güldürür hayırlısıyla saglıklı bir bebek nasip eder bitanem...
amin canım cok sagol...
hoşgeldin canım aramıza inş en kısa zamanda anne olursun hayırlısıyla...
ay eboşum ya bende öyle haberler izliyince icim cız ediyo ya nasıl insanlık bunlardakı anlamıyorumki dediklerinede aynen katılıyorum rabbimin gücüne gitmesin ama vicdan ve merhamet versin böyle insanlara...
eboşum iyiyim canım gecmişe bi gittim şımdı cıkabildim sen nasılsın kuzum...
selam canım iyiyim sen nasılsın gecmişteydim gec yazdım kusura bakma...
kızlar nasılsınız hepinize beni düşündüğünüz için teşekkür ederim inanın 3-5 gündür alıntı yapamadığım için çok üzülüyodum bugün o kadar uğraştım tek tek alıntı yaptım hepinize ama tam yollamaya az kaldı elektrikler gitti tekrar yapmayada sandalyede oturmaya üşendim fazla ourunca ağrım oluyo inanın çok üzüldüm ağrılar hala geçmedi ama inşallah geçer dualarınız içinde ebrarımla tutişin ablasına aminn inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder Allahım
elacım canım ya nasılsın sendende alıntı yapmıştım ama olmadı kuusra bakma
Kızlar benim ameliyat galiba gene iptal boğazlarım hala geçmedi safra kesesi ameliyatı yetmezmiş gibi birde bademciklerin alınması lazım çok kötü durumda dedi doktor Allahım iyilikler ver yarabbim diyarum bu yıl çok herşey üstüste geldi inşallah gelen baharla benimde hayatıma güneş doğar.Zaten ameliyattan korkuyorum birde iptallaer oldukça daha fena oluyorum.
ptesi tekrar hastaneye götrcem eğer iğleşme varsa çıkartabilirler yoksada ameliyat olcak bakalım...teşekkür ederimm.
selamun aleykum kizlar
gecmise gitmeden önce bir selam vereyim dedim sizeee
canım çok doğru diyosun çok pahalı birşeyde yaptırsan bir müddet sonra gönlün geçiyo zaten kaliteli ve uygunfiyatlı olsun engüzeli .şimdiden güle güle kullan canımyarin randevumuz var mutfakci ile,dun ölcu aldilar..yarinda plan cizecekler,sonrasindada yapilmaya baslayacak..biz eve gecmeden 1,2 gun önce monte edecekler insallah.insallah hersey gönlumce ve ekonemik olurr..burda cok pahali oldugu icin,esimide maddi acidan sIkintiya sokmak istemiyorum..lukste gözum yok orta halli,rahat kullanabilecegim bir seyler olsun yeter
yaa evet kargoda sorun oldu kankabende sana hediye etmeye kalkıştım ama kargoda arıza çıktı
iyi yaptın canım ya iki laflıycaz şurdahosbulduk canim,gözum yoruldu daa,ikiye boldumaslinda az bekleyince geri dönecektim ama sizi görunce sonraya erteledim..iki muhabbet edelim dimiiii bende iyiyim canim ne olsun yaaa,dunya telasina daldik gidiyoruz isteee
yok canım,pek geç gelmiyo bende,ama hatlardan olabilir bazen.nasilsin kardelencim:26::26::26::26::26:
ya kizlar yazilarim gec geliyor yaa,sizinde öylemiiii
tanıştık çok şükür:) amin canım duaların için ALLAH razı olsun
canım banim kardelenim saol arkadaşım işallah dediğin gibi hamileliği güzel yasarım hiç nasip olmadı işallah birdaha hamile kalırsam doya doya yasarım o duyguyu sadece ben deil hepimiz işallah hamileliği sonrada anneliği hayırlısıyla yasarızzzzzzzzz,,,,bu ay işallah tutunacak bebeğin arkadaşım gönlünü ferah tut ALLAH yardımcımız olsun
ALLAH gönlüne göre versin canım ama öle ayrılmayı falan düşünüyosan eşinden,bebeği bi kez daha düşün,çünkü büyük bi sorumluluk annelikbiliyosun
elacım ınsallah prolaktının düşmüştür cnm gecmıste bende cekmıstım prolaktınden sadece stres etkılıyor onu anladım stresten uzak ol ılactan daha etkılı emınolınsallah hersey güzel olucak korkma hıcbırseyden
saol bitanem ALLAH RAZI OLSUN işallah şu prolaktinde bi hallolurda yoluma devam ederim stresten kaynaklandığını duymuştum canım saolasın sen nasılsın nasıl gidiyo
amin amin amin canım
amin işallah bütün dileklerimiz kabul olur canım
üzülme arkadaşım hakkında hayırlısı buymuş işallah bidahaki aya hakkında hayırlısı olan bebeğin olur işallahhhhhhh
amin açılan ellerimiz boş çevrilmesin işallah yetercim
ne güzel temenniler ALLAH razı olsun canım
amin amin bugün ne kadar güzel dualar edilmiş RABBİM kabul etsin
durdur o canavarıişallah hersy istediğin gibi olur canım
amin ebrarım
amin işallah işallah
amin amin işallah işallah
hoşgeldin aramıza canım ALLAH gönlünün muradını versin
amin amin amin
ALLAHIM dualarımızi kabul etsin işallah
nerelerdesin kardelencim iyisin umarım hersy yolundamı
sıkma canını RABBİM tez vakitte bizide sevindirecek kardelencim
olurmu canım ne kusuru düşünmen yeter,,,,iyim çok şükür sen de iyisin okudum yazını çok sevindim minişinde sende iyisin oh ne güzeldarısı bizim başımıza işallah,,,kendini yorma yavruya iyi bak annesi
o güneş ALLAHIMIN izniyle doğacak canım,,,olsun sen sağlıklı olda işlerin biraz ertelensin iptal olsun sen iyi ol bebeğin gelecekkkkkkkkk RABBİM ol diyecek imkansızlar imkanlı olacak olmazları olduran rabbim bizimde bebeklerimize ol dicek olacak işallah
annene çok geçmiş olsun canım
aleyküm selam garibim
Arkadaşlarım hepinize iyi geceler ben bu gün hastanedeydim tekrar prolaktin ve brucella için kan verdim değerlere bakacaklar çarşamba sonuçları alıp artık dr gitcem hangisine gitcem hiç bi fikrim yokişallah ALLAH korkusu olan işini iyi yapan biri denk gelir bakalım bu dr konusu beni yıprattı inanın ama olsun sonuçlarım elimde giderim birine napim Ebrarım üsttede yazdığım gibi benim çapada bugün 11.20 de randevum vardı eve gelmeme 14.30 oldu duayı kaçırdım canım hakkınızı helal edin sende nurgül arkadaşımızda,,,,ALLAH gönlünüze göre versin canım
elixsircim yazılarıma cvp yazmamışın canım beni unuttunmu
durucum sende bana bişeycik yazmamışın ama ben seni çok merak ediyorum hamişmisin diye varsa öyle bi güzellik hemen yazzzzzzzzzzzzzzarmısın?
kendinize çok çok iyi bakın öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım çok doğru diyosun çok pahalı birşeyde yaptırsan bir müddet sonra gönlün geçiyo zaten kaliteli ve uygunfiyatlı olsun engüzeli .şimdiden güle güle kullan canım
yaa evet kargoda sorun oldu kanka
iyi yaptın canım ya iki laflıycaz şurda
buarada senin yazdıkların iyi geliyoda benim bu pc çok yavaş diğeride kocişde
bide meyve istedi azcuk geciktim kusura bakma canım
yok canım,pek geç gelmiyo bende,ama hatlardan olabilir bazen.
ben iyiyim hamdolsun,uğraşıyuoz işte bi evladımız olsun diye.
hofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,ne uzun alıntıydı öyle:13:
inşallah hepimizde yaşarız ela cım,inşallah.
tanıştık çok şükür:) amin canım duaların için ALLAH razı olsun
canım banim kardelenim saol arkadaşım işallah dediğin gibi hamileliği güzel yasarım hiç nasip olmadı işallah birdaha hamile kalırsam doya doya yasarım o duyguyu sadece ben deil hepimiz işallah hamileliği sonrada anneliği hayırlısıyla yasarızzzzzzzzz,,,,bu ay işallah tutunacak bebeğin arkadaşım gönlünü ferah tut ALLAH yardımcımız olsun
ALLAH gönlüne göre versin canım ama öle ayrılmayı falan düşünüyosan eşinden,bebeği bi kez daha düşün,çünkü büyük bi sorumluluk annelikbiliyosun
elacım ınsallah prolaktının düşmüştür cnm gecmıste bende cekmıstım prolaktınden sadece stres etkılıyor onu anladım stresten uzak ol ılactan daha etkılı emınolınsallah hersey güzel olucak korkma hıcbırseyden
saol bitanem ALLAH RAZI OLSUN işallah şu prolaktinde bi hallolurda yoluma devam ederim stresten kaynaklandığını duymuştum canım saolasın sen nasılsın nasıl gidiyo
amin amin amin canım
amin işallah bütün dileklerimiz kabul olur canım
üzülme arkadaşım hakkında hayırlısı buymuş işallah bidahaki aya hakkında hayırlısı olan bebeğin olur işallahhhhhhh
amin açılan ellerimiz boş çevrilmesin işallah yetercim
ne güzel temenniler ALLAH razı olsun canım
amin amin bugün ne kadar güzel dualar edilmiş RABBİM kabul etsin
durdur o canavarıişallah hersy istediğin gibi olur canım
amin ebrarım
amin işallah işallah
amin amin işallah işallah
hoşgeldin aramıza canım ALLAH gönlünün muradını versin
amin amin amin
ALLAHIM dualarımızi kabul etsin işallah
nerelerdesin kardelencim iyisin umarım hersy yolundamı
sıkma canını RABBİM tez vakitte bizide sevindirecek kardelencim
olurmu canım ne kusuru düşünmen yeter,,,,iyim çok şükür sen de iyisin okudum yazını çok sevindim minişinde sende iyisin oh ne güzeldarısı bizim başımıza işallah,,,kendini yorma yavruya iyi bak annesi
o güneş ALLAHIMIN izniyle doğacak canım,,,olsun sen sağlıklı olda işlerin biraz ertelensin iptal olsun sen iyi ol bebeğin gelecekkkkkkkkk RABBİM ol diyecek imkansızlar imkanlı olacak olmazları olduran rabbim bizimde bebeklerimize ol dicek olacak işallah
annene çok geçmiş olsun canım
aleyküm selam garibim
Arkadaşlarım hepinize iyi geceler ben bu gün hastanedeydim tekrar prolaktin ve brucella için kan verdim değerlere bakacaklar çarşamba sonuçları alıp artık dr gitcem hangisine gitcem hiç bi fikrim yokişallah ALLAH korkusu olan işini iyi yapan biri denk gelir bakalım bu dr konusu beni yıprattı inanın ama olsun sonuçlarım elimde giderim birine napim Ebrarım üsttede yazdığım gibi benim çapada bugün 11.20 de randevum vardı eve gelmeme 14.30 oldu duayı kaçırdım canım hakkınızı helal edin sende nurgül arkadaşımızda,,,,ALLAH gönlünüze göre versin canım
durucum sende bana bişeycik yazmamışın ama ben seni çok merak ediyorum hamişmisin diye varsa öyle bi güzellik hemen yazzzzzzzzzzzzzzarmısın?
kendinize çok çok iyi bakın öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet canim,birde kendi evimiz degil kira yanii..insanin kendi evi olsa yatirir belki,ama kiraya degmez sanki..ne bileyim bekliyorum 1 saat,belki site yavastir..afiyet olsun sizee.hic istekleri bitmiyor erkeklerin evde oluncaaabenim kide cay delisiii caydanlik hic ocaktan inmez evde olunca
evet ozaman hiç fazla masrafa gerek yok canım temiz olsun göze hoşgelsin yeter
evet canım bitmiyo benimkide geç geliyoya 12den sonra mesayim başlıyo
bizde çay delisiyiz canım anı durum bizdede var şimdi çayı bitirdik meyveye geçtik birazdanda soda içeriz
ebrarım çok saol canım evet çok uğraştım canım ama sadece ben deil hepimiz çabalıyoruz bebeklerimiz için ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün işallah
kardelenim aynen canım amma uzun yazmışım kızzzişallah canım işallah ALLAHIM büyük yardımcımız olsun
canlarım ben artık çıkıyorum iyi geceler hepinizi çok çok çok öptüm:80::80::80:
canım çok saol allahım razı olsunebrarim,kardelenim,elazelim kizlar kocis söylenmeden benimde cikmam gerek
yarin görusmek dilegi ile,hepinizi allaha emanet ediyorum
hayirli geceler sizeee
haklisin ebrarcim,temiz olup göze hos gelmesi yeterde artar bilee
oh ohhh masallah cay,meyva, sodaa afiyet olsun kizzzzzsifa olsun ne diyiim
ölemi cnm yaaa hiç haberim olmadı ama epeydir giremiyordu zaten ALLAH şifa versincanım gelemedim malesef,işlerim var şu sıralar
gül ün babası rahatsızmış galiba
canım,kusura bakma,pc yi kaptırdım,bissürü alıntımda gitti,eşlim kapatmış sayfayı,saatlercede oturdu,anca yazıyorum tekrardan
evet canim haklisin cok guzel dostluklar var burda..rabbim bozmasin insallah seninde dedigin gibiii,sendende rabbim razi olsun canim
ahh canim bende cok sinir oluyorum öyle durumlara..yuce rabbim kimimizi evlat vererek kimimizide vermeyerek imtian ediyor..rabbim imtianlarinda basarili olan kullardan eylesin
rabbim umitsiz olarak yasamaktan muhafaza eylesin tatlim.cok sagol paylasim icin
amiiin canim amiiiiin
guzel dileklerin icin cok sagol ebrarcim..allah razi olsun,rabbim seninde gönlunden gecen muradini versin
amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum dualariniza kizlar,rabbim dualar hurmetine hayirli evlatlar versin kizlar..rabbim yuzunuzu guldursun
allah razi olsun evanurcum,guzel dileklerin icin cok sagol..rabbim seninde gönlunden gecen herturlu istek ve arzuna nail eylesincok haklisin canim,iyi ve kötu gunde olmaya söz verdik..ben hicbir zaman sikayet etmedim..hamdolsun cok mutluyum ve esimden raziyim..rabbim herkesin yuvasini senlendirsin..maddiyat her zaman olur,önemli olan huzur mutluluk ve saglik..
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ NURGÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?