hoşçakalın hanımlar size iyi sohbetler
kız bende sinir oluyorum yaw kadın sanki numaradan aglıyo günahını almıyımda hani dilber vardıya muhaammedin annesi kız bide öle çıkıyomu kadın kadın bişey saklıyo yaw aglaması bile yapmmacık biz olsak yanımızdan ayırmayız gözünün içine bakarız dogura bilebilirsin ama anne olamazsın eltim 2 hamile kaldı hiç esirgemedi dedi aman durursa durur kalırsa kalır umrumda bile degil dedi:mymeka::mymeka::mymeka:ayy unutmadann müge nlıdakii kadına sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oluyorummmmmmmmmmmmmmmm sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayy ne uyuzzzzzzzzzzzzzzzz kadınnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa o agzınıı bi şekilleree sokuyooooo tutupp koparacamm o agzını onunnn
2 yaşındaki çocucgu nasıl bırakırsın kucagından sen yaaa
işte bakınn bunlar hemen cocuk sahibi olan insanlarrr evlatlarına bu kadarr önem veriyoolarrr tabii hepsi bir deyill onuda belirteyim böylelerini görüncede ölüyom sinirimee oraya gideyimm agzını burnunu kırayımm istiyomm o kadınında kocasınında el kadar cocugu kapıya bırakmak nedemek yaa
bi komşu vardı bizim cocugu dogurdu gitti sattııı birineee allahımm verecekse evlat bizler beraberinde annelikk duygusunuda versin kurban oldugumm herkesin cocugu olabilirr ama herkess o duyguyu yaşayamazzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar yaaa cıkmam lazım kayınvalidem geldi.....bana izleyip bir yazarsanız çok sevincem hangi hastane olduğu neden olduğu falan belli miymiş....??? bana bir özet geçin olmaz mı cok merak ettim....
kız bende sinir oluyorum yaw kadın sanki numaradan aglıyo günahını almıyımda hani dilber vardıya muhaammedin annesi kız bide öle çıkıyomu kadın kadın bişey saklıyo yaw aglaması bile yapmmacık biz olsak yanımızdan ayırmayız gözünün içine bakarız dogura bilebilirsin ama anne olamazsın eltim 2 hamile kaldı hiç esirgemedi dedi aman durursa durur kalırsa kalır umrumda bile degil dedi:mymeka::mymeka::mymeka:
canım 5 tl le kalmıyo benim arkadaşım gitti 5 tl dediler 12 tl ye çıktıı onun içinde korkuyorumm ben sordum medikanaya 2 tl dediler ilaçları sgk dan alıyon ama işte onla kalmıyo 2tl diyorlar 7 8 e çıkıyo oda korkutuyo beniii borç olmasa sorun deyil 15 gitsinn yeterki olsun feda ederimm ama olmayıncada olmuyo bana deseki 2 tl yi 5 kuruş geçmicek borç alırım gider denerim ama gecerr ablam diyo 2 tl yse ben verim ama bitmiyo 2 tlyle maleseff 5 diyolar 10 çıkıyooo
geçen bir tanıdık yaptıracağım dedi bende hani doğurmayacağım diyorum ya herkese ilgilenmiş gibi görünmeyeyim diye soramadım detaylıca halbuki o konuda çok büyük zaafım var bilmiyorlarkibilmiyorumkismileama bugün bir söz duydum çok hoşuma gitti güçlü insanların güçlü zaafları olurmuş diyorlar bizim de zaaflarımız güçlü o zaman bizde güçlüyüz kızlar:lepi:
kızlar kimseyi takmıcaksın ama takıyosun malesef bende bir laf düşündüğümde tartarak konuşuyorum ama artık takmıcam bende kırılır kırılmaz demicem lafı sokucam vallahi beni üzeni bende üzücem işte okadar bakalım nasıl oluyomuş tatsınlar o duyguyu bakalım ilk işimde eltimden başlamak garip arıyo ulaşamıyo iyiki yapmışım salak degilya anlasında aramasın beni ben olsam anlar aramamalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ben kaçarevraklarım birikti yine bir toparlayayım çok öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
günaydın canım tanışmış olalım bu arada vereliniortakhayırlısı olsun tatlım öbür aya gelmez kırmızılar umarımkaydirigubbakcemile5
kardelen5233 kızlar benim çıkmam lazım .!.:geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz güzel haberlerle dönersin iyi bak kendine kuzum saglıcakla kazasız belasız git gel hallet işini öptümm
burdada aynı kuzummm kapalı hava sıkıcıı dışarısı baya bi sogukkkızlar burda kasvetli bir hava var yaa sizin oralarda nasıl ?
Kardelencim hoşgeldin tatlım
kızlar kusura bakmayın çıkmam gerek
kocişi kızdırmayım dışarı çıkmaktan heran vazgeçebilir
öpüyorum sizi
iyi gezmelerr kuzummm öpüyorum çokk dikkat et kendineee
pelinim kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun dilwrim önümüzdeki ay gel mesin kırmızılar bitanem .
memlekete gitmeden haber ver canım çok öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?