Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kime nasıl dert anlatayım ki?hem anlatmak zorunda da değilim ki ben onlara birşey ama ne zaman birileriyle rastlaşsam bir sürü soru bunaldımmafoldumbendoğurmayacağım bitti o iş kapattık biz o defteri diyorum susmuyorlar susmuyorlar susmuyorlarklava:

TUGCEM DOGRU BEBEK DAHA ÖNEMLİ ONUN Bİ GÜLÜŞÜ BÜTTÜN EVLERE BEDEL

KIZLAR NE DİYCEM HANİ RAMAZANDAN ÖNCE HALAMIN OGLUNUN DÜYÜNÜNE GİTMİŞTİM YA GELİN HAMİLEYNİŞ ANNEM DEDİ AYYYYYYY DUYUNCA NASIL OLDUMohaoldumsmile ANLATAMM BELLİ DE ETMİYOM SİNİR OLDUM ELLERİM CEK,İLDİ SANKİ SİNİRDEN

BEN 3 YILDIR BEKLERKEN KIZ 2 . AYINDA HAMİLE KALDI mafoldumben

BUNDADA Bİ HAYIR VAR ELBET RABBİM VERMİYORSA BENİ DÜŞÜMNDÜYÜ İÇİN VERMİYORDUR CÜNKÜ ALLHIM HERKESTEN COK BENİ DÜŞÜNÜR CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Son düzenleme:
sevtun nasıl insanlar var şu hayatta ya allah nasıl bilkiyosa öyle yapsın başka bişe demiyorum

allahım öyle insanlara acı vermemişki nerden bilsinler laf sokuyolar nereye gittigini bilmiyolar çok kırıldım insanlara çok en iyisi evden çıkmamak ben onu anladım en azında ozaman kalbi kırılmıyo insanınolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile sizler bana yetiyosunuz allah razı olsun sizlerle konuştukça iyi oluyorum ben onlar yapmacık lar siz degil bana buda yeter :1hug::1hug:

Ayyyy kızlar bende cıkıcam diyom cıkamıyom

her defasında aklıma bişe geliyo

kız hayellllllllllllllllllll niye konuşmuyon kızzzzzzzzzz küsmüyüz ahanda cıkıyom hıhhhhh

aminnn canımmmmm rabbimm ugraştırmasınnn inşallahhh
bebişimmm derinmii söylediydi acaba onu bana biri dediydi kaynatıp posasına oturulacak diye bu ay deneyeyim sorayımda onların komşumu biri yapmışş aklımda kaldıgı kadarıyla bizde borçtan kurtulup yapamadık bebişimm tüp 1 kere yaptık oda sgk da baştan sagma oldu anlıcan yapacaksan bunu özelde yapacan eşimde daha yapmam sgk da dedi özelde yaparız 1 sefer daha deneriz oldu oldu olmadı yapacak bişi yok dedi bide o ilkinde çok korktu narkozdan zor ayıldım ozaman dedi bi daha seni o riske atmam ..arada konuşuyoz diyorum borç borç bittigi yok denesekmi bi sefer ya bişey olursa sana diyo korkuyo denemeye tekrardan hahaha bak bişi anlatam benim bi gün ben çok hasta oldum ozaman annesiyle oturuyoz beni gece klinige kaldırdılar serum takılacak damar bulamadılar taktı bi tarafa şişti damar dr dedi damarı patlatacaz diyerinden deneyelim o ara eşim kayboldu odadan aradan 10 dk geçti dr geldi gene dedim eşim nerde dedi içerde yatıyo neden dedim bayıldı dedi hahahaha yazıkk yavrumm korkmuş damar patlıcakta bana bişey olacak diye
kardelen hoşbuldum canım sen nasılsınopuyorumnanaktan

kızlar ben cıkıyom sonra görüşürüzzzzzzzzzzzzzŞeniz

güle güle aleynam iyi bak kendine canım

herşeyin hayırlısı olsun canım bebeğin de gelecektir inşallah:Saruboceq:sen içini ferah tutopuyorumnanaktan

ahh kuzum öylelerine ben de gıcık oluyom heee napalım kzuum Rabbim bize de bu kaderi vermiş... akrabaların sağlıklı sıhattli alır bebelerini inşallah kucaklarına... Allah bize çektiğimiz emeklerin gösterdiğimiz sabırların mükafatını kucağımızı bebelerimizle doldurarak versin inşallah.....

kız sevtun kız senin çevrende çok ş.... siz insan var Allah yardımcın olsun....

amin canım sanki hepsi başımda toplanmışlar ama görücegim varmış canım bazan allahıma şükrediyorum yüzlerini bana gösterdigi için canım ya bebgimin ölmesi gerekiyomuş gerçek yüzlerini görmem için mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben geçen komsunun biri dedi görünmüyosun dedim iyiki görünmüyorum evimde çok iyiyim moralim bozulucagına evimde otururum daha iyi dedim dedi strese girersin dedi bende girersem ben girerim iki yüzlü insanlar yanımda olmasınlar o bana yeter dedim oda ona yetmiştir :mymeka::mymeka:

Ayyyy kızlar bende cıkıcam diyom cıkamıyom

her defasında aklıma bişe geliyo

kız hayellllllllllllllllllll niye konuşmuyon kızzzzzzzzzz küsmüyüz ahanda cıkıyom hıhhhhh

kızz aleynammm küs olurmuyukk kızz laptopun şarzı bittii hemencik taktımm yazılana cevap yazıyodum sen ne geldin hemen gidiyon canım iki lafın belini kıralımmm kuzummm ceee leyipp gitmee nasılsın nasıl gidiyoo kuzumm

kuzumm rabim büyükkk bak onların hemen olacak bebişi ama rabbim bakalım annelikk duygusunu verecekmi bakalımm evladının kıymetini bilecekmiii onlarr çabuk elde ettikleri içinn bizim gibi hasretle sevemezler evlatlarını bizimm gibi bakamazlarr bizimm gibi sevemezlerrr canımmm belki bizimde hemen olsaydıı farklı olurdu diyoruz ya ne şanslılar hemecik hamile kalıyorlar diye aslında bi düşünmek lazım onlarmı şanslı bizlermii

ahhh kuzum sorma dediğin gibi özelde yaptırmak lazım devlet hastaneleri maalesef gerekli özeni göstermiyor özeller de pahalı....
biliyomusun ben eşimi bir kez gördüm ağlarken ikinci düşükten sonra kürtaj olmuştum ameliyattan çıkınca ayılmakta zorlandım bir de damar bulamamışlardı kolumun her yerini delik deşik ettiler bende narkozlu kafa habire kolumu cok acıttılar her yerime iğne batırdılar diye sayıklıyomuşum... sonra gece eve gönderdiler yalnız kaldığımızda eşim başladı ağlamaya ben bir daha seni öyle ameliyat kıyafetleriyle görmek istemiyorum bugün o kadar kötü oldum ki bir daha sana nasıl dokuncam onu da bilmiyorum hep benim yüzümden oldu evlendin hamile kaldın kürtaj oldun diye ağladı herüfüm.... :çok üzgünüm:

ayy unutmadann müge nlıdakii kadına sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oluyorummmmmmmmmmmmmmmm sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayy ne uyuzzzzzzzzzzzzzzzz kadınnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa o agzınıı bi şekilleree sokuyooooo tutupp koparacamm o agzını onunnn
2 yaşındaki çocucgu nasıl bırakırsın kucagından sen yaaa

işte bakınn bunlar hemen cocuk sahibi olan insanlarrr evlatlarına bu kadarr önem veriyoolarrr tabii hepsi bir deyill onuda belirteyim böylelerini görüncede ölüyom sinirimee oraya gideyimm agzını burnunu kırayımm istiyomm o kadınında kocasınında el kadar cocugu kapıya bırakmak nedemek yaa
bi komşu vardı bizim cocugu dogurdu gitti sattııı birineee allahımm verecekse evlat bizler beraberinde annelikk duygusunuda versin kurban oldugumm herkesin cocugu olabilirr ama herkess o duyguyu yaşayamazzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar yaaa cıkmam lazım kayınvalidem geldi.....bana izleyip bir yazarsanız çok sevincem hangi hastane olduğu neden olduğu falan belli miymiş....??? bana bir özet geçin olmaz mı cok merak ettim....

kız bilmiyorumki bakın allahtan her şey artık insanlar tüpedemi güvenemicek ya üzüldüm kadına mahkemeye vermiş kadınolumunekankayizsmile

canım 5 tl le kalmıyo benim arkadaşım gitti 5 tl dediler 12 tl ye çıktıı onun içinde korkuyorumm ben sordum medikanaya 2 tl dediler ilaçları sgk dan alıyon ama işte onla kalmıyo 2tl diyorlar 7 8 e çıkıyo oda korkutuyo beniii borç olmasa sorun deyil 15 gitsinn yeterki olsun feda ederimm ama olmayıncada olmuyo bana deseki 2 tl yi 5 kuruş geçmicek borç alırım gider denerim ama gecerr ablam diyo 2 tl yse ben verim ama bitmiyo 2 tlyle maleseff 5 diyolar 10 çıkıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…