Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya bu arada ben ilk yazarken hayal vardı sadece o yuzden oyle yazdım yanlış anlaşılma olmasın kızlar he siz yeni geldiniz sanırım,geçmişe bakıyordum ama bişe anlamadım tabi

iyiyimm kuzummm hoşgeldinnnnnnnnn sen nasılsınn

benimkilerde geldii saolsunlarr benimde yeni tarih 7 ekimm hayırlısı olsun tatlımm bidaki aya gelmez olsunlar inşallahhh

inş gelmez cnm ben bu ay erken olmayı ok istedim çok şükür erken oldum bi gün yarın hormon tahlillerini yaptırıcam kısmetse sonra işe başlayacağım için izin vermezlerdi Rabbime şükür oldum,adet olduğum için bu kadar sevi,neceğim aklıma gelmezdi amakaydirigubbakcemile2

valla bu ay bende çok sevindim olduguma gribim ilaç içemiyordumm şükürr oldumda ilaç içmeye başladımm inşallah tahlilerin güzel çıkacak canım inşallah

çalışırken izin almak zor oluyooo

hım anladım cnm içmiş kadar oldum saolasın

bu ay beklemiyorum ama çok idrara çıkıyorum ya anlamadım üşüttümmü naptım

dikkat et cnm ama inş hamişsindir de o yuzden tuvalete çıkıyorsundur:)
valla bu ay bende çok sevindim olduguma gribim ilaç içemiyordumm şükürr oldumda ilaç içmeye başladımm inşallah tahlilerin güzel çıkacak canım inşallah

çalışırken izin almak zor oluyooo
geçmişolsun cnm ya havalarda acayip soğudu dikkat edin kendinize,inş cnm perşembeyede hsg için randevumu aldım inş bi problem çıkmaz da çektirebilirim artık sıkılmaya başladım çünkü bi türlü tedavinin devamı gelmiyor
hepinize koca bi kase koydum için kuzularım içiniz ısısnsın(___)buyrunn afiyet olsunnn

ohh ellerine sağlık cnm sağolasınnn içim ısındıkaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkmak zorundayım müsadenizle,kardeşlim oturacak pc'ye Allah'a emanet olun hepiniz,he bu arada eboş rüyamda seni gördüm güya ikimiz kocaeline dedayı görmeye gidiyormuşuz ne alakaysa ama derddayı görmeye gittiğimiz yerde hep kızlar vardı kuran öğretiyorlardı birde defterlerde arapça yazıyorşardı hayırdır inşş,hee biz gittiğimizde de derda uyuyordu ismide leyla imiş nasıl bi rüya anlamadım
haydinn güle güleee

afiyet olsun canım havalar hastaalık havası valla millet hep hasta saol canım sende dikkat et kendine
inşallah hsg kolay gececek canım inşallah temiz çıksın güzel haberlerrini alalım inşallahh bu ay bende çekilecem daha karar vermedim hayırlısı olur inşallah
canım rüyan hayrolsun çok güzel bi rüya derda hamilemi kalacak ben ona yordum valla içinde sizlerde varsınız rüyanın inşallah hepiniz birden kalırsınız hamile canımm çok güzel bi rüya inşallah derdanın kızı olacak ona koyacak leyla ismini inşallahhh rabbimm güldürsünnn
güle güle canım iyi bak kendine çok öptüm seni

mavım yazdıkların aglattı beni canım cok haklısın rabbım ol dıycekkı olcak belkıde hıc olmıycak kotu dusunmek istemıyorum ama elımde olmuyo bazen ıns bıdakı aya gelmezde kırmızılar melegim gelmıs olur hayalı bıle guzel...allah hayırlısını versın...bitanem kendine ve minık melegine cok iyı bak bende cok optum seni...[/QUOTE]

Pelinim canım ya bak ikimizde hemen hemen aynı zamanda evlenmişiz inşAllah gelecek minişin sadace stres yapma o ok büyük faktor ablamın arkadaşı var bütün tahlilleri yapıldı 6 yıldan beri sırf stress yaptığı için çocuğu olmuyo ben bu ay dedim napayım olmazsa olmaz Rabbim ol dedi bu sefer oldu bide bana ne diyorlar biliyormusun senin kocan da hep yanında değil nasıl oldu diye bende Rabbim ol dedi de o yüzden diyorum bu millete yaranamıyorsun hamile kalsan dert kalmasan bi dert Rabbim neylerse güzel eyler deyip ondan gelene razı olmamız gerekiyo kendini üzme bak bende çok üzülüyorum sizi böyle görünce dualarım hep sizinle seni kocaman öpüyorum canım

huuu huuuu kim var kim yoooook
en güzel anne adayları opuyorumnanaktan

ben varım canım nasılsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…