Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol garibim sen nasılsın![]()
ay ne kötü doktorlar var ya, aynısını bugün benim başıma geldi. ben de hormon testleri yaptırdım sorun çıkmadı. ama doktor dedi ki, o zaman en yakın zamanda rahim filmi çektir, sorun çıkarsa tüp bebek çıkmazsa başka tedaviye başlarız dedi. şok oldum resmen, ben şey bekliyordum, dsaha gençsiziniz merak etmeyin çocuğunuz olur falan demesini bu böyle deyince acaip moralim bozuldu. ama diğer doktorum hiç tüp bebek vs düşünme acele etmeyin doğal yollarla olur diye beni teselli etmişti. ilk bu adama gitseydim herhalde kafayı yerdim, yakın diye gitmiştim ama bir daha kendi doktorum dışındakine gitmem herhalde.
sırf para kazanmak için tüp bebeğe yönlendiriyorlar canım, onları dinleyip moralini bozma.
ebrarcım evet canımya kendileri girdiği zaman sorun yok bizde sorun oluyo artık o yokken gelirim bu arada duayı 10+10=20 okudum ok nasılsın bakalım
kardelencim karekterlerden mi oluyo dün alıntılarım ondan mi gitmedi acaba neyse canım nasılsın
hiranurcum evet öle olmus canım neyse inşallah bidaha ki sefere denk geliriz bu arada nasılsın
garip cim yok canım küsmedim sadce küsmüş gibi yaptımnasılsın tatlım
bugun kimsecikler yok cok sessiz burası yaa![]()
yeterim
ebrarıım
garibiim
kardeloşum
wayım
peliciim
kayracım
durucum
emelcim
elacım
nerdesinizz kısslarr:79:
insallah bitanem bir anonce bitrir cok zor bir durum bugun konustum arkadasimla ne yapsin ayni dun aksamki gibi sonuc da uc tane cocuk ucude okula gidiyor okullarindan da kaldilar arti insan eti agridir herzaman nereye kadar ablasinin yaninda kalacak veya nereye benimle kalacak veya nereye kadar annesiyle kalacak esinide seviyor vazgecemiyor eside seviyor ama iki kadini seviyor haketmedi bunu arkadasim insallah allahim dogru yolu gosterip cocuklarinin basina geri doner...
inşallah oğluşun kardeşine kavuşur en kısa zamanda
yok kız kimseyi unutmuyoz ama arada yazarken kaçırıyoz
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaına almak nasip olsun hayırlısıyla güzel haberlerini hep alalım
napıyım canım ya benim kimseden bi çekincem yok o yüzden rahatım belki ondan adımı kullanıyorum boğazının biraz olsun geçmesine sevindim çabuk iyileş elmayı yaparsan çok faydasını çok görürsün ilerdede farkeder azalma sağlar boğazında
nasılsın zeyn doğumu anlatacaktın nerde anlattın söylede bilelim oğlun ne kadarlık oldu gazı çokk oluyomu arada uğrada haber ver unutma
hoşgeldin işlerin az kaldı demek sevtunla siz uğraşıp duruyonuz hadi kolay gelsin
hayırlısı garipcim insana moral verince dahabi iyi istekli oluyo yoksa olmayacak diye düşünüp duruyo
niye herkesi kaçırdınmı kimse yok ne yaptın kız topiğe syle bakıım
teşekkür ederim canım,geçti şükür,sen nasılsın,bugün pek yalnız kalmışınız topicte.
biz sana demiştik demek istiyorum nedense
100 karakterden fazlasını göndermiyo ece cim,benimde başıma çok geldi,siniri bozuluyo insanın
işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmm,ama sen yoksun şimdide![]()
Güzel bacılarım hepinize selam olsun hepinizi çok özledim.günlerdir nete giremiyorum yatılı misafirlerim var.İnşallah hepiciğiniz iyisinizdir..geçmişe bakmaya şu an için vaktim yok.misafirlerim yarın gidecek kısmetse yarın akşam sizlerle olacağım.sizleri çokk seviyorum......![]()
Bir yaramazlık yok birtanem oy oyy canlarım benim demek merak ettiniz.valla vakit olmadı hiç girmeye şu an da bile yatak odasında açtım pc i misafirlerim var uzak yoldan yarın gidecekler birtanem yarın sizlerle olucam![]()
diğer oda soğuk diye,yanıma aldım pc yi,baş köşede,tekli koltuğuda çevirdim,yatak konforunda misler gibi![]()
canım çok saol düşündüğün ve tavsiye ettiğin için benim ağzım çok yandı bu tarz bitkisel haplardan oyüzden pek düşünemiyorum tatlım .yinede teşekkür ederim
dğru diyosun yaa ah bu bebekler ahhhh
ayy negüzel güle güle otur ağız tadıyla eminim çok güzel olmuştur bide bebişin gelse tam süper olur
ohhh bee moral veren doktorlarda varmış sevindim canım bak dediğimiz gibiymiş durum şimdi bolca çalış
canım ağzına sağlık
evet doktorun doğru diyo sağlıklı gebelikte olması gerekiyomuş çok istisna olmayan yani inşallah 3 ay bitince geçicek tatlım sabır
canım napalım idare edicez herüfleri onlar olmasa naparız :18:
buarada saol ağzına sağlık
canım bugün işlerim vardı oyüzden gelemedim nasılsın?
doğrudur saygı duyarım benimde çekincem yok ama sanal alem bazı şeyler gizli olmalı sanki :26:
saol canım boğazım daha iyi şükür sen nasılsın?ağrıların iyidir inşallah bu kaçıncı soruşum cevap yazarsın inşallah
canım bende cevap yazmıştım ama görmedin sanırsam
ayyy çok şükür durucum ya baya merak etmiştik neyse sorun olmamasına sevindim misafirlerini yollayınca bol bol konuşuruz
selam tatlım nasılsın?
benide benide şu carolini bigüzel pataklasam içim anca soğur
hepinize selam güzeller iyisinizdir umarım
buarada kardeloş sendende alıntı yapmıştım ama noldu anlamadım çok geziyomuşsun tam sopalıksın haberin olsun![]()
10 gün sonra birde smir testide yapılmıstı oda bu hafta annem alıcak hepsi cıkınca doktora göstericem
bu arada bugun birşey okudum kk da yumura deliyorlar ya lakoskopiyle pkolular için doktorum banada hem kistimi allcak hemde yumuralıklarını delicem kistler yok olsun die demişti
bugun okudum bir ksadında işe yaramıss
gebe kaldımı bilmiyorum ama adetleri düzene girmiş kistlerde yok olmuss![]()
Valla canım hiç karşılamaşamaz olduk.Güle güle otur canım evinde mis gibi olmuştur.
Sevindim canım biz sana zaten söylemiştik inşallah kendiliğinden gelir minnoşun.
Kolay gelsin canım kendine iyi bak.
ohh keyfin yerinde birde kahve aldınmı tamamdır canım.
İnşallah canım faydası olur ama bir doktorla kalma araştır bakalım.
günaydın canlarr...nasılsınız bakalım? dün akşam keçiboynuzu kürü başladım.. hadi hayırlısı...
Bana yapmamıştı ama sen ara doktoru sor.daha iyi olur canım sonuçların inşallah hadi bakalım dünür öncelik senin sen bi doğur arkandayım nsen ne doğurursan ben aksini doğurayım ki becerip dünür olalaım öptüm ha bi sorum var yaaa bu klomen baş ağrısı yapıyomu bilen varmı ben bu ilacı içmeye başladım başlayalı baş ağrısı çekiyom ama çok ağrıyo vallla bilen varmıııııııı
Hayırlı olur inşallah.Bende yaptım eşime.günaydın canlarr...nasılsınız bakalım? dün akşam keçiboynuzu kürü başladım.. hadi hayırlısı...
amin canım amin,hepimizin dalları tomurcuklanır inşallah.rabbim tomucuklandırsın dallarını hadi iyi geceler![]()
bak yazmamış işte kimse,daha bi sayfa olmuş,gerçi akşam çıkar acısıallah daha iyi etsin buarada başka tahlillerinde vardı sanırsam nezaman çıkıcak
sen merak etme ben sana anlatırım sen çıkıyon diye yazmıyalımmı kuzu
neyse öpüyorum seni![]()
kahve almak için bize bi katya gerekli canım,katya alırsam,hepsini alırımValla canım hiç karşılamaşamaz olduk.Güle güle otur canım evinde mis gibi olmuştur.
Sevindim canım biz sana zaten söylemiştik inşallah kendiliğinden gelir minnoşun.
Kolay gelsin canım kendine iyi bak.
ohh keyfin yerinde birde kahve aldınmı tamamdır canım.
İnşallah canım faydası olur ama bir doktorla kalma araştır bakalım.
evet canım,haklısın,bi uzamnadan duymak insanı çok rahatlatıyo,bizim rahat ol dememizde zaten bu testleri tecrübe ettiğimizden.allah iyilik versin canim..bende iyiyim iste cok sukur canim![]()
haklisin canim yaa,biz 2 yil oldu evleneli,korunmadikta hic..tedaviyede yeni basladik.o yuzden sanirim acelemiz..ama doktor cok önemli,para kazanmak icin surekli test,kontrol,tup bebek vs yönlendiriyorlar..kadin doktorum 1 ay icinde 2 defa tiorit testi yapti bana..ev doktorumuz ise degerler cok normal diyor.:26:birinin dedigini biri tutmuyor istee..ama doktorun motive etmesi cok önemli,allah iyi doktorlar ile karsilastirsin hepimizi
kusmedigine sevindim canim.iyiyim cok sukur bende,yasayip gidiyoruz iste![]()
ben geldim,simdide sen yoksun canim yaadun disarda islerim vardi biraz gelemedim cok
![]()
allah arkadasinin yardimcisi olsun..cok zor bir durum,ne konusmaya gelir nede yorum yapmaya böyle konular,allah sabirlik versin arkadasina..bir imtian hayat isteama sevgi konusunda sana katilamayacagim canim..BIR KALPTE IKI SEVGI OLMAZ tatlim..insanin kalbinde farkli cok sevgiler olur,anne,baba,kardes,vs gibi..ama ayni duygu ile iki sevgi olmaz tatlim..allah arkadasinin esini hidayete erdirsin,ne diyeyim
![]()
evet canim cok haklisin,doktorun motivesi cok önemli..motivasyon kiran bir doktor oldumu insan kendini carsiz ve ümitsiz hissedebiliyor malesef
allah razi olsun canim,öncelikle sizler rahatlattiniz beniama bir dokturun agzindan duymak ta insani cok etkiliyor
![]()
yatili misafir olunca cok zor oluyor durucum,insanin duzeni degisiyor..ama saglik olsun misafirde guzel oluyor,tum --lerine ragmen..sen iyi olda musait oldugunda gelirsin tatlim
![]()
ohhhhh,masallah degmeyin kardelenin keyfineepasa keyfi valla,sefan olsun
evet ebrarim,moral veren doktorlarda var,umitvar olmamiz gerek yaniiicalisiyoz emmeee
allah'in taktiri artik..rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin..sen nasil oldun canim?karsilasamadik bu aralar
senin adina cok sevindim canim..insallah hayirlara vesile olsun laparoskopin![]()
insallah banucum insallah:
canim hayirli olsun kurun,hayirlara vesile olsun insallah........
kizlar kayradan ve pelinden haber alan varmi?merak ettim yaa:26::26::26::26:
sevtunumda gelemiyorözledim yaaa
insallah bir an önce iyilesirde gelir aramiza
yetercim esin bugun ameliyat olacakti dimiii,insallah guzel gecer ameliyati,rabbim sifa versin
derinimizinde esi bir an önce yaptirsa pc yine aramizda olsa.............
evet progestandan belli oluyomuş amane zaman yapıldığını bilmiyorum,bi kadın doığumcuya muayene olsan daha aydınlatır ama.arkadaslar merhaba,
daha önce yazıldı mı okuyamadım kusuruma bakmayın... ben de bi süredir bebek istiyorum ama henüz gelmedi maalesef. bu ay ovulasyon testi kullandım ama hiç çift çizgiyi göremedimbi gün biraz silik cıktı ertesi gün koyulaşır die beklerken iyice silindi ve kayboldu
yumurtlama mı olmuoyr acaba die cok korkuorum ben de. pregesteron testiyle anlasılıomus bu galiba??? yapanınız var mı bunu acaba? siklusu 28 gün olanlar icin adetin 21. günü yapılıomus, galiba ama benim siklusum 29 gün. ne zaman testi yapmam gerkir acaba??? eger 21. gün yapmam gerekiyosa bugun 21. günümmm o yüzden cok acele etmem lazım. biliyosanız yardım lütfennnn:18:
Bana yapmamıştı ama sen ara doktoru sor.
Hayırlı olur inşallah.Bende yaptım eşime.
aşkolsun sungerim bitek dünürüne yazmışsın bizde yazmıştık sanadaha iyi olur canım sonuçların inşallah hadi bakalım dünür öncelik senin sen bi doğur arkandayım nsen ne doğurursan ben aksini doğurayım ki becerip dünür olalaım öptüm ha bi sorum var yaaa bu klomen baş ağrısı yapıyomu bilen varmı ben bu ilacı içmeye başladım başlayalı baş ağrısı çekiyom ama çok ağrıyo vallla bilen varmıııııııı
selam tatlışımgünaydın canlarr...nasılsınız bakalım? dün akşam keçiboynuzu kürü başladım.. hadi hayırlısı...
garibim negüzel dua ediyosun amin canım hepimizin inşallahgunaydin,gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kader arkadaslarimmmmdilerim gununuz gecen butun gunlerinizden guzel gecsin
hayirlara vesile olsun insallah
![]()
selam canım sanada hayırlı günlerherkesin gunu hayirli ugurulu kazasiz belasiz olur insallahhhhh
amin canım amin,hepimizin dalları tomurcuklanır inşallah.
bak yazmamış işte kimse,daha bi sayfa olmuş,gerçi akşam çıkar acısı
kahve almak için bize bi katya gerekli canım,katya alırsam,hepsini alırım
evet canım,haklısın,bi uzamnadan duymak insanı çok rahatlatıyo,bizim rahat ol dememizde zaten bu testleri tecrübe ettiğimizden.
evet progestandan belli oluyomuş amane zaman yapıldığını bilmiyorum,bi kadın doığumcuya muayene olsan daha aydınlatır ama.
sağol ebrarcım inşallah hayırlı olur...
mrb kızlar,nasılsınız.
slm semoşum ben iyiyim sen nasılsın canım ?herşey yolunda inşallah
ya pelin nerelerde iyce merak ettim doktora gidecekti noldu acaba?
sevtunda yok inşallah oda iyidir panik nöbetleri geçmiştir umarım
iyim canım,,,bi yaramazlık yok çok şükür. sadece yemek pişiremiyorum,bulantım çok.. rabbim dikiş kadar bi sağ salim gelebilsek....
sen nasılsın canım.
inşallah yaaa,bende merak ediyorum ikisinide.