Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derincim ben grıp tım ya dün gece çok hastalandım eşimde yoktu burda sabaha kadar uyuyamadım öğleye doğru gittik saat6 ya doğru geldik eve dinlendim biraz bide size bakayım dedim

cnm ya geçmiş olsun waycim..grip hepimizi buluyo mutlaka birinden geçiyo yada üşütüyoruz canım.dikkat et kendine havalarda birden sertleşti yaf...

yok anacım ne kusuru bende yetişmeye çalışıyom herkese yazamadım bile valla...

inşallah canım yaa.belkide yazdın ama görmedim ben.kaç yıldır bekliyosun..

yıl olmadı 3 aydır bekliyorum.adetlerim 28 günde bir olmadığı için yumurtlama günümü anlayamıyorum.

verdim ya canım aynı anda sende yazmışın...
neyin var bakim gel ablan iyileştirsin seniŞeniz
asıl sen bana kaç günlerdir soguksun bi kerekaydirigubbakcemile

ya ben kaç gündür çok yoğunum,kimseye dosdoğru yazamadım,gecenin bi yarısı geldim,yada hiç gelemedim,sen olmuyodun,geçmişten alıntı alcak kadarda vaktim olamadı,tabi enerjimde,zaten vucuduma yüklenen hormonlar sayesinde,çok bitkin(galiba psikolojik)vede asabiyim,bide boyun fıtığım olabülümüş.
dün dr a gittim kolum için,yazmıştım gerçi,makine bozukmuş,rötgen bugün çekildi,dr ilaç yazıyodu,dedim gebelik tedavisindeyim,sadece 12 günlük bi zamanda kullanabilirim ilacı,o da kısa bi zaman dedi,bide emar çektirelim madem dedi,tabe benim ısrarımla,ay bu dr lar neden ben ısrar etmeden bişeyleri yapmıyolar acep recep?

burdayım canım ya arkadaşım var kaç senedir bebesi olmuyo eşi kalp krizi geçirmiş pil takmışlar böbrekleri bitmiş diyalize giriyomuş arkadaşında kalpinde sorun çıkmış eşine böbregini vericekmiş bebekte istiyo garibim onunla konuyşuyom teselli ediyom yani burdayım sizleride okuyom kusura bakmayım yazamazsa çok üzgün garibim kaynansıylada sorunları var yani ailesiyle başı belada kız çok üzüldüm haline dertleniyo garibim ne yapsın gelicem birazdan ben burdayım ama gene:teselli::teselli::teselli:

ayyy Allahım ya ne hayatlar var..Allah şifasını versin canımm eşinin ya.
hem kocasını düşünüyo garibim hem bebek istiyo hem kendi hasta of off..ALLAH yardımcısı olsun:(((

cnm ya geçmiş olsun waycim..grip hepimizi buluyo mutlaka birinden geçiyo yada üşütüyoruz canım.dikkat et kendine havalarda birden sertleşti yaf...

evet canım ya çok sert oldu bide 3 gündür fılan yemek yemedım doğru duzgün midem küsmüs çok bulanıyo(kusura bakmayın) çıkarınca rahatlıyorum ne yapacağım bilmiyorum yemeyincede çok halsiz kalıyorum :uhm:

tugcalım sonucum ıyımı sayılır tatlım sence sende haklısın bunada şükür laproskopıden önce bıkez daha cektırıcem kararlıyım anestezıyle ama busefer umarım gerek kalmaz hepımız mutlu oluruz
bıde bızım catımızmı dar bukadar acı cektık cnm anlamadım gıttı benım esımde aynı sekılde delırmıs cıktım bıdaha senı getırmıcem ıstemıyorum dedı sana bııy olsa ben neyapıcaktım dıye gözlerı doldu cnm neler yasıyoruz rabbım hepsını unutturur ınsallah

ee canım iyi tabi geçiş izlenmiş yazıyor canım benimkinde güçlükle izlenmiş yazıyodu canım... bence sen laparaskopi yerine anesteziyle tekrar cektir canım 3 ay sonra bende öyle yapıcam... olabilir belki catımız dar olduğundan canımız çok acımıştır bak o benim aklıma gelmişti hiç....

yıl olmadı 3 aydır bekliyorum.adetlerim 28 günde bir olmadığı için yumurtlama günümü anlayamıyorum.
ay kusura bakma canım..genelde bikaç yıl yada daha uzun bekleynler oldugu için bende yıl deyivermişim..az olmuş takma kafana inşallah yakında gelir melegin.
ya ben kaç gündür çok yoğunum,kimseye dosdoğru yazamadım,gecenin bi yarısı geldim,yada hiç gelemedim,sen olmuyodun,geçmişten alıntı alcak kadarda vaktim olamadı,tabi enerjimde,zaten vucuduma yüklenen hormonlar sayesinde,çok bitkin(galiba psikolojik)vede asabiyim,bide boyun fıtığım olabülümüş.
dün dr a gittim kolum için,yazmıştım gerçi,makine bozukmuş,rötgen bugün çekildi,dr ilaç yazıyodu,dedim gebelik tedavisindeyim,sadece 12 günlük bi zamanda kullanabilirim ilacı,o da kısa bi zaman dedi,bide emar çektirelim madem dedi,tabe benim ısrarımla,ay bu dr lar neden ben ısrar etmeden bişeyleri yapmıyolar acep recep?

ah canım sahi ya bende kolunu unutmuşum senin geçmiş olsun kardeloşum ya...
aman doktorlar işte ya illa biz kurcalıcaz bişeyleri agızlarını bıçak açmıyo bazen.
bende boyun fıtıgı var tatlım yıllardır böyleyim.şuanda tutuldum hatta..egilemiyom saga bakamıyom..bununla yaşamaya alıştım doktorun dedigi gibiboshayallersmileinşallah sende yoktur çünkü çok zor.

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
samyeli26, afed, aleyna84, aysen_34, birsen29, DerinSu, kardelen5233+, mavi2505, sedis, sevtun2+, tugcal, ugurboncugum+, way

evet canım ya çok sert oldu bide 3 gündür fılan yemek yemedım doğru duzgün midem küsmüs çok bulanıyo(kusura bakmayın) çıkarınca rahatlıyorum ne yapacağım bilmiyorum yemeyincede çok halsiz kalıyorum :uhm:
ay deme ya napcaz bu mideleri canım..bende dün istifra ettim yemekten sonra off.afedersiniz kıslar:(((üşüttüm mideleri sanırım...
yaglı şeylerden uzak dur cnm..bide cola vs içiyosan içme..uzun bi süre ama..
hoşbuldum nasılsın iyimisin

hoşbuldum afed kız hamilemisin İNŞALLAH öyledir sen kac yıldır istiyodun bebek

kız cadı selam yok mu:sinifsinif:napıyosun bakim.

ayyy Allahım ya ne hayatlar var..Allah şifasını versin canımm eşinin ya.
hem kocasını düşünüyo garibim hem bebek istiyo hem kendi hasta of off..ALLAH yardımcısı olsun:(((

rabbimize şükredelim vallahı beterin beteri var bak arkadaşı gözünün önüne al eşi çalışmıyo o çalışıyo ev kira zor geçiniyolar aile yok ölmüş kardeşler var ama birbirlerine faydaları yok allah yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq:

rabbimize şükredelim vallahı beterin beteri var bak arkadaşı gözünün önüne al eşi çalışmıyo o çalışıyo ev kira zor geçiniyolar aile yok ölmüş kardeşler var ama birbirlerine faydaları yok allah yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq:

evet yaaa..çok zor valla.halimize bin şükür tatlım...

Back
X