Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gökçe kız anne oldun demek Allah analı babalı sağlıklı büyütsün darısı bize kızlar şimcik topikçe teyzemi olduk bebiş karıştırır bu kadar teyzeyi ya

kimin bebği olmuş kız Allah analı babalı büyütsün Bizede dua etseydi bari doğum yapanın duası kabul olurmuş.

GÖKÇEM KZI ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ANASINA BABASINA HAYIRLI EVLAT OLUR İŞŞALLAH SAGLIKLI SAHATLİ OLSUN CANIM ALLAHIM ACISINI GÖSTERMESİN İŞŞALLAH BİZEDE NASİP EDR İŞŞALLAH CANIM TEZ ZAMANDA BİZLEREDE DUA ET CANIM İLK BAKIŞ İLK DOKUNUŞ NASILDI MERAK ETTİM YA ŞİMDİ ÇOK MUTLU OLMUSUNDUR EMİNİM :gitme::gitme: BEN OLSAM AGLARIM İLK BİRLEŞMEDE İLK BAKIŞTAN SEVİNÇTEN KIZ SEVİNÇTEN ALLAHIM BANADA NASİP ETSİN İŞŞALLAH TEZ ZAMANDA BENDE ALIRIM SAGLIKLI BİR BEBEK CANIM AH GENE EFKAR BASTI LEN BANAmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ebrarım eğer gelirsen haberin olsun canım ben duamı okudum

kızlar size müjde veriyimmi çok şükür adam gibi bir doktor buldum çapada arkadaşın biri önerdi düşük ve rahim agzıyla ilgili doktorohaoldumsmile allahım işşallah bu doktora gidicem çok iyiymiş araştırdım nette allah nasip ederse beni kürtaş eden doktora gösteriyim o doktorada gidicem özel muayenesi biraz pahalı ama olsun yavrum için deger demi bana dua edinde tahlillerim temiz çıksın yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

dua ederim canım Rabbim denk getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…