Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsencim benimle bir doktor ilgilenmişti o bile söyledi ordaki doktorlar çok iyiymiş balım ya benim bölümüm ordaymış doktor oruya git orası daha iyi dedi burdan küryaş yapan doktorum bir görsün nasipse o doktorada gidicem eşimle konuştum olur dedi bebege ocak gibi düşünüyorum ben eşimde olur dedi hem ruhen hem bedenen hazır olurum işşallah bu fikrime ne dersin balım yaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

dua ederim canım Rabbim denk getirsin inşallah

adam benim bölümümle alakalıymış doktor diyomuş serklsjı hangisini gerek görürse onu onunla dikiyomuş 4 türü varmış herhalde arkadaşa dedim 90 tl almış o benimki kaç tl tutar allah bilireyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile duaların için sag ol tatlım :teselli::teselli:

birsen kız neriye gittin bebem sana zahmet bir meyva tabagı alıyım ben canım meyva çektidecokacimcoookcokacimcoook

Son düzenleme:
kız samyeli kız nereye be şurda muhabet ediyok azcık demi gel buruya kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilebakıyım

sevtunum canım iyi olmana ve seni böyle toparlanmış gördüğüme sevindim gerçi birbirimizi göremesekte hissediyoruz...evet çapanın doktorlarına herkes iyi diyor..büyük bir bölüm orası....yeniyılda yeni bebek...inşallah...

kızlar 2 gündür başıma gelenleri biliyorsunuz bugünde adet oldum ben duayı okuyamadım ebrarın özeline mesaj attım ama ne yaptı bilmiyorum...kendiside gelmedi daha..ayyyy üzülüyorum benim yüzümden duası yapılamıyacak diye....gelsede çaresine baksak....

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun inşallah bizim neslimizi devam ettirecek yavrularımız olur...rabbim yuvalarımızı şenlendirir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy tüylerim diken diken oldu yaaa.bizdemi öyle olcazmafoldumbenmafoldumben

Ayy kardelenim seni üzmek istemezdim canım...inşallah rabbim bizlere hayırlı evlatlar verecek..bizim neslimizi devam ettirecek yavrularımız olacak hayırlı sağlıklı...asla umudunu yitirme canım...

çok şükür biraz daha iyiyim bir aglıyom bir gülüyom sinirden herhalde :roflol::roflol: çapaya gigicem büyük hastane araştırırlra en azından aryık 1 doktora baglı kalmıcam bir kaç doktora gidicam canım hata yapmak istemiyorum artık çünkü canımın acımasından yoruldum doktor hataları anamı aglattı herşey rabbimden biliyorum ama doktor hatasıda var tabemafoldumbenmafoldumben

koçişe yemek hazırladım sende haklısın sevtun canım biraz kendine gel ruhen ve bedenen hazır hissettiğin anda hamiş kalırsın inşallah

kızlar gökçenin yanına gidelimmi şaşırsın kalsın hatumn ne kadar sevinir garibim arkadaşlarım gelmiş diye yawkaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

kız samyeli heyecan varmı kız heyecan eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ben heyecandan ölüldünm yaw kız acıyomu canım ya merak ediyorum:kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…