Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

KASIM AYI LİSTEMİZ

TURKUAZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 KASIM
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------------------------?? KASIM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBEBİŞİMİZ DOĞDUopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
canım pek umutlanmak istemiyorum...

kız senin için dua edicem işşallah tutar canım yaww çok mutlu olurum vallahiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bak lohusanın duası kabul olur diyolar bende ahanda dua ediyom sana bak allahım seni mutlu etsin kız eli ayagı saglıklı bebeler nasip etsin çifter çifter canım işşallah göbüşün şişer tez zamandaŞenizŞenizŞeniz

bocugum kızmada şunu arasıra koysam ya moralim bozuluyo her gördügümde ben bersunun üstündeydim ya aklıma geliyo kızma ne olur haddimi aşiyosam kusura bakma canımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Hale----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 ekim
flan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 ekim
samyeli26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 ekim
bulut83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 ekim
kardelen-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 ekim
gulhayaldaghan------------------------------------------------------------------------------------------------8 ekim
kızlar sızden haber yok umarım güzel haberler verırsınız

Sevtunum neden kızım cnm ama ben zaten ıkı günde 3 günde bır koyuyorum eger koymazsam kaybedıyorum asıl sen kusurabakma üzdüysem

kız sevtun madem lohusanın duası kabul oluyo banada dua et canım salı günüde ben aşılama oldum

inşallah canım,, bekliyorum ben...pek umudum yok ama...

Hayırlısıyla verırsın müjdeyı umarım samyelım hem bana bızE umut olursun ınsallah

Son düzenleme:
salı günü yaptı aşılamayı çarşamba yumurtaya baktı çatlamış dedi çalışma yap 2 tane daha çatlamaya hazır var dedi 20 adet tarihim eğer 20 olmazsam 25 de gel dedi hedi canım sen sevinçli haberi ver inşallah bende veriyim

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım varmı yeni haberler
ebrarcım ben duamı okudum yazarsın balım

inşallah müjdeli haber verirsin canım...
kızlar bersudan haberiniz var mı? göremedim nezamandır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…