hoşbulduk ebroş,iyiyiz hamdolsun,dahada iyi olcaz inşallah
evet ablam cıktı cok gusel heryerallah daha iyi etsin canım negüzel eşine aferim seni mutlu etmiş
demek papatyalar çıktı ah buralarada bahar gelse
ay evet ya kardelenimizin aşılaması var hayırlı sonuç alır inşallah bu sefer pozitifi görür
günaydın kızlar...
günaydın dedim ama saat 1 oluyooo kızlar...
bugün geç kalktım...
artık evdeyim kızlar. dün işin son günüydü. rabbim nasip ederse bebeğimi sağsalim kucağıma alırsam 1 sene sonra gitcem işe....
canım ben hafta sonları biliyorsun malum kocişevde yorumları yazıp hemencik çıkıyorum ama sayfa beni hemen çoktı göstermiyor göremedim yani selam yazdıgını kusum ıyı olmaya calısıyorum ıste nasıl olayım adetım gelse bıraz daha ıyı olcam sen nasılsın balım
ay gercekmı kuzu yemın edıyorum dualarımda olacaksın hadı ınsallah emeklerın bosa cıkmasın
kuzu yaaa senı goremdedım ben bı arkadas daha vardı hem laparoskopı hem hısterosopı gecıren ona sordum amelıyatta n sonra oda ılk adetını bole agrılı gormus cok sende de bole bısey varmıydı
saol canım evet var benımkının caresı adet olmak ama oda gelmeye nıyetı yok
demek ole heee gonlunu aldın cok sevındım bebısım gercı gun olurda aılecek gorusme fırsatımız olursa ben enısteye yumurtalrım bı gun hatunun sarma yapacaktı ama vzgectı mnemene talım ettırdı dıyebu arada sakın canını sıkma ne olursa kımse ıcın senı cok sevıyorum bı tanecık kardesım benım dedım ya ben dahıyım senı anlayabılıyorum senın gusel yuregını de bılıyorum opuyorum bırıcıgım
olur tabı olmazmı sen zahmet edıp okumusun kuzum benım
ah cnım benım demek kronık agrıyor mıden gecmıs olsun o zaman sana bebıkım bu arada ıs hakında umutsuzluga kapılma bazen sorunlar cıkabılıyor ama enınde sounda verırıler kredıyı merak etme
canım benım hıc onemlı degıl yapıyor bazen sıte ole cok sevındım kuzu kardesın senı bomba gıbı yapacak ınsallah gezzın tozun sehrın altını ustune getırınbu arada bıtanem ben duaları bıtırdım ne olur ne olmaz dıye dun aksam okudum opuyorum senı cok
canım ben gecmısteydım bu arada bence de ıyı yapmıssın ısı bırakmakla ınsallah kucagına alacaksın yavrunu kucagına ben kactım kusura bakma esım yanımda sızlanıp duruyo
merhaba arkadaşalar.Yeni katıldım aranıza.Sürekli takip ediyorum herkes derdini sölüyor vede yardımcı oluyorsunuz.Sizlere bi sorum olacak.adettim bitti fakat karnımda şişkinlik var,kasığımda arara ara sancı giriyor,midede bulantı vede iştahsızlık(yemek mesem bile hemen doyuyorum ve de sanki kokuyor gibi geliyor ardından mide bulantısı arara)var.belki psikolojiktir diyorum.Sizce??Teşekkürler arkadaşlar.
Teyzelerım nasılsınızzzzzzzz benım dogumuma cok az kaldı bılıyormusunuz sızlerı annem cok ozledı nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tamam banucum söylüyorum kıyamadım çokmu ağrıyormu tamam söylüyorum bennnnnnnnnnnnnnn WAY
BİLEN OLDUMU YANİ HATIRLAYAN
Kızlar aşağıdakiler büyük ihtimallae geçmişe gömüldünüz hepinizi öpüyorum.
100 puanlık uzman sorusunu bilerek ve içim ferahlıyarak yatağıma uzuyorum herzamnki gibi hastayım artık utanıyorum hem sizden hem eşimden Allahım şifa versin inşallah.
EBRAR bugün senin çok yakınındydım keşke dedim pazar olmasaydıda görüşseydik.
Herkese güzel bir gece dilerimmmmmm....
Ameliyat tahlil sonuçlarından dolayı olmuyo iltihap yüksek çıkıyor onbine düşmesi lazımmış benim onbeşbin valla şaştım kaldım ameliyat olsa bebek işi uzuyor zaten bu arada salı günü aşılama olcakmı olmıycakmı belli olucak olursa bu ağrılarla nasıl olucak olmazsa ne olucak valla kafam binbeşyüz bir sürü soru var hiçbirinin cevabı yok bu yaşıma kadar iyiydim tam bu işlere kalktım çıkmayan hastalık kalmadı vardır rabbimin bir bildiği diyorum ama isyanda ediyorum bazen bak selam verdin kafanı şişirdim canım.
hepinize iyi geceler ben pek iyi değilim ya tansiyonum yükseldi halada yüksek kendimi pek iyi hissetmiyorum geçmişe bakamıycam fazlada kalamıycam sadece selam veriyim dedim
kızlar herkese merheba nasılsınız.... öncelikle beni merak eden ebrara ve kayraya cok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizden kızlar gecmişi bastan sona okudum beni merak eden sizleri gördümkızlar korktugum olmadı cok şükür dr muayne etti bişi yok dedi ama yinede ekg cekelim dedi kalpten bende cektirdim hemen ALLAHIMA sonsuz şükürler olsun ekg de bişi cıkmadı ordan annemlere gittim dün akşam geldim eşim evde oldugundan ara ara gecmişi okuyarak anca bu saaate kaldım
gecmiş olsun pelin kulak agrısıda zordur bilirim canım
sagol canım cok şükür bişi cıkmadı ALLAH razı olsun senden beni merak etmişsin sen nasılsın
sagol ablacım ALLAH sendende razı olsun beni merak etmişsin sen nasılsın
elkxir duayı bizler okuyabilirmiyiz eyer okuyanbilirsek bize yaz canım ben yaparım
boncugum üzmüşsün kendini canım ama hepimiz aynıyız o yuzden seni cok iyi anlıyorum ama ezan sesini duyman cok büyük bi işaret cok yakında İNŞALLAH hamile haberini alırız canım
gecmiş olsun kardelen emar sonucun ne zamn cıkıyo
gecmiş olsun selina sıkıntıdan cıkar sackıran abimdede cıkmıştı eşlerimizde umursamaz duruyolar ama daha cok üzlüyolar galiba
lagrıma gecmiş olsun sadece iltihapsa fitille antibiyotikle gecer ALLAHIN izniyle canım üzme canını
garipcim oluyo bazen patladıgımız zamnlar hepimizn olmuştur ailenlede yazın hasret giderirsiniz İNŞALLAH
BBÜTÜN DUALARA BUTUN KALBİMLE AMİN DİYORUM ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH AMİN
ALLAH yardımcın olsun samyeli İNŞALLAH bebeyini kucagına almak nasip olur canım
bende iyiyim sağolun yazamadım kızlar kusurabakmayın çayı komple üstüme ve koltuga döktüm temzilemeye calısıyordum yanmamada cabası((
lagrimacimmm tühhhh cok yandinmii???
kizlar ben kaciyorummm arada bi girip okurum evi topliycamm pis pis heryer :90::90::90: sonra dönerim tekrar hadiin görrüsürük
selam herkeze dr dR DAN yeni geldim canım sıkıldı ben bu dr dan bişey anlamıyorum yaaa tekrar aynı ilaca klomene başladı o ilaç geçen ayda yumurtalıklarımı büyütmedi söylememe rağmen tekrar deniyelim diyo dedim başka dr dada 3 ay denedim dedim olmadıdedim beni dinlemedi yani dinledide yinede aynı ilacı verdi belki onunki doğrudur ama işte canım sıkıldı bu arada ebrar cım dualar okundu annem okudu haberin olsun canım
nerdesin kuzum sen ya merak ettim inanki sorun yok değilmi canım
Garibim ,kardeloşum hoşgeldiniz hanımlar
nasılsınız bakalım
hosbulduk ebrarcim,gecmiste idim canim,nasilsin?daha iyisin umarim?:26::26:
evet cok tatlilar,iyiyiz cok sukur canim,sen nasilsin:44:
selam fıstıklar nasılsınızzzzz:79::79:
iyyim cnmm nasil oluyum iss gücc ugrasiyorum iste herzamanki isler anliycannn.. sende ne var ne yokk. kirmizilar geldimi ins gelmemistir
#
# semraozsoy
# egal
# KAYRAM29+
# kardelen5233+
selam kizlar nasilsiniz
selam canım çok şükür iyiyim bir kuru oksürüğüm var içim dışıma çıkıcak sankihosgeldin canim,iyiyiz cok sukur,ya sen nasilsin:44::44:
selam canım çok şükür iyiyim bir kuru oksürüğüm var içim dışıma çıkıcak sanki
negüzel canımya buralarada gelir baha inşallahevet ablam cıktı cok gusel heryer
garibim saol canım daha iyiyim çok şükür sen nasılsın hallediyomusun işlerinirabbim saglicakla bebisini kucagina almak nasip etsin canim
canim belki ameliyat oldugun icin duzensizlik olabilir,uzme tatli canini
hosgeldin insallah psikolojik degildir,gercekten hamilesindir canim
allah yardimcin olsun canim,rabbim bir nefeste kurtarsin
yeni nickin hayirli olsun canim,
canim rabbim sifani versin,herseyde hayir vardir,uzulme allah buyuk
canim benim gecmis olsun,rabbim sifa versin.önemli birsey yoktur insallah:26:umarim simdi daha iyisindir:26:
insallah canim,cok sagolasin,annecigimi cok özledim zatenbu arada iyi olmana cok sevindim,gözun aydin ekgen guzel cikmis,rabbim sifa versin
canim benim cok gecmis olsun,tenin cok yanmadi insallah:44:
kolay gelsin egalcim
canim olanda verdir bir hikmet,belki bu ay buyuyecek yumurtalarin,iyi dusun iyi olsun,uzme kendini
arkadaslarim gecmisten cok fazla alinti yapmak istemedim,sebebi gecmis olan konulari daha fazla gundeme getirmemek,ayrica karekterimde yoktur böyle olaylara yorum yapmak.
sadece her ne kadar sanal ortamda olsa,en sevdiklerimize bile paylasamadigimiz seyleri paylasiyoruz burda,hepinizi sevdigim icin uzuntumu dile getirmek istedim..
keske böyle yanlis anlasilmalar bu kadar uzun surmese
selam canım ben iyiyim sen nasılsın
çok şükür iyiyim canım bir kaç gündür evde yoktum şimdi eşimin yanındayım ordan yazıyorum sizleri çok özledim hı bir de netimde sorun var
bende gelmezler diye ümit etmistim ama14 martta geldiler
saglik olsun insallah,vakti saati degilmis demek kii
negüzel canımya buralarada gelir baha inşallah
garibim saol canım daha iyiyim çok şükür sen nasılsın hallediyomusun işlerini
semroş iyi olmana sevindim canım
buarada dua yazmıştım sana okuyabilecekmisin canım
negüzel canımya buralarada gelir baha inşallah
garibim saol canım daha iyiyim çok şükür sen nasılsın hallediyomusun işlerini
semroş iyi olmana sevindim canım
buarada dua yazmıştım sana okuyabilecekmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?