Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rabbim saglicakla bebisini kucagina almak nasip etsin canim

canim belki ameliyat oldugun icin duzensizlik olabilir,uzme tatli canini

hosgeldin insallah psikolojik degildir,gercekten hamilesindir canim

Teyzelerım nasılsınızzzzzzzz benım dogumuma cok az kaldı bılıyormusunuz sızlerı annem cok ozledı nerelerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

allah yardimcin olsun canim,rabbim bir nefeste kurtarsin

tamam banucum söylüyorum kıyamadım çokmu ağrıyormu tamam söylüyorum bennnnnnnnnnnnnnn WAY
BİLEN OLDUMU YANİ HATIRLAYAN

yeni nickin hayirli olsun canim,

canim rabbim sifani versin,herseyde hayir vardir,uzulme allah buyuk

hepinize iyi geceler ben pek iyi değilim ya tansiyonum yükseldi halada yüksek kendimi pek iyi hissetmiyorum geçmişe bakamıycam fazlada kalamıycam sadece selam veriyim dedim

canim benim gecmis olsun,rabbim sifa versin.önemli birsey yoktur insallah:26:umarim simdi daha iyisindir:26:

insallah canim,cok sagolasin,annecigimi cok özledim zaten bu arada iyi olmana cok sevindim,gözun aydin ekgen guzel cikmis,rabbim sifa versin

bende iyiyim sağolun yazamadım kızlar kusurabakmayın çayı komple üstüme ve koltuga döktüm temzilemeye calısıyordum yanmamada cabası((

canim benim cok gecmis olsun,tenin cok yanmadi insallah:44:

lagrimacimmm tühhhh cok yandinmii???

kizlar ben kaciyorummm arada bi girip okurum evi topliycamm pis pis heryer :90::90::90: sonra dönerim tekrar hadiin görrüsürük

kolay gelsin egalcim

canim olanda verdir bir hikmet,belki bu ay buyuyecek yumurtalarin,iyi dusun iyi olsun,uzme kendini

arkadaslarim gecmisten cok fazla alinti yapmak istemedim,sebebi gecmis olan konulari daha fazla gundeme getirmemek,ayrica karekterimde yoktur böyle olaylara yorum yapmak.
sadece her ne kadar sanal ortamda olsa,en sevdiklerimize bile paylasamadigimiz seyleri paylasiyoruz burda,hepinizi sevdigim icin uzuntumu dile getirmek istedim..
keske böyle yanlis anlasilmalar bu kadar uzun surmese

hosbulduk ebrarcim,gecmiste idim canim,nasilsin?daha iyisin umarim?:26::26:

evet cok tatlilar,iyiyiz cok sukur canim,sen nasilsin:44:

iyyim cnmm nasil oluyum iss gücc ugrasiyorum iste herzamanki isler anliycannn.. sende ne var ne yokk. kirmizilar geldimi ins gelmemistir

evet ablam cıktı cok gusel heryer
negüzel canımya buralarada gelir baha inşallah
garibim saol canım daha iyiyim çok şükür sen nasılsın hallediyomusun işlerini

ne dadluuuu bu resimmm.. nasilsiniz hanimlarrr ...
selam canım ben iyiyim sen nasılsın
çok şükür iyiyim canım bir kaç gündür evde yoktum şimdi eşimin yanındayım ordan yazıyorum sizleri çok özledim hı bir de netimde sorun var

semroş iyi olmana sevindim canım
buarada dua yazmıştım sana okuyabilecekmisin canım

bende gelmezler diye ümit etmistim ama14 martta geldiler

saglik olsun insallah,vakti saati degilmis demek kii

desene benim gibi seninde umutlarin bidaki aya kaldi tüühhhh.. neyse ins bidahaki aya tutarrr...dedigin gibi saglik olsun..

iyi olmana sevindim ebrarcim,az önce birkac koli yaptim,kahve molasi vereyim dedim ama,kahveyi bosverdim size bir bakayim dedim

iyyim cnm.herzamaki gibi isss güccc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…