Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende iyiyim sağolun yazamadım kızlar kusurabakmayın çayı komple üstüme ve koltuga döktüm temzilemeye calısıyordum yanmamada cabası((

hoşbulduk lagrima,nasılsın?

canım o duayı arkadaşa hazırlatmak lazım isteyen olursa hazırlattırırımm

hmm anladım cnm msnde görmüyorumda merak ettim:44::44:

hoşbulduk canım ben iyiyim sen nasılsın?

geçmiş olsun lagrıma dikkat et nerelere daldında döktün çayı.ah ah çok yandınmı ??

lagrimacimmm tühhhh cok yandinmii???

kizlar ben kaciyorummm arada bi girip okurum evi topliycamm pis pis heryer :90::90::90: sonra dönerim tekrar hadiin görrüsürük

sağolllunnn.... küçük lagrima yandı :))))
geçmiş olsun lagrıma dikkat et nerelere daldında döktün çayı.ah ah çok yandınmı ??

lagrimacimmm tühhhh cok yandinmii???

kizlar ben kaciyorummm arada bi girip okurum evi topliycamm pis pis heryer :90::90::90: sonra dönerim tekrar hadiin görrüsürük

makineyle yıkasam koltukları kururmu ki? hava da kötü ama karar veremedimm sizce???

selam herkeze dr dR DAN yeni geldim canım sıkıldı ben bu dr dan bişey anlamıyorum yaaa tekrar aynı ilaca klomene başladı o ilaç geçen ayda yumurtalıklarımı büyütmedi söylememe rağmen tekrar deniyelim diyo dedim başka dr dada 3 ay denedim dedim olmadıdedim beni dinlemedi yani dinledide yinede aynı ilacı verdi belki onunki doğrudur ama işte canım sıkıldı bu arada ebrar cım dualar okundu annem okudu haberin olsun canım

herkese günaydınlar diliyorum ..
ebroşum çok geçmiş olsun bitanem başın agrıyomuş allah şifa versin canım
saol kuzu ya dün tansiyonum çıkmıştı bugün iyiyim çok şükür sen nasılsın gökce kuzusu napıyo
ablam geçmiş olsunn dikkat et kendine

aleynacım geçmiş olsun canım
saol bitanem yaa allah razı olsun geldi geçti çok şükür sen nasılsın
saol tatlım iyiyim şükürler olsun sende iyisin umarım
egalcim inşallah yumurtlarsında presedı kullanırsın canım vesile olur umarım
bende iyiyim sağolun yazamadım kızlar kusurabakmayın çayı komple üstüme ve koltuga döktüm temzilemeye calısıyordum yanmamada cabası((
ayy çok geçmiş olsun canım allahım korusun ya yanıkdan çok korkarım ben
sungercim hayırlısı olsun canım bende anlıyamıyoruım doktorları ben işe yaramadığı halde 6 ay kullandım vardır elbet bildikleride boşa zaman kaybı geliyo bize işte
dualar içinde saol anneciğininde ağzına yüreğine sağlık annelerin duasını almak çok önemli
artık çok geç canım bütün koltukları yıkadım.....hatta yollugumuda yıkadım akşama misafir gelcek umarım kurur:) cam kapı actım dona dona oturuyorum :))9

ayy canım baya yorulmuşsundur neyse güle güle kirlet eğer kurumazsa üstüne battaniye atarsın misafirlerede açıklarsın canım boşuna donma bu soğuk havada

selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum .
sevtuncum karşılaşınca konuşuruz tabiki herşey gönlünce olsun artık stressiz bebeğini düşün canım
peloşum doktora gidecekti dönmedi heralde merak ettim onuda
durumuzda yok nerelerde bu hatun yoksa gezmeleremi aktı yine
kayram kuzum daha iyiyim şükür sen nasılsın?
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar umarım tekrarlamaz dün baya korktum yaa şükür bugün iyiyim

malesef çalışma olamadı ki
gece geç yatınca,sbahta elektrikler kesilince kaldı,neyse kısmeti yok demekki bebişin,olsaydı şimdiye kadarda olurdu,hiç aksatmadık sayılır çalışmaları.
olsun canım bugun calısırsınız ınsallah kısmetı varsa gelır zaten
ay gecmıs olsun yaaa hem sana hem koltuklara
canım pekı saysını artırdımı ılacın hanı zaten baska ılac vermıyorlarda bazılarına gunde uc verıyorlar yumurtanınolusmasına gore ılacın dozunu artırıyorlar
artık çok geç canım bütün koltukları yıkadım.....hatta yollugumuda yıkadım akşama misafir gelcek umarım kurur:) cam kapı actım dona dona oturuyorum :))9

ınsallah kurur valla zor ıs

arkadaşın kendisiyle daha fazla konusmak ıstemıyorum dıyorum konuyu kapatıyorum kımse daha fazla uzulmesın dıye ıyı dıleklerde bulunup artık konu ustunde durmuyorum ama hala daha yazılanlarda ısmımın gecmesınden gercekten sıkıldım bu boyut hakarete kadar ulastı artık ama ben sevıyemı koruyacak ve ne yazılırsa yazılsın okumayacagım bu konu ıle ılgılı bence ne olursa olsun saygı korunmalı ben bu tartısmanın ıcınde olmak ıstemıyorum artık

ıyıyım ablacım cok ıyıyım esım oglen gelırken gec geldı merak ettım baya papatya toplamıs bana cok ama cok mutlu oldum senınde ıyı olmana sevındım hemde cok
bu arada kardelen bhrın asılaması ınsallah gusel gecmıstır de pozıtıfı gorur allah kımsenın emegını cektıklerın bosa cıkarmasın

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

SAMYELİ..................15
SUNGER...................15bitti
SELİNA....................15bitti
ELİXSİR...................15bitti
EBRAR.....................15
SEVTUN...................15bitti
DURU.......................15
BONCUK...................15
DERİN......................15bitti
KARDELEN49..............10
KARDELENBHR............10
KAYRA.....................10bitti
KARDELOŞ................10
LAGRİMA..................10bitti
GARİP......................10
GÜNEYCANAN............10
ECEE.......................10bitti
NANELİŞKR...............10
ALEYNA...................10
TOSTİ.....................10bitti
ANATOLİA................10
SEMRA.....................10
MİRANDA..................10
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

SAMYELİ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN49...............15
SUNGER.....................15bitti
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
KAYRA.......................15bitti
BANU.........................15bitti
EBRAR........................15
LAGRİMA.....................15bitti
DERİN.........................10bitti
BONCUK.....................10
GARİP........................10
GÜNEYCANAN..............10
TOSTİ.......................10bitti
ECEE.........................10bitti
NANELİŞKR.................10
KARDELOŞ..................10
KARDELENBHR.............10
DURU........................10
ANATOLİA..................10
ALEYNA.....................10
SEMRA......................10
MİRANDA...................10
EGAL.........................10
DERDA.......................10
BİRSEN.......................8

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

BANU........................15bitti
SAMYELİ....................15
EBRAR.......................15
SELİNA......................15bitti
SEVTUN.....................15bitti
ELİXSİR.....................15bitti
GARİP.......................15
NANELİŞKR.................15
ALEYNA.....................15
BONCUK.....................10
DERİN........................10bitti
KARDELEN49................10
KARDELOŞ...................10
KARDELENBHR..............10
DURU.........................10
KAYRA.......................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
GÜNEYCANAN..............10
TOSTİ.......................10bitti
ECEE.........................10bitti
ANATOLİA..................10
SEMRA......................10
MİRANDA...................10
EGAL........................10
DERDA......................10
BİRSEN......................8

allah daha iyi etsin canım negüzel eşine aferim seni mutlu etmiş
demek papatyalar çıktı ah buralarada bahar gelse
ay evet ya kardelenimizin aşılaması var hayırlı sonuç alır inşallah bu sefer pozitifi görür

kayra cım,sen niye üzülüyosun anlamış değilim canım,arkadaşın sorunu benle ve bana hakaret içeren cümleler yazıyo,bu işin içinde olan sen değilsin,kendini boşuboşuna yıpratma olur mu?
ben yokken yazılan yazılara akşam cevap hakkımı kullandığım halde,hala benim uzattığım düşünülküyo anlaşılan,ben böyle görüyorum,durduk yere,anlamadan dinlemeden konu kapansın denilmsside çok rahatsız ediyo beni,sadece bu mevzuda değil,her zaman rahatsız etmiştir,o yüzdende alakam olmasa bile,ben hissettiği söylemişimdir her zaman.
ama madem konu kapanıyo,neden dün ben yokken yazılıyo onca şey,tehdit ediliyoz,gidecem gidecem diye,ama geen kaçak dövüş var ortada,neden benle birebitr konuşulmuyo,neden benim kimle arkadaş olduğum ,birilerini ilgilendiriyo.
ben yada arkadaşım,oryaı tam anlayamadım,çünkü kime yazıldığı belli değil,hangimizin hangi ikiyüzlüğüğü oldu,bu topicde,yada kadınlar kulübünde,bunu bana örneklendirmesini rica ediyorum yazan arkadaştan.
adını anmak istemiyorum ama bana yada arkadaşlarıma hakarete devam edilirse,asla kapanmaz bu konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…