aslında yazılacak çok şey var,ama canım arkadaşlarımı üzmekte istemiyorum,cevap hakkımı kullanmadan durmakta bana göre değil.
benim giriş tarihim nisan 2010 ve o tarihten bu tarihe kadar yazdığım hiç bir yazı birbiriyle tutarsız ve çelişkili değil,genelde pozitif bi insanım ama bildiğim,bana göre doğru olanlarıda söylerim,insanlara göre doğru olanlarıda anlamaya çalışırım.
bundan rahatsız olanlar çekip gittiyse,bu benim suçum değil,kimseye gidin demedim,daha duyarlı olalım dedim sadece.
bu neden ikinci üçüncü şahısları rahatsız ediyo anlamadım,ama eğer ettiysede neden benle muhatap olmaya çalışılıyo,yazmadığımda rahatsız olunuyo,bunuda anlamadım.
kimsenin hayatı,kimsenin sağlığı dört dörtlük değil ve burda acitasyon yaparak kimseyi üzmeyede kimsenin hakkı yok,bunun da farkında sanırım arkadaş.
ben yürekli olan yazsın yazısına mukabil çok şey yazabilirim ama arkadaşımız hamile olduğundan ve kendi hayatımda stres çok eksik kalması gereken bişey olduğundan burda noktayı koyuyorum.
BİLİYORUM Kİ BENİ TANIYAN ARKADAŞLAR GERÇEKTEN TANIYOLAR VE HALA TANIYAMAYANLARDA ARTIK BENİ ENTERESE ETMİYO.
VERDİĞİM HER RAHATSIZLIK BENİM İÇİN ÜZÜNTÜ KAYNAĞIDIR AMA BUNU DÜZELTMEK İÇİNDE ELİMDEN GELENİ YAPARIM,HAKEDEN HAKETMEYEN DEĞİL,İNSAN OLARAK BUNA ÖZEN GÖSTERİRİM,AMA TABİKİ BUNUNDA Bİ SINIRI VAR.
bak ben asla acıtasyon nedir bilmiyorum istersende yazma ban çokta umrumda degil benim merak ettigim acitasyon ne demek ben okadar düşmedim kendimi küçük düşücek tamamı ben senden önce girdim kk ya niki degiştirdim bu ayrı mesele inan bir gram üzüntüye göz yaşına deymezsin neden dersen senin dogruların olabilir yanlışlarında ama milleti her seferinde azarlama olayı olamaz ben eltimle okadar şey yazdım burayı sırf yakın buldugum için ama ddeim içim rahatlar başkaları tyazınca birşey olmuyoda ben yaıncamı kızılıyo sen bunu ban kaç kere yaptım sen ne demek dışlanmak biliyomusun agzını açsan ne yazar açmasanda sen istemesende isteme banada yazma ama ben istedigim kişilerle muhattap olurum okadar senin yüzünden sinirlerim alt üst oldu dogruyu biliyusnda demiyomusun insan kırılır üzülür diye he okadar kişi çıktı gitti senin yüzünden okadar dogruların var diyosun ama herkezi kırıncamı dogruların oluyo hiç bir şey demiyorum allah kalbinin ekmegini yedirsin sana daha bir şey demiyorum herkez hakkettigni bulucak merak etm ben okadar takılıyorum burda birine bir söz derim aman kırılır üzülür diye içim içimi yer tamammı kayraya gelince senin yüzünden kızmadık ona iyi oku yazılanları ben dedim sana hak verdigini zannettim ondan oldu aramızdaki olayı kapattık gitti ama sen hep dogruları düşünüyorum diyosun bir oturda düşün bakalım allahım ben ne yapıyorumda bunlar burayı bırakıp gidiyolar de kul hakkından korkan insan insanları kırıp üzmez benide öyle acizlikle acitasyonla suçlamaya hakkın yok tamamı çünkü sende hata diyosunki ccevap yazmayınca kızılıyo biri sana aynı şeyleri yapsa okadar cevap alamasan ama bu ilk topikte geldigin en iyi tanıdıgın kişi olsa dışlasa seni sen demezmisin acaba ben bir şeymi yaptımda bana bakmıyo bu sana soruyorum işşallah rabbim bana bebegimi bagışlar merak etme rahat rahat kin,ini içindekileri dökbilirsin çünkü ben 2 ölmüşüm 3 kere ölsemde birşey olmaz allah yolunu açık etsin diyorum ama verdigim emekler yazık diyorum herşeyini kabul ederimde acitasyon yapıyomuşumya pes dogrusu yazık çok yzaık diyorum seni vicdanınla baş başa bırakıyorum beni çok kırdın bilesin burayı dedin millet terkediyosa benim suçum degil bal gibide senin suçun sen dogruların olsa bile ayşem senin yüzünden gitti yeter senin yüzünden gitti bende senin yzünden gidiyorum çünkü seninle artık aynı ortamda kalmak istemiyorum birde şunu unutma sana bir şey diyecegim anladıysan anlayana unutma bu lafımı sakın güvenme dostuna birgün düşmenın olur güven düşmanına birgün dostun olur o kişi kendini biliyo ama sen yanlış adamla arkadaşlık yapıyosun iki yüzlü insanlarla benim işim olmaz ben sadece bunu derim
benim emesem var hepinizde isteyen beni bulabilir canlarım ben burayı terketsemde asla sizi kalbimden terkedemem allah hepinizden razı olsun kat kat helal olsun sizleri tanıdıgım için ebrarım canım sakın üzülme böyle gerekiyodu canım seninle sonra emesende görüşmek istiyorum mümkünse önemli sana diceklerim var benim kalbim herkezin isteyen alır istemeyen almaz yürekli lafına gelince kardelen hanım tehtit unsuru gibi yazmışsın deki ban senin hataların var arkadan iş öçevirriyosun söyle kişilerini ben ozaman konuşmaya hazırım bunu sakın unutmayasın semrayla ve derdayla çok konuşuyourm naneli şekerlede biri desin sevtuna dediklerimizi başkalarından duyduk diye ben gidiyorum bir daha girmeyi düşünmüyorum ama kafamı attırısanınz en burdayım haberiniz olsun her türlü lafa hazırlıklıyım ben acitasyon nedir bilmem ama sen galiba çok ii biliyosun okadar üzdügün kişilerin hakkını nasıl vercem merak ediyorum