desene benim gibi seninde umutlarin bidaki aya kaldi tüühhhh.. neyse ins bidahaki aya tutarrr...dedigin gibi saglik olsun..
insallah canim,dilerim rabbim birdaha ki ay nasip eder,hayirli kilar hakkimizda
ayy çok geçmiş olsun canım allahım korusun ya yanıkdan çok korkarım ben
ay gecmıs olsun yaaa hem sana hem koltuklara
canim benim cok gecmis olsun,tenin cok yanmadi insallah:44:
buraya en çok uğrayan birsen.
derda da uğruyo.
gelip haber verenlerde var ama,eskiden,onlarda bebek beklerken derlenenler,saatlerini bizimle geçirenler,hamile kaldıktan sonra ya hiç uğramıyolar,ya kırk yılın başı,ama başka topiclerde görüyorum ben onları.
sağoll canım....
sağolll cnmm..yıkadım valla :)) koltuklarım pislermşişte zaten:))
yok yok ben iyiyim..koltukalrımda suan iyi ama telefonum kapandı( çay onada dökülmüş... zaten bir ay önce tuvaletin deliğine düşmüştüaldım kuruttum bu banya agır geldi sanırım kaldıramadı bünyesi
negüzel canımya buralarada gelir baha inşallah
garibim saol canım daha iyiyim çok şükür sen nasılsın hallediyomusun işlerini
selam canım ben iyiyim sen nasılsın
semroş iyi olmana sevindim canım
buarada dua yazmıştım sana okuyabilecekmisin canım
iyi yaptın canım yaa afiyet şeker olsuniyi olmana sevindim ebrarcim,az önce birkac koli yaptim,kahve molasi vereyim dedim ama,kahveyi bosverdim size bir bakayim dedim
işler bitmez zaten canımiyyim cnm.herzamaki gibi isss güccc...
rica ederimsağoll canım....
sağolll cnmm..yıkadım valla :)) koltuklarım pislermşişte zaten:))
yok yok ben iyiyim..koltukalrımda suan iyi ama telefonum kapandı( çay onada dökülmüş... zaten bir ay önce tuvaletin deliğine düşmüştüaldım kuruttum bu banya agır geldi sanırım kaldıramadı bünyesi
iyi olmana sevindim lagmiracim,neyse kocisine söylersin sana bir telefon alir,bu vesile ile yenilemis olursun
canım toplamda 3 kişiye okuyoruz 30 tane şimdi listeyi çekiyorum öneteşekkürler canım kaçtane okumam gerekiyor
kizlar benim simdi,cikmam gerekiyor,bizar evi toplayayimbir selam vermek istedim size
hepnize iyi muhabbetler
egal ebrar_53+ kardelen5233 Kedersiz semraozsoy
naber kızlarrrrrrr???????
iyyim cnmm. bi oyun oynuyorun nette bi taraftan yemek yapiyyorum bitaraftan topige bakiyorum kim ne yazmis die
ben çıkıyorum eve gidecez allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyy
bende uğruyorum canım dikkatinden kaçmış galiba, şöyle ayrımcılık yaparak yazıyorsunuzya hiç hoş olmuyor , belki geçmişte kalan bir yazı olabilir ama cevap vermeden geçemiyecem
ben çıkıyorum eve gidecez allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?