Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay gerçekten senin doktor balık hafızalı galiba okadar gidiyosun yine unutuyo tuhaf yani
aslında son bikez kullan canım herşeyde vardır bir hayır buayda olmazsa değişirsin doktorunu
valla bende yazdımya tam 6 ay kullandım boşuna ama belki yumurtalıkları harekete geçiriyordur nebiliyim iyi düşünelim iyi olsun

aynen öyle valla ilacı veriyo kontrole gidiyorum yine diyo ne vardı beni sinir ediyo bide burda fazla dr şansım yok o da beni sinir ediyo işte eşimde erkek dr istemiyo o da ayrı dert bide benim eski dr bu ilaçlar çok zararlı ilaca vucüd alışıyo o zamanda ilaçsız işlevlerini yerine getiremiyo demişti ondan korkuyorum küçük müçük yumurtlamayı beceririken onuda beceremez olacam diye korkuyorum

selam canlarvalla dün giremedim misafirim vardı şimdide oturdum geçmişe bakayım dedim ama dün saat akşam 5 sıralarına kadar okudum çünkü yazılan herşeye çok canım sıkıldı yarım bıraktım..zaten zamanımda yok şuanda...hep bu son olsun diyoruz ama eften püften bişeylerden yine kavga çıkıyo...aslında yorumsuz kalacaktım ama yine dayanamadım...benim de bu konudaki fikrim şu;kim kimden rahatsız oluyosa muhatap olmasın olur biter.ne sevtuna ne başkasına yönelik bi yorum yapmıcam,ama tek diyecegim,biz topiclerede neler gördük kimlerle tanıştık,sevmediklerimizde oldu ama kimseyi üzmedik herkes insan...umarım bi daha olmaz..sevtun girmiyomu cidden kızlar?

ay harbi sinir olur insan haklısın canım
doktor işi zor ya ben istanbuldayım ama doğru dürüs bir doktor bulamadım hele kısıtlı olmasını düşünemiyorum allah yardımcın olsun
valla bilemiyorum her doktorun görüşü farklı ama olmayıncada mecburen kullanılıyo
ay bu erkekler hep aynımı benimkide öyleydi tüpbebek yaptığımızda mecburen erkek oldu sesini çıkaramadı

kuzumm altta görünmüyon ne iş:26:

ayy unutkan doktor çok sinir oluyo cnm yaa benimde vardı öyle...insan kendini bi acaip hissediyo..hayde baştan anlatıyon herşeyi..doktor dedigin gittigin gibi tanır sürekli hastasını.bence iyice arastır yine..bende klomenle sürekli deneme işini sevmiyorum.

iyiyim ebuşum nolsun kuzu yaa.işten geldim işlerimi hallettim..bende iş bitmez

yemegim var şükür...kocişte gelir birazdan..o gelene kadar kaytarıyım..bu gece onu pek bıramaya niyetim yok...daha besteler yapıcazyaa şaka bi yana adamım yanlız kalıyo ben gece oturunca..o da napsın uyuyo...net yokken ne rahattık diyo kıyamam...bundan sonra dikkat edicem kuzu öyle yani...

amaaaan yok bide onada söylensin hiç sorma sanki dr kaynıyoda ben erkek olanları seçiyorum burda özel bi tane hastane var oda ssk ile anlaşmalı ordada bir erkek bir bayan var ben bayana gidiyom zaten doğum evi dersen felaket pis hiç yaklaşılmıyo öyle özel muaynehenlerede güç yetmiyo bakalım üniv hastanesini deneyin diyolar eşimde orda çok uğraşırlar diye korkuyo

bitermi ya çalışanın işleri allah kolaylık versin kuzum
ya aslında kocişler haklı çok ihmal ediyoruz tabi sizin net yokken alıştınız şimdi zor geliyordur kocişine karısını paylaşmak bizimle
hee ondandır şimdi görüküyon merak etme delüş seni

delüyüm ben delüyüm

hiç sorma canım ya kendimi çok kötü hissediyorum ilaç bitti gittim baktı büyümemiş dedi biggün dur öyle gel dedi tamam dedim bi gün sonra gittim yüzüme bakmış şikayetin neydi biz seni muayne ettik mi diyo bana aklıma gelmiyo değil beni unutmaması için bi öpücük vereyim diyorum şöyle mor mor ama ya sabır çekiyom

aynen cnm ya alıştık valla..olunca buraya girmeden de olmuyo idare etmeye çalışıyorum...
valla canlar bugün uzun alıntı almadım eger alsaydım hala ugraşıyo olurdum..gece pek oturamam heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…