malesef canım stresden herşeye kafayı taktığım için böyle oluyo .ama yapım bu
neyse dilerim bundan sonra herşey güzel olur
sağol ebrarcım aklım karışık biraz bahsetmiştim ya acaba başka dr mı gitsem diye düşünüyorum ben bu dr 5 aydır gidiyorum her gittiğimde geçmiş olsun şikayetiniz neydi diyo hafıza sıfır kadında klomene de başlamadım aldım ama başlamak içi,mden gelmiyo boşa kürek sallıyomuşum gibi geliyo acaba niye aşılamayı denemiyolar bende yaaaa
ewet ufaklık acı çekti ama geçti..
sperm sayısını arttırıyormus ya belki iyi gelebilir..
tamam da canım tansiyon ciddi bişey helede bu yaşta bi dr gittin mi ilaç kullanıyomusun
ay gerçekten senin doktor balık hafızalı galiba okadar gidiyosun yine unutuyo tuhaf yani
aslında son bikez kullan canım herşeyde vardır bir hayır buayda olmazsa değişirsin doktorunu
valla bende yazdımya tam 6 ay kullandım boşuna ama belki yumurtalıkları harekete geçiriyordur nebiliyim iyi düşünelim iyi olsun
ciddi tabiki canım ama tekrarlarsa mutlaka gidicem şimdi ölçüyorum normal inşallah tekrarlamaz yaş 33 maşallahım var ama yaşlandım
aynen öyle valla ilacı veriyo kontrole gidiyorum yine diyo ne vardı beni sinir ediyo bide burda fazla dr şansım yok o da beni sinir ediyo işte eşimde erkek dr istemiyo o da ayrı dert bide benim eski dr bu ilaçlar çok zararlı ilaca vucüd alışıyo o zamanda ilaçsız işlevlerini yerine getiremiyo demişti ondan korkuyorum küçük müçük yumurtlamayı beceririken onuda beceremez olacam diye korkuyorum
ay harbi sinir olur insan haklısın canım
doktor işi zor ya ben istanbuldayım ama doğru dürüs bir doktor bulamadım hele kısıtlı olmasını düşünemiyorum allah yardımcın olsun
valla bilemiyorum her doktorun görüşü farklı ama olmayıncada mecburen kullanılıyo
ay bu erkekler hep aynımı benimkide öyleydi tüpbebek yaptığımızda mecburen erkek oldu sesini çıkaramadı
ebuşummm sungercim selam kızlar napıyosunuz?
selam kuzu nasılsın halin keyfin nasıl ?ebuşummm sungercim selam kızlar napıyosunuz?
valla canım bende senden kalmam 31 oldum valla
sağol ebrarcım aklım karışık biraz bahsetmiştim ya acaba başka dr mı gitsem diye düşünüyorum ben bu dr 5 aydır gidiyorum her gittiğimde geçmiş olsun şikayetiniz neydi diyo hafıza sıfır kadında klomene de başlamadım aldım ama başlamak içi,mden gelmiyo boşa kürek sallıyomuşum gibi geliyo acaba niye aşılamayı denemiyolar bende yaaaa
kuzumm altta görünmüyon ne iş:26:
aaa niyeki başka biyerede gitmedim ama kk dan kaynaklı galibakocişin gelmedi heralde
ay harbi sinir olur insan haklısın canım
doktor işi zor ya ben istanbuldayım ama doğru dürüs bir doktor bulamadım hele kısıtlı olmasını düşünemiyorum allah yardımcın olsun
valla bilemiyorum her doktorun görüşü farklı ama olmayıncada mecburen kullanılıyo
ay bu erkekler hep aynımı benimkide öyleydi tüpbebek yaptığımızda mecburen erkek oldu sesini çıkaramadı
bitermi ya çalışanın işleri allah kolaylık versin kuzumiyiyim ebuşum nolsun kuzu yaa.işten geldim işlerimi hallettim..bende iş bitmez
yemegim var şükür...kocişte gelir birazdan..o gelene kadar kaytarıyım..bu gece onu pek bıramaya niyetim yok...daha besteler yapıcazyaa şaka bi yana adamım yanlız kalıyo ben gece oturunca..o da napsın uyuyo...net yokken ne rahattık diyo kıyamam...bundan sonra dikkat edicem kuzu öyle yani...
hee ondandır şimdi görüküyon merak etme delüş seni
ayy unutkan doktor çok sinir oluyo cnm yaa benimde vardı öyle...insan kendini bi acaip hissediyo..hayde baştan anlatıyon herşeyi..doktor dedigin gittigin gibi tanır sürekli hastasını.bence iyice arastır yine..bende klomenle sürekli deneme işini sevmiyorum.
bitermi ya çalışanın işleri allah kolaylık versin kuzum
ya aslında kocişler haklı çok ihmal ediyoruz tabi sizin net yokken alıştınız şimdi zor geliyordur kocişine karısını paylaşmak bizimle
delüyüm ben delüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?