Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay ne sinir yaa...bencede unutmaması için öpücük veryada eline kurdele bagla

yani mecbur olunca naapcaksın sanki bizde bayılıyoruz

aynen cnm ya alıştık valla..olunca buraya girmeden de olmuyo idare etmeye çalışıyorum...
valla canlar bugün uzun alıntı almadım eger alsaydım hala ugraşıyo olurdum..gece pek oturamam heralde...

ya öyle alışkanlık oldu burası özlüyorum ben girmeyince
ya aman olsun herzaman alıyosun buseferde almayıver

selam kuzu nasılsın halin keyfin nasıl ?

sende yetişmişsin bana yaş gidiyo süngercim
hiç sorma valla zaman su gibi gidiyo her geçen gün ömürden gidiyo valla hayırlarla geitsin inşallah
ay ne sinir yaa...bencede unutmaması için öpücük veryada eline kurdele bagla

iiii fikir şöyle boynuma kocaman kırmızı bi kurdele elimdekinide görmez o mendebur

sunger kardelen5233 kardelen49 kardelen99
huuuuuuu huuuuuuuuu kızlarrrr........baya kaynatıyorsunuz heeeeee

# semraozsoy
# lagrima+
# sunger
# kardelen5233+
# kardelen49
# kardelen99

selam kizlar,ooo kalabaligiz,nasilsiniz

hiç sorma valla zaman su gibi gidiyo her geçen gün ömürden gidiyo valla hayırlarla geitsin inşallah

iiii fikir şöyle boynuma kocaman kırmızı bi kurdele elimdekinide görmez o mendebur

öyle yaa zaman su gibi akıp gidiyo allahım hayırlı ömür versin sağlık sıhhat versin canım

iiiiiiiiiiiii sen nasılsınnn??? bende de arkadaşın babası var dertleşiyoz arada size bakıyom işte.. bakmadan yarım yamal anca akıyorum..
# semraozsoy
# lagrima+
# sunger
# kardelen5233+
# kardelen49
# kardelen99

selam kizlar,ooo kalabaligiz,nasilsiniz

kızlar hepinize iii akşamlar kociş çağrıyo kızmasın şimdi öptüm hepinizi hayırlı akşamlarrrrrrrr:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…