hiç sorma canım ya kendimi çok kötü hissediyorum ilaç bitti gittim baktı büyümemiş dedi biggün dur öyle gel dedi tamam dedim bi gün sonra gittim yüzüme bakmış şikayetin neydi biz seni muayne ettik mi diyo bana aklıma gelmiyo değil beni unutmaması için bi öpücük vereyim diyorum şöyle mor mor ama ya sabır çekiyom
amaaaan yok bide onada söylensinhiç sorma sanki dr kaynıyoda ben erkek olanları seçiyorum burda özel bi tane hastane var oda ssk ile anlaşmalı ordada bir erkek bir bayan var ben bayana gidiyom zaten doğum evi dersen felaket pis hiç yaklaşılmıyo öyle özel muaynehenlerede güç yetmiyo bakalım üniv hastanesini deneyin diyolar eşimde orda çok uğraşırlar diye korkuyo
aynen cnm ya alıştık valla..olunca buraya girmeden de olmuyo idare etmeye çalışıyorum...
valla canlar bugün uzun alıntı almadım eger alsaydım hala ugraşıyo olurdum..gece pek oturamam heralde...
kıslar eşim gelir şimdi..ben çıkayım çok öptüm sizi..hoşçakalın
hiç sorma valla zaman su gibi gidiyo her geçen gün ömürden gidiyo valla hayırlarla geitsin inşallahselam kuzu nasılsın halin keyfin nasıl ?
sende yetişmişsin banayaş gidiyo süngercim
ay ne sinir yaa...bencede unutmaması için öpücük veryada eline kurdele bagla
kıslar eşim gelir şimdi..ben çıkayım çok öptüm sizi..hoşçakalın
hiç sorma valla zaman su gibi gidiyo her geçen gün ömürden gidiyo valla hayırlarla geitsin inşallah
iiii fikir şöyle boynuma kocaman kırmızı bi kurdele elimdekinide görmez o mendebur
# semraozsoy
# lagrima+
# sunger
# kardelen5233+
# kardelen49
# kardelen99
selam kizlar,oookalabaligiz,nasilsiniz
öyle yaa zaman su gibi akıp gidiyo allahım hayırlı ömür versin sağlık sıhhat versin canım
# semraozsoy
# lagrima+
# sunger
# kardelen5233+
# kardelen49
# kardelen99
sunger kardelen5233 kardelen49 kardelen99
huuuuuuu huuuuuuuuu kızlarrrr........baya kaynatıyorsunuz heeeeee
anaaam kız aşağıda görünmüyon ne oluyoki acap recep
semra ve garipcim sizede merhaba
iii valla ne olsun bilindik bebiş konuları devam ediyoz hayata iii olmaya gayret ediyozzzz
# semraozsoy
# lagrima+
# sunger
# kardelen5233+
# kardelen49
# kardelen99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?