Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iiiiiiiiiiiii sen nasılsınnn??? bende de arkadaşın babası var dertleşiyoz arada size bakıyom işte.. bakmadan yarım yamal anca akıyorum..

bende iyiyim canim,kizz misafirle birlikte burayi nasil idare ediyon öylee

kızlar hepinize iii akşamlar kociş çağrıyo kızmasın şimdi öptüm hepinizi hayırlı akşamlarrrrrrrr:18::18:

gule gule canim

malesef süngercim,önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın.
bence bi defa daha dene ama dr un seni tanımaması enterasan,en azından kayıtlarında olmalı ve sekreterinden bilgi almalı,sana sorması olmaz,yani bu kadar unutkan olunmaz.
aleyküm selam,getiren götüren sağolsun.
sunger kardelen5233 kardelen49 kardelen99
huuuuuuu huuuuuuuuu kızlarrrr........baya kaynatıyorsunuz heeeeee

kardelen5233 kardelen49 kardelen99
kardelenler hoş gelmişsiniz
selamlar sizede hanımlar
# semraozsoy
# lagrima+
# sunger
# kardelen5233+
# kardelen49
# kardelen99

selam kizlar,ooo kalabaligiz,nasilsiniz
selam garipcim.

ay gene ne oldu... topiği terk edene edene... hakkımız helal olsunda gitme yani.. gitmesi gereken kişi sen değilsin kimse değil aslında..

çok haklısın canım

kimseyi zorla tutamayız falan sana yakışmadı olsun yinede ablamsın sen benim canın sağ olsun neyse benim kardelenden alıntıladığım mesaj çok eski değil bir iki günün öncesi demekki burdaki arkadaşlara hiç birşey soramıyacağız ben ne geçmişi okudum nede baktım anlamadan dinlemeden bana olanlardan etkilendi falan dedi ne alakası var herkezin sorunu kendine benim dertlerimi bilseniz sadece bebekle sınırlı değil benim sorunum yine benim sorunum sizinle paylaştıklarım sadece bebekle sınırlı olanlar ama çok kırıldım bilesiniz yinede canınız sağ olsun

evt arkadaşım belkide çok haklısın ama selam vermeden geçmek bana göre değil anlaşılmadığım yerde kalmanında bir anlamı yok herkez yazıyı dikkatli okumadan sebep siz diyor çok üzüldüm çok şu ana kadar hamilelikle ilgili hiç bir sorunum yoktu ama şu an hepsini yaşıyorum allah razın olsun

kızlar hepinize iii akşamlar kociş çağrıyo kızmasın şimdi öptüm hepinizi hayırlı akşamlarrrrrrrr:18::18:
iyi akşamlar sungercim görüşmek üzere kızdırma kocişini
hosbulduk canim,saglik olsun,baska zamanda görusuruzbenimde esim gelecek birazdan,size bakayim dedim,gelene kadar

valla benimki güya erken gelicekti işi çıkmış bu saat oldu yok ortada bende bakıyım dedim size

aleykum selam canim,nasilsin:44::44:

iyi akşamlar sungercim görüşmek üzere kızdırma kocişini

valla benimki güya erken gelicekti işi çıkmış bu saat oldu yok ortada bende bakıyım dedim size

enistenin erken gelmemesi bize yaradi desene ebrarcim,

bu arada durunun net sorunu varmis,insallah en yakin zamanda hallolur,özledik duruyu

Son düzenleme:

semracım gerçekten sen hamileliğinin verdiği duygusallıktan bunları yazıyosun sanırsam canım benim hiç tarzım değil kimseyi kırmak üzmek yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum .seninde canın sağolsun kardeşim herşey gönlünce olsun .ben burda birinizi bile incitmeyim diye laflarımı özenle seçerken senin kırılmanı anlamadım ama neyse .kendine iyi bak canım benim kimseyle derdim yok allahım herkesin yolunu aık etsin

ya kızlar,kusura bakmayın ama burda dertleri olan bi siz değilsiniz,herkezin bi derdi vardır mutlaka ki,kimsede hepsini yazmıyo zaten.

hala beni anlamıyorsun hala dediğim gibi sen benim ablamsın iyiki tanımışım seni

arkadaşlar artık yeter gerçekten çok sıkıldım şimdi yöneticiye iletip topiği kapattırıyorum bukadar sıkıntı çekmek zorunda olmadığımı düşünüyorum .burda güzel güzel dertleşiyoruz benim derdim bana yetiyo bide butarz şeyleri kaldıramıyorum kusura bakmayın ya .dua okunan arkadaşlarımdanda özür diliyorum ama ciddi anlamda sıkıldım

selam canım

merhaba canım

aleykum selam canim, semracim ortada bir yanlis anlasilma var zannedersem,hem arkadaslar daha önceden hamile olan ve artik bu topige hic ugramayanlardan bahsettiler,eski olan arkadaslarimiz tabiki arkadaslarini merak etmis olabilirler..sen eminim ki bunlara dahil ve kasdedilenlerden degilsin canim..lütfen sakin olalim,birbirimizi yanlis anlamayalim

hala beni anlamıyorsun hala dediğim gibi sen benim ablamsın iyiki tanımışım seni

canım sen beni anlamıyosun sizde hepiniz benim kardeşimsiniz bende hepinizi çok seviyorum ama gerçekten yoruldum be tatlım yazdığım şey yanlış değildi yani kırılmanı istemem kesinlikle yaa

bu konular çok alaksız bi mesajla başladı ve buraya kadar geldi,ben biliyorum ki asıl mesele yazdığım mesaj değildi,konuyu gerçekten anlamak isteyen zaten iyice okuyarak anlamıştır,biliyorum ki sadece kavga gözüylede görüyosunuz,bu da sizin bakış açınız,zorla kimseyi benim açımnla baktırtamam.
ben her zaman burdaydım ve hep burda olcam.

benim yazma şeklim espiriliydi zaten ama arkadaşım bana yazılanlardan etkilendinde eskilerden seçip geldin deyince çok üzüldüm yani kasıtlı yaptığımı düşündü ben buna üzüldüm ama değmezmiş suçlu ben oldum

hayır canım ya niye suçlu sen olucaksın ortada bi suçlu yok zaten yanlış anlaşılmalar var lütfen daha fazla uzatmıyalım bitsin bu tatsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…