hoşgeldin kuzu ama ben heran gidebilirim kocişim gelicek malesef
iiiiiiiiiiiii sen nasılsınnn??? bende de arkadaşın babası var dertleşiyoz arada size bakıyom işte.. bakmadan yarım yamal anca akıyorum..
kızlar hepinize iii akşamlar kociş çağrıyo kızmasın şimdi öptüm hepinizi hayırlı akşamlarrrrrrrr:18::18:
malesef süngercim,önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın.valla ben hatırladım isim olarak değilde şu yanlış dua hesabından eski way yeni eeceee
geçmiş olsun canım tansiyonu tetikleyen en önemli unsur stres dikkat5 etkendine
anaaaaaam o ne kadar aksilik direnseydin vaz geçmeseydin çalışmalardan
geçmiş olsun sakar arkadaşım aslında ufaklığa daha da geçmiş olsun malum o daha çok etkilenmiş
lütfen gitmeeeeeeee kırmayın birbirinizi
eeeeee sonuç ne oluyo bebek oluyomuymuş kullansak yani kullandırsak
bence bi defa daha dene ama dr un seni tanımaması enterasan,en azından kayıtlarında olmalı ve sekreterinden bilgi almalı,sana sorması olmaz,yani bu kadar unutkan olunmaz.sağol ebrarcım aklım karışık biraz bahsetmiştim ya acaba başka dr mı gitsem diye düşünüyorum ben bu dr 5 aydır gidiyorum her gittiğimde geçmiş olsun şikayetiniz neydi diyo hafıza sıfır kadında klomene de başlamadım aldım ama başlamak içi,mden gelmiyo boşa kürek sallıyomuşum gibi geliyo acaba niye aşılamayı denemiyolar bende yaaaa
aleyküm selam,getiren götüren sağolsun.buarada hanımlar DURU arkaaşımızın netinde sorun varmış oyüzden giremiyomuş enkısa zamanda dönücek aramıza hepinize çok selamı var bugün msnde yazdı bana kızkardeşinden girmiş haber veriyim dedim
sunger kardelen5233 kardelen49 kardelen99
huuuuuuu huuuuuuuuu kızlarrrr........baya kaynatıyorsunuz heeeeee
selamlar sizede hanımlarkardelen5233 kardelen49 kardelen99
kardelenler hoş gelmişsiniz
selam garipcim.# semraozsoy
# lagrima+
# sunger
# kardelen5233+
# kardelen49
# kardelen99
selam kizlar,oookalabaligiz,nasilsiniz
ay gene ne oldu... topiği terk edene edene... hakkımız helal olsunda gitme yani.. gitmesi gereken kişi sen değilsin kimse değil aslında..
canım kusura bakma çıkmıştım demek kırmızılar geldi hayırlısı olsun ya adet olduğumuz sürece ümit var canım .dua içinde çok saol yüreğine sağlık
semracım hakkım varsa helal olsun ama gerçekten şaşırdım yani ortada bidurum yok niye gidiyosunki :26:neyse sende allaha emanetsin herşey gönlünce olsun canım kimseyi zorla tutamayız elbetteki ama kalmanı isterdim
iyi akşamlar canım nasılsın?
selam canlarvalla dün giremedim misafirim vardı şimdide oturdum geçmişe bakayım dedim ama dün saat akşam 5 sıralarına kadar okudum çünkü yazılan herşeye çok canım sıkıldı yarım bıraktım..zaten zamanımda yok şuanda...hep bu son olsun diyoruz ama eften püften bişeylerden yine kavga çıkıyo...aslında yorumsuz kalacaktım ama yine dayanamadım...benim de bu konudaki fikrim şu;kim kimden rahatsız oluyosa muhatap olmasın olur biter.ne sevtuna ne başkasına yönelik bi yorum yapmıcam,ama tek diyecegim,biz topiclerede neler gördük kimlerle tanıştık,sevmediklerimizde oldu ama kimseyi üzmedik herkes insan...umarım bi daha olmaz..sevtun girmiyomu cidden kızlar?
iyi akşamlar sungercim görüşmek üzere kızdırma kocişinikızlar hepinize iii akşamlar kociş çağrıyo kızmasın şimdi öptüm hepinizi hayırlı akşamlarrrrrrrr:18::18:
hosbulduk canim,saglik olsun,baska zamanda görusuruzbenimde esim gelecek birazdan,size bakayim dedim,gelene kadar
malesef süngercim,önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkın.
bence bi defa daha dene ama dr un seni tanımaması enterasan,en azından kayıtlarında olmalı ve sekreterinden bilgi almalı,sana sorması olmaz,yani bu kadar unutkan olunmaz.
aleyküm selam,getiren götüren sağolsun.
selamlar sizede hanımlar
selam garipcim.
iyi akşamlar sungercim görüşmek üzere kızdırma kocişini
valla benimki güya erken gelicekti işi çıkmış bu saat oldu yok ortada bende bakıyım dedim size
çok haklısın canım
kimseyi zorla tutamayız falan sana yakışmadı olsun yinede ablamsın sen benim canın sağ olsun neyse benim kardelenden alıntıladığım mesaj çok eski değil bir iki günün öncesi demekki burdaki arkadaşlara hiç birşey soramıyacağız ben ne geçmişi okudum nede baktım anlamadan dinlemeden bana olanlardan etkilendi falan dedi ne alakası var herkezin sorunu kendine benim dertlerimi bilseniz sadece bebekle sınırlı değil benim sorunum yine benim sorunum sizinle paylaştıklarım sadece bebekle sınırlı olanlar ama çok kırıldım bilesiniz yinede canınız sağ olsun
evt arkadaşım belkide çok haklısın ama selam vermeden geçmek bana göre değil anlaşılmadığım yerde kalmanında bir anlamı yok herkez yazıyı dikkatli okumadan sebep siz diyor çok üzüldüm çok şu ana kadar hamilelikle ilgili hiç bir sorunum yoktu ama şu an hepsini yaşıyorum allah razın olsun
# semraozsoy
# lagrima+
# sunger
# kardelen5233+
# kardelen49
# kardelen99
selam kizlar,oookalabaligiz,nasilsiniz
semra ve garipcim sizede merhaba
semracım gerçekten sen hamileliğinin verdiği duygusallıktan bunları yazıyosun sanırsam canım benim hiç tarzım değil kimseyi kırmak üzmek yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum .seninde canın sağolsun kardeşim herşey gönlünce olsun .ben burda birinizi bile incitmeyim diye laflarımı özenle seçerken senin kırılmanı anlamadım ama neyse .kendine iyi bak canım benim kimseyle derdim yok allahım herkesin yolunu aık etsin
ya kızlar,kusura bakmayın ama burda dertleri olan bi siz değilsiniz,herkezin bi derdi vardır mutlaka ki,kimsede hepsini yazmıyo zaten.
selam canım
merhaba canım
hala beni anlamıyorsun hala dediğim gibi sen benim ablamsın iyiki tanımışım seni
bacım senin çocuğuna kanser teşğisi konuldumu eşine emes hastası denildimi
bacım senin çocuğuna kanser teşğisi konuldumu eşine emes hastası denildimi
benim yazma şeklim espiriliydi zaten ama arkadaşım bana yazılanlardan etkilendinde eskilerden seçip geldin deyince çok üzüldüm yani kasıtlı yaptığımı düşündü ben buna üzüldüm ama değmezmiş suçlu ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?