Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarcim,uzme kendi ne olur,aslinda ortada sevtun arkdasimiz ve semra arkadasimizin olaylarinda yanlis anlasilmalar var,ama neden bu kadar buyudu anlamis degilim..arkadaslarim ne olur sakin olalim,birbirinizi uzmeyin..gercekten sorun olacak seyler degil bunlar,

bacım senin çocuğuna kanser teşğisi konuldumu eşine emes hastası denildimi

öncelikle geçmiş olsun,elbetteki büyük sorun,rabbim şifalarını versin.
evet benim bu kadar büyük dertlerim yok hamdolsun ama sen o zaman yeni hamileyim demişken,daha bikaç gün olmuşken,yazdığım bi mesajı,ki öncesi sonrası var ve topicde gergin bi hava var,görürken,neden evet sen suçlusun dercesine gönderiyosun.
arkadaşımız bir iki isim saymış,tekrarlayarak olayı büyütmek istemem ama,bunlardan ikisi duaya gelmediklerinden,sitem ettijklerinden ebrara,bende daha dikkatli olun arkadaşım dedğimiden gittiler.
evet ben çok suçluyum,dememeliydim,okumaz<sanız okumayın,gelmezseniz gelmeyin deseydim heralde.

canım evet zaten yanlış anlaşılmalar üzüyo beni nebiliyim ben elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama yinede olmuyo gibi .inşallah düzelir yoksa gerçektende mesaj atıyorum kapatılması için ya

evet,gergin bi ortam olduğundan ötürü,kasıtlı olduğunu düşündüm,ama sende kastın olmadığını yazabilirdin,zaten bi gerilim var,insan üstüne gitmek değil mi bu.
neyse,değilsede değildir.

canim benim zaten kimseyi uzmek istemedigin bariz bir sekilde ortada,duzelir insallah,aslinda konuyu tam bilmiyorum,okuduklarimda yanlis anlisilma oldugu acik,asla kizlara yazmak istemedim belki bilmedigimizm konular vardir diyee...canim lutfen uzme kendini,hersey duzelir allahin izni ile

kardelencim selam,sana geçen akşam dediğim bi madde vardı ya,44 değil,46 ymış canım o:97:

arkadaşlar çok rica ediyorum şu konu artık uzamasın
hepimiz burdabirbirimize dua ederken niye böyle oldu gerçektende nazar değdi yaa

kızlar selam..kociş ezeli izlerken biraz bakayım dedim...
bende yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemem canlar...dedigim gibi sonuna kadar okumadım topici..helede semranın konusunu hiç ama hiç bilmiyorum...yazdıklarımda biriyle alakalı degil kardeloş sende yanlış anlama.ne sevtuna nede sana yönelik degildi yorumum..kendimde dahilim dediklerime...
sadece sevtunun deryaya neden çıkıştıgına anlam veremedim bi tek...aman neyse yaa konu uzamasın canlarım ebuşum sende kapattırmak lafını unut tamam mı.:2:

ya bide lütfen bak sevtunda aynısını dedi semra,hmilelikle ilgili sorunlarınız olabilir ALLAHIM tez vakitte şifa versin saglıcakla dogumunuz olsun inşallah..ama kızlar sanki"sayenizde böyle oldum"der gibi konuşmayın.ortada bu kadar kendinizi üzecek ne varki anlamıyorum...

canım sen beni anlamıyosun sizde hepiniz benim kardeşimsiniz bende hepinizi çok seviyorum ama gerçekten yoruldum be tatlım yazdığım şey yanlış değildi yani kırılmanı istemem kesinlikle yaa

seninle alakalı hiçbir kötü düşüncem yok kalbinin temizliğini buradanda hissede biliyorum canım
canım gerçekten çok üzgünüm allahım her ikisinede şifa versin dedimya yanlış anlaşılmalar oluyo işte böyle

amin canım amin herşey allahtan inşallah temiz sonuçlar alıcaz
canim benim,cok uzuldum rabbim sifa versin insallah esinede evladinada

hayır canım ya niye suçlu sen olucaksın ortada bi suçlu yok zaten yanlış anlaşılmalar var lütfen daha fazla uzatmıyalım bitsin bu tatsızlık

çok haklısın canım sizleri üzdüğüm için herkezden çok özür dilerim

aslında alıngan biri değilim ama yanlış anlaşılmak istemiyorum

evet,gergin bi ortam olduğundan ötürü,kasıtlı olduğunu düşündüm,ama sende kastın olmadığını yazabilirdin,zaten bi gerilim var,insan üstüne gitmek değil mi bu.
neyse,değilsede değildir.

çok şükür en önce demen gerekeni en sonda olsa söyledin sen benim yerimde olsan ne yapardın amacım kötülük değil hiçbir zamanda olmadı bana geçmişi okuyup etkilendin dedin ben geçmişe bile bakmadım kaldığım sayfayı açtım yazı önüme geldi bende sana yazdım tek suçum bu

ebrarcım senide çok üzdüm canım bencede konu uzmasın canım ama yapım gereği konuyu halletmeden kapatmam yani söyleyip kaçtı dedirtmem kendime çünkü burası snal ortamda olsa hepimizin bir birimizin üzerinde hakkı var

.Alıntı kardelen5233 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
buraya en çok uğrayan birsen.
derda da uğruyo.
gelip haber verenlerde var ama,eskiden,onlarda bebek beklerken derlenenler,saatlerini bizimle geçirenler,hamile kaldıktan sonra ya hiç uğramıyolar,ya kırk yılın başı,ama başka topiclerde görüyorum ben onları

çok geçmişte kaldığı için,senin alıntından kopyaladım semra.
bak ne diyorum,başka topiclerde görüyorum diyorum,sen başka topiğe mi daldın
ki, üstüne alındın,üstelik daha bikaç gün olmuş topiğe uğramayalı,neden senin için böyle bişey yazim,ayrımcılık yapıyosunuz,ağır bi cümle değil mi,anlamıyo musun ordaki bahsettiğimin aylardır gelmeyenler olduğunu.
ayrıca çok şükür lafını kabul etmiyorum,ben neyi nerde yazmam gerektiğini bilirim,gerekirse suçumuda kabul ederim,burda senin alınacağın hangi cümle var ALLAH AŞKINA.
ben artık,her şeyi,herkezi rabbime havale ediyorum,kendimi daha fazla strese sokmicam,beni gerçekten anlayan,anlamak isteyen,yazdıklarımı zaten anlar.
amacım hepinizin kalbini kırmakmış gibi bi hava tuturuldu ortamda,bunun böyle olmadığını çok iyi bildiğiniz halde üstelik.

sen öyle diyorsan öyle olsun canım ben sana espirili yaklaştığımı söylüyorum geçmişi okumadan geldiğimide belitiyorum kimseyikötü göstermek gibi bir amacım neden olsun mantıklımı bu dediğin

semraozsoy kullanıcısından alıntı
geçmiş derken neden bahsettiğini anlamadım canım
kimseye çatmak gibi bir niyetim yok
sadece ben değildim hamilelerin gelmediğini yazan,ama çooook geçmişten,bitek benim yazdığımı bulup gelmende enterasan,ama gocunmuyorum,evet yazdım öyle,çünkü sen daha yeni hamilesin,gelip gelmiceni görmeden bilipte yorum yapamazdım ya.
belkide gelirsin.

bak kendin yazıyorsun geçmişten seçip gelmişsin neden böyle bişi yapayım allah aşkına yaaaaaa

hamilelikle ilgili dehiğil canım yaaaaaaaaaaa ben kasıtlı bişi yazmadım derdimi anlatmaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor

boşver okuyupta canını sıkma biz yeteri kadar sıkıldık ama çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…