Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aaaaaaaaabenimde makinede çamaşırlar kaldı yaa boncuum demesen aklıma gelmicek.zavallı renklilerim akardıon oldular yatmadan asayım barim.

semraozsoy ugurboncugum lagrima kardelen5233 DerinSu birsen29
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Bilgisayar açık ama ben yazamadım okumaya çalıştım biraz.Eltim doğum yaptı kızı bizde bu gece onunla ilgileniyodum şimdi uyudu.
Semracım geçmiş olsun bu doktorlar insanlara ne kadar kolay söylüyo bazı şeyleri pes diyorum.

dün bizim bi abla koştura koştura geçiyo dükkanın önünden noluyo dedim..kırtasiyeye gidiyomuş 6 tane performans ödevi vermişler çocuga onlrla ugraşıyoz dedi...çok zor yawww

bizim oğlanında projesi vardı onu yaptık şimdi beş dersten perfosmans vermiş işimiz zor
ah semracım neler atlatmıssın emınım cok zordur esıne allah sıfa versın bak allahım gönderdı melegını onunla hersey unutulur hersey yoluna gırer ınsallah

rabbimin verdiği güçle bu günlere kadar geldim ama çok yoruldum oğlumun gözüne her baktığımda hala canım çok yanıyor hala korkuyorum

bak bunu buldum lagrımacım"Sabah 06.00-17.00 arası gündüz tarifesidir. 17.00-22.00 arası enerjinin en yoğun tüketildiği dönemdir ve en pahalısıdır. 22.00-06.00 arası gece tarifesidir. Eğer eve 17.00’den sonra geliyorsanız ve 23.00’de yatıyorsanız en yoğun dönemde enerji tüketirsiniz. Gece tarifesi size daha pahalıya gelir. Ütüyü akşam 22.00’den sonra yapar, bulaşık ve çamaşırı 22.00’den sonra yıkarsanız elektrik faturasından yüzde 30-40 tasarruf edebilirsiniz."

selam şeker... bakma geçmiş gene gergindi gerek yok... bideğişiklik ben çay dötüm küçük lagrimayı yaktım :)) bu sebeplle koltukalrı yıkamak zorunda kaldım :))böleeeiştee sen neler yaptın...
iyi canım işte misafirlikteydik yeni geldik işte hemen buraya girdim ne olsun bu arda geçmiş olsun nasıl yaktın :)
selam canım hoş geldin
as canım hsb nasılsın

nerdeeeeeeeeeeeeee canım keske gelse koçiş ya misafirlikteydik yeni geldik çamaşırlar var asılacak dışarı asamadığım için eve asacağım mecbur onlarla uğraşacağım onun için çıkacağım dedim canım bu arada nasılsın

çok haklısın canım bunuda doktora sordum ne kadar kolay söylüyorsunuz diye adamın umrundamı canı yanan benim allahım gene çok kötü oldum

canım ms diye kim dedi hangi branş dr bide neye dayanarak söyledi öyle kolay belli olmuyo mr ve eeg yapmaları gerek olursa bel suyu almaları gerek benim kaynımda ms ordan biliyorum
ARKADAŞLARDA HEP ÖYLE DİYOLAR YAAAA,YENİDEN OKUYOLARMIŞ.
ÇOCUKLARIN İŞİ DE ZOR,ANNELERİNDE.
EMRECİK NASIL,KIPIRDIYO MU KERATA
emrecik iyi canım inşallah öylede devam eder

gözünüzaydın cnm darısı sana olsun inşallahnasılsın?

ay çok zor cidden ya..ablamda çok ugraşıyo iki çocuk onun bide...Allah kolaylık versin...bigün bi ders vermiş kendinizce bi icat yapın hadi buyur...:26:

aaaaaaaaabenimde makinede çamaşırlar kaldı yaa boncuum demesen aklıma gelmicek.zavallı renklilerim akardıon oldular yatmadan asayım barim.

hoşgeldın cnm hayırlı ugurlu olsun eltın doğum yapmıs allah analı babalı büyütsün
korkma cnm allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz kolaymı öyle sen güçlü ol bak hamıssın içindekınıde düşün

bazı makinelere soktular emar falan çekildi bunu söyleyen noroloji doktoru canım inşllah öyle dedikleri gibi değildir rabim şifa versin canım

çok haklısın canım ama hiç kolay değil allahıma sığınıyorum

ınsallah yakında kavusursunuz cnm
bgnde çamasır yıkama günümü nene hamarat hatunlarız

kızlar ben kactım uykum geldı yrn erkencıyım malum dünde 3 tü uyudugum
kendınıze ıyı bakın ıyıgeceler

Son düzenleme:
yaa kıslar bugünlerde ne yesem bogazıma oturuyo sanki..bide midem taş gibi oluyo of yaaa..sodasız rahat edemiyom..hoş o da geri geliyo afedersiniz

senin şu kaçma konusunda kararlılıgına hayranım boncuummben bazen uykumda gelse sürükleniyom hayla pc başındagüle güle canım benim iyi geceler tatlı rüyalar...

kızlar bugün geçmişi okudum ama pek geri dönmek istemedim kusura bakmayın okuduğuma umarım inanırsınız zaten bende yeterince üzgün ve yorgunum geriye bakmanın anlamı yok diye düşündüm umarım hata yapmıyorumdur

sağolun arkadaşlar darısı hepimize inşallah herkese hayırlı geceler
Derincim iyiyim çok şükür biraz efkarlandım ama o da geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…