ben şu çamasırları asımda gelım:89::122::118::118::131::131:
he valla kardeloş başlasak daha kolay olurdu hele matematik kafayı yedirtiyo zor sınıfta kalabalık bişey anlamıyolarhoşgeldin birsen cim,sen ilkokula mı başladın yoksa
evet derincim öyle çok veriyo çocuk okuldan gelince yemeği zor yiyo derse oturuyo oda anca bitiyobirsoş şu ödevleri ne çok veriyolar çocuklara yaa.yok performans ödevi yok bilmemne...yüklenilmezki bu kadar..Allah kolaylık versin cnm.
semra hayırdır oglunla eşinin nesi var?
,semraozsoy,kardelen5233,lagrima,DerinSu,ugurboncugum,birsen29,
slm millet nasılsınız bakalım ne var yok bugün fazla kalamayacağım birazdan çıkacağım gcmişe bakamadım kusura bakmayın kırılmayın ok
he valla kardeloş başlasak daha kolay olurdu hele matematik kafayı yedirtiyo zor sınıfta kalabalık bişey anlamıyolar
evet derincim öyle çok veriyo çocuk okuldan gelince yemeği zor yiyo derse oturuyo oda anca bitiyo
he valla kardeloş başlasak daha kolay olurdu hele matematik kafayı yedirtiyo zor sınıfta kalabalık bişey anlamıyolar
evet derincim öyle çok veriyo çocuk okuldan gelince yemeği zor yiyo derse oturuyo oda anca bitiyo
,semraozsoy,kardelen5233,lagrima,DerinSu,ugurboncugum,birsen29,
slm millet nasılsınız bakalım ne var yok bugün fazla kalamayacağım birazdan çıkacağım gcmişe bakamadım kusura bakmayın kırılmayın ok
oğlu kanser teşğisi konulmuştu çok şükür akladık ama acısıda korkusuda gitmedi üzerimizden eşimin rahatsızlığı devam ediyor doktorlar hiçbir sonuca ulaşamıyorlar allah şifa versin herkeze kimi emes diyor kimi başka birşey doktorlarda kafayı yemiş ne dedikleri belli değil
kız yakında sahneyede cıkarsın sen ha beste yapmalar müzık dınlemeler:118::118::119::123::124:burdayım boncuum..eşim çekirdek istedi..bi yandan çitliyos,bi yandan türk sanat müzigi dinliyoz bi yandanda size bakıyom:)
Hayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım. Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız.
Cenap Şahabettin
Ne bir savcı kalırdı, ne bir yargıç ne de yasa; şu insanoğlu önce, kendini yargılasa..
Cengiz Numanoğlu
hadi bize ders olsun...
ay ders dıyınce mıdem bulanıyor artık bırsenım allah kolaylık versın bende asırı temızlık yapamıyorum su sınav bı gecse kapı cam halı hersey benı beklıyor:26:# ugurboncugum+
# semraozsoy
# kardelen5233+
# lagrima
# KK Pro ÜyeDerinSu+ slm kızlar dersimiz yeni yeni bitti desemde daha bitmedi 20 sayfa test bide 2 koca sayfa yazı vermiş çocukta şaştı kaldı bende kızdım kaldırdım şimdi uyuyakaldı
ıyı bakalım masallah nazar degmesınooooo yenimi bitti çamaşırlar... hadi asda gel...bende bugün çamasır yıkdam astım... ne cok iş yaptım bu gün ben yaff.. maşallah nazar değmesin :))))))
kız yınemı kacıcan kocısmı geldı uykunmu geldı yoksa kib ıyıgeceler cnm,semraozsoy,kardelen5233,lagrima,DerinSu,ugurboncugum,birsen29,
ARKADAŞLARDA HEP ÖYLE DİYOLAR YAAAA,YENİDEN OKUYOLARMIŞ.
ÇOCUKLARIN İŞİ DE ZOR,ANNELERİNDE.
EMRECİK NASIL,KIPIRDIYO MU KERATA
kız yakında sahneyede cıkarsın sen ha beste yapmalar müzık dınlemeler:118::118::119::123::124:
ay ders dıyınce mıdem bulanıyor artık bırsenım allah kolaylık versın bende asırı temızlık yapamıyorum su sınav bı gecse kapı cam halı hersey benı beklıyor:26:
ıyı bakalım masallah nazar degmesınben genelde gece yıkarım çamasırları alıskanlık hem gece daha hesaplı oluyor
kız yınemı kacıcan kocısmı geldı uykunmu geldı yoksa kib ıyıgeceler cnm
kızz ne kanserii Allah korusun yaaa...
eşine ALLAHIM aicl şifalar versin..emes belirtilerimi varki..hay Allah bilmiyodum semra çok çok geçmiş olsun...bahsettiysende atlamışım sanırım...dualarını eksik etme..İyileşir inş Allahın izniyle.
hee sorma..kapadım şimdi ezel varya mola verdik:))bitsin gene açıcam...napalım kıs borca harca kafayı takmaktan müzik dinlemeyi bile unutuyom hee...
ece selam cnm hoşgeldin...
kız yakında sahneyede cıkarsın sen ha beste yapmalar müzık dınlemeler:118::118::119::123::124:
ay ders dıyınce mıdem bulanıyor artık bırsenım allah kolaylık versın bende asırı temızlık yapamıyorum su sınav bı gecse kapı cam halı hersey benı beklıyor:26:
ıyı bakalım masallah nazar degmesınben genelde gece yıkarım çamasırları alıskanlık hem gece daha hesaplı oluyor
kız yınemı kacıcan kocısmı geldı uykunmu geldı yoksa kib ıyıgeceler cnm
gece 10 dan sonra dıye bılıyorum cnmhadi ya geceleri hesaplı oluyorsa bende geceleri yıkayayım sabahda asarım... belli saatleri varmı?
ay ya kıyamam..ne büyük korku olmuştur sizede..Allaha şükür öyle çıkmamış...yaaaaaaa benim minicik oğluma acımadan kaser dediler araştırm hastanesinde tüm testleri yaptırdık çok şükür değilmiş ama hala üzntümü üzerimden atamıyorum eşiminde yüzü falan uyuştu iki üç hafta hiç yüryemedi ama şimdi daha iyi inşallah dahada iyi olucak rabbin başımızdan eksik etmesin canım herkezin bir derdi var söylemek konuşmak istemedim ama ne bileyim bir den yazdım sonra pişman oldum herkezin derdi başını aşmış zaten bide ben sıkmayayım insanları
borç harç bıtermı derınımboşver ınsan onlara taktıkca bunalıyor ALLAH daha büyük dert vermesın borclarda bıter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?