Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Enes radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Birbirinizle ilginizi kesmeyiniz, sırt dönmeyiniz, kin tutmayınız, ve hased etmeyiniz. Ey Allah'ın kulları, kardeş olunuz. Bir müslümanın, din kardeşini üç günden fazla terkedip küs durması helâl değildir."hadi küsmeyin barışın bakalımmmm

birsoş şu ödevleri ne çok veriyolar çocuklara yaa.yok performans ödevi yok bilmemne...yüklenilmezki bu kadar..Allah kolaylık versin cnm.

,semraozsoy,kardelen5233,lagrima,DerinSu,ugurboncugum,birsen29,

slm millet nasılsınız bakalım ne var yok bugün fazla kalamayacağım birazdan çıkacağım gcmişe bakamadım kusura bakmayın kırılmayın ok

hoşgeldin birsen cim,sen ilkokula mı başladın yoksa
he valla kardeloş başlasak daha kolay olurdu hele matematik kafayı yedirtiyo zor sınıfta kalabalık bişey anlamıyolar
birsoş şu ödevleri ne çok veriyolar çocuklara yaa.yok performans ödevi yok bilmemne...yüklenilmezki bu kadar..Allah kolaylık versin cnm.
evet derincim öyle çok veriyo çocuk okuldan gelince yemeği zor yiyo derse oturuyo oda anca bitiyo

semra hayırdır oglunla eşinin nesi var?

oğlu kanser teşğisi konulmuştu çok şükür akladık ama acısıda korkusuda gitmedi üzerimizden eşimin rahatsızlığı devam ediyor doktorlar hiçbir sonuca ulaşamıyorlar allah şifa versin herkeze kimi emes diyor kimi başka birşey doktorlarda kafayı yemiş ne dedikleri belli değil

selam şeker... bakma geçmiş gene gergindi gerek yok... bideğişiklik ben çay dötüm küçük lagrimayı yaktım :)) bu sebeplle koltukalrı yıkamak zorunda kaldım :))böleeeiştee sen neler yaptın...

slm millet nasılsınız bakalım ne var yok bugün fazla kalamayacağım birazdan çıkacağım gcmişe bakamadım kusura bakmayın kırılmayın ok

ARKADAŞLARDA HEP ÖYLE DİYOLAR YAAAA,YENİDEN OKUYOLARMIŞ.
ÇOCUKLARIN İŞİ DE ZOR,ANNELERİNDE.
EMRECİK NASIL,KIPIRDIYO MU KERATA

kızz ne kanserii Allah korusun yaaa...
eşine ALLAHIM aicl şifalar versin..emes belirtilerimi varki..hay Allah bilmiyodum semra çok çok geçmiş olsun...bahsettiysende atlamışım sanırım...dualarını eksik etme..İyileşir inş Allahın izniyle.

burdayım boncuum..eşim çekirdek istedi..bi yandan çitliyos,bi yandan türk sanat müzigi dinliyoz bi yandanda size bakıyom:)
kız yakında sahneyede cıkarsın sen ha beste yapmalar müzık dınlemeler:118::118::119::123::124:

ay ders dıyınce mıdem bulanıyor artık bırsenım allah kolaylık versın bende asırı temızlık yapamıyorum su sınav bı gecse kapı cam halı hersey benı beklıyor:26:
ooooo yenimi bitti çamaşırlar... hadi asda gel...bende bugün çamasır yıkdam astım... ne cok iş yaptım bu gün ben yaff.. maşallah nazar değmesin :))))))
ıyı bakalım masallah nazar degmesın ben genelde gece yıkarım çamasırları alıskanlık hem gece daha hesaplı oluyor

kız yınemı kacıcan kocısmı geldı uykunmu geldı yoksa kib ıyıgeceler cnm

ARKADAŞLARDA HEP ÖYLE DİYOLAR YAAAA,YENİDEN OKUYOLARMIŞ.
ÇOCUKLARIN İŞİ DE ZOR,ANNELERİNDE.
EMRECİK NASIL,KIPIRDIYO MU KERATA

dün bizim bi abla koştura koştura geçiyo dükkanın önünden noluyo dedim..kırtasiyeye gidiyomuş 6 tane performans ödevi vermişler çocuga onlrla ugraşıyoz dedi...çok zor yawww

hee sorma..kapadım şimdi ezel varya mola verdik:))bitsin gene açıcam...napalım kıs borca harca kafayı takmaktan müzik dinlemeyi bile unutuyom hee...

ece selam cnm hoşgeldin...

yaaaaaaa benim minicik oğluma acımadan kaser dediler araştırm hastanesinde tüm testleri yaptırdık çok şükür değilmiş ama hala üzntümü üzerimden atamıyorum eşiminde yüzü falan uyuştu iki üç hafta hiç yüryemedi ama şimdi daha iyi inşallah dahada iyi olucak rabbin başımızdan eksik etmesin canım herkezin bir derdi var söylemek konuşmak istemedim ama ne bileyim bir den yazdım sonra pişman oldum herkezin derdi başını aşmış zaten bide ben sıkmayayım insanları

hee sorma..kapadım şimdi ezel varya mola verdik:))bitsin gene açıcam...napalım kıs borca harca kafayı takmaktan müzik dinlemeyi bile unutuyom hee...

ece selam cnm hoşgeldin...

borç harç bıtermı derınım boşver ınsan onlara taktıkca bunalıyorALLAH daha büyük dert vermesın borclarda bıter

hadi ya geceleri hesaplı oluyorsa bende geceleri yıkayayım sabahda asarım... belli saatleri varmı?

ah semracım neler atlatmıssın emınım cok zordur esıne allah sıfa versın bak allahım gönderdı melegını onunla hersey unutulur hersey yoluna gırer ınsallah

ay ya kıyamam..ne büyük korku olmuştur sizede..Allaha şükür öyle çıkmamış...
eşinde belki ona üzüldügünden öyle olmuştur cnm inşallah önemli bişeyi yoktur...
ya canım,dert anlatmak var bide dert anlatmak var...bu senin dedigin çok çok önemli birşey tabiki paylaşacaksın...sıkılmak olurmu hiç...
borç harç bıtermı derınım boşver ınsan onlara taktıkca bunalıyorALLAH daha büyük dert vermesın borclarda bıter

evet cnm...bitmiyo onu da yapan biziz borç kendiliginden olmuyo kendi kendimizi sıkıyoz işte...yani konular açılrsa sonu gelmezde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…