Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

semra cım,bugün hiç espri kaldıracak bi günüm değil,bu yazdığım o kadar çok geçmiş ki,senin son yazdığın sayfada olduğunu bile bilmiyorum,ama şu var ki,madem son yazdığın sayfada,aynı gün girmişin zaten,neden bu mesajı alıp getiriyosun,zaten yeni girmişin ya,peki bu mantıklı mı?

bende uğruyorum canım dikkatinden kaçmış galiba, şöyle ayrımcılık yaparak yazıyorsunuzya hiç hoş olmuyor , belki geçmişte kalan bir yazı olabilir ama cevap vermeden geçemiyecem

semracım gercekten yalnıs anlamıssın bu konusma kardelen ve benım aramda geçtı ben lısteyı tuttugum ıcın dedımkı hamıslerden cok ugramayan var sılıcem bıkacını dedım kardelosta öyle yazdı hem sen yenı hamıs haberı vermıstın sen aklımıza bıle gelmedınkı yalnıs anlamıssın ısımler bellı cnm queen daisy gıbı...küçücük seyler ıcın bırbırımızı üzmeyelım buarada esıne ve evladına allah sıfa versın cnm

burdayım canım,bi yerede gitmiyorum.
beni beğenmeyen benle yazışmasın yaa,bu kadar mı zor ALLAH AŞKINA.

valla konuyu cidden anlamadım semra ama sende takma kafaya kimse üzülmesin yaaa...

kıslar kaçtımmmmmm

ya bacım diyorum ya zaten of yoruldum kardelen yoruldum espirili yaklaştım tam sana tekrar yazıcam bi baktım kardelen kopmuş geçmişten seçip geldin falan kardelen ben hep aynı şeylri yazıyorum farkındamısın kasıt yok diyorum senin yazdığın cevap beniş şaşırttı lütfen anla artık anla

annemle konusuyor kızı hakkında dert yanıyor bakmadan yazabiliyorum pc ye yarım yamalakda olsa :)
bende iyiyim canim,kizz misafirle birlikte burayi nasil idare ediyon öylee

hayırlısı olsun..böyle hergün gerileceksek,üzüleceksek kapansın...
Allah ım acil şifalar versin...üzülme lütfen..
bacım senin çocuğuna kanser teşğisi konuldumu eşine emes hastası denildimi

ve arkadaşlar birinizden biriniz susarsanız konu kapanır zaten.. hiç biriniz aman altta kalayım demiyorsunuz..yazık bu kadar üzülmenize birbirini kırmanıza değmez emin olun..
neyin haklılığını çıkarmaya çalısıyorsunuz? yada neyin haksızlıgını? haklı olmanız yada olmamanız sizi ne yüceltecek ne alcaltacak.. susmayı öğrenebildiğiniz zaman topiğimiz daha güzel sakin seviyeli olabilir..
herkesin kendine göre derdi var ve burada paylaşıyor ne güzel bir nimet.. neden kötüye kullanıyoruz? neden bir haklı olma çabası? alınganlıklar neden? yarası olan gocunur ,yaranız yoksa susun işte.. offff bunları dedim diye savunmaya geçip banada atlamayın rica ediyorum ama bu kadar tartışmalarla meşgul etmeyin konuşulası bir çok şey varken..............

Son düzenleme:

kız ben yazı görünce bi laf atma anlamında yazdım beni es geçmişsiniz gibisne ama ikinci mesajı yolluyacaktım bi baktım kardelen bana geçmişten seçip gelmiş sin diye yazmış puf diye kaldım ne olduğunu anlamadım ama ben anlıyana kadarda olanlar oldu
valla konuyu cidden anlamadım semra ama sende takma kafaya kimse üzülmesin yaaa...

bencde üzülmesin canım

kıslar kaçtımmmmmm

bende yoruldumyaa,yeter ama,espiri falan kaldırmıyo kafam,anla sende,ben gerizelkalı hoş değilim,sende bugün mazur gör madem kastın yok,ne demek anla anlaaa.

çok haklısın canım

ebuş cnm üzülmüşssün anlıyorum senı ama nedemek topiği kapatıcam bu topıgı beraber actık unuttunmu aklından bıle gecırme hersey normale döner hepımız streslıyız hepımızı bırbırımızı sevıyoruz ama bazende yalnıs anlıyoruz ınsanlık halı bız burda kader bırlıgı yapıyoruz ıyı günüyle kötü günüyle ben cok mutluyum burda herkeste öyledır kapatmak yok oyüzden tmm mı tatlım

anladım cnm kardeloş sanırım sevtunun olayıyla ılıskısı var sandı bıranda görünce cvbını yalnıs anladı sende onu yalnıs anladın neyse çözüme ulastı ya önemlı olan o sende hamıssın stres yapma kardelosum sende

canım beni anladığın için çok teşekkür ederim başıma taş düşmüş gibiyim şuan çok üzüldüm

burdayım boncuum..eşim çekirdek istedi..bi yandan çitliyos,bi yandan türk sanat müzigi dinliyoz bi yandanda size bakıyom:)

Hayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım. Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız.
Cenap Şahabettin

Ne bir savcı kalırdı, ne bir yargıç ne de yasa; şu insanoğlu önce, kendini yargılasa..
Cengiz Numanoğlu

hadi bize ders olsun...

# ugurboncugum+
# semraozsoy
# kardelen5233+
# lagrima
# KK Pro ÜyeDerinSu+ slm kızlar dersimiz yeni yeni bitti desemde daha bitmedi 20 sayfa test bide 2 koca sayfa yazı vermiş çocukta şaştı kaldı bende kızdım kaldırdım şimdi uyuyakaldı

hoşgeldin birsen cim,sen ilkokula mı başladın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…