- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
sen öyle diyorsan öyle olsun canım ben sana espirili yaklaştığımı söylüyorum geçmişi okumadan geldiğimide belitiyorum kimseyikötü göstermek gibi bir amacım neden olsun mantıklımı bu dediğin
bende uğruyorum canım dikkatinden kaçmış galiba, şöyle ayrımcılık yaparak yazıyorsunuzya hiç hoş olmuyor , belki geçmişte kalan bir yazı olabilir ama cevap vermeden geçemiyecem
burdayım canım,bi yerede gitmiyorum.
beni beğenmeyen benle yazışmasın yaa,bu kadar mı zor ALLAH AŞKINA.
hamilelikle ilgili dehiğil canım yaaaaaaaaaaa ben kasıtlı bişi yazmadım derdimi anlatmaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor
boşver okuyupta canını sıkma biz yeteri kadar sıkıldık ama çok yoruldum
semra cım,bugün hiç espri kaldıracak bi günüm değil,bu yazdığım o kadar çok geçmiş ki,senin son yazdığın sayfada olduğunu bile bilmiyorum,ama şu var ki,madem son yazdığın sayfada,aynı gün girmişin zaten,neden bu mesajı alıp getiriyosun,zaten yeni girmişin ya,peki bu mantıklı mı?
bende iyiyim canim,kizz misafirle birlikte burayi nasil idare ediyon öylee
arkadaşlar artık yeter gerçekten çok sıkıldım şimdi yöneticiye iletip topiği kapattırıyorum bukadar sıkıntı çekmek zorunda olmadığımı düşünüyorum .burda güzel güzel dertleşiyoruz benim derdim bana yetiyo bide butarz şeyleri kaldıramıyorum kusura bakmayın ya .dua okunan arkadaşlarımdanda özür diliyorum ama ciddi anlamda sıkıldım
bacım senin çocuğuna kanser teşğisi konuldumu eşine emes hastası denildimi
Boncuum hoşgeldin canımm
semracım gercekten yalnıs anlamıssın bu konusma kardelen ve benım aramda geçtı ben lısteyı tuttugum ıcın dedımkı hamıslerden cok ugramayan var sılıcem bıkacını dedım kardelosta öyle yazdı hem sen yenı hamıs haberı vermıstın sen aklımıza bıle gelmedınkı yalnıs anlamıssın ısımler bellı cnm queen daisy gıbı...küçücük seyler ıcın bırbırımızı üzmeyelım buarada esıne ve evladına allah sıfa versın cnm
valla konuyu cidden anlamadım semra ama sende takma kafaya kimse üzülmesin yaaa...
bencde üzülmesin canım
kıslar kaçtımmmmmm
ya bacım diyorum ya zaten of yoruldum kardelen yoruldum espirili yaklaştım tam sana tekrar yazıcam bi baktım kardelen kopmuş geçmişten seçip geldin falan kardelen ben hep aynı şeylri yazıyorum farkındamısın kasıt yok diyorum senin yazdığın cevap beniş şaşırttı lütfen anla artık anla
annemle konusuyor kızı hakkında dert yanıyor bakmadan yazabiliyorum pc ye yarım yamalakda olsa :)
hayırlısı olsun..böyle hergün gerileceksek,üzüleceksek kapansın...
Allah ım acil şifalar versin...üzülme lütfen..
ve arkadaşlar birinizden biriniz susarsanız konu kapanır zaten.. hiç biriniz aman altta kalayım demiyorsunuz..yazık bu kadar üzülmenize birbirini kırmanıza değmez emin olun..
neyin haklılığını çıkarmaya çalısıyorsunuz? yada neyin haksızlıgını? haklı olmanız yada olmamanız sizi ne yüceltecek ne alcaltacak.. susmayı öğrenebildiğiniz zaman topiğimiz daha güzel sakin seviyeli olabilir..
herkesin kendine göre derdi var ve burada paylaşıyor ne güzel bir nimet.. neden kötüye kullanıyoruz? neden bir haklı olma çabası? alınganlıklar neden? yarası olan gocunur ,yaranız yoksa susun işte.. offffbunları dedim diye savunmaya geçip banada atlamayın rica ediyorum ama bu kadar tartışmalarla meşgul etmeyin konuşulası bir çok şey varken..............
kız ben yazı görünce bi laf atma anlamında yazdım beni es geçmişsiniz gibisne ama ikinci mesajı yolluyacaktım bi baktım kardelen bana geçmişten seçip gelmiş sin diye yazmış puf diye kaldım ne olduğunu anlamadım ama ben anlıyana kadarda olanlar oldu
çok haklısın canım
anladım cnmkardeloş sanırım sevtunun olayıyla ılıskısı var sandı bıranda görünce cvbını yalnıs anladı sende onu yalnıs anladın neyse çözüme ulastı ya önemlı olan o sende hamıssın stres yapma kardelosum sende
# ugurboncugum+
# semraozsoy
# kardelen5233+
# lagrima
# KK Pro ÜyeDerinSu+ slm kızlar dersimiz yeni yeni bitti desemde daha bitmedi 20 sayfa test bide 2 koca sayfa yazı vermiş çocukta şaştı kaldı bende kızdım kaldırdım şimdi uyuyakaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?