Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ama şimdide sen yoksun kuzu

anam kafam acıdı beee ne vuruyonnn derınımız dedık bagrımıza bastıkhehe saka bı yana agrılar hafıfedı ama kırmızıları grunce bende cok heyecanlancam bıde gercekten sende mı heyecanlanıyon cok mutlu oldum benı dusundugune kuzummm ne yaptun bugun varmı bı gelısme dukkan ıcın
ama şimdide sen yoksun kuzu
geldım be gzukmyommu

selam canımmmmmmm

öyleee vururum ben ugraşırsan ablanla
evet kız düşnüyom tabisi ben hepinizi annem aşkolsun..
yok dükkan hakkında bişey ya malesef..kocişin işi vardı bende annemdeydim sonra kardeşime geçtim..taaa 8 buçukta aldı beni..dükkan bakamadık hi.zaten parayı ayarlamadan bakmanında anlamı olmazki
derınım gelmezmı bacım dvmıgeldı malesef

off ya manyak şey nolcak bi kerette gelmese uyussss:78:canım benim boşverrr bigün gelecek seninde o şaşmayan günün geçecek Allahın izniyle..sonra ümitsizce bi test yapim dicen..anaaaaa o da neeeee çift çizgi

ay kıslar geç yazdım çünkü türkiyenin yeni yetenegini izliyodum face den..sefa doganay...valla yok böyle taklit yapan türkiyede yaa helal olsun çocuga...

kızlar nerden başlıycam bilmiyorum bir hayale kapıldım gidiyorum bana yardım edin lütfen?Geçen ayın yanı şubat 22 sinde adet oldum ve genelde adetım 2 3 ileriye atar ama bu ay hala hasta olmadım bugun ayın 22 acaba bugün olurum die bekliyordum ve bugunde olmadım...Test almak için çokmu erken sizce ümitlenip sonra hayal kııklıgı yasamak ıstemıyorum...ayrıca onceden adet olcagıma yakın kasıklarımda sancı olurdu goguslerım sıserdı sımdı ıse cok sıddetlı olmasada sancı var ama cooook hafıf goguslerım sıs degıl

canım adet geçince yapmak daha iyi tabi ama bekleyemiyosan yap derim..blirim çünkü insan bekleyemiyor...inşallah hamilesindir...

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bize
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...

aminnn aminnnn Raabim ne eylerse güzel eyler

canım adet geçince yapmak daha iyi tabi ama bekleyemiyosan yap derim..blirim çünkü insan bekleyemiyor...inşallah hamilesindir...
evet bekleyemıyorum bır an once sabah olsun ıstıyorum

canım hayırdır neden yatacaksın hastanede ben gecen gün okumadım gecmişi ve sanırım kacırdım onu
canım nasılsın bende seni öptüm tatlım
ah canım ya çok gecmiş olsun kıyamam ben sana inş bır an önce gecer gexer canım
hadi hayırlısı canım inş tutar sen bol bol yat dinlen ok bebiş cabuk tutunsun sana
canım helel olsun ya nereye gidiyorsun herkes gidiyor bakıyorumda
ah canım ya üzüldün demi öle deyince kıayamam inş en kısa zamanda olurda mutlu olursun )(cümlemiz inş)
kızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde
canım sorun yoktur sitrestenolmuştur mutlaka inş sorun olmaz
canım way ı değiştirirsen sevinirim eecee yap olurmu ben bunu kullanacağım inş
canım kendine çok dikkat et sıcak tutu kendini özellikle kullandığın bütün sular sıcak olsun
2. ugurboncugum+
3. eecee
4. kardelen5233+
5. KAYRAM29
6. birsen29+
selam canlarımmmmmmmmm
as canım nasılsın kib öpüldün nanaktan
eee nabersinz kızlar...dizi bitti anca dönebildim ...
hangi diziye baktın canım

canım adetin gecmeden pek çıkmaz ama genede sen bilirsin inş hamişsindir

öyle bir geçer zamankiiii

ben çıkıyorum arkadaşlar...görüşürüz yarın.. bir soru sorup çıkıyorum hemen: klomen doktora sormadan kullansak ne olur?? bi topikte gördüm herkes hamile hekes klomen kullanmış...merak ettim kızmakyok :)
haydi iyi gceler..tatlı rüyalar..

slm kızlar bende 5 yıllık evliyim artık bebişin zamanı geldi geçiyo yaşım oldu 29 eşimde çok istiyor bebek için daha yeni başlıcaz çalışmalara :)) geç kaldıkmı acaba şimdi bi korku sardı ya olmazsa öncesinde mi doktora gitsek yoksa hamile kalıncamı sizce doğru olan hangisi...
birde çok araştırdım hamile kalmak için yarımsaat bacaklar yukarda beklemekmi gerekiyo bu gerçekten işe yarıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…