- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ama şimdide sen yoksun kuzuet tabıkı kuzum yerım seve seve de ısın gercegı ben merak ettım dısını yapabılsem keske neyse canım kayınvalıdem yapıyo ben yıyom gıdınce
çok kolay,ben sana veririm tarifi merak etme.
bende selam verdım ama ebos ablamı da gormek ısteyom derınımı nerdeler acaba gporen varmıııııııı
2. ugurboncugum+
3. eecee
4. kardelen5233+
5. KAYRAM29
6. birsen29+
selam canlarımmmmmmmmm
anam kafam acıdı beee ne vuruyonnn derınımız dedık bagrımıza bastıkçok şükür canım sevindim güzel çıkmasınaohhh picamaları da çek yat bütün gün
selinacım bende öpüyorum canım sagol
he sen üşüş benim başıma hep delüşbi kerem bende o verilen ödevlerin çok egitici oldugunu düşünüyom kuzum ama birden çok fazla veriyolar o canını sıkıyo insanın..yoksa yaratıcılıkları artıyo güzel oluyo...agrıların azalmış sevindim canım benim...bundan sonrası senin için hayırlı olsun inş..ben bilem sabırsızlanıyom kıs çalışmalara başlaman için
canım inşallahhhh bu sefer tutunur yaaa Allahım emeginin karşılıgını vericek inşallah.
kıs niye çok kötü diyon yaaa...hemen üzülme.bakarsın devamı gelmez yerleşme anaması falandır ay keşke yaaaaaaaaaa
ayy progestan malesef çok fena baş dönmesi yapıyo bilirim..boşver iyi degilmişsin zaten nasıl okucan geçmişi..öptüm seni canım
pelinim canım bu topic hepimiz hamile kalınca kapanır artık canım...merak etme sen...napıyosun canım iyisin inşallah...
birsoşşşş verme beni polise annem yaa söz bi daha çalıntı yapmıcam
dükkan daha olmadı kıss.dua et bana olurmu...kredimizi çekelimde açalım dükkanımızı...
hoşbuldum deryammm ama sen gitmişsin bebem yaa..neyse öptüm seni
geldım be gzukmyommuama şimdide sen yoksun kuzu
selam canımmmmmmm
öyleee vururum ben ugraşırsan ablanlaanam kafam acıdı beee ne vuruyonnn derınımız dedık bagrımıza bastıkhehe saka bı yana agrılar hafıfedı ama kırmızıları grunce bende cok heyecanlancam bıde gercekten sende mı heyecanlanıyon cok mutlu oldum benı dusundugune kuzummm ne yaptun bugun varmı bı gelısme dukkan ıcın
geldım be gzukmyommu
derınım gelmezmı bacım dvmıgeldı malesef
Kızlar iyigeceler kendinize iyi bakın bye
kızlar nerden başlıycam bilmiyorum bir hayale kapıldım gidiyorum bana yardım edin lütfen?Geçen ayın yanı şubat 22 sinde adet oldum ve genelde adetım 2 3 ileriye atar ama bu ay hala hasta olmadım bugun ayın 22 acaba bugün olurum die bekliyordum ve bugunde olmadım...Test almak için çokmu erken sizce ümitlenip sonra hayal kııklıgı yasamak ıstemıyorum...ayrıca onceden adet olcagıma yakın kasıklarımda sancı olurdu goguslerım sıserdı sımdı ıse cok sıddetlı olmasada sancı var ama cooook hafıf goguslerım sıs degıl
aminnn aminnnn Raabim ne eylerse güzel eylerRabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bize
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...
evet bekleyemıyorum bır an once sabah olsun ıstıyorumcanım adet geçince yapmak daha iyi tabi ama bekleyemiyosan yap derim..blirim çünkü insan bekleyemiyor...inşallah hamilesindir...
aminnn aminnnn Raabim ne eylerse güzel eyler
evet bekleyemıyorum bır an once sabah olsun ıstıyorum
o zaman inş yarın olmazsında sabah hemen alır yaparsın...
aminnn aminnnn Raabim ne eylerse güzel eyler
evet bekleyemıyorum bır an once sabah olsun ıstıyorum
canım hayırdır neden yatacaksın hastanede ben gecen gün okumadım gecmişi ve sanırım kacırdım onugünaydın kızlar, dün doktorumu aradım. ikili tarama kan sonucunda herşey normal çıkmış çok şükür.
bugün yatıyorum evde, yarın pazara çıkıp kendine pijama almak istiyorum. çok gezmeden hemen pijama alıp gelcem. cumaya hastaneye yattığımda temiz olsun.
canım nasılsın bende seni öptüm tatlımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.temizliğe başlamadan size bakim dedim.
semracım durumların düzelmesine çok sevindim.ayrıca drların ruhsuzluğu sinir bozucu.oğluşun için yanlış şeyler söylemesi hem sinir bozucu hemde boşa çıkması güzel bişey rabbim sağlık sıhhat versin daimi inş.eşin içinde rabbimden acil şifalar diliyorum inş onunda yanlış söylenmiştir doktor yorumları.allahım yuvanızdan huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmesin inş gelecek olan bebişinle ömür boyu sağlıkla mutlulukla yaşamak nasip etsin.
kardelenbhr ım girmemiş nasıl geçti acaba aşılaması merak ettim.rabbim yardımcısı olsun inş.
kardelen49 senin nasıl geçti akşama kadar hastanelerdeymişsin.
ebrar ablacım topiğe nazar değiyor galiba haftaya duayı 2 kişiye 1 de topikteki cümlemize nazardan korunmak için okuyalım.tansiyonun ne alemde bu arada.?
kardelen profum sende iyisin inş.daha gelemediğine göre akşam erkenden uyudunuz sanırım
samyelim al bakalım pijamaları dikişlerinde hayırlısıyla bebişine yardım etsin inş.narkoz veriyorlarmı dikiş atarken?
birsencim,aleynam,derincim,boncuğum,ece,lagrıma,garibim,duru,kayram,güneycanan hepinizi öpüyom
ah canım ya çok gecmiş olsun kıyamam ben sana inş bır an önce gecer gexer canımnasıl bir dersmiş kuzum o yaaaa 20 tane test olur mu el insaf yani bunu bir gün içinmi vermiş çok garip geldi de canım
semracım duyduklarıma gecekten ınanamadım sen bunca zamandır nasıl tutarsın ıcınde bunu yaaa
derınımın dedıgı gıbı dert varrrrr dert varrr bu ne kadar onemlı bırsey ama cok sukur kı allahıma yavrunun bırseyı yok ınsallah esının de cıkmaz allah yzvrunada esıne de sanada uzun omurler versın dogacak kardesıne kol kanat germeyı nasıp etsın dun bıraz tatsızlık olmus ama gecmıs ınsallah kardelosun da gergın bır gunuydu esprıyı anlamamıs olabılır ama bıtmıs nıhayetınde kendıne ıyı bak
ole odeclere rahat atıp tutarken aranızda bır ogretmen oldugunu unutuyorsunuzzamanında o odevlerı vermıslıgım var da bıraz
canım performansın hepsını bır gunde vermezler bu mumkun degıl eger bole bırsey varsa kesınlıkle ıtıraz edebılırsnız ogretmenlerıne performans ıcın en az bır hafta proje odevlerı ıcınde bır donem musade etmelerı gerekır
amanın tasarruf bakanım nelerı de arastırırmıs helal kız sana
tekrar geldım üşüştüm basına ılla takılcam ya sanabı kerem ıcat yapılması yenı egıtım ogretım programının bır geregı malesef bunu velılerımız ve cocuklarımız abartıp ıllakı ucuk seyler yapmak ıstıyorlar bunun ıcınde odev cocugun odevı degıl velının odevı oluyor hayr bende aynı odevden verdım de kendımı savunma geregı hıssettım saka saka sadece o bıraz veren ogretmenle ılgılı uygun bır sekılde sevıyeye gore verılınce odev harıka seyler cıkıyor ortaya o cocuklar neler yapıyorlar ınanamassınız
kuzum su mıdenı bı gostersen ya unıersıte hastanesıne falan bole hayat gecermı kuzum yaaaa gecmıs olsun bıtanem
ah kuzum konustuk gercı ama allahım bagıslasın onuda yegenını de allh analı bablı buyutsun en kısa zamanda o duyguyu sana da bızede tattırsın:26::26::26:
canım ınsallah hersey gonlunce olsun ınsallah bır sorun cıkmaz ve 40 haftayı saglıcakla doldurup yavrunu kucagına alırsın:26:
canımcım bende senı opuyorum kolay gelsın kız temıslıge grıstın demek ben dun yaptım sukur bugun rahatım
kızlar yaaa bunu son kez solıcem cunku sureklı aynı seyı yazmaktan cokama cok sıkıldım o kadar cok agrım varkı yaa artık dızımın alt tarafına kadar vuruyo yayılan bır agrı dun doktorumun hemsıresını aradım sımdı ondanhaber beklıyorum uygun oldugunda dr la grusturcek benı ınsallah bana yıne turkıye yolları gozukmez cok korkuyorum ya kotu bısey dıcek dıye uurken bısey yok kalktıgımdan ıtıbaren baslıyor ıste ıstemez kotu seyler dusunuyorum drla konuscam dıye esımın telını aldım onun kı faturalı rahat rahat konusayım dıye sabah berı ıs arkadasları habıre benı arıyoesıme haber vermek zorunda kalıyorum esıme sekreterı oldum bugun
hadi hayırlısı canım inş tutar sen bol bol yat dinlen ok bebiş cabuk tutunsun sanagünaydın kızlar kayrama ebrarıma ve selinacıma ayriyyetten teşekkürler aşılamam iyi geçti şükür inşallah tutar doktorumda çok umutlu konuştu bakalım hayırlısı dualarınız için çok sağolun
canım helel olsun ya nereye gidiyorsun herkes gidiyor bakıyorumdaebrarcım ve diğer arkadaşlar hakkınızı helal edin benden helal olsun herkeze arkadaşlığımız buraya kadarmış her girdiğimde sorun her girdiğimde kavga ne buya insanlar buraya paylaşımları dertleri için giriyor hem herkez hergün pc başında oturamaz ya çözemedim insanları benim sorumlu olduğum dünya kadar işim var artı birde oğlum var onun zamanından kısıp bilgi sayarla uğraşamam evladınız olduğunda beni daha iyi anlarsınız rabbim hepinize tez zamanda anne yapsın inşallah ama artık dayanacak ne gücüm ne de sabrım kaldı allahın selameti üzerinize olsun allaha emanet olun
ah canım ya üzüldün demi öle deyince kıayamam inş en kısa zamanda olurda mutlu olursun )(cümlemiz inş)ayy kıslar dün eşimin babanesi gelmiş köyden oraya gittik
okadar candan bir insanki belki 50 kere öptü benii
cok sevdim yaslı oldugu için düğüne gelememişti hastaymıs birde
eşimide o büyütmüşş geçen bensiz gitti yanına eşim kısmıs ona hani gelin kızıım diye
ama bebek soruyorrrkadıncağızz tek soranda o oldu
canım sorun yoktur sitrestenolmuştur mutlaka inş sorun olmazkızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde
canım way ı değiştirirsen sevinirim eecee yap olurmu ben bunu kullanacağım inş HAYIRLI OLSUN
MART AYI LİSTEMİZ
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KAYRAM*************************16 MART***********************
*****************************NANELİŞEKER**********************19 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART************************
*****************************WAY**************************31 MART***************************
NİSAN AYI LİSTEMİZ
******************************SELİNA23************************2 NİSAN***********************
*****************************PELİN67**************************5 NİSAN***********************
*****************************ALEYNA**************************5 NİSAN************************
*****************************EGAL**************************** 6 NİSAN***********************
*****************************ELİXSİR**************************7 NİSAN***********************
******************************ANATOLİA***********************9 NİSAN***********************
*****************************BANU145145***********************9 NİSAN************************
****************************KARDELEN5223********************12 NİSAN***********************
******************************SUNGER*************************13 NİSAN**********************
*****************************GARİP***************************16 NİSAN***********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
********************TUĞCAL*****************/*****************DERDANUR*******************
**********************YABADABADU************************************BİRSEN******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
******************DİDGOK**********************/**********************SEVTUN****************
***********************QUEEN_BE***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************SEMRAOZSOY******************
canım kendine çok dikkat et sıcak tutu kendini özellikle kullandığın bütün sular sıcak olsunslm arkideşler nasılsınız
bu gün dip köşe temizlik yaptım yarın dr randevum var 2 hafta oldu düşük yapalı kontrole gitmem gerekiyormuş perşembe de bende kuran okunacak ancak pasta börek yaparım o gün diye bu günden temizliğimi yaptım birde bu gün istanbulda düşük yaptıgım hastaneyi arıycam bebeğin sonuçları cıkacaktı
as canım nasılsın kib öpüldün nanaktan2. ugurboncugum+
3. eecee
4. kardelen5233+
5. KAYRAM29
6. birsen29+
selam canlarımmmmmmmmm
hangi diziye baktın canımeee nabersinz kızlar...dizi bitti anca dönebildim ...
kızlar nerden başlıycam bilmiyorum bir hayale kapıldım gidiyorum bana yardım edin lütfen?Geçen ayın yanı şubat 22 sinde adet oldum ve genelde adetım 2 3 ileriye atar ama bu ay hala hasta olmadım bugun ayın 22 acaba bugün olurum die bekliyordum ve bugunde olmadım...Test almak için çokmu erken sizce ümitlenip sonra hayal kııklıgı yasamak ıstemıyorum...ayrıca onceden adet olcagıma yakın kasıklarımda sancı olurdu goguslerım sıserdı sımdı ıse cok sıddetlı olmasada sancı var ama cooook hafıf goguslerım sıs degıl
canım hayırdır neden yatacaksın hastanede ben gecen gün okumadım gecmişi ve sanırım kacırdım onu
canım nasılsın bende seni öptüm tatlım
ah canım ya çok gecmiş olsun kıyamam ben sana inş bır an önce gecer gexer canım
hadi hayırlısı canım inş tutar sen bol bol yat dinlen ok bebiş cabuk tutunsun sana
canım helel olsun ya nereye gidiyorsun herkes gidiyor bakıyorumda
ah canım ya üzüldün demi öle deyince kıayamam inş en kısa zamanda olurda mutlu olursun )(cümlemiz inş)
canım sorun yoktur sitrestenolmuştur mutlaka inş sorun olmaz
canım way ı değiştirirsen sevinirim eecee yap olurmu ben bunu kullanacağım inş
canım kendine çok dikkat et sıcak tutu kendini özellikle kullandığın bütün sular sıcak olsun
as canım nasılsın kib öpüldün nanaktan
hangi diziye baktın canım
canım adetin gecmeden pek çıkmaz ama genede sen bilirsin inş hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?