Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

şimdi iç yavaş yavaş. çok iyi geliyor..gecede rahat uyursun...
sağol canım gece içicem muhakkak

iyi öyle bir geçer zamankiyi izliyorum reklamlarda burdayım...
canım gecmişten anca cıkabildim kusura bakma iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın...

bu ne şimdi?? topiklerden adam toplama mı?? aynı konular her tpikte konusulabilir illa özel bir topik açılması gerekmiyor...elinizde olanlarla yetinin...
kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

kızlar ben buralardayım kociş kalktıda bi bakayım...gelmezsem polise haber verin...birsoşşşşşş esprini çaldım hahahaha
kız seni polise vercem ne çalıyon esprimi nasılsın dükkan noldu
yaf aman bugünde okuma bişey olmaz sen iyi olda arada bişey olmaz
canım inşalah hayırlısıyla atlatırsın bebişini sağlıcakla alırsın kucağına
kız selina kardeloş sana devretti bak kendi yatıp çalışmayınca işler aksadı sana kaldı istifa etti neyse sana iyi çalışmalar

canım kendini o kadar strese sokma merak etme ilk günden sonra normal hayatına dönersin ama üşütmemek ve ağır kaldırmamak gerek benim tam bayram arasıydı temizlikti kurbandı misafirdi perdesiydi hayırlısı sağlıklısıysa olsun canım dr progesteron verdimi oda yardım eder rahim kalınlığıda önemli ne kadar biliyomusun 14 ün sonra güzel haberler vermeni dilerim BU ARADA başka ilaç içme midene gaviscon tablet kullan sadece
kardelen5233 nabıon bebem ösledim seniii
hoşgeldin canım inşallah bidahaki sefere güzel haberlr verirsin
kızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde
boncuğum canını sıkma yediğimiz yiyecekler bile etkiliyo adeti hayrılısı olsun sonrada boncuk gözlü bebişin olsun
kız tosti kendini yorma düşükten sonra anca toparlanıyo vücut üşütme bide hadi kolay gelsin

Son düzenleme:
sağol canım ellerine sağlık yaptınmı ıspanaklı içli köfteyi nasıl güzel oldumu tarifi ver bende yapayım

çok güzel oldu canım,ben beğendimde,eşimdende onay aldım,misafirlerinede yapabileceğin bişey olmuş dedi.
dışı aynı,geçen zeloşun tarif ettiği gibi,içi içinde bol soğan doğradım,azcık ölünce soğanlar ıspanağı kattım,birazda o pişti,baharatlarını kattım,salça zaten katmıştım.
biraz sulanıyo,suyu mümkün mertebe ayırarak aldım ıspanakları ve içine doldurdum işte.
denemeni tavsiye ediyorum.

canım saolasın bısey yokmus zaten cok sukur sende kendıne ıyı bak grıp magdurum benım
iyidir canım sen nasılsın bişey sorucam benim midemde acayip yanma var doğal bişey biliyomusun ne iyi gelir ki
allah allah o nerden cıktı canım yaaa zencefıl cayı ıcmenı tavsıye ederım hamıle olsan da zararı olmaz
çaydan bol bişey yok canım,yanına da ıspanaklı içli köfte ister misin

kuzu demek yaptın he ıspanaklıyı hem ıclı kofte hem dıyet tuttum bnu be yavvvvv
KIZLAR NASILSINIZ CUMLETEN SELAMLAR
BU ARADA BENIM AGRILAR DOKTORU ARMAMI BEKLIYOMUS BUGUN HAFIFLEDILER BIRAZ DAHA KENDILERI AGRIRSA ILACIM BELLI DOKTORU ARICAM

hıııımmmm eline sağlık canım muhakkak deneyecem bencede misafirlere hem güzel hem değişik bi ikram olur.

yaptım canım,dediğin gibi,hem diyet oldu,hem nefis
sanada ikram edem mi kuzum
hıııımmmm eline sağlık canım muhakkak deneyecem bencede misafirlere hem güzel hem değişik bi ikram olur.
teşekkürler sara cım.
ben kahve yapmaya gidiyorum,buyrun gelin,çıkın çıkın gelin.

yaptım canım,dediğin gibi,hem diyet oldu,hem nefis
sanada ikram edem mi kuzum

teşekkürler sara cım.
ben kahve yapmaya gidiyorum,buyrun gelin,çıkın çıkın gelin.
et tabıkı kuzum yerım seve seve de ısın gercegı ben merak ettım dısını yapabılsem keske neyse canım kayınvalıdem yapıyo ben yıyom gıdınce
tamam canım,topiğede selam verdiydim,gelirim az sonra.
ahyırlı geceler.
bende selam verdım ama ebos ablamı da gormek ısteyom derınımı nerdeler acaba gporen varmıııııııı

çok şükür canım sevindim güzel çıkmasınaohhh picamaları da çek yat bütün gün
selinacım bende öpüyorum canım sagol
he sen üşüş benim başıma hep delüşbi kerem bende o verilen ödevlerin çok egitici oldugunu düşünüyom kuzum ama birden çok fazla veriyolar o canını sıkıyo insanın..yoksa yaratıcılıkları artıyo güzel oluyo...agrıların azalmış sevindim canım benim...bundan sonrası senin için hayırlı olsun inş..ben bilem sabırsızlanıyom kıs çalışmalara başlaman için
canım inşallahhhh bu sefer tutunur yaaa Allahım emeginin karşılıgını vericek inşallah.
kızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde
kıs niye çok kötü diyon yaaa...hemen üzülme.bakarsın devamı gelmez yerleşme anaması falandır ay keşke yaaaaaaaaaa
ayy progestan malesef çok fena baş dönmesi yapıyo bilirim..boşver iyi degilmişsin zaten nasıl okucan geçmişi..öptüm seni canım
,kardelenbhr,aleyna84,selam kızlar nasılsınız
pelinim canım bu topic hepimiz hamile kalınca kapanır artık canım...merak etme sen...napıyosun canım iyisin inşallah...
kardeloş hoşgeldin canım
birsoşşşş verme beni polise annem yaa söz bi daha çalıntı yapmıcam
dükkan daha olmadı kıss.dua et bana olurmu...kredimizi çekelimde açalım dükkanımızı...
ıste ıyı ınsan derınım bal petekım hosgeldınnnn

hoşbuldum deryammm ama sen gitmişsin bebem yaa..neyse öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…