sağol canım gece içicem muhakkak
canım gecmişten anca cıkabildim kusura bakma iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın...
kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara
kız seni polise vercem ne çalıyon esprimi nasılsın dükkan noldukızlar ben buralardayım kociş kalktıda bi bakayım...gelmezsem polise haber verin...birsoşşşşşş esprini çaldım hahahaha
yaf aman bugünde okuma bişey olmaz sen iyi olda arada bişey olmazcanım ya görüşemedik eltinde doğum yaptı hadi hayırlısı darısı bizlere kuzum görüşmek üzere
hoşbulduk cano saol
deryam selam yollamış başım üstüne getiren gönderen saolsun
cano çabık gel ben zaten geçmiş okuyamıyom yine attı beni yaa
canım inşalah hayırlısıyla atlatırsın bebişini sağlıcakla alırsın kucağınagünaydın kızlar, dün doktorumu aradım. ikili tarama kan sonucunda herşey normal çıkmış çok şükür.
bugün yatıyorum evde, yarın pazara çıkıp kendine pijama almak istiyorum. çok gezmeden hemen pijama alıp gelcem. cumaya hastaneye yattığımda temiz olsun.
kız selina kardeloş sana devretti bak kendi yatıp çalışmayınca işler aksadı sana kaldı istifa etti neyse sana iyi çalışmalargünaydın kızlar hayırlı sabahlar.temizliğe başlamadan size bakim dedim.
semracım durumların düzelmesine çok sevindim.ayrıca drların ruhsuzluğu sinir bozucu.oğluşun için yanlış şeyler söylemesi hem sinir bozucu hemde boşa çıkması güzel bişey rabbim sağlık sıhhat versin daimi inş.eşin içinde rabbimden acil şifalar diliyorum inş onunda yanlış söylenmiştir doktor yorumları.allahım yuvanızdan huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmesin inş gelecek olan bebişinle ömür boyu sağlıkla mutlulukla yaşamak nasip etsin.
kardelenbhr ım girmemiş nasıl geçti acaba aşılaması merak ettim.rabbim yardımcısı olsun inş.
kardelen49 senin nasıl geçti akşama kadar hastanelerdeymişsin.
ebrar ablacım topiğe nazar değiyor galiba haftaya duayı 2 kişiye 1 de topikteki cümlemize nazardan korunmak için okuyalım.tansiyonun ne alemde bu arada.?
kardelen profum sende iyisin inş.daha gelemediğine göre akşam erkenden uyudunuz sanırım
samyelim al bakalım pijamaları dikişlerinde hayırlısıyla bebişine yardım etsin inş.narkoz veriyorlarmı dikiş atarken?
birsencim,aleynam,derincim,boncuğum,ece,lagrıma,garibim,duru,kayram,güneycanan hepinizi öpüyom
günaydın kızlar kayrama ebrarıma ve selinacıma ayriyyetten teşekkürler aşılamam iyi geçti şükür inşallah tutar doktorumda çok umutlu konuştu bakalım hayırlısı dualarınız için çok sağolun
canım kendini o kadar strese sokma merak etme ilk günden sonra normal hayatına dönersin ama üşütmemek ve ağır kaldırmamak gerek benim tam bayram arasıydı temizlikti kurbandı misafirdi perdesiydi hayırlısı sağlıklısıysa olsun canım dr progesteron verdimi oda yardım eder rahim kalınlığıda önemli ne kadar biliyomusun 14 ün sonra güzel haberler vermeni dilerim BU ARADA başka ilaç içme midene gaviscon tablet kullan sadececanım beim sadece günlük işler süpürmek yer silmek yok tabii doktorumda rutin işleri yap sadece ağır kaldırma dedi yemeğini flan yap dedi öyle aşılama oldum deyip yatma dedi ama ben tabiki öyle dışarı flan çıkmıycam işe flan gitmiycem dediğin gibi 1 hafta sadece hafif işler okadar sen nasılsın
hoşgeldin canım inşallah bidahaki sefere güzel haberlr verirsinkardelen5233 nabıon bebem ösledim seniii
boncuğum canını sıkma yediğimiz yiyecekler bile etkiliyo adeti hayrılısı olsun sonrada boncuk gözlü bebişin olsunkızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde
kız tosti kendini yorma düşükten sonra anca toparlanıyo vücut üşütme bide hadi kolay gelsinslm arkideşler nasılsınız
bu gün dip köşe temizlik yaptım yarın dr randevum var 2 hafta oldu düşük yapalı kontrole gitmem gerekiyormuş perşembe de bende kuran okunacak ancak pasta börek yaparım o gün diye bu günden temizliğimi yaptım birde bu gün istanbulda düşük yaptıgım hastaneyi arıycam bebeğin sonuçları cıkacaktı
kardeloş hoşgeldin canım
iyiyim canım sgl sen napıyonhoşbulduk birsen cim,nasılsın canım?
iyiyim canım sgl sen napıyon
sara cım,hoş geldin canım,topic ziyareti mi,sana ne ikram edim.
merhaba kardelencim ziyarete geldim bi çayını içerim.
çaydan bol bişey yok canım,yanına da ıspanaklı içli köfte ister misin
sağol canım ellerine sağlık yaptınmı ıspanaklı içli köfteyi nasıl güzel oldumu tarifi ver bende yapayım
canım saolasın bısey yokmus zaten cok sukur sende kendıne ıyı bak grıp magdurum benımMAŞALLAH gözün aydın samyeli cok sevindim İNŞALLAH dikiş atılma olayında cok başarılı gecer
sagol selina bende seni öpüyorum
gecmiş olsun kayra iyi bak kendine
gözünüz aydın kardelen darısı senin başına olsun
semracım cok cok gecmiş olsun ALLAHIM eşine evladına saglıklı uzun ömur versin şifa versin İNŞALLAH
cok üzüldüm canım cok şükür oglunda bişi cıkmamış eşinde İNŞALLAH yakında saglıgına kavusur evlatlarınla mutlu mesut yaşarsınız canım
allah allah o nerden cıktı canım yaaa zencefıl cayı ıcmenı tavsıye ederım hamıle olsan da zararı olmaziyidir canım sen nasılsın bişey sorucam benim midemde acayip yanma var doğal bişey biliyomusun ne iyi gelir ki
çaydan bol bişey yok canım,yanına da ıspanaklı içli köfte ister misin
çok güzel oldu canım,ben beğendimde,eşimdende onay aldım,misafirlerinede yapabileceğin bişey olmuş dedi.
dışı aynı,geçen zeloşun tarif ettiği gibi,içi içinde bol soğan doğradım,azcık ölünce soğanlar ıspanağı kattım,birazda o pişti,baharatlarını kattım,salça zaten katmıştım.
biraz sulanıyo,suyu mümkün mertebe ayırarak aldım ıspanakları ve içine doldurdum işte.
denemeni tavsiye ediyorum.
yaptım canım,dediğin gibi,hem diyet oldu,hem nefiscanım saolasın bısey yokmus zaten cok sukur sende kendıne ıyı bak grıp magdurum benım
allah allah o nerden cıktı canım yaaa zencefıl cayı ıcmenı tavsıye ederım hamıle olsan da zararı olmaz
kuzu demek yaptın he ıspanaklıyı hem ıclı kofte hem dıyet tuttum bnu be yavvvvv
KIZLAR NASILSINIZ CUMLETEN SELAMLAR
BU ARADA BENIM AGRILAR DOKTORU ARMAMI BEKLIYOMUS BUGUN HAFIFLEDILER BIRAZ DAHA KENDILERI AGRIRSA ILACIM BELLI DOKTORU ARICAM
teşekkürler sara cım.hıııımmmm eline sağlık canım muhakkak deneyecem bencede misafirlere hem güzel hem değişik bi ikram olur.
kardelencim ben çıkıyorum iyi geceler
et tabıkı kuzum yerım seve seve de ısın gercegı ben merak ettım dısını yapabılsem keske neyse canım kayınvalıdem yapıyo ben yıyom gıdınceyaptım canım,dediğin gibi,hem diyet oldu,hem nefis
sanada ikram edem mi kuzum
teşekkürler sara cım.
ben kahve yapmaya gidiyorum,buyrun gelin,çıkın çıkın gelin.
bende selam verdım ama ebos ablamı da gormek ısteyom derınımı nerdeler acaba gporen varmııııııııtamam canım,topiğede selam verdiydim,gelirim az sonra.
ahyırlı geceler.
çok şükür canım sevindim güzel çıkmasınagünaydın kızlar, dün doktorumu aradım. ikili tarama kan sonucunda herşey normal çıkmış çok şükür.
bugün yatıyorum evde, yarın pazara çıkıp kendine pijama almak istiyorum. çok gezmeden hemen pijama alıp gelcem. cumaya hastaneye yattığımda temiz olsun.
selinacım bende öpüyorum canım sagolgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.temizliğe başlamadan size bakim dedim.
semracım durumların düzelmesine çok sevindim.ayrıca drların ruhsuzluğu sinir bozucu.oğluşun için yanlış şeyler söylemesi hem sinir bozucu hemde boşa çıkması güzel bişey rabbim sağlık sıhhat versin daimi inş.eşin içinde rabbimden acil şifalar diliyorum inş onunda yanlış söylenmiştir doktor yorumları.allahım yuvanızdan huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmesin inş gelecek olan bebişinle ömür boyu sağlıkla mutlulukla yaşamak nasip etsin.
kardelenbhr ım girmemiş nasıl geçti acaba aşılaması merak ettim.rabbim yardımcısı olsun inş.
kardelen49 senin nasıl geçti akşama kadar hastanelerdeymişsin.
ebrar ablacım topiğe nazar değiyor galiba haftaya duayı 2 kişiye 1 de topikteki cümlemize nazardan korunmak için okuyalım.tansiyonun ne alemde bu arada.?
kardelen profum sende iyisin inş.daha gelemediğine göre akşam erkenden uyudunuz sanırım
samyelim al bakalım pijamaları dikişlerinde hayırlısıyla bebişine yardım etsin inş.narkoz veriyorlarmı dikiş atarken?
birsencim,aleynam,derincim,boncuğum,ece,lagrıma,garibim,duru,kayram,güneycanan hepinizi öpüyom
he sen üşüş benim başıma hep delüşnasıl bir dersmiş kuzum o yaaaa 20 tane test olur mu el insaf yani bunu bir gün içinmi vermiş çok garip geldi de canım
semracım duyduklarıma gecekten ınanamadım sen bunca zamandır nasıl tutarsın ıcınde bunu yaaa
derınımın dedıgı gıbı dert varrrrr dert varrr bu ne kadar onemlı bırsey ama cok sukur kı allahıma yavrunun bırseyı yok ınsallah esının de cıkmaz allah yzvrunada esıne de sanada uzun omurler versın dogacak kardesıne kol kanat germeyı nasıp etsın dun bıraz tatsızlık olmus ama gecmıs ınsallah kardelosun da gergın bır gunuydu esprıyı anlamamıs olabılır ama bıtmıs nıhayetınde kendıne ıyı bak
ole odeclere rahat atıp tutarken aranızda bır ogretmen oldugunu unutuyorsunuzzamanında o odevlerı vermıslıgım var da bıraz
canım performansın hepsını bır gunde vermezler bu mumkun degıl eger bole bırsey varsa kesınlıkle ıtıraz edebılırsnız ogretmenlerıne performans ıcın en az bır hafta proje odevlerı ıcınde bır donem musade etmelerı gerekır
amanın tasarruf bakanım nelerı de arastırırmıs helal kız sana
tekrar geldım üşüştüm basına ılla takılcam ya sanabı kerem ıcat yapılması yenı egıtım ogretım programının bır geregı malesef bunu velılerımız ve cocuklarımız abartıp ıllakı ucuk seyler yapmak ıstıyorlar bunun ıcınde odev cocugun odevı degıl velının odevı oluyor hayr bende aynı odevden verdım de kendımı savunma geregı hıssettım saka saka sadece o bıraz veren ogretmenle ılgılı uygun bır sekılde sevıyeye gore verılınce odev harıka seyler cıkıyor ortaya o cocuklar neler yapıyorlar ınanamassınız
kuzum su mıdenı bı gostersen ya unıersıte hastanesıne falan bole hayat gecermı kuzum yaaaa gecmıs olsun bıtanem
ah kuzum konustuk gercı ama allahım bagıslasın onuda yegenını de allh analı bablı buyutsun en kısa zamanda o duyguyu sana da bızede tattırsın:26::26::26:
canım ınsallah hersey gonlunce olsun ınsallah bır sorun cıkmaz ve 40 haftayı saglıcakla doldurup yavrunu kucagına alırsın:26:
canımcım bende senı opuyorum kolay gelsın kız temıslıge grıstın demek ben dun yaptım sukur bugun rahatım
kızlar yaaa bunu son kez solıcem cunku sureklı aynı seyı yazmaktan cokama cok sıkıldım o kadar cok agrım varkı yaa artık dızımın alt tarafına kadar vuruyo yayılan bır agrı dun doktorumun hemsıresını aradım sımdı ondanhaber beklıyorum uygun oldugunda dr la grusturcek benı ınsallah bana yıne turkıye yolları gozukmez cok korkuyorum ya kotu bısey dıcek dıye uurken bısey yok kalktıgımdan ıtıbaren baslıyor ıste ıstemez kotu seyler dusunuyorum drla konuscam dıye esımın telını aldım onun kı faturalı rahat rahat konusayım dıye sabah berı ıs arkadasları habıre benı arıyoesıme haber vermek zorunda kalıyorum esıme sekreterı oldum bugun
canım inşallahhhh bu sefer tutunur yaaa Allahım emeginin karşılıgını vericek inşallah.günaydın kızlar kayrama ebrarıma ve selinacıma ayriyyetten teşekkürler aşılamam iyi geçti şükür inşallah tutar doktorumda çok umutlu konuştu bakalım hayırlısı dualarınız için çok sağolun
kıs niye çok kötü diyon yaaa...hemen üzülme.bakarsın devamı gelmez yerleşme anaması falandır ay keşke yaaaaaaaaaakızlar çok kötü bişiy oldu ben erken hasta oldum pazar olmam gerektı bgn 25 yada 26.günüm neden olmus olabılır sızce bu bır rahatsızlıkmıdır adetım düzenlıdır normalde
ayy progestan malesef çok fena baş dönmesi yapıyo bilirim..boşver iyi degilmişsin zaten nasıl okucan geçmişi..öptüm seni canımebrarcım okudum duaları canım.Rabbim kabul eder inş.
,kardelenbhr+,kardelen5233+,garip,SeLiNa23,
hepinize merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir.benim başım acayip dönüyo bu progestan beni mahvetti.ama neyse fazla uzun sürmüyo geçer şimdi inş.
kardelenbhr canım hayırlı olsun aşılaman.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin yavrunu.
sevtunla bazı tartışmalar olmuş sanırım,geçmişi okudum biraz.üyelik iptali falan istemiş.artık girmiycem falan yazmış.üzüldüm.böyle şeyler hiç hoş olmuyo.sonuçta hepimizin derdi burda ortak.son gelişmeler ne bu konuyla tam bilmiyorum ama inş. düzelir.
semracım sana da çok geçmiş olsun canım.inş.eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur.oğlunun da kötü bi hastalığı yokmuş çok şükür.Allah'ım sağlıkla sınamasın kimseyi.
kızlar ben fazla kalamıycam çok dönüyo başım,kendinize çok ii bakın,hepinizi öptüm.geçmişte çok okuduğum şeyler oldu ama unuttum şimdi kusura bakmayın.Allah'a emanet olun canlarım
pelinim canım bu topic hepimiz hamile kalınca kapanır artık canım...merak etme sen...napıyosun canım iyisin inşallah...,kardelenbhr,aleyna84,selam kızlar nasılsınız
birsoşşşş verme beni polise annem yaa söz bi daha çalıntı yapmıcamkardeloş hoşgeldin canım
ıste ıyı ınsan derınım bal petekım hosgeldınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?