ben çıkıyorum arkadaşlar...görüşürüz yarın.. bir soru sorup çıkıyorum hemen: klomen doktora sormadan kullansak ne olur?? bi topikte gördüm herkes hamile hekes klomen kullanmış...merak ettim kızmakyok :)
haydi iyi gceler..tatlı rüyalar..
bilirim bilirimmm hadi inşallah canım...ınşallah bacımmm vallaha uykum kaçtı... Sabırsızlıktan
kendin kullanma bence kist falan yapar bilip bilmeden içe derim...ben çıkıyorum arkadaşlar...görüşürüz yarın.. bir soru sorup çıkıyorum hemen: klomen doktora sormadan kullansak ne olur?? bi topikte gördüm herkes hamile hekes klomen kullanmış...merak ettim kızmakyok :)
haydi iyi gceler..tatlı rüyalar..
slm kızlar bende 5 yıllık evliyim artık bebişin zamanı geldi geçiyo yaşım oldu 29 eşimde çok istiyor bebek için daha yeni başlıcaz çalışmalara :)) geç kaldıkmı acaba şimdi bi korku sardı ya olmazsa öncesinde mi doktora gitsek yoksa hamile kalıncamı sizce doğru olan hangisi...
birde çok araştırdım hamile kalmak için yarımsaat bacaklar yukarda beklemekmi gerekiyo bu gerçekten işe yarıyomu
ah canımmmmm senı sevdıgım ıcıntakılıyom kız
öyleee vururum ben ugraşırsan ablanla
evet kız düşnüyom tabisi ben hepinizi annem aşkolsun..
yok dükkan hakkında bişey ya malesef..kocişin işi vardı bende annemdeydim sonra kardeşime geçtim..taaa 8 buçukta aldı beni..dükkan bakamadık hi.zaten parayı ayarlamadan bakmanında anlamı olmazki
kanda baktırmalısın bence ıdrar testınde cıkmayabılır ınsallah pozıtıfı gorursunkızlar nerden başlıycam bilmiyorum bir hayale kapıldım gidiyorum bana yardım edin lütfen?Geçen ayın yanı şubat 22 sinde adet oldum ve genelde adetım 2 3 ileriye atar ama bu ay hala hasta olmadım bugun ayın 22 acaba bugün olurum die bekliyordum ve bugunde olmadım...Test almak için çokmu erken sizce ümitlenip sonra hayal kııklıgı yasamak ıstemıyorum...ayrıca onceden adet olcagıma yakın kasıklarımda sancı olurdu goguslerım sıserdı sımdı ıse cok sıddetlı olmasada sancı var ama cooook hafıf goguslerım sıs degıl
saol kuzum gectı cok sukur papatya cayı ıyı geldı ebos ablamdan ogren dım söküyomus da en ıyısı ıcmeye davam edem ben gelsın su kırmızılar hayrlısıyla:26:canım hayırdır neden yatacaksın hastanede ben gecen gün okumadım gecmişi ve sanırım kacırdım onu
canım nasılsın bende seni öptüm tatlım
ah canım ya çok gecmiş olsun kıyamam ben sana inş bır an önce gecer gexer canım
hadi hayırlısı canım inş tutar sen bol bol yat dinlen ok bebiş cabuk tutunsun sana
canım helel olsun ya nereye gidiyorsun herkes gidiyor bakıyorumda
ah canım ya üzüldün demi öle deyince kıayamam inş en kısa zamanda olurda mutlu olursun )(cümlemiz inş)
canım sorun yoktur sitrestenolmuştur mutlaka inş sorun olmaz
canım way ı değiştirirsen sevinirim eecee yap olurmu ben bunu kullanacağım inş
canım kendine çok dikkat et sıcak tutu kendini özellikle kullandığın bütün sular sıcak olsun
as canım nasılsın kib öpüldün nanaktan
hangi diziye baktın canım
canım adetin gecmeden pek çıkmaz ama genede sen bilirsin inş hamişsindir
yanı gecmı konusuna dıyecek bırseyım yok eger hıc bır sorunuzu yoksa kı ınsallah yoktur ılk ayda bıle hamıle kalabılırsın yanı bu hamıele kalabılme ne bıleyım degısık bırsey kımılerı ıcın cok kolay kımılerı ıcın zor ınsallah kolay olanlardansındrıslm kızlar bende 5 yıllık evliyim artık bebişin zamanı geldi geçiyo yaşım oldu 29 eşimde çok istiyor bebek için daha yeni başlıcaz çalışmalara :)) geç kaldıkmı acaba şimdi bi korku sardı ya olmazsa öncesinde mi doktora gitsek yoksa hamile kalıncamı sizce doğru olan hangisi...
birde çok araştırdım hamile kalmak için yarımsaat bacaklar yukarda beklemekmi gerekiyo bu gerçekten işe yarıyomu
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.pazara gidicem o yüzden geçmişe bakamadım selam verip çıkayım dedim.hoşçakalın öğleden sora girerim belki.öptümm:79:
gözün aydın cok sevindim kalp atışalrını duymana ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAHkız aşkıolsun benide götürsen ne olurduhep tek geziyosun bensiz bu arada merak edenlere bugün doktora g,ittim yavrumun kalp atışlarını iyice duydum ilaçları yazdırdım serklaj takımınıda eşim alıcak bir ay sonra ikili testi yaptırıcam allahtan bir şey çikmazsada 2 hafta sonra dikilicek rahim allahıma şükürler olsun çok mutlu oldum ikinci kerezde bir daha sigortaya devam edicem doktordanda çok memnunum allah razı olsun dilerim rabbimden isteyen herkeze nasip eder anneligi tez zamanda aleynam nasılsın bebem bu arada görüşmeyeli
gözün aydın cok sevindim kalp atışalrını duymana ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH
bende iyyim sagol canım sende iyisin İNŞALLAH
kardelen cim,hayırlı sabahlar tatlım,gelemedin akşam.
kardelen baharcım nasıl geçti aşılama bebekim işşallah iyi geçmiştir canım alahım emeklerini işşallah boşa çıkarmazda yavrunu alırsın işşallah kucagına sag saglimdualarım seninle
merhaba arkadaşlar naslsnız görüşmeyeli .
iiiiiiiiiiii cnm sen naslsn grüşmeyeli.
iiiiiiiiiiii cnm sen naslsn grüşmeyeli.
hayırlısı olsn cnm inşallah sevinirsn bende doktora başladm işte süt hormonum yüksek çktı dktr ondan kalamıyosn dedi 40 çktı haftada bir dostinex içiyorum.
canım dere otu yeme sakın oldumu oda yükseltiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?