Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım normalde 22 sımde oldum ve bugun 22 si olmadım daha normalde 1 2 gün geri atardı yani 21 20 19 18 olmam lazımdı

Son düzenleme:

sanada iyi geceler tatlı rüyalar

ınşallah bacımmm vallaha uykum kaçtı... Sabırsızlıktan
bilirim bilirimmm hadi inşallah canım...
kendin kullanma bence kist falan yapar bilip bilmeden içe derim...

Allah gönlüne göre versin cnm.evet bacaklar yukarda beklemek şansı arttırıyomuş..

ah canımmmmm senı sevdıgım ıcıntakılıyom kız
ay canım benım bende sızı dusunuyorum hep de dua edıyorum allahın ıznı ıle hepımız bırbırımızın guzel haberlerını alcaz bu arada ınsallah dukkan ısı olur olmassa da hayrlısı olur kusum ben kendımı dusunuyomanladın sen onu
kanda baktırmalısın bence ıdrar testınde cıkmayabılır ınsallah pozıtıfı gorursun
saol kuzum gectı cok sukur papatya cayı ıyı geldı ebos ablamdan ogren dım söküyomus da en ıyısı ıcmeye davam edem ben gelsın su kırmızılar hayrlısıyla:26:

yanı gecmı konusuna dıyecek bırseyım yok eger hıc bır sorunuzu yoksa kı ınsallah yoktur ılk ayda bıle hamıle kalabılırsın yanı bu hamıele kalabılme ne bıleyım degısık bırsey kımılerı ıcın cok kolay kımılerı ıcın zor ınsallah kolay olanlardansındrı

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.pazara gidicem o yüzden geçmişe bakamadım selam verip çıkayım dedim.hoşçakalın öğleden sora girerim belki.öptümm:79:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.pazara gidicem o yüzden geçmişe bakamadım selam verip çıkayım dedim.hoşçakalın öğleden sora girerim belki.öptümm:79:

kız aşkıolsun benide götürsen ne olurdu hep tek geziyosun bensiz bu arada merak edenlere bugün doktora g,ittim yavrumun kalp atışlarını iyice duydum ilaçları yazdırdım serklaj takımınıda eşim alıcak bir ay sonra ikili testi yaptırıcam allahtan bir şey çikmazsada 2 hafta sonra dikilicek rahim allahıma şükürler olsun çok mutlu oldum ikinci kerezde bir daha sigortaya devam edicem doktordanda çok memnunum allah razı olsun dilerim rabbimden isteyen herkeze nasip eder anneligi tez zamanda aleynam nasılsın bebem bu arada görüşmeyeli

gözün aydın cok sevindim kalp atışalrını duymana ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH

bende iyyim sagol canım sende iyisin İNŞALLAH

gözün aydın cok sevindim kalp atışalrını duymana ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH

bende iyyim sagol canım sende iyisin İNŞALLAH

hamdolsun canım rabbime şükür iyiyim iyi olmayada gayret ediyorum işte şu dişimde agrımasa arada iyi olucakta aman agrırsa agrısın ne yapcen başa gelen çekilir demi derda nerelerde acaba görünmüyo merak ettim hatunu he işşallah iyidir sorun yoktur darısı sizlerin başına işşallah canlarım benim dualarım hep sizinle

kardelen baharcım nasıl geçti aşılama bebekim işşallah iyi geçmiştir canım alahım emeklerini işşallah boşa çıkarmazda yavrunu alırsın işşallah kucagına sag saglimdualarım seninle

kardelen baharcım nasıl geçti aşılama bebekim işşallah iyi geçmiştir canım alahım emeklerini işşallah boşa çıkarmazda yavrunu alırsın işşallah kucagına sag saglimdualarım seninle

kızlar günayın iyi geçti sevtuncum doktorum umutlu ama bakalım hayırlısı pıt pıtları duymuşsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah dua et oldumu benim ve hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…