hosbulduk canim,nasilsin?
kardelen5233+,lagrima+,rana20,kardelenbhr,ebrar_53+,
merhaba kizlarnasilsiniz?
uff kızlar aglayasım var hem test olumsuz cıktı hemde kayınvalıdem aradı bırsuru azar ısıt ufffff
allah alah ne diye kayınvalidenden azar işitiyorsun??
uff kızlar aglayasım var hem test olumsuz cıktı hemde kayınvalıdem aradı bırsuru azar ısıt ufffff
eltim 3 gündür hasta onlarda yatıyor ve 5 aylık oglu var evım yakın kayınvalıdeme nıye gıtmemıs onlara cok zor durumda kalmıs cocuga bakmakta yemek felan yapmakta ben gıtmem gerekıyormus felan ıste
iyi şekerim... şu örneği çıkartabilen varmı merak ediyorum heyecanla bekliyorum...
bugün çok duygusaldım hep ağladım hala ağlıyorum sen nasılsın
kardelencim,ben zaten burdaydım da,adım geçince,genede selamını alayım kuzu
senin gibiyken,ben babamın evinde annemin yemeklerini yiyodum kuzu,herşey zamanla.
bide kocanın yemek yemeyi çok sevmesi gerekiyo ki,çeşit yapası geliyo insanın o zaman.
bunun için yumurta büyütme ve çatlatma ilaçları var,çözümsüz bi durum değil,bu kadar çok üzülme bence.
canım yardıma gidebilirdin ama seninde vardır bir bildiğin heralde
pazar gunu dogum gunumdu gıtmedım o yuzden pzartesı annemle dısrdaydık eve gecerken 1 saatlıgıne ugradım kayınvalıdeme ve dun ben eltımle beraber hastaneye gıttıklerını bılıyordumm yanı ısteyerek yada tasarlayarak kasıtlı yaptıgım bırsey yok ortada ama o anlamıyor halaaa bana cok kırılmıss vee kendımı savunmuycakmısım felan ıste
canim uzulme,vakti saati gelmemistir,insallah bir dahaki ay sevinirsin
canim allah yardimcin olsun ,hassas nokta kayinvalide konusu malesefyakin oluncada zor oluyordur tabii,surekli gelmeni bekliyor olabilir,
ya zaten masallah eltımın bır oglu oldu hepımız hızmetıne gectık klopatra sankı
eltim 3 gündür hasta onlarda yatıyor ve 5 aylık oglu var evım yakın kayınvalıdeme nıye gıtmemıs onlara cok zor durumda kalmıs cocuga bakmakta yemek felan yapmakta ben gıtmem gerekıyormus felan ıste
canim uzulme,vakti saati gelmemistir,insallah bir dahaki ay sevinirsin
cikarabilmeyi cok isterdim lagmiracim,ama ben örgu örmesini bilmiyorum
canim benim uzulme,alah buyuk,bizimde sevinecegimiz gunler gelecek insallah.rabbim yuzunu guldursun,sIkIntilarini gidersin,
kardelencim kac yasindasin canim?gerci bayanlarin yasi sorulmaz emmee,kusurumuz affolasen gibiyken demissin ya,merak ettim..
canim esim cok duskundur,midesine.lahmacun,börek,hamur isi,tatli,makarna,butun et yemeklerini hepsini sever.dolayisiyla benim hamarat bir hatun olmam icab ediyor
kizlar ben cikiyorum,sonra yine gelirim insallah,hepinize iyi muhebbetler
canımcım,ben 33 yaşındayım,senin 20 li yaşlarda olduğunu hatırlıyorum,ondan öyle dedimcanim uzulme,vakti saati gelmemistir,insallah bir dahaki ay sevinirsin
cikarabilmeyi cok isterdim lagmiracim,ama ben örgu örmesini bilmiyorum
canim benim uzulme,alah buyuk,bizimde sevinecegimiz gunler gelecek insallah.rabbim yuzunu guldursun,sIkIntilarini gidersin,
kardelencim kac yasindasin canim?gerci bayanlarin yasi sorulmaz emmee,kusurumuz affolasen gibiyken demissin ya,merak ettim..
canim esim cok duskundur,midesine.lahmacun,börek,hamur isi,tatli,makarna,butun et yemeklerini hepsini sever.dolayisiyla benim hamarat bir hatun olmam icab ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?