Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

uff kızlar aglayasım var hem test olumsuz cıktı hemde kayınvalıdem aradı bırsuru azar ısıt ufffff

allah alah ne diye kayınvalidenden azar işitiyorsun??

eltim 3 gündür hasta onlarda yatıyor ve 5 aylık oglu var evım yakın kayınvalıdeme nıye gıtmemıs onlara cok zor durumda kalmıs cocuga bakmakta yemek felan yapmakta ben gıtmem gerekıyormus felan ıste

Son düzenleme:
uff kızlar aglayasım var hem test olumsuz cıktı hemde kayınvalıdem aradı bırsuru azar ısıt ufffff

canim uzulme,vakti saati gelmemistir,insallah bir dahaki ay sevinirsin

iyi şekerim... şu örneği çıkartabilen varmı merak ediyorum heyecanla bekliyorum...

cikarabilmeyi cok isterdim lagmiracim,ama ben örgu örmesini bilmiyorum

bugün çok duygusaldım hep ağladım hala ağlıyorum sen nasılsın

canim benim uzulme,alah buyuk,bizimde sevinecegimiz gunler gelecek insallah.rabbim yuzunu guldursun,sIkIntilarini gidersin,

kardelencim kac yasindasin canim?gerci bayanlarin yasi sorulmaz emmee,kusurumuz affolasen gibiyken demissin ya,merak ettim..
canim esim cok duskundur,midesine.lahmacun,börek,hamur isi,tatli,makarna,butun et yemeklerini hepsini sever.dolayisiyla benim hamarat bir hatun olmam icab ediyor

canım yardıma gidebilirdin ama seninde vardır bir bildiğin heralde

pazar gunu dogum gunumdu gıtmedım o yuzden pzartesı annemle dısrdaydık eve gecerken 1 saatlıgıne ugradım kayınvalıdeme ve dun ben eltımle beraber hastaneye gıttıklerını bılıyordumm yanı ısteyerek yada tasarlayarak kasıtlı yaptıgım bırsey yok ortada ama o anlamıyor halaaa bana cok kırılmıss vee kendımı savunmuycakmısım felan ıste

bunun için yumurta büyütme ve çatlatma ilaçları var,çözümsüz bi durum değil,bu kadar çok üzülme bence.[/QUOTE]

haklısın canım ALLAH büyük bakalım inş en kısa zamanda bizimde yüzümüz güler ne diim

canim allah yardimcin olsun ,hassas nokta kayinvalide konusu malesefyakin oluncada zor oluyordur tabii,surekli gelmeni bekliyor olabilir,

allah allah deseydin.. bu kaynanaları hiç anlamam Allah a çok şükür kaynanam yok.. hani bir şarkı var ya kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe üstüne odun atmalı sende telde bu şarkıyı mırıldansaydın :))))
eltim 3 gündür hasta onlarda yatıyor ve 5 aylık oglu var evım yakın kayınvalıdeme nıye gıtmemıs onlara cok zor durumda kalmıs cocuga bakmakta yemek felan yapmakta ben gıtmem gerekıyormus felan ıste

sağlık olsun garibim...

canımcım,ben 33 yaşındayım,senin 20 li yaşlarda olduğunu hatırlıyorum,ondan öyle dedim

derincim,alttasın,görüyorum,çık yukarıya
cici selam,hoş geldin,son durumların neler?

Kardelenimm h.b ccanımm geçmişi okuyodumm =)

canım herşey yolunda allah şükür en son 10 gün sonra rahim filimi çektirdimm hiçç bişicikler çıkmadıı artıkk bekliyez yapıcak bişi yok sen nasılsınn ??

...
şülee bi geçmişee baktımm ama çok üzüldümm yaa gereksiz saçmaa şeylerr hiçç yakıştıramadım o hakaretlerr kötüü çokk kötüüü ....

kızlarr çok özledimm sizii yaa wallaa bazılarınızla konuşuyorum msn denn diğerlerinizin haberlerini alıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…