canım eğer adetlerinde düzensizlik yoksa bekle erken olabilir test için endişelenme inşalah hamilesindir canım
mrh arkadaşlar
ben yeni yazıyorum sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum ....
7 aydır korunmuyoruz ama hala hamile olamadım malesefff en son jinekolojik muayenemde folikül kisti olduğu söylenmişti durumum bu şekilde war mı bana yaşadıklarınızdan bi tawsiye...???
nabayım bebem burlardayım işte ama yasadıgım baız seyler var o yüzden pek girmiyom buraya
ay yok ya drumun hakkını yıyemem cok tatlı bır adamdır kendısı bu kadar rahat olmasam soramam zaten bıde dıyom yıne ben basınızın belası dıyom guluyo estafurulah dıyo
evet kuzu bende sevındım allahıma sukurler olsun
canım ondan mıs dr normal dedı saolasın sen nasılsın
çaydan bol bişey yok canım,yanına da ıspanaklı içli köfte ister misin
çok güzel oldu canım,ben beğendimde,eşimdende onay aldım,misafirlerinede yapabileceğin bişey olmuş dedi.
dışı aynı,geçen zeloşun tarif ettiği gibi,içi içinde bol soğan doğradım,azcık ölünce soğanlar ıspanağı kattım,birazda o pişti,baharatlarını kattım,salça zaten katmıştım.
biraz sulanıyo,suyu mümkün mertebe ayırarak aldım ıspanakları ve içine doldurdum işte.
denemeni tavsiye ediyorum.
öyleee vururum ben ugraşırsan ablanla
evet kız düşnüyom tabisi ben hepinizi annem aşkolsun..
yok dükkan hakkında bişey ya malesef..kocişin işi vardı bende annemdeydim sonra kardeşime geçtim..taaa 8 buçukta aldı beni..dükkan bakamadık hi.zaten parayı ayarlamadan bakmanında anlamı olmazki
off ya manyak şey nolcak bi kerette gelmese uyussss:78:canım benim boşverrr bigün gelecek seninde o şaşmayan günün geçecek Allahın izniyle..sonra ümitsizce bi test yapim dicen..anaaaaa o da neeeee çift çizgi
ay kıslar geç yazdım çünkü türkiyenin yeni yetenegini izliyodum face den..sefa doganay...valla yok böyle taklit yapan türkiyede yaa helal olsun çocuga...
kızlar nerden başlıycam bilmiyorum bir hayale kapıldım gidiyorum bana yardım edin lütfen?Geçen ayın yanı şubat 22 sinde adet oldum ve genelde adetım 2 3 ileriye atar ama bu ay hala hasta olmadım bugun ayın 22 acaba bugün olurum die bekliyordum ve bugunde olmadım...Test almak için çokmu erken sizce ümitlenip sonra hayal kııklıgı yasamak ıstemıyorum...ayrıca onceden adet olcagıma yakın kasıklarımda sancı olurdu goguslerım sıserdı sımdı ıse cok sıddetlı olmasada sancı var ama cooook hafıf goguslerım sıs degıl
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bize
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİİİİNN...
slm kızlar bende 5 yıllık evliyim artık bebişin zamanı geldi geçiyo yaşım oldu 29 eşimde çok istiyor bebek için daha yeni başlıcaz çalışmalara :)) geç kaldıkmı acaba şimdi bi korku sardı ya olmazsa öncesinde mi doktora gitsek yoksa hamile kalıncamı sizce doğru olan hangisi...
birde çok araştırdım hamile kalmak için yarımsaat bacaklar yukarda beklemekmi gerekiyo bu gerçekten işe yarıyomu
kız aşkıolsun benide götürsen ne olurduhep tek geziyosun bensiz bu arada merak edenlere bugün doktora g,ittim yavrumun kalp atışlarını iyice duydum ilaçları yazdırdım serklaj takımınıda eşim alıcak bir ay sonra ikili testi yaptırıcam allahtan bir şey çikmazsada 2 hafta sonra dikilicek rahim allahıma şükürler olsun çok mutlu oldum ikinci kerezde bir daha sigortaya devam edicem doktordanda çok memnunum allah razı olsun dilerim rabbimden isteyen herkeze nasip eder anneligi tez zamanda aleynam nasılsın bebem bu arada görüşmeyeli
hamdolsun canım rabbime şükür iyiyim iyi olmayada gayret ediyorum işte şu dişimde agrımasa arada iyi olucakta aman agrırsa agrısın ne yapcen başa gelen çekilir demi derda nerelerde acaba görünmüyo merak ettim hatunu heişşallah iyidir sorun yoktur darısı sizlerin başına işşallah canlarım benim dualarım hep sizinle
slm kuzular nasılsınız
ben ıyıyım sukur bırazdan cıkıcam yuruyus yapıcam artık baslayayım zaten allah nasıp ederse cok yatıcam degılmı ya kızlar bu arada aldıgınız urunlere dıkat edın japonyadakı olayı hepınız duymussunuzdur aldıgınız urunler oradanmı gelıyor yoksa yerel mı onlara dıkkat edın ben cok tedırgın oldum ızledıkce alahım ulkemızı vatandaslarımızı korusun hala ıcım sıkkın çernobil olayını gelıyor aklıma havadan gelme gıbı bırsey soz konusu degıl sımdılık sukurler olsun ama aldıgımız urunlere dıkat edelım dogacak evlatlarımız ıcın
valla super bır dızı ızlıyorum cok etkısınde kaldım adı frınge. sınır bılım departmanı falan bole labaratuvarda ınanılmaz seyler yasıyorlar . ondan olgımı cekıyor bole seyler kolay gelsın canım ama en azından hergun farklı seylerle karsılasma ıhtımalın var. sıkıcı degıl yanı ama zor tabıkı allah kolaylık versın canım
[/ATTACH]
bu örneği annem çıkaramadı bi türlü uğraşıp duruyor sizden bilen ya da çıkarabilen var mı?
Selamunaleyküm :)) ben haftasonunu hastanede geçirdim ebrarımla konuşurken bir kusmaya başladım ardı kesilmedi sabahında soluğu hastanede aldık çok kusmaktan serum taktılar şimdi daha iyiyim umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım Allahın selamı üzerinize olsun.
Ebrar cım dualarımı okudum allah kabul etsin inşallah AMİN
selam hanımlar hepinize iyi akşamlar ben sabahdan beri dışardayım ya görümcem resmen yordu bugün beni bi pardesü alcak 40 yer dolaştık amaninn bittim az önce geldim hemen yemek yaptım bitek pilavım kaldı ama yoyuldum
sizde nevar neyok geçmişe dönemedim dün gecede giremedim hiç kardeşim gitti geldikten sonra girdim herzamanki gibi attı beni bende uğraşmadım hiç .herkes iyi inşallah hanımlar
buarada banumdan haber varmı merak ettim onu aşılama olcaktı inşallah olmuştur yaa
ay alışverişe bayılırım ben ablamla saatlerce gezerdik hiç banamasın demezdi canım ablam şimdi annemlerde büyük oğlunun doğum gününü kutluyor negüzel ben gidemedim tabii neyse bugün çok ağladım ev okadar sessiz ki ebrar ne ses var ne seda boş duvarlara bakıp öyle ağladım banu inşallah aşılama olmuştur
zaten sizler sayesinde rahatlıyorum AALH bin kere razı olsun sizden banumada yardım etsin
amin canım inşallah allahım bekletmeden gönderirınsallah oyle olsun ya nolur Allahım hamıle olayım cok ümitlendim ilk defa bosa cıkmasın bırdakıne
mrh arkadaşlar
7 aydır korunmuyoruz ama hala hamile olamadım malesefff en son jinekolojik muayenemde folikül kisti olduğu söylenmişti durumum bu şekilde war mı bana yaşadıklarınızdan bi tawsiye...???
idrarda çıkmaması mümkün,o yüzdende bu kadar endişe etme şimdiden.hosbulduk canlar normalde gecen ay 22 sınde oldum ve 2 gun gerı atıyordu normalde 21 20 sı felan olmam lazımdı hala olmadımama testede hamıle degılım ben anlamadım erkenmı yaptım yoksa farzedelımkı 22. olcam yıne bugunde olmadım dunde aMANN ne bılım ben ıste canısı
cümlemize eboş,cümlemize.ya alışveriş güzelde canım ben çok dolaşmayı sevmiyorum bide çok kalabalıktı ayy beynim döndü resmen
kıyamam ya niye ağlıyosun yanlızlık sadece allaha mahsuz bak bizler varız
allah iyilik versin canım
olmasın zaten kardelenim relaks ol herşey güzel olcak inşallah
mrh arkadaşlar
sende hoşgeldin kuzum ama benim şimdi çıkmam gerek pilavımı koyuyum
karnımda acıktı zaten sonra görüşürüz canım
gerçekten öyle ama yaaaaaa
rabbim hepimize hem şirin,ham sağlıklı bebişler nasib etsin inşallah
kıs bu bebe yapma bebe gibi duruyorr gerçek değil yanii
tığla ise balıksırtı örneğidir.hoşgeldin bu arada canım topiğimizinn gülüüü.gel öpem içimden geldiama acil çıkıyom eşim geliyo.yemeğe gidelim dedi hazırlanmam lazım.byby
kardelen5233+,lagrima+,rana20,kardelenbhr,ebrar_53+,
merhaba kizlarnasilsiniz?
saol canım hallettik işlerimizi sen nasılsın buarada?
ben kaçtım kızlar geç bile kaldım hepinizi öpüyorum
garip cim,selam.
deneme yanılma yöntemiyle,yapıyorum işte bişeyler.
hepsi süper olmuyo tabiki,ama güzel olanlarda var içlerinde.
kızlar hoşgeldiniz kardelen5233,
_BALIM_,
garip,
kızlar hoşgeldiniz kardelen5233,
_BALIM_,
garip,
kardelencim,ben zaten burdaydım da,adım geçince,genede selamını alayım kuzukızlar hoşgeldiniz kardelen5233,
_BALIM_,
garip,
senin gibiyken,ben babamın evinde annemin yemeklerini yiyodum kuzu,herşey zamanla.aleykum selam kardelencim,ne guzel canim,birgun dener iki gun dener,sonrasinda ustasi olursunben pek cesaret edemiyorum neyse birgun cesaret ettigim gunlerde olur dimi
bunun için yumurta büyütme ve çatlatma ilaçları var,çözümsüz bi durum değil,bu kadar çok üzülme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?