Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sende hoşgeldin kuzum ama benim şimdi çıkmam gerek pilavımı koyuyum
karnımda acıktı zaten sonra görüşürüz canım

mrh arkadaşlar
ben yeni yazıyorum sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum ....
7 aydır korunmuyoruz ama hala hamile olamadım malesefff en son jinekolojik muayenemde folikül kisti olduğu söylenmişti durumum bu şekilde war mı bana yaşadıklarınızdan bi tawsiye...???

Son düzenleme:

canım doktorun doğum kontrol hapı vermiştir büyük ihtimal 1 ayda eriyo zaten kaç cm peki kistin

nabayım bebem burlardayım işte ama yasadıgım baız seyler var o yüzden pek girmiyom buraya

canim rabbim sIkIntilarini gidersin

cok sevindim canim,hamdolsun iyiyim cok sukur ya sen nasilsin?bamya yapmissin aksama,afiyet olsun

çaydan bol bişey yok canım,yanına da ıspanaklı içli köfte ister misin

ispanakli icli köftemiilk defa duydum canim,masallah ne kadar hamaratsin sen kardelencim

bende esimle nette izledim,ay gercekten cok yetenekli cocukinsallah en yakin zamanda dukkan isini halledersin canim,hayirlisiylaallah yardimcin olsun

canim allah umit ettiklerine nail eylesin,insallah bebis vardir

amiiiiiiiiiiiin,canim.cok sagolasin paylasim icin

hersey allahin taktiri canim,ne kadar tedavi olsanda,nasip degilse yine olmuyor

hayirli olsun canim,bebeginin kalp arislarini duymussun.rabbim kucaginada almak nasip ezsin

evet kayracim cok haklisin dikkat etmek lazim,rabbim korusun herkesi

daha öncede duymustum bu dizinin ismini,ama izlemek nasip olmadi.merak ediyorum bende

[/ATTACH]

bu örneği annem çıkaramadı bi türlü uğraşıp duruyor sizden bilen ya da çıkarabilen var mı?

ay cok tatli gercekten,ben zaten beyaz bebek kiyafeti örgulerine bayilirim..keske marifetim olsaydi,yapabilseydim

cok gecmis olsun canim,rabbim sifa versin,en yakin zamanda gecer insallah

canim benim,demek yoruldun,alabildinizmi görumcenin istegini,o kadar gezmenize degmistir insallah kardesin gitmis bu arada,allah kavustursun

canim benim ya,uzulme rabbim buyuk,bizimde anne olacagimiz gunler gelecek elbet,allah kerim

zaten sizler sayesinde rahatlıyorum AALH bin kere razı olsun sizden banumada yardım etsin

canım niye burdayız ya birbirimize destek olmak için herşey güzel olcak iyi düşün olurmu
allahım sendende razı olsun
ınsallah oyle olsun ya nolur Allahım hamıle olayım cok ümitlendim ilk defa bosa cıkmasın bırdakıne
amin canım inşallah allahım bekletmeden gönderir

önce kistini eritmen gerekiyo sanırsam geçmiş olsun bendede oluyo dönem dnem hapla eriyo ama
allah gönlüne göre versin tek diyebileceğim sana stres yapma

idrarda çıkmaması mümkün,o yüzdende bu kadar endişe etme şimdiden.
inşallah hamilesindir.
cümlemize eboş,cümlemize.
hep iyi olaım,hep mutlu olaım.

folikül kist,galiba yumurtanın çatlamamaasından oluşan bi durum ve adetle geçebiliyo.
ben öyle biliyorum amaarkadaşlarda yardımcı olurlar zaten.

saol canım hallettik işlerimizi sen nasılsın buarada?

ben kaçtım kızlar geç bile kaldım hepinizi öpüyorum

innema emruhû iza erade şey’en en yekule lehu kün feyekûn;Bir şeyi irade ettiğinde O’nun emri ancak ona “Kün= Ol! ” demesidir (zaman söz konusu değildir) ... ol de rabbbimmmmm.... aminnnn
gerçekten öyle ama yaaaaaa
rabbim hepimize hem şirin,ham sağlıklı bebişler nasib etsin inşallah

bebe yapma olabilir ama o örgüyü istiyorum...
kıs bu bebe yapma bebe gibi duruyorr gerçek değil yanii

tığla ama nasıl örülüyor?? trabzan örgü bi yeri annem öle diyo ama nasılbaşlancak kaç zinzirle anlayamadık....
tığla ise balıksırtı örneğidir.hoşgeldin bu arada canım topiğimizinn gülüüü.gel öpem içimden geldiama acil çıkıyom eşim geliyo.yemeğe gidelim dedi hazırlanmam lazım.byby

ınsallah oyledır gorcez 2 gun daha beklıycem eger yıne hasta olmazsam kan tahlılımı yaptırıyım

garip cim,selam.
deneme yanılma yöntemiyle,yapıyorum işte bişeyler.
hepsi süper olmuyo tabiki,ama güzel olanlarda var içlerinde.

aleykum selam kardelencim,ne guzel canim,birgun dener iki gun dener,sonrasinda ustasi olursunben pek cesaret edemiyorumneyse birgun cesaret ettigim gunlerde olur dimi

folikül kist,galiba yumurtanın çatlamamaasından oluşan bi durum ve adetle geçebiliyo.
ben öyle biliyorum amaarkadaşlarda yardımcı olurlar zaten.[/QUOTE]

ewet yumurta çatlamadığı için oluyormuş o yüzden de hamile olamıyorum işte

kızlar hoşgeldiniz kardelen5233,
_BALIM_,
garip,

kardelencim,ben zaten burdaydım da,adım geçince,genede selamını alayım kuzu
aleykum selam kardelencim,ne guzel canim,birgun dener iki gun dener,sonrasinda ustasi olursunben pek cesaret edemiyorumneyse birgun cesaret ettigim gunlerde olur dimi
senin gibiyken,ben babamın evinde annemin yemeklerini yiyodum kuzu,herşey zamanla.
bide kocanın yemek yemeyi çok sevmesi gerekiyo ki,çeşit yapası geliyo insanın o zaman.
bunun için yumurta büyütme ve çatlatma ilaçları var,çözümsüz bi durum değil,bu kadar çok üzülme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…