ay alışverişe bayılırım ben ablamla saatlerce gezerdik hiç banamasın demezdi canım ablam şimdi annemlerde büyük oğlunun doğum gününü kutluyor negüzel ben gidemedim tabii neyse bugün çok ağladım ev okadar sessiz ki ebrar ne ses var ne seda boş duvarlara bakıp öyle ağladım banu inşallah aşılama olmuştur
ciciii selam canım...rahim filmin iyi çıkmış sevindim yaa..inşallah bundan sonrasıda iyi olur öpüyom seni canım..
zaten az sonrada dizin başlar senin,ben sadece fragmanları görüyorum ama,orda bile saçmaladılar gibi geliyo bana kuzu yaaa..selam canlarrrrrrrrrrrrr
kardeloşum canım..çıktım yukarı bak..ama ben çıkana kadar eşimin gelme saati geldişimdi çıkıcam gene...
mirandacım hastalanmışsın cnm geçmiş olsun...ay çok zor o durum..kardeşimde öyle oluyodu hamileyken serum yedi kaç kere...Allah yardımcın olsun...
garipçim sagol canım...inşallah dedigin gibi dükkan işi olur..ya ondan ziyade borçlar için krediye ihtiyacım var..bi çekebilsem ikisinide halledicem Allahın izniyle...sen napıyosun cnm ?
ebuşum görümcecigin gezdirdi seni dimekçok zor oluyo öyle yaa.tüm magazaları didik didik edenlere uyuz oluyommmmmmmmm meslek geregi
altta kim var göremiyom şuanda selam herkese...
hee sevtun bebeginin kalp atışını duymuş şükür..Allah tamamına erdirsin sevtun..
ben kaçtımmmmmmmm
eltim 3 gündür hasta onlarda yatıyor ve 5 aylık oglu var evım yakın kayınvalıdeme nıye gıtmemıs onlara cok zor durumda kalmıs cocuga bakmakta yemek felan yapmakta ben gıtmem gerekıyormus felan ıste
EBRAR ABLAMM senn nasılsınn ??
elixsir ve kayram sizdenn hergünn güzell haberler alıyorummm zatenn =)
ayy yaa nasıll özlemişim wallaa
cici cim,bizde senden haberler alıyoruz,napıyo nasıl diye,arada gel,kendi ağzınla duyalım.
rahim filminin temiz çıkmasına sevindim,inşallah bebişin gelmesine vesile olur.
yalnız,anlamadığım,sen rahim filmi çektirmeden mi kullandın iğne ilaç.
dr unun umursamazlığı bence,ya tıkanıklık olsa.
zaten az sonrada dizin başlar senin,ben sadece fragmanları görüyorum ama,orda bile saçmaladılar gibi geliyo bana kuzu yaaa..
ebrarabla dualar bittimi??? bitmediyse okuyalımda cumaya kalmasınnnn
heytttttt,bir sataşma seziyorumcanım şaşırdım okuyunca madem öyleydi arayıp rica etselerdi sen nerden biliceksin zor durumda kaldılar hayret yani anlamıyorum bu insanları bide bişey soucam karadenizlimisin canım yada eşinin ailesi biraz onlar böyle şeyler beklerde benim eşimin aileside öyle malesef
canım,ilacın zararı olmazda(üstelik bissürü para verdin bu arada)ya tıkanıklık olsa,boşa kullanmış olcaktın ya,böyle rastgele bi tedavi nasıl uyguluyolar anlamıyorum.kardelenimm ilaç olarak sadece klomen kullandım 3 ay zatenn çatlatma iğnesinide 2 defa yaptırdımm sorunmuu oluyomuşş hadi yaa walla ilk defa duydumm canım yaa .... bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam işten dolayıı olmuyoo kuzum yaa eve geliyorum yemekk çamaşırr koştura koştura bide eşimin kuzeni bizde kalıyoo bir süredirr akşamları çene çalmaktann giremiyorum
bence yorgunluktan değil o uyku,sankim başka şeyden.selam cano nabersin görüşmeyeli ?
evet konuştuğumuz gibi baya yorulum hatta az önce yemeği yedim dizi izlerken içim geçmiş hiç adetim değildir uyumakda sızdım yorgunluktan
heytttttt,bir sataşma seziyorum
canım,ilacın zararı olmazda(üstelik bissürü para verdin bu arada)ya tıkanıklık olsa,boşa kullanmış olcaktın ya,böyle rastgele bi tedavi nasıl uyguluyolar anlamıyorum.
bence yorgunluktan değil o uyku,sankim başka şeyden.
bir senedir arkadaşız,hiç sızdığını duymadıydım
sagol cnm ya iyiyim nolsun çalışıyorum hep aynıderinim saol canımm yaa sorma valla benn nasıl sevindimm ohhh dedimm şöle bii =) hepimizz içinn canım iyi dileklerin inşallahh senn nsılsınn canım
evet başlıcak cano sorma bende sıkıldım sıkılcam diziden sinir oluyom bu gece fazla bakamam heralde işim var.cici cim,bizde senden haberler alıyoruz,napıyo nasıl diye,arada gel,kendi ağzınla duyalım.
rahim filminin temiz çıkmasına sevindim,inşallah bebişin gelmesine vesile olur.
yalnız,anlamadığım,sen rahim filmi çektirmeden mi kullandın iğne ilaç.
dr unun umursamazlığı bence,ya tıkanıklık olsa.
zaten az sonrada dizin başlar senin,ben sadece fragmanları görüyorum ama,orda bile saçmaladılar gibi geliyo bana kuzu yaaa..
selam cano nabersin görüşmeyeli ?
evet konuştuğumuz gibi baya yorulum hatta az önce yemeği yedim dizi izlerken içim geçmiş hiç adetim değildir uyumakda sızdım yorgunluktan
yok kuzu yaa cidden öyleler bizzat yaşıyom benbirsencim,çabuk gel,şurda sayılı dakikalarım var he ona göre.
ben savunmadım zaten ebroşum,şakaydı,bilirim karadenizlileri
nerde be kuzu hayırlısı diyimdesagol cnm ya iyiyim nolsun çalışıyorum hep aynı
evet başlıcak cano sorma bende sıkıldım sıkılcam diziden sinir oluyom bu gece fazla bakamam heralde işim var.
ayyyy bendece o uyku ondan olsun ondannnnnnnnnnn
kızlar ben gidiyom gene..odayı taşıcaz yaa..fırsatı bulmuşken halledelim..öptüm sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?